Określić ciężko, ni to kosa ni neutral. Myślę, że coś pomiędzy ;)P_FSW pisze:jak można określić stosunek kibiców ŁKS-u do Górnika z Zabrza i vice versa?

Zgody / Kosy/ Układy ...
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Re: Zgody / Kosy/ Układy ...

-
cytujac klasyka 'tępa kosa' ?
-
Toruń – miasto na prawach powiatu w województwie kujawsko-pomorskim. Prawobrzeżna część miasta leży na Pomorzu, lewobrzeżna część położona jest na Kujawach. Miasto leży nad Wisłą i Drwęcą. Duży ośrodek gospodarczy, kulturalny i naukowy.patryqyrtap pisze:Czy może ktos mi opisac Toruń szczegołowo?
Od 1999 siedziba marszałka województwa kujawsko-pomorskiego, siedziba organów samorządu województwa czyli Zarządu Województwa Kujawsko-Pomorskiego, Kujawsko-Pomorskiego Sejmiku Wojewódzkiego oraz jednostek im podporządkowanych. Siedziba starosty powiatu toruńskiego. W latach 1920-1939 stolica województwa pomorskiego, w latach 1945-1975 w województwie bydgoskim (w latach 1945-1950 nosiło ono nazwę woj. pomorskie), w latach 1975-1998 stolica województwa toruńskiego.
Jest jednym z najstarszych miast polskich. Od 1992 Toruń jest siedzibą kurii diecezji toruńskiej. W 1997 toruński zespół staromiejski został wpisany na Listę Światowego Dziedzictwa Kulturowego UNESCO, a od 2004 jest ogólnopolską siedzibą Ligi Polskich Miast UNESCO. Toruńska starówka w 2007 r. w plebiscycie Rzeczpospolitej została uznana za jeden siedmiu cudów Polski. Toruński Rynek i Ratusz Staromiejski zajęły 3. miejsce w plebiscycie czytelników polskiej edycji National Geographic Polska na 30 najpiękniejszych miejsc na świecie.
(WIKIPEDIA)
Proszę , mam nadzieje ze pomoglem
-
Hehe dokładnie ;) Właśnie chciałem użyć tego epitetu, ale nie potrafiłem sobie przypomnieć jak to brzmiało.R1924 pisze:cytujac klasyka 'tępa kosa' ?
Natomiast jak ŁKS nas widzi to nie mam pojęcia.

-
Bo jebne ze stołka hahaNazwa_Wlasna pisze:Toruń – miasto na prawach powiatu w województwie kujawsko-pomorskim. Prawobrzeżna część miasta leży na Pomorzu, lewobrzeżna część położona jest na Kujawach. Miasto leży nad Wisłą i Drwęcą. Duży ośrodek gospodarczy, kulturalny i naukowy.patryqyrtap pisze:Czy może ktos mi opisac Toruń szczegołowo?
Od 1999 siedziba marszałka województwa kujawsko-pomorskiego, siedziba organów samorządu województwa czyli Zarządu Województwa Kujawsko-Pomorskiego, Kujawsko-Pomorskiego Sejmiku Wojewódzkiego oraz jednostek im podporządkowanych. Siedziba starosty powiatu toruńskiego. W latach 1920-1939 stolica województwa pomorskiego, w latach 1945-1975 w województwie bydgoskim (w latach 1945-1950 nosiło ono nazwę woj. pomorskie), w latach 1975-1998 stolica województwa toruńskiego.
Jest jednym z najstarszych miast polskich. Od 1992 Toruń jest siedzibą kurii diecezji toruńskiej. W 1997 toruński zespół staromiejski został wpisany na Listę Światowego Dziedzictwa Kulturowego UNESCO, a od 2004 jest ogólnopolską siedzibą Ligi Polskich Miast UNESCO. Toruńska starówka w 2007 r. w plebiscycie Rzeczpospolitej została uznana za jeden siedmiu cudów Polski. Toruński Rynek i Ratusz Staromiejski zajęły 3. miejsce w plebiscycie czytelników polskiej edycji National Geographic Polska na 30 najpiękniejszych miejsc na świecie.
(WIKIPEDIA)
Proszę , mam nadzieje ze pomoglem
Żaba pisze:Tak byli, grali w makao z Niemcami.Chuliganzr pisze:Czy to prawda, że wśród ekip w Warszawie, był Ruch Chorzów, który ogólnie jak wszyscy wiemy na reprze się nie udziela?
