Komentarze 17-20 lutego

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

Nieaktualny

Re: Komentarze 17-20 lutego

Post autor: Nieaktualny » 19.02.2012, 18:29

No ale co Ty się dziwisz, przeciez to już praktycznie norma z wyjątkami że jak "coś" się stanie/wydarzy to stowarzyszenia zawsze sie odcinają od tego typu "występków",więc pytanie czy te stowarzyszenia są jeszcze kibicowskimi czy ku*** podporządkowaną maszyna aby wszystko było ok nik sie nie doczepiał twarz została zachowana i tym podobne palenie frana jak jest później jakaś afera.

Tylko nie wiem czy teraz w przypadku Polonii było jakieś zamieszanie z tym celtykiem czy stworzyszenie samo z siebie wydało takie oświadczenie bo to by zmieniło troche stan rzeczy.

iparts.pl
Kozi_KSP

Post autor: Kozi_KSP » 19.02.2012, 19:23

my ze stowarzyszeniem mamy mało wspólnego, bo nie są to ludzie, którzy dbają o wszystke interesy kibicowskie tak jak należy, jak pokazuje historia nie jedno wielkie stowarzyszenie to bardziej komercha ściśle współpracująca z klubem, niżeli głos prawdziwych kibiców, więc sie tak nie podniecaj z tą "narodową" Polonią, ponieważ narodowcy z K6 robili i bedą robić swoje

Foxx

Post autor: Foxx » 19.02.2012, 19:39

Czyli właściwie co? Na narodowych [link] (ostatnio wczoraj) - ni widu, ni słychu. Kolejne stowarzyszenia KSP rzucają konfi-motywami. Jest tam jekieś "sztywne"?

Lord

Post autor: Lord » 19.02.2012, 19:44

sorry fox nie mam nic wspolnego z Warszawskimi klimatami, ale czego oczekujesz od Polonii? Że na marszach bedzie sie lansować, żeby znów dostać kose od Legii?

Foxx

Post autor: Foxx » 19.02.2012, 19:54

Niczego nie oczekuję. Pytam. W kolejce po mięso słyszałem, że wyłapała konkretna osoba za konkretny motyw. Ale być może na k.net wiedzą lepiej. Mniejsza. Pytanie pozostaje aktualne.
A co tam w komentarzach na Onecie?

Repra

Post autor: Repra » 19.02.2012, 20:09

[link]
K6 jest głosem trybun

To w końcu jest głosem trybun ale nie macie z nim mało wspólnego ?

WarszawskaPolonia

Post autor: WarszawskaPolonia » 19.02.2012, 20:18

Foxx pisze:Niczego nie oczekuję. Pytam. W kolejce po mięso słyszałem, że wyłapała konkretna osoba za konkretny motyw. Ale być może na k.net wiedzą lepiej. Mniejsza. Pytanie pozostaje aktualne.
Te kosy wyłpały dwie osoby więc już coś kręcisz mistrzu, pozatym jedynym motywem za, który te kosy otrzymali było to, że kibicują Polonii.
Wyżej Kozi_KSP wszystko wyjaśnił i nie musicie szukać żadnych sensacji.
A co do wczorajszej manifestacji to były na niej obecne osoby od Nas.
Jest nas niewielu ale w konkretnym celu.
Projekty: [link]
Gadżety i flagi: [link]

Kozi_KSP

Post autor: Kozi_KSP » 19.02.2012, 20:46

jestesmywaszastolica pisze:Każdy kto choć trochę zna klimaty na K6 to wie, że jest tam zarówno opcja prawicowa - głównie dosyć aktywna, jak na standardy KSP młodzież, oraz ta lewicowa - powiązana z warszawską antifą, która na co dzień nie jest może zbyt widoczna, ale ma duże możliwości mobilizacji (to znaczy są one duże jak na możliwości KSP)

