Świetne. I pomyśleć (tak jak mówił jeden gość na filmiku), że kiedyś za oprawy i race były przyznawane nagrody, a teraz wiadomo co jest pięć. Ogólnie to jestem zaskoczony pozytywnie tym materiałem. Może jeszcze komuś zależy... Oby tylko mieli większą siłę przebicia i dotarli do tych pustych łbów z "góry".Abdon pisze:Pierwszy odcinek Fanatyka. Naprawdę warto, czekam na kolejne odcinki z niecierpliwością.
http://www.youtube.com/watch?v=AhNXmT4h6CI

- Kibice w mediach (temat zbiorczy)
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: - Kibice w mediach (temat zbiorczy)
-
Niemożliwe, przecież to "ludzie honoru".Jak sypie osoba z samej góry, to się nie ma co dziwić ....
Coś czuje, że to nie koniec zatrzymań u kolegów zza miedzy...
-
creative777 pisze:Świetne. I pomyśleć (tak jak mówił jeden gość na filmiku), że kiedyś za oprawy i race były przyznawane nagrody, a teraz wiadomo co jest pięć. Ogólnie to jestem zaskoczony pozytywnie tym materiałem. Może jeszcze komuś zależy... Oby tylko mieli większą siłę przebicia i dotarli do tych pustych łbów z "góry".Abdon pisze:Pierwszy odcinek Fanatyka. Naprawdę warto, czekam na kolejne odcinki z niecierpliwością.
a ja mam pytanie co to za nuta leci od 21 minuty "trybuny uczą braterstwo wiara honor na tych stadionach race zawsze będą płonąć bratu zawsze pomogę a frajer dostanie w pizde "
na końcu w napisach nic nie było googlowałem i też lipa
-
PodbijamLakedaimonios pisze:a ja mam pytanie co to za nuta leci od 21 minuty "trybuny uczą braterstwo wiara honor na tych stadionach race zawsze będą płonąć bratu zawsze pomogę a frajer dostanie w pizde "
na końcu w napisach nic nie było googlowałem i też lipa
"I choć na głowie jest problemów sterta,
Do końca świata Polonia, Oderka."
Do końca świata Polonia, Oderka."
-
http://www.youtube.com/watch?v=2vBQpGHc ... re=related
Może było w innym temacie. Relacja meczu z Wisła z Korona TV. Zazdroszczę Koroniarzom takich piłkarzy.
Może było w innym temacie. Relacja meczu z Wisła z Korona TV. Zazdroszczę Koroniarzom takich piłkarzy.
-
Nawet w takiej sytuacji nie nie porafisz sie powstrzymać od drwin.....mendo!Lakedaimonios pisze:Niemożliwe, przecież to "ludzie honoru".Jak sypie osoba z samej góry, to się nie ma co dziwić ....
Coś czuje, że to nie koniec zatrzymań u kolegów zza miedzy...
-
http://www.youtube.com/watch?v=RJPar-aHkb0 ktoś pytał o ten kawałek. KZB sciezka 08 zdaje sie tytuł oryginalny "fanatyk"
www.Szczakowianka.Jaworzno.pl <----serwis kibicow
-
"Kibice uczą historii". Nowa inicjatywa sympatyków RKS Radomsko
[link]
[link]
-
-
Obiektywna relacja z trybun podczas meczu, w serwisie zajmującym się piłką nożną
[link]
[link]
-
Kiedy można spodziewać się drugiego odcinka?Abdon pisze:Pierwszy odcinek Fanatyka. Naprawdę warto, czekam na kolejne odcinki z niecierpliwością.
1938
-
Za tydzień w środę o 18.00 w polsat play.croppekkk pisze:Kiedy można spodziewać się drugiego odcinka?Abdon pisze:Pierwszy odcinek Fanatyka. Naprawdę warto, czekam na kolejne odcinki z niecierpliwością.
-
-
Kibice Widzewa zdemolowali hotel
1 godz. 58 minut temu
Białostocka policja zatrzymała pięciu kibiców piłkarskich Widzewa Łódź, którzy po piątkowym meczu tej drużyny z Jagiellonią awanturowali się i niszczyli sprzęty w hotelu. Przed sądem odpowiedzą za zniszczenie mienia i zakłócanie porządku - poinformowała policja.
Właściciel hotelu w Czarnej Białostockiej koło Białegostoku swoje straty ocenił na ponad 3 tys. zł - poinformował zespół prasowy podlaskiej policji.
Policja została wezwana do hotelu przez jednego z gości. Z zawiadomienia wynikało, że kilku pijanych, młodych mężczyzn zachowuje się agresywnie i demoluje hotelowe pomieszczenia. Już na korytarzu funkcjonariusze zobaczyli ślady działalności chuliganów, a w zdewastowanym pokoju zastali pięciu mężczyzn w wieku 25-35 lat. Jak się okazało, byli to kibice Widzewa Łódź.
