Otwarcie Narodowego!!
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Otwarcie Narodowego!!
Pokazaliśmy tą moc jak obalaliśmy tuska.
-
co zamknal wszystkich? wsrod protestujacych byli by "zwykli" ludzie, tacy jak taksowkarze, wkurwieni cenami ludzie itp, dawno cos slyszalem o strajkach dotyczacych cen paliw wlasnie w czasie eurobuakaw pramuk pisze:Represje przekroczyłyby nasze dotychczasowe wyobrażenia. To co się dzieje na Koronie to byłby luzik. Jaśniej ?
-
0:41 nawet smuda sie wypowiedzial :)Samo pisze:[link] Tutaj macie prawdziwych fanów reprezentacji :)
████▀░░░░░░░░░░░░░░░░░▀████
███│░░░░░░░░░░░░░░░░░░░│███
██▌│░░░░░░░░░░░░░░░░░░░│▐██
██░└┐░░░░░░░░░░░░░░░░░┌┘░██
██░░└┐░░░░░░░░░░░░░░░┌┘░░██
██░░┌┘▄▄▄▄▄░░░░░▄▄▄▄▄└┐░░██
██▌░│██████▌░░░▐██████│░▐██
███░│▐███▀▀░░▄░░▀▀███▌│░███
██▀─┘░░░░░░░▐█▌░░░░░░░└─▀██
██▄░░░▄▄▄▓░░▀█▀░░▓▄▄▄░░░▄██
████▄─┘██▌░░░░░░░▐██└─▄████
█████░░▐█─┬┬┬┬┬┬┬─█▌░░█████
████▌░░░▀┬┼┼┼┼┼┼┼┬▀░░░▐████
█████▄░░░└┴┴┴┴┴┴┴┘░░░▄█████
███████▄░░░░░░░░░░░▄███████
NIE JESTESMY ANIOLAMI
j**** ZYDOW SIEKIERAMI
NIE JESTESMY ANIOLAMI
j**** ZYDOW SIEKIERAMI
-
Wypowiedź Peszki.- To piękny stadion! Robi wrażenie! Widząc tę atmosferę i słuchając hymnu, poczułem, że dreszcze przechodzą mi po plecach - przyznał.
Oni mają wyjebane, na orzełka, na nas - nasz doping, liczy się portfel.
-
No widać, że wszyscy gotowi do akcji, tylko tak mi się wydaje, że brakuje tutaj kogoś kto by wszystko to ogarnął i nie chodzi mi o organizację różnych działań, tylko o proste przekazanie informacji, co robimy dalej ? nadal bojkot, pierdolimy reprezentację teraz i na euro i później działamy ?
Czy może jeszcze lepiej zebrać się teraz przed euro pod stadionem ? - nawet podczas tego meczu z tą Andorą, żeby już tej kasy dla pzpn-u nie napychać i wtedy nikt nam nie zabroni krzyczeć i trzymać różnych transów, a to by było chyba nawet bardziej zauważone.
Bo jak widać w naszym środowisku jesteśmy bardzo podzieleni.
Czy może jeszcze lepiej zebrać się teraz przed euro pod stadionem ? - nawet podczas tego meczu z tą Andorą, żeby już tej kasy dla pzpn-u nie napychać i wtedy nikt nam nie zabroni krzyczeć i trzymać różnych transów, a to by było chyba nawet bardziej zauważone.
Bo jak widać w naszym środowisku jesteśmy bardzo podzieleni.
-
2:14Samo pisze:[link] Tutaj macie prawdziwych fanów reprezentacji :)

-
jak ktoś ma to ogarnąć to chyba tylko ozsk z udziałem Legii
permanent mówi jak jest
-
-
oglądając ten festyn w TV śmiem twierdzić, że biedronkowe towarzystwo nawet hymnu nie potrafiło zaśpiewać....