Natomiast czym innym jest to co sami poloniści opowiadają swoim kolegom z Krakowa i Nowego Sącza. Obok zgranych już gadek o tym jak to nie przejmujecie Warszawy, ostatnio pojawił się nowy motyw, dotyczący tego, że niby antify już nie ma na Polonii.
O tym jak to wygląda w rzeczywistości, to się można przekonać chociażby po pobieżnej lekturze waszego forum.

jeżeli wnioskujesz siłę poszczególnej grupy przez pryzmat wypocin na forum, a nie wydarzeń na trybunach, to gratuluję. Rozumowanie typowego f@n@tyk@

loloza123

Post autor: loloza123 » 19.02.2012, 20:54

Nikt nie zaprzecza, że antify nie ma na Polonii. Jest tak samo jak na Legii czy na Lechu(oczywiście w mniejszych proporcjach). Nie ma ona jednak nic do powiedzenia poza wpisami na forum. Nie jeżdżą oni też na wyjazdy, a już na pewno nie na zgody.
Co do obecności Polonii na imprezach narodowych to jest zawsze i wiele osób z innych ekip może to potwierdzić.

K6_ON_TOUR

Post autor: K6_ON_TOUR » 19.02.2012, 21:02

loloza123 pisze:Nikt nie zaprzecza, że antify nie ma na Polonii. Jest tak samo jak na Legii czy na Lechu(oczywiście w mniejszych proporcjach). Nie ma ona jednak nic do powiedzenia poza wpisami na forum. Nie jeżdżą oni też na wyjazdy, a już na pewno nie na zgody.
Co do obecności Polonii na imprezach narodowych to jest zawsze i wiele osób z innych ekip może to potwierdzić.
Legia mówi, że nie ma, to znaczy że nie ma :))

alonzo

Post autor: alonzo » 19.02.2012, 21:27

jestesmywaszastolica pisze:Każdy kto choć trochę zna klimaty na K6 to wie, że jest tam zarówno opcja prawicowa - głównie dosyć aktywna, jak na standardy KSP młodzież, oraz ta lewicowa - powiązana z warszawską antifą, która na co dzień nie jest może zbyt widoczna, ale ma duże możliwości mobilizacji (to znaczy są one duże jak na możliwości KSP)

Natomiast czym innym jest to co sami poloniści opowiadają swoim kolegom z Krakowa i Nowego Sącza. Obok zgranych już gadek o tym jak to nie przejmujecie Warszawy, ostatnio pojawił się nowy motyw, dotyczący tego, że niby antify już nie ma na Polonii.
O tym jak to wygląda w rzeczywistości, to się można przekonać chociażby po pobieżnej lekturze waszego forum.
Albo ktoś ci głupot nagadał albo celowo siejesz farmazon. Nie jednokrotnie byłem na meczach imprezach itp w Krakowie i Nowym Sączu i każdy tam wie jaka jest sytuacja w Warszawie i nigdy nie słyszałem żeby ktoś gadał o panowaniu Polonii w Warszawie. Jakbyś pośledził troche forum Cracovii to byś się przekonał co ma do powiedzenia KSC w tej sprawie.
Galimatias pisze: Czy do k**** nędzy nie można wyczyścić 6 i 7 strony tego tematu? Obydwie strony Łodzi tak tu nasrały, że śmierdzi gorzej niż w Krakowie.

Hutnik_Pany

Post autor: Hutnik_Pany » 19.02.2012, 21:35

Madagaskar pisze:Świetnie Śląsk dogadane z Ruchem, oby jak najwiecej takich obrazków.
Inni maja w d**** czy przyjezdni beda czy tez nie, czy bedzie dla nich sektor czy też nie więc kazdy powinien przyjezdnych wpuszczać na swoje trybuny i pokazywać bydlaką ze ma sie ich w d****.
Nie mowie, ze to jest dobre czy zle. Nie oceniam. Tylko zwroccie uwage na to, ze kiedys w mniej cywilizowanych czasach (patrz lata 90-te) nikt by wroga nie zaprosil na swoj sektor, a jesli tak to po aby mu wp....c. W obecnych juz bardziej cywilizowanych czasach staje sie to regula, ze dwie wrogie ekipy wspolnie ogladaja mecz. Wniosek - sami wprowadzamy "Anglie" na polskie stadiony.