Po piątkowym meczu - przegranym przez łódzki zespół 1:4 - zakwaterowali się oni w hotelu, a po alkoholowej imprezie wywołali awanturę. Jak poinformowała policja, mężczyźni dobijali się do innych pokoi, wybili dwie szyby, zniszczyli drzwi, łamali krzesła i łóżka, zrywali firany i tłukli zastawę stołową.
Mężczyźni trafili najpierw do izby wytrzeźwień, potem do policyjnego aresztu. Po postawieniu zarzutów, zostali zwolnieni. Prokurator zastosował wobec czterech z nich dozór policyjny, wobec piątego - poręczenie majątkowe w kwocie 2 tys
1 godz. 58 minut temu
Białostocka policja zatrzymała pięciu kibiców piłkarskich Widzewa Łódź, którzy po piątkowym meczu tej drużyny z Jagiellonią awanturowali się i niszczyli sprzęty w hotelu. Przed sądem odpowiedzą za zniszczenie mienia i zakłócanie porządku - poinformowała policja.
Właściciel hotelu w Czarnej Białostockiej koło Białegostoku swoje straty ocenił na ponad 3 tys. zł - poinformował zespół prasowy podlaskiej policji.
Policja została wezwana do hotelu przez jednego z gości. Z zawiadomienia wynikało, że kilku pijanych, młodych mężczyzn zachowuje się agresywnie i demoluje hotelowe pomieszczenia. Już na korytarzu funkcjonariusze zobaczyli ślady działalności chuliganów, a w zdewastowanym pokoju zastali pięciu mężczyzn w wieku 25-35 lat. Jak się okazało, byli to kibice Widzewa Łódź.
Po piątkowym meczu - przegranym przez łódzki zespół 1:4 - zakwaterowali się oni w hotelu, a po alkoholowej imprezie wywołali awanturę. Jak poinformowała policja, mężczyźni dobijali się do innych pokoi, wybili dwie szyby, zniszczyli drzwi, łamali krzesła i łóżka, zrywali firany i tłukli zastawę stołową.
Mężczyźni trafili najpierw do izby wytrzeźwień, potem do policyjnego aresztu. Po postawieniu zarzutów, zostali zwolnieni. Prokurator zastosował wobec czterech z nich dozór policyjny, wobec piątego - poręczenie majątkowe w kwocie 2 tys
-
Bezpieczeństwo: Karniści nie zostawiają suchej nitki na przepisach
Prawa obywatela są łamane, a jedynym powodem jest fakt, że wszedł na stadion. Wszędzie indziej mu przysługują, ale na trybunach zostaje pozbawiony wielu konstytucyjnych swobód – alarmują specjaliści w rozmowie z „Dziennikiem Gazeta Prawna”.
[link]
Władza zawsze znajduje cudowne rozwiązanie dla każdej sytuacji, tylko często nie używa w tym celu mózgu...
Egipt: Dramat po zamknięciu stadionu w Port Said
Miejsce lutowej tragedii zostanie wyłączone z rozgrywek aż na trzy lata. Z kolei klub al-Masry nie będzie uczestniczył w rozgrywkach przez rok. Po tej decyzji w Port Said wybuchły ogromne zamieszki. Jedna osoba nie żyje – alarmuje Reuters
[link]
Prawa obywatela są łamane, a jedynym powodem jest fakt, że wszedł na stadion. Wszędzie indziej mu przysługują, ale na trybunach zostaje pozbawiony wielu konstytucyjnych swobód – alarmują specjaliści w rozmowie z „Dziennikiem Gazeta Prawna”.
[link]
Władza zawsze znajduje cudowne rozwiązanie dla każdej sytuacji, tylko często nie używa w tym celu mózgu...
Egipt: Dramat po zamknięciu stadionu w Port Said
Miejsce lutowej tragedii zostanie wyłączone z rozgrywek aż na trzy lata. Z kolei klub al-Masry nie będzie uczestniczył w rozgrywkach przez rok. Po tej decyzji w Port Said wybuchły ogromne zamieszki. Jedna osoba nie żyje – alarmuje Reuters
[link]
-
Wrzucaj sam tekst, nie nabijajmy im wejść. Tak ciężko skopiować?
-
Artykuł z dzisiejszego "Gówna" ... wrzucam go w formie tekstu, aby nie nabijać odwiedzin ich strony z linku :) Można się pośmiać przed snem :)
Wkurzył mnie zorganizowany bluzg pod orłem w koronie pisze:Poszedłem w niedzielę na mecz Skry przy Loretańskiej. Piękna pogoda, piękny mecz i piękny wynik: 3:0 dla naszych. Szczakowianka Jaworzno nie miała nic do powiedzenia. Za to wiele do powiedzenia mieli jej kibice. Niestety, nie był to doping, ale zorganizowany bluzg.