Polska-Portugalia 29.02.2012r
http://www.youtube.com/watch?v=xcNT9AlGUTo
MŚ 2006
http://www.youtube.com/watch?v=RLO1MqCb7G8
MŚ 2006
http://www.youtube.com/watch?v=RLO1MqCb7G8
to trzeba przeżyć żeby to zrozumieć żeby w to uwierzyć! (L)
-
No i to chyba najsensowniejszy pomysł, jeżeli ktoś w ogóle chce podjąć jakieś działania. Oczywiście doping z przypominaniem kto Polakiem nie jest. Oprócz tego można wypomnieć piłkarzom, że wolą piknik od dopingu, itd.buakaw pramuk pisze:Zbierzmy się na Żylecie na tą Andore, pierdolnijmy transa na całą długość : "NA EURO TEGO NIE BĘDZIE " i jazda z dopingiem przez 120 minut. Wiem że mało radykalne ale moim zdaniem swój niepowtarzalny styl tym łbom jebanym pokażemy.
Nie jest to głupie choćby dlatego, że można pokazać swą siłę - wszyscy naokoło się osrają, że nie odeszliśmy całkowicie w cień.
Nabijanie kabzy dla pzpn - wiadomo, że nikt tego nie chce, ale nie ma opcji. Jeżeli ktoś chce się pojawić na meczu reprezentacji to musi zabulić. Nie Ty? To przyjdzie jakiś piknik i pzpn i tak będzie miał kasę (a na takim pikolu to pewnie jeszcze więcej zgarnie, bo catering itd.)
Kibicowanie obcokrajowcom? A kto im kibicuje? Przecież kibicujemy Polsce. A że gra w niej 3 typków z innych krajów trzeba jakoś przełknąć albo odpuścić przez to mecze, doping i całą resztę, dostarczyć satysfakcji tuskowi, że uporał się z kibolami i zapewnił spokój na stadionach. Bo taka jest prawda - nie robiąc nic, dajemy mu możliwość pokazania, że wygrał tę walkę.
-
Niestety jedynym wyjściem jest pójście na ten mecz z Andorą. A czemu? bo tak samo jak chodzimy na pochody Patriotyczne i przeciwnicy cały czas wiedzą, że istniejemy i nas się obawiają, tak samo powinno być z tym zakichanym euro... Wyrazimy swoje zdanie raz, a mocno, może nawet tylko przez 45 min i póżniej do domu? Ja jestem w stanie poświęcić te 60 zł jak ktoś wspomniał na taką inicjatywe. Myślę, że donald by się nie pojawił z muchą na meczu z Portugalią jakby wiedział, że kibole będą też...
-
Trzeba się zmobilizować i wejść z pierdolnięciem na mecz z Andorą! Co wy poniektórzy myslicie? że oni sie nami przejmują? mysla o nas? czy tęsknią za nami i brakiem dopingu? dla nich liczy się tylko kasa i to, że mają spokój i to jest najważniejsze. Jak tak dalej będziemy narzekać na forach i plakac przed telewizorami jak to jest chujowo to i po euro tak będzie i nie łudźcie się, że coś sie zmieni..
-
ja mysle ze na mecz z andora przewnie przyjada groźnie ubrane na czarno w wiatrówkach koniecznie ekipy z wiosek które nie jeźdza na swoje mecze takie jak np. Brzesko którzy jak wiadomo sa kibicami reprezentacji bardziej niz swojego Okocimskiego.
-
Panowie, jest pewna opcja jak zrobić głośny, zajebisty temat, zacząłem robić w tym kierunku małe kroczki, ale wiadomo, że na razie to sfera marzeń.
Jest sobie taka reprezentacja Polski ludzi... bez nóg. Amp Futbol, tutaj trochę szerszy artykuł:
[link]
Jadą niedługo na jakieś mistrzostwa do Manchesteru.
Wyjazd w 4-5 stów ogarniętej ekipy na taki mecz byłby prawdziwą petardą. Tym bardziej, że Anglia nie musi być jakimś mega drogim wyjazdem...
Jak uda mi się ogarnąć to w sposób jaki zaplanowałem, to na pewno dotrą szczegóły, jak nie to może kogoś to zainspiruje do skręcenia jakiejś swojej koncepcji.
Jest sobie taka reprezentacja Polski ludzi... bez nóg. Amp Futbol, tutaj trochę szerszy artykuł:
[link]
Wyjazd w 4-5 stów ogarniętej ekipy na taki mecz byłby prawdziwą petardą. Tym bardziej, że Anglia nie musi być jakimś mega drogim wyjazdem...