VRN

Post autor: VRN » 19.02.2012, 21:39

Hutnik_Pany pisze:
Madagaskar pisze:Świetnie Śląsk dogadane z Ruchem, oby jak najwiecej takich obrazków.
Inni maja w d**** czy przyjezdni beda czy tez nie, czy bedzie dla nich sektor czy też nie więc kazdy powinien przyjezdnych wpuszczać na swoje trybuny i pokazywać bydlaką ze ma sie ich w d****.
Nie mowie, ze to jest dobre czy zle. Nie oceniam. Tylko zwroccie uwage na to, ze kiedys w mniej cywilizowanych czasach (patrz lata 90-te) nikt by wroga nie zaprosil na swoj sektor, a jesli tak to po aby mu wp....c. W obecnych juz bardziej cywilizowanych czasach staje sie to regula, ze dwie wrogie ekipy wspolnie ogladaja mecz. Wniosek - sami wprowadzamy "Anglie" na polskie stadiony.
Głupoty gadasz. Czy dżentelmeńska umowa sprowadzac się musi do drugiej Anglii?W latach 90 wszystko było inne i nie ma co porównywać

debiutant

Post autor: debiutant » 19.02.2012, 21:44

Hutnik_Pany pisze:
Myslałem inaczej,ale zgadzam się z tobą,nawet w tv jakieś 20 min.temu,dziennikarzyna plus jakis typek z ,,gw''mówili że to jakis znak,ze kibice potrafia być obok siebie itp.Ja mam swój rozum jak każdy z Was,nie zgadzam się z ta masom wpisów chwalacych to że Ruch był obok mlyna Ślaska,a flaga ,,PF''obok fan Śląska.
Obrazek

ziemniacek

Post autor: ziemniacek » 19.02.2012, 21:50

debiutant pisze:
Hutnik_Pany pisze:
Myslałem inaczej,ale zgadzam się z tobą,nawet w tv jakieś 20 min.temu,dziennikarzyna plus jakis typek z ,,gw''mówili że to jakis znak,ze kibice potrafia być obok siebie itp.Ja mam swój rozum jak każdy z Was,nie zgadzam się z ta masom wpisów chwalacych to że Ruch był obok mlyna Ślaska,a flaga ,,PF''obok fan Śląska.

Daruj sobie takie info.

Co do Ruchu na Sektorach Sląska... Byla to czysta odpowiedz na to co kolega pare postow wyżej napisać za gościnność w Chorzowie...
Nic więcej... Bo zaraz ludzie zaczną pisać coś w stylu : " a może zgoda ?"... Ogarnijcie się !

Wyznawca

Post autor: Wyznawca » 19.02.2012, 21:51

Wniosek - sami wprowadzamy "Anglie" na polskie stadiony.
Ja wyciągam inne wnioski.
Popatrz co się dzieje na stadionach,co chwilę ktoś zamyka sektor,co chwilę kolejna ekipa dostaje zakaz za przysłowiowy damski h**.Potrzebna jest ta odrobina solidarności z drugą ekipą.W maju Śląsk potrzebował pomocy-otrzymał ją,teraz Niebiescy mogli liczyć na naszą pomoc.

narodowiec111

Post autor: narodowiec111 » 19.02.2012, 22:07

Nie chcę się napinać, ale jeżeli na meczu Polonii wisi celtyk to chyba dobrze, nie?

ziemniacek

Post autor: ziemniacek » 19.02.2012, 22:09

narodowiec111 pisze:Nie chcę się napinać, ale jeżeli na meczu Polonii wisi celtyk to chyba dobrze, nie?
I co sadzisz ze w taki sposób Środowisko KSP jest wolne od Lewaków ?

jezdze pks-em

Post autor: jezdze pks-em » 19.02.2012, 22:11

Hutnik_Pany pisze:
I ku*** ja sie z tym zgodze.Juz jakis czas temu apelowałem do mojej ekipy,zeby sprawdzic czy aby napewno goscie chca wejsc na stadion...odpowiadano mi szybko...NIE,teraz tak sie nie robi takie są zasady.NO OK.