Na początek kibice z Jaworzna rozwiesili na płocie wielki transparent z orłem w koronie i napisem "Urodzeni by walczyć i zginąć za ojczyznę". I pod tym znakiem wykrzyczeli swoje hasła, z których "je.....ć PZPN" należało do najłagodniejszych. Musiałem słuchać obscenicznych przyśpiewek, w których cały czas przewijały się słowa na "k" i "ch".
Natomiast kibice Skry byli wspaniali, przyszli całymi rodzinami, bili brawo, a na koniec przybili piątki ze swoimi piłkarzami. I to jest futbol, jaki chcemy oglądać na wszystkich stadionach. Byłem wśród nich i czułem się bezpiecznie i swojsko. W kibicowskim slangu należę zapewne do grupy pogardliwie nazywanej "piknikami". Chociaż mnie ta nazwa się podoba. Lubię futbol i mecze traktuję jako przyjemną weekendową rozrywkę. Tylko nie wiem, dlaczego podczas meczu stał przede mną ubrany na czarno ochroniarz uzbrojony w pałkę i okulary przeciwsłoneczne. Miałem wrażenie, że cały czas wpatruje się we mnie. Chyba za mocny akcent jak na niedzielną rozrywkę. Naprawdę nic nie wskazywało, że jesteśmy groźni i trzeba nas aż tak pilnować.
Zwykłego kibica zastanawia jedno, jak to się dzieję, że na stadionie, niby tak solidnie zabezpieczonym, kpi się z prawa. Przepisy mówią, że za przeklinanie w miejscu publicznym grozi kara nawet do 3 tys. zł. Jeśli zgodzimy się, że stadion jest miejscem wyjętym spod prawa, to nasza walka o kulturalny doping jest z góry skazana na porażkę.
Częstochowska Skra to wyjątkowe miejsce. Kibice kochają ten klub i żaden zorganizowany bluzg dochodzący z sektora gości ich nie przerazi. Ale mimo wszystko szkoda, że małe dzieci, które przyszły z rodzicami na Skrę, muszą słuchać takich obscenicznych krzyków.

-
-
Kraków to już dawno "odleciał" od wszelakich norm normalnego, polskiego ruchu kibicowskiego. Dla mnie to tam się mogą zatłuc/zakłóć wszyscy byleby tylko nie wynosili swoich "zasad" poza Kraków.

-
że niby na Górnym śląsku masz lepiej?
-
[link] ... _container
w 15 ze sprzetem na jednego małolata. jestescie prze kozakami

KAWAŁ C.H.U.J.A
-
Poćwicz jeszcze kopiowanie linków.Adik pisze:[link] ... _container
-
rnp pisze:że niby na Górnym śląsku masz lepiej?
NIE JEST NA PEWNO TAK ŻLE .
PAKT ANTY SPRZĘTOWY NA GÓRNYM ŚLĄSKU JEST DALEJ !
-
Pakt pewnie i jest ale nie wszyscy go przestrzegają,przyklad to spięcia na linii Górnik-Piast ;)Pasta2 pisze:rnp pisze:że niby na Górnym śląsku masz lepiej?
NIE JEST NA PEWNO TAK ŻLE .
PAKT ANTY SPRZĘTOWY NA GÓRNYM ŚLĄSKU JEST DALEJ !
-
Wy lepsi, wy tylko w 12, więc 100 razy bardziej honorowo.Adik pisze:[link] ... _container
-
TEOR pisze:adik a do kogo ty masz pretensje że reszta waszych dzielnych chłopaków pospierdalała ze strachu?
tu macie dobry link [link]
Znowu Psy nie udzieliły pomocy . I jak ich nie lac ? Pozniej sie dziwią ze kibic jest bardziej agresywny do tych pedałów .
-
TEOR - całe ku*** 2 osoby uciekły. bo było ich 3.

KAWAŁ C.H.U.J.A
-
@,@Dwaj siedemnastoletni kibice Sandecji Nowy Sącz podczas sobotniego meczu z Pogonią Szczecin podpalili szaliki Legii Warszawa, drużyny z którą sympatyzują fani Pogoni. Młodzi mężczyźni zostali dziś zatrzymani przez sądecką policję i dobrowolnie poddali się karze 6 miesięcy ograniczenia wolności. Przez ten czas będą musieli wykonywać prace społeczne i wpłacić nawiązkę na cele społeczne. Dodatkowo dostali zakaz stadionowy na 3 lata.
-
-
Dzisiaj podczas programu na tvp kultura albo polonia o jebanych lewackich squatersach pokazywali ich protesty. Normalne dla tej telewizji, wydało mi się i z ciekawości ogladnąłem. Niestety doznałem szoku, gdy zobaczyłem, pokazany Marsz poparcia dla serbskiego Kosowa z tego roku z ul. Nowy Świat, z komentarzem, że środowiska tych brudasów manifestują swoje racje. Przecież to jest jawne kłamstwo - pokazani ludzie z polskimi flagami, oczywiście dźwięk wyciszony...