Jak uda mi się ogarnąć to w sposób jaki zaplanowałem, to na pewno dotrą szczegóły, jak nie to może kogoś to zainspiruje do skręcenia jakiejś swojej koncepcji.
-
Samo pisze:
[link] Tutaj macie prawdziwych fanów reprezentacji :)
ten na 2:40 to jakis ciapaty, a jakiego kibolem jest ten na 2:57
[link] Tutaj macie prawdziwych fanów reprezentacji :)
ten na 2:40 to jakis ciapaty, a jakiego kibolem jest ten na 2:57
-
mam wrażenie, że śpiewali marsz marsz szpakowski
mam wrażenie, że śpiewali marsz marsz szpakowski
-
Według mnie swietny pomysł, oni nasz doping mysle ze przyjeliby z łzami w oczach, a nie to co wielcy gwiazdorzy z kadry Smudy którzy maja daleko w powazaniu nasz wysilek,wsparcie .kbls pisze:Panowie, jest pewna opcja jak zrobić głośny, zajebisty temat, zacząłem robić w tym kierunku małe kroczki, ale wiadomo, że na razie to sfera marzeń.
[link]
-
mysle ze tym piłkarzykom należy sie odpłata za ich postawe. Że lata i tusk nas nienawdidża to można zrozumieć, ale że te cioty aza którymi zjechaliśmy całą europe i zdzierając gardła ani razu nie staneli po naszej stronie to jest zwykłe kurewstwo. /Tak jak w tym kawale, gdzie zboje obrabowali góral ai zgwałcili jego zone , co skwitował mówiąc do żony, to ze zrabowali - to ich zbójecka sprawa, to że mnie pobili to ich zbójecka sprawa, to że ciebie zgwałcili to ich zbójecka sprawa, ale to, ze ty przy tym dupskiem kręciłaś to jest zwykłe kurestwo. Peszko , który z Lecha /nie cierpię/ wie jak wyglada doping mówi, ze jest wzruszony dopingiem januszy.
-
Proponuje zalozyc osobny temat i go podwiesic.Bardzo fajna inicjatywa.Sylwester89 pisze:Według mnie swietny pomysł, oni nasz doping mysle ze przyjeliby z łzami w oczach, a nie to co wielcy gwiazdorzy z kadry Smudy którzy maja daleko w powazaniu nasz wysilek,wsparcie .kbls pisze:Panowie, jest pewna opcja jak zrobić głośny, zajebisty temat, zacząłem robić w tym kierunku małe kroczki, ale wiadomo, że na razie to sfera marzeń.
[link]
████▀░░░░░░░░░░░░░░░░░▀████
NIE JESTESMY ANIOLAMI
j**** ZYDOW SIEKIERAMI
NIE JESTESMY ANIOLAMI
j**** ZYDOW SIEKIERAMI
-
Po kiego wuja wy tak na tych piknikow jedziecie i sie zbijacie? Co to ich wina? Oni tacy sa. Oni zawsze na tych meczach byli i zawsze sie tak zachowywali. Roznica byla tylko taka, ze byli tam tez kibole! Teraz ich nie ma i dlatego to wszystko tak wyglada. To nie wina Janusza, ze lubi sobie morde wymalowac, zjesc hot-doga, sam nie zacznie spiewac. Dla niego nie zmienilo sie nic. Roznica jest taka, ze na tych meczach nie ma prawdziwych kibicow i nabijanie sie z zachowania tych pikoli jest tak naprawde nabijaniem sie z kibicow bo to oni zrobili te roznice. To dzieki temu, ze oni wywalili lache na kadre tak to teraz beznadziejnie wyglada.
-
Ktos z Sandencji potwierdzi czy to byla wasza ekipa czy jacys przypadkowi kibice z Nowego Sacza ?
-
http://www.youtube.com/watch?v=f6Duy4QAQ9Q a tak śpiewa się hymn na meczu reprezentacji, która z Bahrajnem przegrywa 0-10. Na narodowym to był dramat!! Szkoda, bo powinno to być wydarzenie, a była wielka lipa.