Tylko zeby ta szlachetnosc nie poszła w złym kierunku,przeciez kibice obu druzym siedzieli razem na sektorze,po co budowac sektory gosci...Czasy sie zmieniają,jak juz wspomniano kiedys nikt by do tego niedopuscił.

Panowie bez napinki,mój komentarz ma za zadanie zwrócenie uwagi ze te nasze porozumienie o nietykalnosci w takich przypadkach moze obrac negatywny kierunek w naszych szeregach...Ach za duzo tej poprawnosci w srodowisku fanatyków.
„To czas pełen wrogich słów – rzucanych przeciwko nam. Wzniesiony na gruzach gubiących wartości – wszystkich parszywych kłamstw. To ludzie nie warci nic – trucizna dla naszej krwi”…

ziemniacek

Post autor: ziemniacek » 19.02.2012, 22:14

E tam Fana eRki zawsze się przyda...
Szczególnie jak jest pod nosem ;D

zubri

Post autor: zubri » 19.02.2012, 22:17

No była przez 90 minut i macie ją teraz w posiadaniu?
Zagłębie Lubin Ponad Wszystko

N_

Post autor: N_ » 19.02.2012, 22:20

jezdze pks-em pisze:
Hutnik_Pany pisze:
I ku*** ja sie z tym zgodze.Juz jakis czas temu apelowałem do mojej ekipy,zeby sprawdzic czy aby napewno goscie chca wejsc na stadion...odpowiadano mi szybko...NIE,teraz tak sie nie robi takie są zasady.NO OK.

Tylko zeby ta szlachetnosc nie poszła w złym kierunku,przeciez kibice obu druzym siedzieli razem na sektorze,po co budowac sektory gosci...Czasy sie zmieniają,jak juz wspomniano kiedys nikt by do tego niedopuscił.

Panowie bez napinki,mój komentarz ma za zadanie zwrócenie uwagi ze te nasze porozumienie o nietykalnosci w takich przypadkach moze obrac negatywny kierunek w naszych szeregach...Ach za duzo tej poprawnosci w srodowisku fanatyków.

Kiedyś nie było zakazów wyjazdowych jeszcze nie tak dawno i takie zachowania gospodarzy nie miały sensu.
Teraz to co innego środowisko KIBICOWSKIE w POLSCE w takich przypadkach powinno się jednoczyć i pokazywać wiadomo komu że tak łatwo mu z Nami nie pójdzie !

W JEDNOŚCI SIŁA ! ! !
http://www.youtube.com/user/czarni

zubri

Post autor: zubri » 19.02.2012, 22:28

Czekam kiedy takie obrazki będą już historią a każda ekipa będzie miała swoje miejsce na stadionie
Zagłębie Lubin Ponad Wszystko

RSD

Post autor: RSD » 19.02.2012, 23:12

Czy jakieś zgody wspomagały Cracovię na meczu z Lechią ? Jeśli tak to w jakich liczbach ?

Diablos Gang

Post autor: Diablos Gang » 19.02.2012, 23:18

t_JB pisze:Niektórzy zapomnieli chyba hasło "Piłka nożna dla kibiców" i p******* o jakiejś anglii. Śmiech.

Dokładnie Panowie kiedyś było inaczej jechałeś na wyjazd na spontanie ,psiarnia także nie robiła takich problemów jak dziś .Na każdy stadion dało się wejść bez problemu .