-
Pamietam ze tutaj na forum to tez walkowane bylo i wyszlo na to ze to nie byl szalik Czuwaju a Chojniczanki (fc LG).Świrnięty pisze:Jest sympatia Czuwaju do Śląska może nie wszystkich, ale sentyment jest tak jak do Motoru Lublin. Co do Lechii Gdańsk było zdjęcie w młynie Lechii gdzie między zielonymi szalikami był jeden Czuwaju , ale to tak jak w każdym klubie , pare osób jeździ na swoje sympatie.Wyznawca pisze:W 2008 r. kibice Śląska byli na turnieju z okazji 90 lecia KKS Czuwaj:
Były jakieś atrakcje na mieście i z tego co pamiętam osoby z Wrocławia w nich uczestniczyły.
[link]
[link]
Pzdr
-
Swoją drogą, to ciekawe, z racji tego, że między Czuwajem a Polonią jest kosa, a Polonia sympatyzuje z Wisłą.Wyznawca pisze:Stąd moje pytanie,kilka lat wstecz po Wrocławiu chodziły słuchy,że w Przemyślu można spotkać napisy sławiące WKS a nawet czasem słychać przyśpiewki Śląska.Prawda to?Jest sympatia Czuwaju do Śląska
-
PatrykPDT pisze:Brak kontaktów.300 pisze:Jak wygląda sytuacja na linii:
Unia Tarnów - Resovia Rzeszów
Patryk jak nie masz pojecia o pewnych rzeczach to sie nie wypowiadaj,jeden post mniej Cie nie zaboli
-
Jakie relacje na linii Polonia Warszawa - Czarni Jasło ?
-
Tylko, że jest to info od Waszego ziomka.Wojtas_ZKS pisze:PatrykPDT pisze:Brak kontaktów.300 pisze:Jak wygląda sytuacja na linii:
Unia Tarnów - Resovia Rzeszów
Patryk jak nie masz pojecia o pewnych rzeczach to sie nie wypowiadaj,jeden post mniej Cie nie zaboli
-
Napisz mi na pw ksywe,kto.Jesli to faktycznie nie Twoje fanaberie to zwracam honor.
-
z dniem 24.03.2012 został reaktywowany układ na linii Mazovia Mińsk Mazowiecki-Hutnik Huta Czechy, pozdrawiamy!!!
HUTNIK&MAZOVIA
-
Pytasz o Zagłębie Lubin?[/quote]
Zagłebie Lubin-Łks Łódź
Arka Gdynia-Elana Toruń
mam nadzieje ze to nie była ironia...[/quote]spytaj sie kumpli z łódzkiej albo lubinskiej komendy wąsie.[/quote]
nigdzie nie wiedzieli....dzwonilem tu i tu, ale widze ze na twojej wszystko wiedza....
idiota!!!!
Zagłebie Lubin-Łks Łódź
Arka Gdynia-Elana Toruń
mam nadzieje ze to nie była ironia...[/quote]spytaj sie kumpli z łódzkiej albo lubinskiej komendy wąsie.[/quote]
nigdzie nie wiedzieli....dzwonilem tu i tu, ale widze ze na twojej wszystko wiedza....
idiota!!!!
-
HC pisze:z dniem 24.03.2012 został reaktywowany układ na linii Mazovia Mińsk Mazowiecki-Hutnik Huta Czechy, pozdrawiamy!!!
I tak powinno być, nasze FC muszą żyć ze sobą w zgodzie !
Bielany !
-
czy po miedzy Olimpią Grudziądz a Widzew FC Grudziądz istnieje jakiś nowy układ bo chłopaki z RTS widoczni w barwach na sektorze Olimpii. może być priv
-
Świrnięty pisze: Może to nie to samo zdjęcie , Napewno jest zdjęcie z Barwówką Czuwaju , wiem bo na własne oczy widziałem orginał oraz widziałem się z tym wyjazdowiczem.
Do Grafów Wksu w Przemyślu się nie natknąłem. Tak jak mówię jest pare osób które jeżdżą / studują w Wrocławiu i chodzą na Wks
Jeśli uda Ci się Świrnięty odszukać te zdjęcie, to wrzuć je do tematu. Sam jestem ciekaw czy to był szalik Czuwaju.
pzdr
-
Chciałbym zapytać o stosunki na linii Polonia Bytom - Odra Wodzisław, ŁKS Łódź - Odra Wodzisław
-
kosa!Gerrarrd pisze:Określić ciężko, ni to kosa ni neutral. Myślę, że coś pomiędzy ;)P_FSW pisze:jak można określić stosunek kibiców ŁKS-u do Górnika z Zabrza i vice versa?
trochę ludzi pamięta dawniejsze czasy, jednak teraz to bez znaczenia!
-
Jak jest na lini Zagłębie Lubin - Falubaz Zielona Góra?
-
Było już o tym pisane, poszukaj pare stron wcześniej.TenZeWschodu pisze:ak jest na lini Zagłębie Lubin - Falubaz Zielona Góra?