To jest polski sport narodowy, mecz z Niemcami na MŚ w Niemczech oglądało 12 mln ludzi. Tu ludzie nie znający się na sporcie będą oglądać to Euro. Kaczyński mówi, że jeśli nie wygrają 3-0 to będzie kolejna kompromitacja Tuska, Miller mówi że sobie włosy i cały wymaluje się na biało - czerwono, Palikot ma nadzieje, że wogóle zdobędą bramkę, a Kopacz rozrysowuje schemat gry 4-4-2. Jest największa impreza w historii kraju, otwierają stadion narodowy, coś na poziomie i myśleliście, że co, będzie pusto? Co to jest 58 tys. miejsc? W Polsce mało ludzi interesuje się sportem, ale są ekspertami w każdej dziedzinie. Czy Polska wygra czy nie dalej będzie zainteresowanie piłką jak było, ale na nikim już ten stadion nie będzie robił wrażenia, w Poznaniu już nie robi.
Kadra to nie klub. Super jak jest świetna atmosfera, ale nie dziwię się kalkulowaniu, bo wyłapać zakazy za mecze które odbywają się raptem kilka razy w roku? Z drugiej strony wystarczy ogarnąć doping i będzie to miało ręce i nogi, chociaż nigdy nie był on jakiś rewelacyjny, co jest zrozumiałe. Nie pamiętacie trąbek na meczach piłki?
Stadion ma świetną akustykę, należy tylko żałować, że nie odbyło się godne jego otwarcie na superpucharze. Trąbili o sprawdzianie służb, komedia. O otwarciu można powiedzieć tyle, że się odbyło.
jest. Perquis, Obraniak, Polański to niczym nie wyróżniające się miernoty. Dziś przypadkiem oglądałem program o kadrze na Sport Klubie i padło ważne stwierdzenie, że zmarnowali 2,5 roku. Zamiast szukania talentów było polowanie na lisy. Wielka szkoda, efekty będą widoczne w el. MŚ.pizdri13 pisze:wróca wróca tylko musimy wszyscy równo z przed komputerow na 3 i DOnald matole...
słabo bylo jeszcze raz tylko na pełnej kurwie ...haha
kiedy wkoncu zrozumiecie ze te k**** tego chcialy ?
kiedy zrozumiecie ze nikt za nami nie zateskni ? (pare osob powie kiedys to byl doping no ale h** tam bylo mineło)
co do kadry trudno ze francuzi i niemcy nic nei poradzumy ze w 40 mln kraju nie ma 11 do gry w pilke !
i nic. będzie doping i będzie to jakoś wyglądało. To jest kadra narodowa 38 mln. mieszkańców, pomijam aspekty kto tam gra, bo wystarczyło śledzić dzień meczu z Portugalią i sondy uliczne, gdzie ludzie typują wyniki, a nie potrafią powiedzieć, kto te bramki może strzelić, to co dopiero mają kojarzyć, że Polański to Niemiec :)PolskaB pisze:Zastanawiam się, bo padają hasła że na euro dostaniemy 3 mecze w d*** i się pikole odwrócą od reprezentacji, a jak jednak stanie się cud i wygramy? Wtedy będzie bum na kadrę, ktoś może ogarnie doping i będzie tak jak wszyscy chcieli oprócz nas. Co wtedy?
To jest polski sport narodowy, mecz z Niemcami na MŚ w Niemczech oglądało 12 mln ludzi. Tu ludzie nie znający się na sporcie będą oglądać to Euro. Kaczyński mówi, że jeśli nie wygrają 3-0 to będzie kolejna kompromitacja Tuska, Miller mówi że sobie włosy i cały wymaluje się na biało - czerwono, Palikot ma nadzieje, że wogóle zdobędą bramkę, a Kopacz rozrysowuje schemat gry 4-4-2. Jest największa impreza w historii kraju, otwierają stadion narodowy, coś na poziomie i myśleliście, że co, będzie pusto? Co to jest 58 tys. miejsc? W Polsce mało ludzi interesuje się sportem, ale są ekspertami w każdej dziedzinie. Czy Polska wygra czy nie dalej będzie zainteresowanie piłką jak było, ale na nikim już ten stadion nie będzie robił wrażenia, w Poznaniu już nie robi.
