23 - 26 marca (komentarze)
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: 23 - 26 marca (komentarze)
a co tu przybliżać konfitura i tyle !!!
-
Pytanie do kogoś z ekipy, która była w Gdańsku w mniejszej grupie tak jak ostatnio Korona przykładowo.
Po c*** tam się te wszystkie stewardessy kręcą? Robią problemy jakieś? Szukają zaczepki czy coś podobnego?
Po c*** tam się te wszystkie stewardessy kręcą? Robią problemy jakieś? Szukają zaczepki czy coś podobnego?
-
Przyjebani są . Czepiają się o stanie przy barierkach i na schodach. Ale to pewnie już norma na wszystkich stadionach.kashtan pisze:Pytanie do kogoś z ekipy, która była w Gdańsku w mniejszej grupie tak jak ostatnio Korona przykładowo.
-
Mam takie pytanko jakie są duże te osiedla bo liczby jak na nasze łódzkie realia nie są zbyt duże jeśli chodzi o wyjazdy czy to Widzewa czy Łksu. Pytanie bez napinki jestem tylko ciekaw jak to wygląda... wiem też że u was jest cala masa mniejszych osiedli i pewnie dlatego liczby nie powalaja, ale Bieżanów nie jest chyba aż taki mały? Mógby ktoś z Krakowa napisać coś więcej bo u nas bywa że najlepsze osiedla są w liczbach nawet do 100 głów, przy jakimś większym wyjeździe tylko że są to osiedla ok 40 tys mieszkańców lub większe np Widzewskie Chojny czy Stare Polesie Łksu.Tak sapiecie o ten doping, a mnie cieszy dobra liczba + dużo małolatów, także z tzw. "ciekawych" terenów. Jak dla mnie idzie to do przodu u nas i mam nadzieję, że z dopingiem na wyjeździe
[link] też będziemy miażdżyć.
Ranking po raz kolejny wygrały Azory, gdzie wg pasiastej propagandy oni tam dziela, rządzą, palą i sieją zniszczenie:)
Ten ranking jest dostępny na Wiślackich stronkach ?
1. Azory 35 osób
2. Prądnik Czerwony 27 osób
3. Bieżanów 23 osoby
-
Azory to jedno z najwiekszych osiedli w Krakowie.Nie wiem ile tam ludzi mieszka.Prądnik Czerwony też duży-40 tys mieszkańców.Bieżanów też nie jest mały,choć nie wiem dokładnie ile ma mieszkańców.Jeżeli źle napisałem to niech ktoś mnie poprawi.
-
Poza tym miejsc było 1000, a w Krakowie nie ma 10 osiedli by z jednego jechało 100 osób tylko na liczbę wyjazdową składa się Kraków i FC. Osobiście uważam, że jeśli miałoby jechać 100 czy 200 osób z jednego osiedla to by i tyle pojechało co przykładem jest niedoszły wyjazd na Puchar Polski, gdzie było dużo biletów, a tak kto pierwszy ten lepszy, ewentualnie stali wyjazdowicze.
Trój-Kolorowa Armia !
-
Na Widzewie też jest tak że każde osiedle i fc ma przydzieloną pulę biletów, jeśli jest ograniczona ilość a jeśli nie w zależnosci od zapotrzebowania Najwięcej dostają zazwyczaj Ci którzy cały czas jeżdzą w największych liczbach na wyjazdy ale to chyba normalne.Bilety do ogólnej sprzedaży u nas prawie nigdy nie trafiają wszystko rozchodzi się wśród ludzi zrzeszonych na osiedlach i fc.