-
neutralne stosunki(L)eśniczy pisze:czy po miedzy Olimpią Grudziądz a Widzew FC Grudziądz istnieje jakiś nowy układ bo chłopaki z RTS widoczni w barwach na sektorze Olimpii. może być priv
-
Nie na naszym sektorze, a po prostu na stadionie, a to różnica.(L)eśniczy pisze:czy po miedzy Olimpią Grudziądz a Widzew FC Grudziądz istnieje jakiś nowy układ bo chłopaki z RTS widoczni w barwach na sektorze Olimpii. może być priv
[link]
-
Nie kapuje, to część stadionu jest wasza a część nie?LukaszGDZ pisze:Nie na naszym sektorze, a po prostu na stadionie, a to różnica.(L)eśniczy pisze:czy po miedzy Olimpią Grudziądz a Widzew FC Grudziądz istnieje jakiś nowy układ bo chłopaki z RTS widoczni w barwach na sektorze Olimpii. może być priv
Żaba pisze:Tak byli, grali w makao z Niemcami.Chuliganzr pisze:Czy to prawda, że wśród ekip w Warszawie, był Ruch Chorzów, który ogólnie jak wszyscy wiemy na reprze się nie udziela?
-
nieźle się j**** widzę :)LukaszGDZ pisze:Nie na naszym sektorze, a po prostu na stadionie, a to różnica.(L)eśniczy pisze:czy po miedzy Olimpią Grudziądz a Widzew FC Grudziądz istnieje jakiś nowy układ bo chłopaki z RTS widoczni w barwach na sektorze Olimpii. może być priv
Brodnica FC Legia
-
Chodziło mi konkretnie o młyn, jako nasz sektor. Bo tak zrozumiałem pierwszą wypowiedź, jakby ktoś z Widzewa był u nas w młynie.dmn pisze:Nie kapuje, to część stadionu jest wasza a część nie?LukaszGDZ pisze:Nie na naszym sektorze, a po prostu na stadionie, a to różnica.(L)eśniczy pisze:czy po miedzy Olimpią Grudziądz a Widzew FC Grudziądz istnieje jakiś nowy układ bo chłopaki z RTS widoczni w barwach na sektorze Olimpii. może być priv
[link]
-
-
Pytanie do Olimpii Grudziądz. W relacji z meczu z Petrą można wyczytać że szukacie GKM-u w celu konfrontacji, a jeszcze nie tak dawno był neutral plus nawet wspólna walka z Widzewem. Jak tak naprawdę obecnie wygląda sytuacja w Grudziądzu?
-
"Nie na naszym sektorze, a po prostu na stadionie", a to różnica" hmm dziwne to jest po prostu nie łączą was żadne stosunki bliższe a wpuszczacie RTS w barwach na swój stadion, hmm nie napinam się ale to dziwna sytuacja dość, dzięki za info
-
sory że post pod postem ale jedno mnie nurtuje kiedyś mieliście kose z WFCG a teraz stosunki neutral z nimi >szok< nie często się to zdarza w świecie kibicowskim chyba bo krwi przelanej nikt nie zapomni w takich sutuacjach
-
Takie przykłady są różne . Kiedys nie lubiło sie Lecha , Arki Cracovii bo bili wszystkich .Orientuj_się pisze:Wystarczy popatrzec na sztame Gieksy z Gornikiem, gdzie nienawisc w milosc sie szybciutko przeobrazila...(L)eśniczy pisze:sory że post pod postem ale jedno mnie nurtuje kiedyś mieliście kose z WFCG a teraz stosunki neutral z nimi >szok< nie często się to zdarza w świecie kibicowskim chyba bo krwi przelanej nikt nie zapomni w takich sutuacjach
To zrobiła sie koalicja Legia Pogon Zagłębie & Wisła Śląsk Lechia ,Motor i inne mniejsze .
Takich przykładów jest sporo .
-
Falubaz ma zgodę z Zagłębiem czy tylko układ marketingowy http://legionisci.com/news/47576_Na_sta ... ltras.html 50 z Falubazu w bluzach Zielonogórzanie a pikniki takich nie mają
-
buahahaha jesteś skończonym kretynem jeżeli uważasz ze ŚWL albo LPZ to koalicje anty ALC hehe dawno czegoś lepszego nie słyszałemPasta2 pisze:Takie przykłady są różne . Kiedys nie lubiło sie Lecha , Arki Cracovii bo bili wszystkich .Orientuj_się pisze:Wystarczy popatrzec na sztame Gieksy z Gornikiem, gdzie nienawisc w milosc sie szybciutko przeobrazila...(L)eśniczy pisze:sory że post pod postem ale jedno mnie nurtuje kiedyś mieliście kose z WFCG a teraz stosunki neutral z nimi >szok< nie często się to zdarza w świecie kibicowskim chyba bo krwi przelanej nikt nie zapomni w takich sutuacjach
To zrobiła sie koalicja Legia Pogon Zagłębie & Wisła Śląsk Lechia ,Motor i inne mniejsze .