Pytanko do kibiców Śląska -czy serwowana przez panie z kateringu darmowa herbata jest obecna u was od początku otwarcia stadionu?

Zapomniałem Hasła

Post autor: Zapomniałem Hasła » 19.02.2012, 23:25

Jaka liczba Wisły oraz Śląska w Lubinie?
W latach 90 nie było takich problemów jak nie wpuszczanie kibiców gości.
Czasy się niestety zmieniły i nie uważam, że wpuszczenie kibiców przeciwnej drużyny na swoje sektory ma cokolwiek wspólnego z Anglią. Moje zdziwienie wywołało jednak to, że Ruch zajął miejsce zaraz obok młyna Śląska. Stadion tak duży, miejsca w c***, a się ugościli z flagami obok gospodarzy.
ObrazekObrazek

Diablos Gang

Post autor: Diablos Gang » 19.02.2012, 23:26

Zapomniałem Hasła pisze:Jaka liczba Wisły oraz Śląska w Lubinie?
Czasy się niestety zmieniły i nie uważam, że wpuszczenie kibiców przeciwnej drużyny na swoje sektory ma cokolwiek wspólnego z Anglią. Moje zdziwienie wywołało jednak to, że Ruch zajął miejsce zaraz obok młyna Śląska. Stadion tak duży, miejsca w c***, a się ugościli z flagami obok gospodarzy.
Nie My wybieraliśmy miejsce .

ziemniacek

Post autor: ziemniacek » 19.02.2012, 23:32

Zapomniałem Hasła pisze:Jaka liczba Wisły oraz Śląska w Lubinie?
[link]

Posadziliśmy ich blisko naszego młyna żeby łatwiej to ogarniać , nowy stadion dużo dziwnych osób w okolicach naszego młyna raczej "wszyscy" wiedzieli kto i na jakich zasadach tam przebywa P.S. Nas około 150 dzisiaj w Lubinie z kilkoma flagami...

Zapomniałem Hasła

Post autor: Zapomniałem Hasła » 19.02.2012, 23:46

ziemniacek pisze:[link]
Posadziliśmy ich blisko naszego młyna żeby łatwiej to ogarniać...
Dzięki za wyjaśnienie
ObrazekObrazek

asdGrzegorz

Post autor: asdGrzegorz » 20.02.2012, 00:11

Diablos Gang pisze:
t_JB pisze:Niektórzy zapomnieli chyba hasło "Piłka nożna dla kibiców" i p******* o jakiejś anglii. Śmiech.

Dokładnie Panowie kiedyś było inaczej jechałeś na wyjazd na spontanie ,psiarnia także nie robiła takich problemów jak dziś .Na każdy stadion dało się wejść bez problemu .

Pytanko do kibiców Śląska -czy serwowana przez panie z kateringu darmowa herbata jest obecna u was od początku otwarcia stadionu?
Był to pierwszy mecz z darmową herbatką

CopA.C.A.B.ana

Post autor: CopA.C.A.B.ana » 20.02.2012, 00:43

HC pisze:czytajac wypociny niektórych z Was wypada wyłącznie złapać się za łeb...PIŁKA NOŻNA DLA KIBICÓW!...mamy wspólnego wroga, ich to boli, że między sobą potrafimy się dogadać, trzeba im robić jak najbardziej na złość, no ku*** panowie zacznijcie rozsądnie myśleć!
co Polonii i ich celtyka...mam mieszane uczucia, jedyne co mogę od siebie napisać to to, że w prawy kierunku jest tam nastawiona ta bardzo młoda część ekipy, zobaczymy jak to będzie wyglądało za kilka lat...
Dobrze,że znalazł się ktoś kto wyjaśnił baranom z jakiego powodu wpuszcza się inne ekipy na swoje sektory.Dajecie jakieś przykłady z d*** wzięte,że w latach 90tych takie sytuacje były nie do pomyślenia,jakbyście nie wiedzieli,że wtedy nie było problemów z wpuszczaniem kibiców gości na stadion.
Za chwilę jakiś mądraliński napisze,że układ na kadrę jest chujowy bo w latach 90tych nie do pomyślenia było,żeby wrogie ekipy szły ramię w ramię.
NASZYM HONOREM JEST NASZ KLUB