Kadra to nie klub. Super jak jest świetna atmosfera, ale nie dziwię się kalkulowaniu, bo wyłapać zakazy za mecze które odbywają się raptem kilka razy w roku? Z drugiej strony wystarczy ogarnąć doping i będzie to miało ręce i nogi, chociaż nigdy nie był on jakiś rewelacyjny, co jest zrozumiałe. Nie pamiętacie trąbek na meczach piłki?
Stadion ma świetną akustykę, należy tylko żałować, że nie odbyło się godne jego otwarcie na superpucharze. Trąbili o sprawdzianie służb, komedia. O otwarciu można powiedzieć tyle, że się odbyło.
-
Włączcie Cafe futbol. Kowalczyk mówi o proteście kibiców na Narodowym związanym z farbowanymi Polakami, Kołtoń do niego żeby się puknął w głowe, żadnego protestu nie było widać. Wcześniej Borek zauważył że kiedyś na starych stadionach był lepszy doping bo mniej było krawaciarzy. Generalnie jedyna osoba która prezentuje jakąkolwiek świadomość to były Legionista. Dalej siedźmy w domach i czekajmy na cud.
permanent mówi jak jest
-
Dobra wiadomośc :
Jeszcze trzech.
Kod: Zaznacz cały
W ligowym meczu Sochaux z Valenciennes Perquis doznał poważnej kontuzji. Według doniesień "L'Equipe" reprezentant Polski złamał rękę w łokciu i nie wiadomo, czy w tym sezonie zawodnik będzie jeszcze zdolny do gry. Jeśli nie, będzie to bardzo zła wiadomość dla reprezentacji Polski, w której Perquis miał być ważnym ogniwem.
-
[quote="permanent"Kowalczyk mówi o proteście kibiców na Narodowym związanym z farbowanymi Polakami, Kołtoń do niego żeby się puknął w głowe, żadnego protestu nie było widać.[/quote]
a mialem kołtonia za ogarnietego czlowieka...
a mialem kołtonia za ogarnietego czlowieka...
-
A czego wy oczekujecie od gościa, który domagał się powołania oprócz lisów, którzy w reprezentacji pzpn już grają chociażby Arboledy?
-
Przydałoby się jakieś oficjalne oświadczenie OZSK odnośnie meczów kadry,dopingu.Przesłać je do jak największej ilości mediów, a przede wszystkim do programów typu Cafe Futbol, Liga+Extra(canal plus) i wszystkich gdzie tematy piłkarskie są podejmowane.A w rozpropagowaniu tego oświadczenia powinniśmy pomagać my wszyscy.Może nawet kiedyś zaprosili by kogoś do programu z OZSK, aby mógł zabrać głos.
Hutnik Nowa Huta
-
w pizde se mozna to oswiadzczenie wsadzic, trzeba cos robic a nie pisemka wysylac haha obudz sieNowohucianie1950 pisze:Przydałoby się jakieś oficjalne oświadczenie OZSK odnośnie meczów kadry,dopingu.Przesłać je do jak największej ilości mediów, a przede wszystkim do programów typu Cafe Futbol, Liga+Extra(canal plus) i wszystkich gdzie tematy piłkarskie są podejmowane.A w rozpropagowaniu tego oświadczenia powinniśmy pomagać my wszyscy.Może nawet kiedyś zaprosili by kogoś do programu z OZSK, aby mógł zabrać głos.
-
Same pisma nie wystarczą ale mogą pomóc bo widać że niektóre dziennikarskie zakute łby muszą mieć pewne rzeczy czarno na białym. Pomysł z dopingiem na meczu z Angorą z transami że tego na Euro nie będzie też spoko no i jeszcze do tego przydałaby się jakaś jebitnie duża manifestacja podczas euro.
-
Uważam, że pokazanie się na meczu z Andorą byłoby najlepszym wyjściem. Popyt na ten mecz nie powinien być zbyt duży i powinniśmy stanowić na nim większość publiki. Wtedy możemy głośno wyrazić swoje zdanie na temat Ojro, Tuska, Laty, "piłkarzyków" (m. in Peszko, Wawrzyniak). Nawet niegłupi pomysł z opuszczeniem trybun po pierwszej połowie a po tym zorganizować jakiś Marsz.
