Komentarze 4-9 Kwietnia
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Komentarze 4-9 Kwietnia
Sensi_ - otóż to. Tzn. w pewnym stopniu wzbudza jako nasza kosa, a nie temat do piętrowych rozkminek. Pozdrowienia dla Zagłębia słyszał każdy, kto oglądając relację w TVP zwracał na to uwagę.
U nas nie ma zwyczaju dostosowywania oflagowania do kos zgód. Może jesteśmy "inni". Niedawny mecz z Bełchatowem:
http://legionisci.com/photos12w/12belchatow2_f42.jpg
Niech każdy rozkminia jak chce :)
U nas nie ma zwyczaju dostosowywania oflagowania do kos zgód. Może jesteśmy "inni". Niedawny mecz z Bełchatowem:
http://legionisci.com/photos12w/12belchatow2_f42.jpg
Niech każdy rozkminia jak chce :)
No jakby nie patrzec linia Pogon - Legia - Zaglebie - Olimpia to jest w pewnym sensie ewenement, czyli koalicja nie w pelnym znaczeniu tego slowa.
Skoro tyle lat jest to do zaakceptowania przez zainteresowane strony to co komu do tego..
Skoro tyle lat jest to do zaakceptowania przez zainteresowane strony to co komu do tego..
Za każdym razem podobne opinie mnie dziwią.
ŚWL... Motor
LAC... ŁKS (układ)
... by poprzestać na "największych".
ŚWL... Motor
LAC... ŁKS (układ)
ŚWL ..Motor - racja , podobny kaliberFoxx pisze:Za każdym razem podobne opinie mnie dziwią.
ŚWL... Motor
LAC... ŁKS (układ)
LAC..ŁKS ( układ) - takich przypadkow to jest wiele.
Dlatego napisalem W PEWNYM SENSIE ewenement.
-
jedenzdziesięciu
kolejek nowych niema więc wbijam ... BKS na Rozwoju się pojawi?
Arka Gdynia - Zagłębie Lubin - Zawisza BydgoszczST1971 pisze:No jakby nie patrzec linia Pogon - Legia - Zaglebie - Olimpia to jest w pewnym sensie ewenement, czyli koalicja nie w pelnym znaczeniu tego slowa.
Arka Gdynia - Lech Poznań - ŁKS (układ)
Takich wypadków było i będzie jeszcze sporo.
bardzo ladne grafy :) dawno takich nigdzie nie widzialem
Ale rozkmina,ostatnio na meczu Lech-Śląsk,poznaniacy nie wywiesili żadnej flagi zgód i nie było dyskusji.
-
against modern
ile Cracovii z Lechem w Kielcach ??
2 pytania dla zorientowanych
GieKSa ma jakis konflikt z klubem że nie mieli zamówionych biletów do Stróży czy to jakieś niedopatrzenie było?
W Szczecinku Wielim i Darzbór maja 2 odzielne stadiony czy grają na jednym jako gospodarz??
GieKSa ma jakis konflikt z klubem że nie mieli zamówionych biletów do Stróży czy to jakieś niedopatrzenie było?
W Szczecinku Wielim i Darzbór maja 2 odzielne stadiony czy grają na jednym jako gospodarz??
Jihad pisze:2 pytania dla zorientowanych
Grają na jednym.
jakie warianty ma Nieciecza w razie, nie daj Boże awansu do Ekstraklasy??
Słyszałem że będą grać na stadionie Hutnika,lub w Tarnowie,ale lepiej żeby nie awansowali ;)
-
forever1908young
Może i są klimatyczne ale w Ząbkach,Stróży czy Niecieczy to nic się nie dzieje.Tam to klimat dla piłki jest żaden.Ja wole enty raz jechać do Wawy czy Poznania niż na taką pipidówke,gdzie kibice są w gumofilcach.Jest wiele ciekawych ekip które nie mają kaski na gre wyżej a ci pseudo biznesmeni robią sobie klub w takich dziurach.Tym bardziej że szybko im się to nudzi i potem jest d*** zbita.Np. Dyskobolia było pięknie były puchary a jak jest teraz każdy widzi(nikogo nie urażając).