Kozi_KSP

Post autor: Kozi_KSP » 20.02.2012, 00:52

ciekawych rzeczy sie dowiaduję haha. Zastanawia mnie kiedy wyłapywalismy po glowie od antifiarzy z KSP i gdzie, moze jeszcze u nas na stadionie? :D ponadto nie wiem kto trenuje po garazach i gdzie, ale nie wie co ma to wspolnego do sytuacji politycznej na k6. Fakt, kiedys na Polonii dzialalo kilku gosci z antify, ale sa tu juz zamierzchle czasy, a jednym z elementow ich zakonczenia, bylo pogonienie kilku przedstawicieli ichniej bojowki z samym H. na czele, za probe wywieszenia lewackiej flagi i tyle w temacie. Na Polonie przychodzi po 6 tysiecy ludzi, a nie kilkadziesiat czy kilkaset, z posrod ktorych sie praktycznie wszystkich zna, wiec sadze, ze na mecze do nas moga do nas przychodzic nawet pedofile i pedarasci, ale wybaczcie, jakos nie specjalnie nas interesuje ustalanie ich preferencji i pogladow oraz ich usuwanie, skoro sie z tym nie obnosza. Nie wiem czy zauwazyliscie, ale raczej ciezko w tej chwili spotkac taki element jak celtyk, badz falanga, na jakimkolwiek stadionie, poniewaz za ich wywieszenie groza wysokie kary, wiec jezeli juz sie cos wywiesza w temacie narodowym, to sa to na ogol szczerbce, orly, ktore o dziwo mozna zobaczyc takze u nas

OldFan1964

Post autor: OldFan1964 » 20.02.2012, 07:20

Wiadome, że WKS nie zaprosił Ruchu na czipsy i wspólne oglądanie meczu. Ostatnie lata i coraz mniej w sensie chuligańskim, do którego wielu powyżej powraca, się dzieje i tak będzie się dziać zapewne dalej. Są stadiony w europie gdzie też nie ma "klatek dla gości" czy też jakiegoś szczególnego zabezpieczenia, a odbywają się mecze wrogich drużyn, i też trend chuligański na stadionach zanika, choć wciąż z mniejszą intensywnością jak kiedyś, ale wciąż jest. Monitoring, coraz to nowsze techniki identyfikacji itp do tego i tak doprowadzą.
Ale najważniejsze jest właśnie to, jak ktos powyżej napisał, że mecz dla fanatyka to dwie ekipy na swoim miejscu, i co za tym idzie prezentacja, oprawy, doping, klimat..! Ale póki co uważam, choć wcale nie wiem czy mam rację i się nie upieram przy swojej racji, ale takie akcje jak Ruch obok WKS sa jaknajbardziej dzisiaj potrzebne, żeby pokazać to, że MY KIBOLE mamy swoje zasady, a w razie czego i tak jedni i drudzy wiedzą jak się skontaktować ze sobą w razie potrzeby. Pozdrawiam
29 lat z ukochanym klubem!

immortal53

Post autor: immortal53 » 20.02.2012, 07:26

idioci pierwsza kolejka minela a wy juz rozjebaliscie temat na 4 strony, c*** tu kogo interesuje czy KSP jest lewacka czy nie?!

zdrowa krowa

Post autor: zdrowa krowa » 20.02.2012, 07:47

immortal53 pisze:idioci pierwsza kolejka minela a wy juz rozjebaliscie temat na 4 strony, c*** tu kogo interesuje czy KSP jest lewacka czy nie?!
He, he a chłopaki "tylko" wywiesili celtyka.Tak na marginesie, to ciekawe ilu wśród Legionistów miało by jaja żeby podziałać w takich warunkach i okolicznościch w jakich funkcjonują Poloności. Bo jeśli chodzi o "warunki bytowe" to mają oni chyba jedne z gorszych w Polsce.
Nie dla mnie przyjaźń Polsko-niemiecka, niemców nienawidzę od dziecka.

