Otwarcie Narodowego!!
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Otwarcie Narodowego!!
od kiedy prawdziwi kibice przestali chodzić na mecze reprezentacji atmosfera zjebała się na maxa, w 2006 w Niemczech grając tylko trzy mecze zostaliśmy wybrani najlepszymi kibicami turnieju, a teraz co 58tyś i ? :/
Teraz 58tys robi zdjecia na fecebooka i machaja mamie do kamery...
ale za to robią falę !!!
To nie aspekt kibicowski, ale mi sie nudzi.
http://mistrzowie.org/402096
http://mistrzowie.org/402096
-
kaczmarOKS
a szpakowski świetnie się bawi.. jak i cała "elyta" z donkiem i grasiem na czele.
smutne to jak się pomyśli chociażby o poprzednim meczu z portugalią w chorzowie
takie nastały czasy pozostaje liga i mecze wyjazdowe kadry
smutne to jak się pomyśli chociażby o poprzednim meczu z portugalią w chorzowie
takie nastały czasy pozostaje liga i mecze wyjazdowe kadry
-
papulas1978
pewnie Sandecja zarzuciła:):):):):):)Albercik pisze:JEEEEEEEEEESTTT !!! j**** pzpz ! Nareszcie hehehhe
-
mokry_john
obstawiam że najszybsi go jeszcze w przerwie dorwą i zerwa koszulkę :)papulas1978 pisze:ciekawe która z naszych gwiazdeczek wymieni się na koniec z boskim ronaldo:)
Biedronka? te 10 tys to szefostwo biedronki, pracownicy nie dostali bo sklepy jeszcze otwarte.
żebyście się nie osrali
4-5-6 lat temu klimat na Sląskim nie było wcale dużo lepszy, a wkurwienie jeszcze większe jak próbowało się ogarnąć doping a przez Januszów nie dało rady. Żyło się nadzieja, że następnym razem będzie lepiej. Doping i atmosfera były jedynie na mniejszych stadionach, gdzie dana ekipa się zebrała i to ogarnęła nawigacja satelitarna. także jeżeli się łudzicie, że w normalnych warunkach na Narodowym zrobilibyśmy miazgę to się otrząśnijcie trochę.
4-5-6 lat temu klimat na Sląskim nie było wcale dużo lepszy, a wkurwienie jeszcze większe jak próbowało się ogarnąć doping a przez Januszów nie dało rady. Żyło się nadzieja, że następnym razem będzie lepiej. Doping i atmosfera były jedynie na mniejszych stadionach, gdzie dana ekipa się zebrała i to ogarnęła nawigacja satelitarna. także jeżeli się łudzicie, że w normalnych warunkach na Narodowym zrobilibyśmy miazgę to się otrząśnijcie trochę.
-
Marchewka76
Ten cymbał spiker poinformował kibiców że jest 0:0 na koniec pierwszej połowy hahahahahah
a miał wyjście? połowa januszy pewnie nie kontaktujeMarchewka76 pisze:Ten cymbał spiker poinformował kibiców że jest 0:0 na koniec pierwszej połowy hahahahahah
dobre podsumowanie tematu. caly nasz protest przejdzie na euro niezauwazalny, bo stadiony tak jak dzis wypelnia wszelkiego rodzaju kibice siatkowki i malysza z trabkami i kapeluszami, z biletami z zakladow pracy i od sponsorow.Pch pisze:Nabijajcie sie nabijajcie, a triumfuja i tak rzadzacy...
Nowy stadion jest? Jest.
Pelny? Pelny.
Cos tam krzykna na trybunach? Krzykna.
Nie ma zadym? Nie ma.
Osiagneli co chcieli.
Moe pisze:dobre podsumowanie tematu. caly nasz protest przejdzie na euro niezauwazalny, bo stadiony tak jak dzis wypelnia wszelkiego rodzaju kibice siatkowki i malysza z trabkami i kapeluszami, z biletami z zakladow pracy i od sponsorow.Pch pisze:Nabijajcie sie nabijajcie, a triumfuja i tak rzadzacy...
Nowy stadion jest? Jest.
Pelny? Pelny.
Cos tam krzykna na trybunach? Krzykna.
Nie ma zadym? Nie ma.
Osiagneli co chcieli.
A dalej co ? Bum minie Ci co mieli zwiedzić stadiony zwiedzą, jeszcze się obudzą. Z taką grą to przyszłości nie wróżę.
-
NoCalcioModerno
Poza tym, że wisi mniej flag niż zwykle to żadnego protestu nie widać z resztą kolejny raz.
w normalnym kraju dałoby się ogarnąć doping np
tak jak w Turcji gdzie prowadzący wychodzi na środek i pewne rzeczy wyjaśnia
a po pewnym czasie to już tradycja i tyle
ale żyjemy w pojebanym kraju więc zostają wyjazdy
tak jak w Turcji gdzie prowadzący wychodzi na środek i pewne rzeczy wyjaśnia
a po pewnym czasie to już tradycja i tyle
ale żyjemy w pojebanym kraju więc zostają wyjazdy
Wkurwienie na reklamie Biedry sięga Zenitu. Model kibicowania, czysta sielanka. Przykre.
-
Marchewka76
Połowa januszy na środku stadionu nie wróciła z kibli . Pijaki
Co takie pustki? czyżby promocja giętej na cateringu biedry?