-
Fajna akcja kibiców FC Magdeburg / 1. FC Magdeburg - Berliner Athletik Klub 07 1:2
Kibice gospodarzy zirytowani postawą swojego zespołu, który w sześciu kolejnych meczach Regionalligi nie potrafił zdobyć bramki postanowili pomóc swoim piłkarzom. Na mecz z Berliner Athletik Klub 07 przyszli ze strzałkami, które miały przypomnieć kopaczom, gdzie jest bramka i gdzie powinni kierować piłkę.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... lpkGMEOors#!
Akcja udała się połowicznie. Co prawda FC Magdeburg wreszcie trafił do siatki rywali, ale sam stracił dwie bramki i po raz kolejny musiał uznać wyższość rywala.
Kibice gospodarzy zirytowani postawą swojego zespołu, który w sześciu kolejnych meczach Regionalligi nie potrafił zdobyć bramki postanowili pomóc swoim piłkarzom. Na mecz z Berliner Athletik Klub 07 przyszli ze strzałkami, które miały przypomnieć kopaczom, gdzie jest bramka i gdzie powinni kierować piłkę.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... lpkGMEOors#!
Akcja udała się połowicznie. Co prawda FC Magdeburg wreszcie trafił do siatki rywali, ale sam stracił dwie bramki i po raz kolejny musiał uznać wyższość rywala.
-
Kolejny rok to samo... Gdzie sie podziały najlepsze derby w Polsce ?Kibice Widzewa nie obejrzą derbów na stadionie ŁKS
9 kwietnia na stadionie przy al. Unii ŁKS zagra z Widzewem. Kibice gości w zorganizowanej grupie na stadion nie wejdą
Początkowo Widzew miał otrzymać na derby 500 biletów, ale w ŁKS zmienili zdanie. - Po ostatnich analizach zachowań kibiców Widzewa na meczach wyjazdowych, doszliśmy do wniosku, że dla naszego klubu i miasta, lepiej będzie jeśli na derbach będą tylko kibice ŁKS - tłumaczy Zbigniew Jędrzejewski, kierownik do spraw bezpieczeństwa w klubie z al. Unii.
ŁKS zwrócił się do Wydziału Bezpieczeństwa PZPN o wydanie opinii w tej sprawie. - Przedstawiliśmy swoje argumenty i otrzymaliśmy pozytywną odpowiedź. Mecz może się odbyć bez kibiców Widzewa - dodaje Jędrzejewski.
Przypomnijmy, że jesienią, w pierwszym meczu łódzkich drużyn, na stadionie przy al. Piłsudskiego byli tylko fani Widzewa. Wszystko przez to, że klub w ogóle nie przyjmuje kibiców gości. Nie godzi się na to miasto, które dostało negatywną opinię z policji. Obiekt jest bowiem przestarzały i - zdaniem policji - trudno na nim zapanować nad kibicami.
Ponad tysiąc fanów ŁKS oglądało więc derby na telebimie ustawionym na płycie boiska przy al. Unii.
- Wiemy o tym, że nasi kibice nie obejrzą derbów na stadionie przy al. Unii. Dostaliśmy dwa pisma w tej sprawie - od ŁKS i Wydziału Bezpieczeństwa PZPN - mówi Michał Kulesza, rzecznik prasowy Widzewa.
Czy na al. Piłsudskiego stanie telebim? - Jest za wcześnie, by o tym mówić, bo przed nami jeszcze mecz z Ruchem - kończy Kulesza.
-
-
[link]radomszczanin pisze:dzisiaj w wiadomosciach pokazywano urywki jakiegos filmu"KIBIC" zrobionego chyba przez msw na potrzeby euro.ku przestrodze przed chuliganami.jakis koles idzie na ustawke w której ginie przypadkowo inny kibic.z urywków mozna było sie dowiedziec min.ze kibice na ustawkach bija sie w szalikach,he.wspominal ktos o tym dziele?
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=iVLM7E0B ... re=related
ciekawi mnie co o tym myślą kibice z błoń - patrząc po komentarzach to im się podoba
ciekawi mnie co o tym myślą kibice z błoń - patrząc po komentarzach to im się podoba
-
Doczekamy sie i takich czasów ze na meczu trzeba bedzie siedziec bo jak nie to dostanie sie zakaz stadionowy .1950n-h pisze:http://www.youtube.com/watch?v=iVLM7E0B ... re=related
http://pl.tinypic.com/r/rrqfkz/8
-
-
Fanatyk-choc inicjatywa dobra to dokument sztywny i cięzko sie go ogląda