-
Małe sprostowanie. Bo wyolbrzymiacie. Przed meczem atakujecie od nas furę i plus za to. Na sparing nie wpadacie z bramą bo to było dobrą godzinę przed meczem. Po drugie chodzicie na sparingi ekipą? A co do TSP zadzwońcie do nich jak będziecie gdzieś na Śląsku albo w okolicach. A sory Wasze wyjazdy kończą się do 100km.Co do wydarzeń pozameczowych, od rana kilka aut patroluje miasto, szukając GKM-u jadącego do Gdańska na Podbeskidzie (telefonicznie twierdza, że nie jadą). Przed meczem trafiamy auto, którym jeżdżą cykory i kroją zwykłych ludzi. Odzyskujemy dwa nasze szale i zdobywamy smyczkę Podbeskidzie-GKM. Przeciwnicy widząc nas z daleka, uciekają z samochodu, zostawiając go z kluczykami w stacyjce (jak widać strach szybko weryfikuje zapędy do walki). Wpadamy też z bramką na sparing na Hallera (na szybko w 22 osoby plus 4 KSD), ale i tu brak żółto-niebieskich. Po meczu już tradycyjnie nie odbierają telefonu... Dzwonimy również do Podbeskidzia wracającego z Gdańska, jednak tu również spotykamy się z brakiem chęci do walki.
-
Jedras(Widzew),Grudzien(Ruch) i na dokladke gosciu z CSKA(Yaroslavka) to samo.Co za sklad...PeGie pisze:a co tu przybliżać konfitura i tyle !!!
Ogarnijta sie ludzie troche.Bo wstyd.
Po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie 

-
Dobrze wiesz, że w każdym klubie zdarzają się takie kwiatki, sami wzorem do naśladowania na pewno nie jesteście ;)cobytu pisze:Jedras(Widzew),Grudzien(Ruch) i na dokladke gosciu z CSKA(Yaroslavka) to samo.Co za sklad...PeGie pisze:a co tu przybliżać konfitura i tyle !!!
Akurat Ruch sprawę grudnia ogarnął wg, mnie bardzo dobrze, jędrasowi wielki, murzyński c*** w dupe, chyba jasne jak sprawa z nim wygląda, co do chłopaka z CSKA to się nie wypowiadam, bo sprawy szczerze piszę nie znam.
WASZA NIENAWIŚĆ UMACNIA NASZĄ WIARĘ
-
FWC pisze:Dobrze wiesz, że w każdym klubie zdarzają się takie kwiatki, sami wzorem do naśladowania na pewno nie jesteście ;)cobytu pisze:Jedras(Widzew),Grudzien(Ruch) i na dokladke gosciu z CSKA(Yaroslavka) to samo.Co za sklad...PeGie pisze:a co tu przybliżać konfitura i tyle !!!
Akurat Ruch sprawę grudnia ogarnął wg, mnie bardzo dobrze, jędrasowi wielki, murzyński c*** w dupe, chyba jasne jak sprawa z nim wygląda, co do chłopaka z CSKA to się nie wypowiadam, bo sprawy szczerze piszę nie znam.
Ja wiem ze wszedzie znajdzie sie oszolom(piknik)ktory sie zesra i poleci po policje ale jesli mowa o ludziach ktorzy "cos" znacza w swoich "mlynach" to dziwi i martwi.
Po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie 

-
Jeziorak 246 osób w Olsztynie.
-
Jaka liczba Jastrzębia?
-
Dzięki wielkiej ambicji kibiców Piasta Gliwice, paru Naszych chłopaków ma problemy za pewne niespodziewane odwiedziny jakie sprawili im przed ich wyjazdem na Pogoń Szczecin.
Sami u Siebie na forum odcinają sie od tego tłumacząc że to tylko Nasza wina bo chwalimy sie akcją na "policyjnym forum kibice.net"
Moje argumenty sa takie iż na forum nie było żadnych zdjęć i filmików.
Nie padły imiona nazwiska adresy ksywy
Wy z literą "H" nie macie nic wspólnego , bo nawet ona ma swoje zasady i prawa !!
Sami u Siebie na forum odcinają sie od tego tłumacząc że to tylko Nasza wina bo chwalimy sie akcją na "policyjnym forum kibice.net"
Wy z literą "H" nie macie nic wspólnego , bo nawet ona ma swoje zasady i prawa !!