Żaden Tarnów - bo tamtejszy stadion Unii nie jest na ekstraklasę. Kraków i raczej Cracovia, bo o Hutniku nie słyszałem, żeby była mowa.
Drużyna z Niecieczy na Hetmańskiej?
Termalica Bruk-Bet Nieciecza, lider I ligi rozważa grę na stadionie przy ulicy Hetmańskiej. Ba! Są i takie sygnały, że kandydat do awansu do ekstraklasy miałby się połączyć ze Stalą Sandeco Rzeszów.
O komentarz do tych zgoła sensacyjnych doniesień poprosiliśmy Jacka Szczepaniaka, prezesa sekcji piłki nożnej Stali.
– Już kilka osób zadawało mi pytania na ten temat. Problem w tym, że nikt z Niecieczy do mnie nie dzwonił w tej sprawie. Nie słyszałem tez, aby kontaktował się z innymi osobami w klubie. Dlatego na te chwilę nie ma właściwie żadnego tematu. Oczywiście gdyby klub z Niecieczy miał dla nas jakąś propozycję, to na pewno poważnie byśmy ją rozważyli. Sądzę jednak, że mamy do czynienia raczej z plotkami i niczym więcej – zakończył działacz Stali Sandeco.
Termalica Nieciecza po ostatniej kolejce wspięła się na pozycję lidera I ligi. Po ewentualnym awansie do T-Mobile ekstraklasy trudno byłoby jej uzyskać licencję na grę w najwyższej klasie (stadion w Niecieczy mieści 2 tysiące miejsc).
http://www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll/ar ... /120419932
Termalica Bruk-Bet Nieciecza, lider I ligi rozważa grę na stadionie przy ulicy Hetmańskiej. Ba! Są i takie sygnały, że kandydat do awansu do ekstraklasy miałby się połączyć ze Stalą Sandeco Rzeszów.
O komentarz do tych zgoła sensacyjnych doniesień poprosiliśmy Jacka Szczepaniaka, prezesa sekcji piłki nożnej Stali.
– Już kilka osób zadawało mi pytania na ten temat. Problem w tym, że nikt z Niecieczy do mnie nie dzwonił w tej sprawie. Nie słyszałem tez, aby kontaktował się z innymi osobami w klubie. Dlatego na te chwilę nie ma właściwie żadnego tematu. Oczywiście gdyby klub z Niecieczy miał dla nas jakąś propozycję, to na pewno poważnie byśmy ją rozważyli. Sądzę jednak, że mamy do czynienia raczej z plotkami i niczym więcej – zakończył działacz Stali Sandeco.
Termalica Nieciecza po ostatniej kolejce wspięła się na pozycję lidera I ligi. Po ewentualnym awansie do T-Mobile ekstraklasy trudno byłoby jej uzyskać licencję na grę w najwyższej klasie (stadion w Niecieczy mieści 2 tysiące miejsc).
http://www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll/ar ... /120419932
-
doping_Doping
- Kontakt:
Już wolę Arkę , Piast czy Zawiszę/Pogoń albo nawet ten Gks Katowice niż Nieciecza...
Pogoń,Piast,Zawisza napierdalac kopaczy i mobilizowac ich do awansu..wam awans jest potrzebny..
-
carpe diem
Wiadomo, że lepiej drużyna z kibicami, niż jakaś wioska (bez urazy). Fajnie byłoby zobaczyć Zawiszę w ekstraklasie oraz GKS Tychy i Stomil w I lidze.
Ale z drugiej strony ciekawe jak dużo fanów miałyby topowe ekipy jakby jeżdziłyby od lat po takich wioskach jak Niecierza?
Ale z drugiej strony ciekawe jak dużo fanów miałyby topowe ekipy jakby jeżdziłyby od lat po takich wioskach jak Niecierza?
Tak piękne ze aż konto trzeba nowe założyć :)
Powinno się zabronić nowym ciamajda zakładać konta :)
Będziemy was w 1 lidze pozdrawiać :)
-
doping_Doping
- Kontakt:
Kolejne kary dla Legii,Ruchu,ŁKSu,Lechii oraz Jagiellonii.
http://www.90minut.pl/news/185/news1855 ... lubow.html
http://www.90minut.pl/news/185/news1855 ... lubow.html