Zgody / Kosy/ Układy ...

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

PatrykPDT

Re: Zgody / Kosy/ Układy ...

Post autor: PatrykPDT »

Wojtas_ZKS pisze:
PatrykPDT pisze:
300 pisze:Jak wygląda sytuacja na linii:
Unia Tarnów - Resovia Rzeszów
Brak kontaktów.

Patryk jak nie masz pojecia o pewnych rzeczach to sie nie wypowiadaj,jeden post mniej Cie nie zaboli
Tylko, że jest to info od Waszego ziomka.
iparts.pl
Wojtas_ZKS

Post autor: Wojtas_ZKS »

Napisz mi na pw ksywe,kto.Jesli to faktycznie nie Twoje fanaberie to zwracam honor.
HC

Post autor: HC »

z dniem 24.03.2012 został reaktywowany układ na linii Mazovia Mińsk Mazowiecki-Hutnik Huta Czechy, pozdrawiamy!!!
kuntakinte3
Kontakt:

Post autor: kuntakinte3 »

HC pisze:z dniem 24.03.2012 został reaktywowany układ na linii Mazovia Mińsk Mazowiecki-Hutnik Huta Czechy, pozdrawiamy!!!

I tak powinno być, nasze FC muszą żyć ze sobą w zgodzie !
(L)eśniczy

Post autor: (L)eśniczy »

czy po miedzy Olimpią Grudziądz a Widzew FC Grudziądz istnieje jakiś nowy układ bo chłopaki z RTS widoczni w barwach na sektorze Olimpii. może być priv
Wells

Post autor: Wells »

Świrnięty pisze: Może to nie to samo zdjęcie , Napewno jest zdjęcie z Barwówką Czuwaju , wiem bo na własne oczy widziałem orginał oraz widziałem się z tym wyjazdowiczem.

Do Grafów Wksu w Przemyślu się nie natknąłem. Tak jak mówię jest pare osób które jeżdżą / studują w Wrocławiu i chodzą na Wks

Jeśli uda Ci się Świrnięty odszukać te zdjęcie, to wrzuć je do tematu. Sam jestem ciekaw czy to był szalik Czuwaju.

pzdr
Luc1987

Post autor: Luc1987 »

Chciałbym zapytać o stosunki na linii Polonia Bytom - Odra Wodzisław, ŁKS Łódź - Odra Wodzisław
JerzyNieMaBiałego

Post autor: JerzyNieMaBiałego »

Gerrarrd pisze:
P_FSW pisze:jak można określić stosunek kibiców ŁKS-u do Górnika z Zabrza i vice versa?
Określić ciężko, ni to kosa ni neutral. Myślę, że coś pomiędzy ;)
kosa!
trochę ludzi pamięta dawniejsze czasy, jednak teraz to bez znaczenia!
TenZeWschodu

Post autor: TenZeWschodu »

Jak jest na lini Zagłębie Lubin - Falubaz Zielona Góra?
Jarro

Post autor: Jarro »

TenZeWschodu pisze:ak jest na lini Zagłębie Lubin - Falubaz Zielona Góra?
Było już o tym pisane, poszukaj pare stron wcześniej.
bez_napinki

Post autor: bez_napinki »

(L)eśniczy pisze:czy po miedzy Olimpią Grudziądz a Widzew FC Grudziądz istnieje jakiś nowy układ bo chłopaki z RTS widoczni w barwach na sektorze Olimpii. może być priv
neutralne stosunki
LukaszGDZ

Post autor: LukaszGDZ »

(L)eśniczy pisze:czy po miedzy Olimpią Grudziądz a Widzew FC Grudziądz istnieje jakiś nowy układ bo chłopaki z RTS widoczni w barwach na sektorze Olimpii. może być priv
Nie na naszym sektorze, a po prostu na stadionie, a to różnica.
dmn

Post autor: dmn »

LukaszGDZ pisze:
Nie kapuje, to część stadionu jest wasza a część nie?
Jakub

Post autor: Jakub »

LukaszGDZ pisze:
nieźle się j**** widzę :)
LukaszGDZ

dmn pisze:
LukaszGDZ pisze:
Nie kapuje, to część stadionu jest wasza a część nie?
Chodziło mi konkretnie o młyn, jako nasz sektor. Bo tak zrozumiałem pierwszą wypowiedź, jakby ktoś z Widzewa był u nas w młynie.
LukaszGDZ

I żadnego układu nie ma, wkręcajcie sobie dalej.
bu

Post autor: bu »

Pytanie do Olimpii Grudziądz. W relacji z meczu z Petrą można wyczytać że szukacie GKM-u w celu konfrontacji, a jeszcze nie tak dawno był neutral plus nawet wspólna walka z Widzewem. Jak tak naprawdę obecnie wygląda sytuacja w Grudziądzu?
(L)eśniczy