!!! POLSKA !!!
-
Czekałem aż ktoś o tym wspomni! Dziękuję za sanki dla brata! Sanki sponsorowały nieprzypadkowe osoby z ekipy władającej Gliwicami!postronytyp pisze:Dzięki wielkiej ambicji kibiców Piasta Gliwice, paru Naszych chłopaków ma problemy za pewne niespodziewane odwiedziny jakie sprawili im przed ich wyjazdem na Pogoń Szczecin.
-
Masz rację, ale jeszcze miesiąc temu Widzew cisnął chociażby GKS Bełchtów od konfitur,a teraz jak ktoś tak powie o nich to od razu jest płacz. Hipokryzja
Wcześniejszy nick - fcruda.
-
Nie zauważyłem żeby ktokolwiek się tu cieszył czy przypierdalał. Poruszony był temat konkretnych osób z konkretnych klubów. To koledzy zza miedzy odbili piłeczkę, pytając czy u nas takich osób nie ma. No jak widać na razie nie ma.jot_pe pisze:Takie przypierdalanie się o konfidentów w ekipie jest CHORE i POPIERDOLONE. Żeby wam się takie coś zdarzyło raz, to byście inaczej mówili. Jechanie konfiturom i psom jest ponad podziałami i cieszyć się czy przypierdalać o konfidentów, którzy są jechania jest pojebane.MV2 pisze:panie cobytu, jak zauważyłem jesteś dobry w pisaniu głupich postów na temat Widzewa , czy ty naprawdę wierzysz że u was (ŁKS?) nie zdarzało się że ktoś który "coś" znaczy nie zaczął gadać? tak się zdarza w wielu mniejszych czy większych ekipach i nic i nikt nie jest w stanie przewidzieć , że człowiek który wydawał się nie do złamania zacznie sypać innych, ale oczywiście pojawiła się okazja doczepić do Widzewa więc ją wykorzystałeś..
-
w Bełchatowie nie jest to sprawa jednorazowa. ja tu płaczu nie widze, jest tylko napisane, że wszędzie się zdarzają takie przypadki.ruda1908 pisze:Masz rację, ale jeszcze miesiąc temu Widzew cisnął chociażby GKS Bełchtów od konfitur,a teraz jak ktoś tak powie o nich to od razu jest płacz. Hipokryzja
no jak widać jesteś słabo poinformowany. żeby była jasność - nie mówię, że są to osoby 'decyzyjne'.divide pisze: Nie zauważyłem żeby ktokolwiek się tu cieszył czy przypierdalał. Poruszony był temat konkretnych osób z konkretnych klubów. To koledzy zza miedzy odbili piłeczkę, pytając czy u nas takich osób nie ma. No jak widać na razie nie ma.
WASZA NIENAWIŚĆ UMACNIA NASZĄ WIARĘ
-
Hipokryzja? Skoro nie wiesz dlaczego Widzew ciśnie GKS od konfidentów to po cholerę zaczynasz ten temat? Po pierwsze, jędras nie nadaje na Was tylko na swoich. Po drugie jędras na bank już nie wróci w szeregi RTSu.ruda1908 pisze:Masz rację, ale jeszcze miesiąc temu Widzew cisnął chociażby GKS Bełchtów od konfitur,a teraz jak ktoś tak powie o nich to od razu jest płacz. Hipokryzja
-
No właśnie takie 'decyzyjne' osoby miałem raczej na myśli, jasne że w każdej ekipie coś takiego może niestety się zdarzyć a głośno robi się jeśli jest to ktoś "z góry". Nie będę zgrywał że wiem wiecej niż wiem;)FWC pisze:w Bełchatowie nie jest to sprawa jednorazowa. ja tu płaczu nie widze, jest tylko napisane, że wszędzie się zdarzają takie przypadki.ruda1908 pisze:Masz rację, ale jeszcze miesiąc temu Widzew cisnął chociażby GKS Bełchtów od konfitur,a teraz jak ktoś tak powie o nich to od razu jest płacz. Hipokryzja
no jak widać jesteś słabo poinformowany. żeby była jasność - nie mówię, że są to osoby 'decyzyjne'.divide pisze: Nie zauważyłem żeby ktokolwiek się tu cieszył czy przypierdalał. Poruszony był temat konkretnych osób z konkretnych klubów. To koledzy zza miedzy odbili piłeczkę, pytając czy u nas takich osób nie ma. No jak widać na razie nie ma.