Bojkot już pokazał ile jest wart - nawet nie został zauważony, co potwierdza tylko jedno:
NIEOBECNI NIE MAJĄ RACJI
większość przeciwników bojkotu mimo wszystko się do niego stosowała, chociaż nie podzielali zdania na jego temat. Teraz to niech zwolennicy bojkotu zastanowią się, czy nie warto by było na tym jednym meczu przed EURO powrócić z wyrażaniem swojej dumy z bycia Polakiem na stadionie i pojechać z tymi, którzy są nam, nie tylko kibicom ale i Polakom wrogiem.
Oczywiście na tym cyrku zwanym Euro również trzeba wyrażać swoje zdanie (manifestacje, transparenty, plakaty) a po EURO wrócić na kadrę wyrażając cały czas swoje zdanie!
A co do januszy, są to po prostu nieświadomi ludzie, i naszym zadaniem jest ich UŚWIADAMIANIE, bo Tusk i Lato ich za nas nie wyedukują. Należy im wskazywać wzorzec prawdziwego, w naszych oczach kibica, by złapali tego bakcyla i podążali NASZĄ DROGĄ.
Miłość do ojczyzny naszym prawem!
Bojkot już pokazał ile jest wart - nawet nie został zauważony, co potwierdza tylko jedno:
NIEOBECNI NIE MAJĄ RACJI
większość przeciwników bojkotu mimo wszystko się do niego stosowała, chociaż nie podzielali zdania na jego temat. Teraz to niech zwolennicy bojkotu zastanowią się, czy nie warto by było na tym jednym meczu przed EURO powrócić z wyrażaniem swojej dumy z bycia Polakiem na stadionie i pojechać z tymi, którzy są nam, nie tylko kibicom ale i Polakom wrogiem.
Oczywiście na tym cyrku zwanym Euro również trzeba wyrażać swoje zdanie (manifestacje, transparenty, plakaty) a po EURO wrócić na kadrę wyrażając cały czas swoje zdanie!
A co do januszy, są to po prostu nieświadomi ludzie, i naszym zadaniem jest ich UŚWIADAMIANIE, bo Tusk i Lato ich za nas nie wyedukują. Należy im wskazywać wzorzec prawdziwego, w naszych oczach kibica, by złapali tego bakcyla i podążali NASZĄ DROGĄ.
-
A Peszko i Wawrzyniak czemu winni?zarowka pisze:Uważam, że pokazanie się na meczu z Andorą byłoby najlepszym wyjściem. Popyt na ten mecz nie powinien być zbyt duży i powinniśmy stanowić na nim większość publiki. Wtedy możemy głośno wyrazić swoje zdanie na temat Ojro, Tuska, Laty, "piłkarzyków" (m. in Peszko, Wawrzyniak). Nawet niegłupi pomysł z opuszczeniem trybun po pierwszej połowie a po tym zorganizować jakiś Marsz.
NIEOBECNI NIE MAJĄ RACJI
Ze swoim podejściem nic nie osiągniesz i nie chce mi się tobie tłumaczyć czemu więc może sam się obudź a najlepiej daruj nam takie teksty ?Blaster pisze:w pizde se mozna to oswiadzczenie wsadzic, trzeba cos robic a nie pisemka wysylac haha obudz sieNowohucianie1950 pisze:Przydałoby się jakieś oficjalne oświadczenie OZSK odnośnie meczów kadry,dopingu.Przesłać je do jak największej ilości mediów, a przede wszystkim do programów typu Cafe Futbol, Liga+Extra(canal plus) i wszystkich gdzie tematy piłkarskie są podejmowane.A w rozpropagowaniu tego oświadczenia powinniśmy pomagać my wszyscy.Może nawet kiedyś zaprosili by kogoś do programu z OZSK, aby mógł zabrać głos.