Takich przykładów jest sporo .
-
Czytanie ze zrozumieniem się kłania. Chodziło mu o to, że była koalicja ŚWL i LPZ przeciw Triadzie, a nie, że ekipy z ŚWL się skumały przeciw nim.
-
mu chodzi o układ na reprze tych dwóch koalicji
Boli mnie, gdy wyrzucam dodatki z gAZETY, widząc oczami myśli padające lasy. „Dom” wyrzucam – dąb pada. „Turystykę” – lipa. „Komunikaty” – świerki jak zimowe kwiaty. „Auto-moto” – jak maszty upadają sosny. „Supermarket” – to modrzew, klon – „Nieruchomości”. „Mój Komputer” – i buk się korzeniem nakrywa. A z każdym precz dodatkiem ich żywicą krwawię.
"NOCNA ZMIANA", "OSZOŁOM"
"NOCNA ZMIANA", "OSZOŁOM"
-
Po pierwsze nie 50 tylko 25, po drugie co to ku*** mać jest układ marketingowy ? Po trzecie żadnej zgody nie ma, 'prywatne kontakty' jak to się modnie mówi i tyledonald tusk pisze:Falubaz ma zgodę z Zagłębiem czy tylko układ marketingowy http://legionisci.com/news/47576_Na_sta ... ltras.html 50 z Falubazu w bluzach Zielonogórzanie a pikniki takich nie mają

http://ultra-projects.manifo.com/
Profesjonalne projektowanie graficzne
www.grafikakibica.com - największe i najlepsze forum dot. grafik kibicowskich w sieci
-
Przykładów jest mnóstwo:Górnik i Gieksa, Widzew i Ruch czy też ostatni układ OBPNŚ jednak wydaje mi się, że zamiana pokoleń wyjaśnia wszystko...Orientuj_się pisze:Wystarczy popatrzec na sztame Gieksy z Gornikiem, gdzie nienawisc w milosc sie szybciutko przeobrazila...(L)eśniczy pisze:sory że post pod postem ale jedno mnie nurtuje kiedyś mieliście kose z WFCG a teraz stosunki neutral z nimi >szok< nie często się to zdarza w świecie kibicowskim chyba bo krwi przelanej nikt nie zapomni w takich sutuacjach
-
Falubazu w Łodzi 25 osób składu nieprzypadkowego(starzy i młodzi).
Współpraca marketingowa na linii Falubaz-Zagłębie dotyczy klubów sportowych(działacze,zarząd,pracownicy)i została zaakceptowana przez deycyzjne ekipe HZL i FhZG'06.
Obecne relacje na linii kibicowskiej mają status gościnnych wspomagań, obie ekipy do przyklepania zgody/układu wymagają od siebie wspólnych działań na określonym polu, a nie jak większośc Polski: jeden gruby melanż i już zgoda(nierzadko w przeszłości będąca kosą)...Dziwie się, że większośc uzytkowników tego"kumatego"forum tego nie kapuje...
Współpraca marketingowa na linii Falubaz-Zagłębie dotyczy klubów sportowych(działacze,zarząd,pracownicy)i została zaakceptowana przez deycyzjne ekipe HZL i FhZG'06.
Obecne relacje na linii kibicowskiej mają status gościnnych wspomagań, obie ekipy do przyklepania zgody/układu wymagają od siebie wspólnych działań na określonym polu, a nie jak większośc Polski: jeden gruby melanż i już zgoda(nierzadko w przeszłości będąca kosą)...Dziwie się, że większośc uzytkowników tego"kumatego"forum tego nie kapuje...
YELLOW-WHITE-GREEN
-
Jak ta znajomość ma się do Waszych kontaktów z Pogonią Szczecin i Flotą Świnoujście?-P-(FhZG) pisze:Falubazu w Łodzi 25 osób składu nieprzypadkowego(starzy i młodzi).
-
Jak czlowiek patrzy juz na to wszystko z boku to ogarnia tylko pusty smiech. Zgody , kosy, prywatne kontakty, goscinne wizyty , goscinne wspomagania i cholera wie co jeszcze. Gdzie sie podzialy te czasy gdzie albo kogos lales w morde albo z kims piles. Wiadomo, ze dajmy na to Floty z np. Gornikiem Leczna nic nie dzielilo i nic nie laczylo bo kontaktow zadnych miedzy nimi nie bylo .Wtedy sie smiano z niemcow , ze ultrasi potrafili miec zgode z ekipa x , a inna grupa z ekipa y . A teraz nie wiesz kogo z kim co laczy bo zawsze ktos moze wpasc na mecz goscinnie albo prywatnie hehe
-
Kasa misiu, kasa...