1908
-
Dziwnym trafem Widzew nie reagował też jak zostały udostępnione łodzianom papiery na konfidentów z ich FC Chełm.
-
-
Ranking po raz kolejny wygrały Azory, gdzie wg pasiastej propagandy oni tam dziela, rządzą, palą i sieją zniszczenie:)
Oni już nie sieją tej propagandy, szybko zostali "sprowadzeni na ziemie" przez Nas, jak i przez osoby z Cracovii.
Apropo rankingu. Prawda jest taka że bardzo,ale to bardzo mało osób wpisuje osiedle. Na samym przykładzie Nowej Huty-gdyby wszyscy wpisywali ją jako dzilnice a nie same osiedla z tej dzielnicy ( czyli nie np.Kolorowe, tylko Nowa Huta)napewno na wyjeździe do Chorzowa ta liczba byłaby w granicach 100 osbób z samej NH.
BARWY cRACOVII TO NASZA PASJA
WISŁA KRAKÓW
NAJSTARSZY POLSKI KLUB W KRAKOWIE !
WISŁA KRAKÓW
NAJSTARSZY POLSKI KLUB W KRAKOWIE !
-
cobytu pisze:Jedras(Widzew),Grudzien(Ruch) i na dokladke gosciu z CSKA(Yaroslavka) to samo.Co za sklad...PeGie pisze:a co tu przybliżać konfitura i tyle !!!
jak juz tak chcesz ogarniać ludzi z innych ekip to zapytaj ziomków z Tychów
czy ich kolezka z ekipy zamieszany w tą sprawe zachował sie jak nalezy
-
A teraz odpowiedz sobie na pytanie czy na waszą ekipę k**** z policji też stworzyły specjalny zespół, który działa pod pseudonimem "Armagedon" i jego jedynym celem jest zniszczenie chuliganki Ruchu? Jeśli nie, to nie wypowiadaj się na temat jak u was osoby decyzyjne są czyste, bo po prostu może nie miały okazji się rozpruć mając wybór 25 lat - lub sypanie, żeby nie było j**** Grudnia, tylko przypierdalanie się do Ruchu o to, że u nich trafiła się taka czarna owca jest bez sensu, bo może u was po prostu jeszcze nie było okazji zobaczyć kto tą czarną owcą jest.divide pisze:No właśnie takie 'decyzyjne' osoby miałem raczej na myśli, jasne że w każdej ekipie coś takiego może niestety się zdarzyć a głośno robi się jeśli jest to ktoś "z góry". Nie będę zgrywał że wiem wiecej niż wiem;)FWC pisze:w Bełchatowie nie jest to sprawa jednorazowa. ja tu płaczu nie widze, jest tylko napisane, że wszędzie się zdarzają takie przypadki.ruda1908 pisze:Masz rację, ale jeszcze miesiąc temu Widzew cisnął chociażby GKS Bełchtów od konfitur,a teraz jak ktoś tak powie o nich to od razu jest płacz. Hipokryzja
-
[quote="puder1] A teraz odpowiedz sobie na pytanie czy na waszą ekipę k**** z policji też stworzyły specjalny zespół, który działa pod pseudonimem "Armagedon" i jego jedynym celem jest zniszczenie chuliganki Ruchu? Jeśli nie, to nie wypowiadaj się na temat jak u was osoby decyzyjne są czyste, bo po prostu może nie miały okazji się rozpruć mając wybór 25 lat - lub sypanie, żeby nie było j**** Grudnia, tylko przypierdalanie się do Ruchu o to, że u nich trafiła się taka czarna owca jest bez sensu, bo może u was po prostu jeszcze nie było okazji zobaczyć kto tą czarną owcą jest.[/quote]
Dajcie spokój z tym licytowaniem się. Dobrze wiadomo, że każda z prężniej działających ekip ma swoich "opiekunów", którzy chcą ich zniszczyć. A tak jak już ktoś wspomniał - jak ktoś się pruje to najwięcej kłopotów robi swojej (byłej) ekipie, a przy okazji problemy mogą mieć i inni.