permanent mówi jak jest
-
My Polacy mamy niesamowita zdolnosc do samodestrukcji..ciagle sie dzielimy,klocimy a prawda jest taka,ze na tym meczu z portugalia powinnismy stac tam razem z piknikami i dopingowac Polske,bo dla Polski tam powinnismy przychodzic,nie dla pilkarzykow takich jak polanski,ale byc tam dla Polski,dla symbolu jakim jest Orzel Bialy..bo jestesmy Polakami!!!A pikniki byly,sa i beda..nie wymagajmy od kazdego by byl fanatykiem...problem bowiem nie lezy w tym ze pikniki sa na meczu i robia wioche...problem jest w tym ze nas tam nie ma i nie uswiadamiamy piknikow,ze nie przekonujemy ich naszym dopingiem do siebie.To my musimy im dac przyklad kibicowania,a z pewnoscia niejednego piknika wciagnie wtedy goraca atmosfera meczu i chlop sie przestawi...tak samo jak dzieje sie to w klubach,na Lech tez kiedys nie przychodzily tysiace,a jak wyglada mlyn Lecha obecnie?
a co do komentarzy ze,pikole to buraki ze wsi itd...ogarnij sie jeden z drugim,burak nie burak,wiesniak nie wiesniak,ale sa Polakami,po ch.ja robicie te podzialy,oni sa lepsi,bo sa,bo utozsamiaja sie z Polska!!!!
a co do komentarzy ze,pikole to buraki ze wsi itd...ogarnij sie jeden z drugim,burak nie burak,wiesniak nie wiesniak,ale sa Polakami,po ch.ja robicie te podzialy,oni sa lepsi,bo sa,bo utozsamiaja sie z Polska!!!!
-
było nie było ?
[link]
może on rozkręci korbe na meczu z Andorą ;)
[link]
może on rozkręci korbe na meczu z Andorą ;)
-
cytat z milicyjnego forum:
A ja chciałem wrócić do jednego z ostatnich "sprawdzianów" policji do Euro 2012- mecz Polska-Portugalia. Uczestniczyłem w zabezpieczeniu i moim zdaniem kibice zachowywali się jak najbardziej w porządku. Oczywiście nie wspominam tutaj o drobnych występkach typu spożywanie alkoholu czy sikanie gdzie popadnie. .................
Ja uważam że było to najgorsze zachowanie jakie zaprezentowali oglądacze tego meczu. STANOWCZE NIE NIETRZEŹWYM NA TRYBUNACH.....i te odbieranie aparatów fotograficznych na rzecz mało drobiazgowej kontroli kto co innego wnosi(alkohol)......Wg mnie zabrakło rękawów do bramek gdzie sprawdzano bilety...o ilości bram nie wspomnę bo do Euro będzie ich 5.........ponoć.Irytuje mnie swoboda poruszania sie po sektorach, brak barierek w sektorach i duże przestrzenie wewnątrz stadionu już za bramkami biletowymi.......Zdecydowanie bardziej w tym temacie podobał mi sie stadion w Gdańsku jak i praca stewardów w sektorach- po prostu dbali o porządek na przydzielonych odcinkach a w Warszawie albo olano ten temat albo go nie zauważono.Od informowanie gdzie co jest są stewardzi,służby informacyjne a nie policjanci - wiedzieć powinni ale maja inne obowiązki i tyle......... Troche mnie zdziwili policjanci rozpisujacy notatniki w chwilę po zakończeniu meczu którzy czynili to tyłem do wychodzach z sektorów zamiast ich obserwować...........A cieszyć się że stadion wypełnili pracownicy ,, Biedronki'' z rodzinami z całej Polski a kibiców(kiboli) nie było(Jedyna grupa ,, Sączersów'' która się ujawniła została już obsztorcowana za wyłamanie się z protestu przez reszte grup)......Ale czy tak będzie na EURO 2012????Oby było miło i spokojnie a nam życzę miłych i spokojnych służb- nawet tych co 12 godzin ale takie jest życie....... i służba w Policji.
A ja chciałem wrócić do jednego z ostatnich "sprawdzianów" policji do Euro 2012- mecz Polska-Portugalia. Uczestniczyłem w zabezpieczeniu i moim zdaniem kibice zachowywali się jak najbardziej w porządku. Oczywiście nie wspominam tutaj o drobnych występkach typu spożywanie alkoholu czy sikanie gdzie popadnie. .................