"Nie na naszym sektorze, a po prostu na stadionie", a to różnica" hmm dziwne to jest po prostu nie łączą was żadne stosunki bliższe a wpuszczacie RTS w barwach na swój stadion, hmm nie napinam się ale to dziwna sytuacja dość, dzięki za info
(L)eśniczy

sory że post pod postem ale jedno mnie nurtuje kiedyś mieliście kose z WFCG a teraz stosunki neutral z nimi >szok< nie często się to zdarza w świecie kibicowskim chyba bo krwi przelanej nikt nie zapomni w takich sutuacjach
Pasta2

Post autor: Pasta2 »

Orientuj_się pisze:
(L)eśniczy pisze:sory że post pod postem ale jedno mnie nurtuje kiedyś mieliście kose z WFCG a teraz stosunki neutral z nimi >szok< nie często się to zdarza w świecie kibicowskim chyba bo krwi przelanej nikt nie zapomni w takich sutuacjach
Wystarczy popatrzec na sztame Gieksy z Gornikiem, gdzie nienawisc w milosc sie szybciutko przeobrazila...
Takie przykłady są różne . Kiedys nie lubiło sie Lecha , Arki Cracovii bo bili wszystkich .
To zrobiła sie koalicja Legia Pogon Zagłębie & Wisła Śląsk Lechia ,Motor i inne mniejsze .
Takich przykładów jest sporo .
donald tusk

Post autor: donald tusk »

Falubaz ma zgodę z Zagłębiem czy tylko układ marketingowy http://legionisci.com/news/47576_Na_sta ... ltras.html 50 z Falubazu w bluzach Zielonogórzanie a pikniki takich nie mają
Grazie

Post autor: Grazie »

Czytanie ze zrozumieniem się kłania. Chodziło mu o to, że była koalicja ŚWL i LPZ przeciw Triadzie, a nie, że ekipy z ŚWL się skumały przeciw nim.
Slavia_ZSC

Post autor: Slavia_ZSC »

mu chodzi o układ na reprze tych dwóch koalicji
Ultra-Projects
Kontakt:

Post autor: Ultra-Projects »

donald tusk pisze:Falubaz ma zgodę z Zagłębiem czy tylko układ marketingowy http://legionisci.com/news/47576_Na_sta ... ltras.html 50 z Falubazu w bluzach Zielonogórzanie a pikniki takich nie mają
Po pierwsze nie 50 tylko 25, po drugie co to ku*** mać jest układ marketingowy ? Po trzecie żadnej zgody nie ma, 'prywatne kontakty' jak to się modnie mówi i tyle
JerzyNieMaBiałego

Post autor: JerzyNieMaBiałego »

Orientuj_się pisze:
(L)eśniczy pisze:sory że post pod postem ale jedno mnie nurtuje kiedyś mieliście kose z WFCG a teraz stosunki neutral z nimi >szok< nie często się to zdarza w świecie kibicowskim chyba bo krwi przelanej nikt nie zapomni w takich sutuacjach
Wystarczy popatrzec na sztame Gieksy z Gornikiem, gdzie nienawisc w milosc sie szybciutko przeobrazila...
Przykładów jest mnóstwo:Górnik i Gieksa, Widzew i Ruch czy też ostatni układ OBPNŚ jednak wydaje mi się, że zamiana pokoleń wyjaśnia wszystko...
-P-(FhZG)

Post autor: -P-(FhZG) »

Falubazu w Łodzi 25 osób składu nieprzypadkowego(starzy i młodzi).

Współpraca marketingowa na linii Falubaz-Zagłębie dotyczy klubów sportowych(działacze,zarząd,pracownicy)i została zaakceptowana przez deycyzjne ekipe HZL i FhZG'06.

Obecne relacje na linii kibicowskiej mają status gościnnych wspomagań, obie ekipy do przyklepania zgody/układu wymagają od siebie wspólnych działań na określonym polu, a nie jak większośc Polski: jeden gruby melanż i już zgoda(nierzadko w przeszłości będąca kosą)...Dziwie się, że większośc uzytkowników tego"kumatego"forum tego nie kapuje...
Kamil_Kurczok

Post autor: Kamil_Kurczok »

-P-(FhZG) pisze:Falubazu w Łodzi 25 osób składu nieprzypadkowego(starzy i młodzi).

Współpraca marketingowa na linii Falubaz-Zagłębie dotyczy klubów sportowych(działacze,zarząd,pracownicy)i została zaakceptowana przez deycyzjne ekipe HZL i FhZG'06.