Poczatek reklamy biedrony ciekawy na tle mostu gosc macha flaga ciekawe ujecie..
no ku*** stadion poszli zwiedzac, fotki na fejsiki porobić, hotdogi wpierdalać, komedia normalnie.
Szpak: "jest doping, jest wsparcie - warto to wykorzystać..." bo długo nie potrwa :)
Sorry za posta pod postem. Tak mnie naszło: Podczas Euro wielka demonstracja "Against Modern Football", co myślicie?
To pikników tez zwijają? ooo a przecież oni zawsze tacy grzeczni, krzyczą na "kiboli" że brzydkich słówek używają, że Mamusia nie wychowała. Trzymajcie sie bracia!
-
Na_lajcie
Zacznijmy od tego, ze stadion narodowy wciąż jest w budowie, i znajduje się w Chorzowie :) PZPN jeszcze nie podjął uchwały przenoszącej nazwę narodowego do Warszawy.miedziany pisze:No co Wy panowie otwarcie Narodowego a tu tematu brak??? ;)
Panowie nie rozumiecie pewnej rzeczy...spikerzy są na jednym meczu, na tym, gdzie są pełne trybuny i fantastyczny doping, a w tv nam puszczaj całkiem inny mecz...tylko nazwiska się przypadkowo powielają :)
Szkoda że zorganizowane grupy kibicowskie nie mogą kupować biletów, bo z pewnością byłby lepszy doping. No ale cóż, jedyne co cieszy to stały dobry poziom kibicowania w lidze...a i to od pewnego czasu mnie strasznie martwi.
jaka gra taki doping
szkoda bo 57 tys mogłoby pierdolnąć
szkoda bo 57 tys mogłoby pierdolnąć
zajebiste,naprawde!!Daymoss pisze:Sorry za posta pod postem. Tak mnie naszło: Podczas Euro wielka demonstracja "Against Modern Football", co myślicie?
Serio nie wiesz czy jaja sobie robisz?
-
1908 ŁKS Łódź
A co to znaczy ?[/quote]
ty tak serio??
ty tak serio??
-
Spierdalaj88
Rewolucja2012 pisze:Daymoss pisze:Sorry za posta pod postem. Tak mnie naszło: Podczas Euro wielka demonstracja "Against Modern Football", co myślicie?
A co to znaczy ?
chciałem to przetłumaczyć na google translatorze, ale nie wiem po jakiemu to :/
-
Marchewka76
Daymoss pisze:Sorry za posta pod postem. Tak mnie naszło: Podczas Euro wielka demonstracja "Against Modern Football", co myślicie?
Na każdym meczu repry powinien byc taki transparent
Ja myślę że jak wrzucisz do translatora to on i tak sam wykryje więc szansa jestSpierdalaj88 pisze:Rewolucja2012 pisze:Daymoss pisze:Sorry za posta pod postem. Tak mnie naszło: Podczas Euro wielka demonstracja "Against Modern Football", co myślicie?
A co to znaczy ?
chciałem to przetłumaczyć na google translatorze, ale nie wiem po jakiemu to :/
Są oficjalne dane o frekwencji - nie ma kompletu widzów. Kołowroty na wejściach naliczyły 48 tys. fanów. Do tego trzeba doliczyć 2-3 tysiące w strefach VIP.
super jest ten doping :)
jaki tu spokoj nananana
nic sie dzieje nananana
kazdy sie nudzi nananana...
co ku*** pikole hujowy mecz bez bramek narazie to co robimy
-a choc andrzej w strone wyjscia bo pozniej tlok bedzie :)
jaki tu spokoj nananana
nic sie dzieje nananana
kazdy sie nudzi nananana...
co ku*** pikole hujowy mecz bez bramek narazie to co robimy
-a choc andrzej w strone wyjscia bo pozniej tlok bedzie :)
-
Marchewka76
intifada pisze:Są oficjalne dane o frekwencji - nie ma kompletu widzów. Kołowroty na wejściach naliczyły 48 tys. fanów. Do tego trzeba doliczyć 2-3 tysiące w strefach VIP.
Duża część najebana nie weszła a reszta nie dojechała
-
Tommy Lee Jones
intifada pisze:Są oficjalne dane o frekwencji - nie ma kompletu widzów. Kołowroty na wejściach naliczyły 48 tys. fanów. Do tego trzeba doliczyć 2-3 tysiące w strefach VIP.
A komentatorek dalej tkwi w przekonaniu że jest ok 60 tys. ;)
rudy placil za bilety czy za fryty przez płot sie wbil na afere..:)
60 tys? Pewnie na dachu siedzą
Rewolucja2012 pisze:haha już kapuje ok jestem na bani to wybaczcie
Rewolucja2012 pisze:haha już kapuje ok jestem na bani to wybaczcie
zrób nam wszystkim przyjemność i leć do kolegów pod stadion jak będą wychodzić to se piątki z nimi poprzybijasz.Rewolucja2012 pisze:a co to znaczy ?
-
mokry_john
Patrzyłem na pierwsza połowę i tragedia więc o 21.45 włączyłem sobie tvp2 i leci dobry film u Pana Boga w ogródku. Wiec polecam na odstresowanie :)