Ja uważam że było to najgorsze zachowanie jakie zaprezentowali oglądacze tego meczu. STANOWCZE NIE NIETRZEŹWYM NA TRYBUNACH.....i te odbieranie aparatów fotograficznych na rzecz mało drobiazgowej kontroli kto co innego wnosi(alkohol)......Wg mnie zabrakło rękawów do bramek gdzie sprawdzano bilety...o ilości bram nie wspomnę bo do Euro będzie ich 5.........ponoć.Irytuje mnie swoboda poruszania sie po sektorach, brak barierek w sektorach i duże przestrzenie wewnątrz stadionu już za bramkami biletowymi.......Zdecydowanie bardziej w tym temacie podobał mi sie stadion w Gdańsku jak i praca stewardów w sektorach- po prostu dbali o porządek na przydzielonych odcinkach a w Warszawie albo olano ten temat albo go nie zauważono.Od informowanie gdzie co jest są stewardzi,służby informacyjne a nie policjanci - wiedzieć powinni ale maja inne obowiązki i tyle......... Troche mnie zdziwili policjanci rozpisujacy notatniki w chwilę po zakończeniu meczu którzy czynili to tyłem do wychodzach z sektorów zamiast ich obserwować...........A cieszyć się że stadion wypełnili pracownicy ,, Biedronki'' z rodzinami z całej Polski a kibiców(kiboli) nie było(Jedyna grupa ,, Sączersów'' która się ujawniła została już obsztorcowana za wyłamanie się z protestu przez reszte grup)......Ale czy tak będzie na EURO 2012????Oby było miło i spokojnie a nam życzę miłych i spokojnych służb- nawet tych co 12 godzin ale takie jest życie....... i służba w Policji.
-
Kwaśniewskiego ten szalik musiał strasznie palić ale czego nie robi się dla tego jednego procenta:
http://www.youtube.com/watch?v=uTO5B3_i ... ure=relmfu
http://www.youtube.com/watch?v=uTO5B3_i ... ure=relmfu
-
:DZerwał się sufit nad jednym z wejść na Stadion Narodowy w Warszawie - poinformowało na swojej stronie internetowej Radio ZET. Do rozpoczęcia Euro 2012 pozostał niecały miesiąc.
Wykonawca naprawił już usterkę na własny koszt, a przy okazji sprawdza także sufity nad pozostałymi wejściami na stadion, których jest 17. Podczas wypadku nikomu nic się nie stało.
Już w najbliższy piątek UEFA przejmie od Polski wszystkie obiekty, które będą arenami podczas Euro 2012. Za niespełna miesiąc rozpoczną się natomiast mistrzostwa Europy.
Narodowe Centrum Sportu opublikowało komunikat dotyczący zdarzenia. Wynika z niego, że usterkę wykryto już w niedzielę.
Oto treść komunikatu NCS:
"W niedzielę 6 maja Narodowe Centrum Sportu stwierdziło usterkę polegającą na naderwaniu części podwieszonego sufitu w jednym z wejść na Stadion Narodowy. Usterka nastąpiła w wejściu na sektory D14 - 15. Sufit podwieszany stanowi jeden z elementów wykończeniowych wejścia.
Wewnętrzny zespół NCS, generalnego wykonawcy oraz projektanta przeanalizował możliwe przyczyny usterki oraz w trybie natychmiastowym wezwał Generalnego Wykonawcę do usunięcia usterki na koszt własny.
Najbardziej prawdopodobną przyczyną usterki był wadliwie przeprowadzony montaż elementów podtrzymujących po pracach instalacyjnych prowadzonych w tym wejściu.
Prace naprawcze (prawidłowy montaż sufitu) rozpoczęły się w poniedziałek popołudniu i zakończyły się w środę 9 maja.
Jednocześnie wewnętrzny zespół NCS, generalnego wykonawcy oraz projektanta prowadzą szczegółowe ekspertyzy montażu sufitów podwieszanych w pozostałych wejściach na stadion w celu potwierdzenia jakości i prawidłowości wykonania. Całość wyników ekspertyz prowadzonych przez zespół znana będzie do piątku."
Tu sie nie ma z czego śmiać, tylko płakać...
Słyszeliście o tym, że dach jest zamykany/otwierany...ale nie można go używać przez 2 lata, bo straci swoją gwarancje ? :D
Słyszeliście o tym, że dach jest zamykany/otwierany...ale nie można go używać przez 2 lata, bo straci swoją gwarancje ? :D