Obecne relacje na linii kibicowskiej mają status gościnnych wspomagań, obie ekipy do przyklepania zgody/układu wymagają od siebie wspólnych działań na określonym polu, a nie jak większośc Polski: jeden gruby melanż i już zgoda(nierzadko w przeszłości będąca kosą)...Dziwie się, że większośc uzytkowników tego"kumatego"forum tego nie kapuje...
Jak ta znajomość ma się do Waszych kontaktów z Pogonią Szczecin i Flotą Świnoujście?
Gieksa J-no

Post autor: Gieksa J-no »

Kasa misiu, kasa...
Luc1987

Post autor: Luc1987 »

Czy Odra Wodzisław ma jakichś układowiczów?
I podbijam wcześniejsze pytanie o stosunki na linii Polonia Bytom - Odra Wodzisław
ultraZL

Post autor: ultraZL »

Kamil_Kurczok pisze:
-P-(FhZG) pisze:Falubazu w Łodzi 25 osób składu nieprzypadkowego(starzy i młodzi).

Jak ta znajomość ma się do Waszych kontaktów z Pogonią Szczecin i Flotą Świnoujście?
"Kontakty na linii Pogoń-Falubaz umarły smiercią naturalną ok 1,5 roku temu, a zakończyły się oficjalnie po tym jak Falubaz wspomógł Zagłębie Lubin w Krakowie w zeszłym sezonie..." - wpis z 8 stycznia 2012
pee

Post autor: pee »

Gieksa J-no pisze:Kasa misiu, kasa...
Nie mogłem się powstrzymać ,możesz mnie zmieszać z błotem ale właśnie kolega opisał co było przyczyną zawiązania się zgody KSGKS.Nic dodać ,nic ująć.
kirunir

Post autor: kirunir »

A kontakty Falubazu i Zagłębia trwały już przed "współpracą" marketingową klubów? Czyli poprostu zarządy obu klubów się wpierdoliły w te kontakty obu ekip swoim porozumieniem?
Gieksa J-no

Post autor: Gieksa J-no »

pee pisze:
Gieksa J-no pisze:Kasa misiu, kasa...
Nie mogłem się powstrzymać ,możesz mnie zmieszać z błotem ale właśnie kolega opisał co było przyczyną zawiązania się zgody KSGKS.Nic dodać ,nic ująć.
A czemu miałbym mieszać? Trochę obiektywizmu nie zaszkodzi.
ultraZL

Post autor: ultraZL »

kirunir pisze:A kontakty Falubazu i Zagłębia trwały już przed "współpracą" marketingową klubów? Czyli poprostu zarządy obu klubów się wpierdoliły w te kontakty obu ekip swoim porozumieniem?
"Współpraca marketingowa na linii Falubaz-Zagłębie dotyczy klubów sportowych(działacze,zarząd,pracownicy)i została zaakceptowana przez deycyzjne ekipe HZL i FhZG'06."

Czytaj ze zrozumieniem poprzednie posty.
RIO YA%F

Post autor: RIO YA%F »

Luc1987 pisze:Czy Odra Wodzisław ma jakichś układowiczów?
I podbijam wcześniejsze pytanie o stosunki na linii Polonia Bytom - Odra Wodzisław
Nie ma.

stosunki neutralne.
dariusz

Post autor: dariusz »

ultraZL pisze:
kirunir pisze:A kontakty Falubazu i Zagłębia trwały już przed "współpracą" marketingową klubów? Czyli poprostu zarządy obu klubów się wpierdoliły w te kontakty obu ekip swoim porozumieniem?
"Współpraca marketingowa na linii Falubaz-Zagłębie dotyczy klubów sportowych(działacze,zarząd,pracownicy)i została zaakceptowana przez deycyzjne ekipe HZL i FhZG'06."

Czytaj ze zrozumieniem poprzednie posty.
To chyba pierwszy przypadek na świecie, kiedy zarząd klubu robi zgodę kibicom.
BrygadzistaRH

Post autor: BrygadzistaRH »

Zawisza - Falubaz ??
FalubaZ ZG

Post autor: FalubaZ ZG »

BrygadzistaRH pisze:Zawisza - Falubaz ??
Prezesi są w trakcie rozmów, czekamy na rozwój wydarzeń.....
Mam nadzieje, że pomogłem.
BrygadzistaRH

Post autor: BrygadzistaRH »

Nie pomogłeś ;)
-P-(FhZG)

Post autor: -P-(FhZG) »

Falubaz - Zawisza, napewno nie przyjazne stosunki, w Latach 90-tych w Bydgoszczy Zawisza skroił flagę Falubazu a kilka lat później awantura na Lechii ZG, gdzie też nie było sielanki, od wielu lat brak styczności...
Zablokowany