Dajcie spokój z tym licytowaniem się. Dobrze wiadomo, że każda z prężniej działających ekip ma swoich "opiekunów", którzy chcą ich zniszczyć. A tak jak już ktoś wspomniał - jak ktoś się pruje to najwięcej kłopotów robi swojej (byłej) ekipie, a przy okazji problemy mogą mieć i inni.
-
Wg przysłanej listy wyjazdowej ok. 600 osób. Po meczu dowiesz się dokładniej.Pablo_LG pisze:Górnik zamówił tyle samo biletów co w pierwotnym terminie ?
-
zajebiście komentować jakość dopingu z poziomu kanapy w domu co?
-
sdm pisze:a jak ma wyglądać?? ludzie pomyślcie czasem zanim coś napiszecie.... myślenie nie boli... jak to mówił Kosior "za dawanie na psy od razu ch*j w d***". wystarczy że raz sypnął...Marian Śmiałek pisze:Jak obecnie wygląda sytuacja z Grudniem, że kibice Ruchu tak brzydko o nim piszą
http://www.12zawodnik.pl/galeria/ruch-c ... 16#zdjecie
Ciągle sypie czy jak?
Mam tylko nadzieje że kibice Ruchu będą tą samą miarką mierzyli wszystkich czyli np. również swoich ziomeczków z miasta Łodzi, których koleg czy koledzy (i tutaj również sposiłkuję się Kosiorem) z naczelnikiem makowca wpierdalają, a potem sie prują :)
-
puder1-Armagedon to była akcja a nie nazwa grupy.Z tego co kojarzę to dość grubo na was bylo bo milicji pomagało CBŚ.Ogólnie rzecz biorąc to za c**** bym nie powiedział że Grudzień się rozpruje.
-
ok, można chyba zamknąc temat jakieś 4 strony temu.
-
na reakcje na podobne wystepki fcb i innych okolicznych fan clubów tez nie ma co liczyć...Zły pisze:Dziwnym trafem Widzew nie reagował też jak zostały udostępnione łodzianom papiery na konfidentów z ich FC Chełm.
-
bo jak tu nie pisze, to już się nic nie dzieje, debile....
W życiu piękne są tylko szpile
-
jest napisane, to po pierwsze.
a po drugie to skoro jest białko na kogoś a on dalej biega to chyba raczej nic nie robią.
debilu
a po drugie to skoro jest białko na kogoś a on dalej biega to chyba raczej nic nie robią.
debilu
-
-
-
mysle ze to jest kwestia czasu az ktos tu wklei bialko na grudniowa
-
tssss pisze:mysle ze to jest kwestia czasu az ktos tu wklei bialko na grudniowa
a co by to miało miec na celu?
czy jest jeszcze ktos kto w to nie wierzy?
-
Żabole w Poznaniu dobrze się pokazali, było ich zdecydowanie mniej niż Śląska, a doping prowadzili o wiele lepszy. Trochę siedli jak stracili bramkę, ale i tak szacuneczek za pokazanie się od dobrej strony, tym bardziej biorąc pod uwagę, że meczy rozgrywany był w środę.
Pzdr.
Pzdr.
Oprócz moczu wszystko jest gównem.