WarsawCasual

Post autor: WarsawCasual » 20.02.2012, 08:35

jestesmywaszastolica pisze:[...]wyjdzie, że Polonia jest "apolityczna"...
No bo kur... jest apolityczna i 90% osob na Polonii ma wyjeba... na spory skrajnej prawicy z antifa. Kazdy ma zdrowe patriotyczne podejscie, ale dystansuje sie od polityki na stadionie, bo to syf i wiadomo, ze nikt nie ma takich samych pogladow.
Kozi_KSP pisze:ciekawych rzeczy sie dowiaduję haha. Zastanawia mnie kiedy wyłapywalismy po glowie od antifiarzy z KSP i gdzie, moze jeszcze u nas na stadionie? :D ponadto nie wiem kto trenuje po garazach i gdzie, ale nie wie co ma to wspolnego do sytuacji politycznej na k6. Fakt, kiedys na Polonii dzialalo kilku gosci z antify, ale sa tu juz zamierzchle czasy, a jednym z elementow ich zakonczenia, bylo pogonienie kilku przedstawicieli ichniej bojowki z samym H. na czele, za probe wywieszenia lewackiej flagi i tyle w temacie. Na Polonie przychodzi po 6 tysiecy ludzi, a nie kilkadziesiat czy kilkaset, z posrod ktorych sie praktycznie wszystkich zna, wiec sadze, ze na mecze do nas moga do nas przychodzic nawet pedofile i pedarasci, ale wybaczcie, jakos nie specjalnie nas interesuje ustalanie ich preferencji i pogladow oraz ich usuwanie, skoro sie z tym nie obnosza. Nie wiem czy zauwazyliscie, ale raczej ciezko w tej chwili spotkac taki element jak celtyk, badz falanga, na jakimkolwiek stadionie, poniewaz za ich wywieszenie groza wysokie kary, wiec jezeli juz sie cos wywiesza w temacie narodowym, to sa to na ogol szczerbce, orly, ktore o dziwo mozna zobaczyc takze u nas
Kur... wypowiada sie typ od paru dobrych lat nieaktywny na K6 jako wyrocznia co do KSP. To ze H. nie jezdzi na wyjazdy to nie znaczy, ze ich nie ma. I zaden H. nie zostal pogoniony. Po tym jak sie na nich rzuciliscie oni zebrali sie na nastepnym meczu i juz nie byliscie tacy skorzy do konfrontacji.
http://www.youtube.com/watch?v=C-3HPAooLqs

jemkotlety

Post autor: jemkotlety » 20.02.2012, 10:03

RSD pisze:Czy jakieś zgody wspomagały Cracovię na meczu z Lechią ? Jeśli tak to w jakich liczbach ?
Było dużo Arki (nie jestem w stanie podać liczby bo każdy na własną rękę jechał)
Do tego na pewno kilka osób z Sandecji

PanRamTamTam

Post autor: PanRamTamTam » 20.02.2012, 10:06

Ja się dziwie że aż 3 strony o Polonii, której wedle L w Warszawie brak!

Dużo razy było to pisane, i napisze jeszcze raz! Chyba Wam ta Polonia zalazła za skórę, skoro na samo słowo Polonia wasze ręce palą się do pisania.

Nie ciężko być kibicem Legii w Warszawie...

P.S. kłade swojego penisa na to czy jest tam antifa czy Rysiek z klanu.

P.S. 2. Waszą odpowiedz mam głęboko pod śniegiem!!!!

N'08

Post autor: N'08 » 20.02.2012, 10:27

jemkotlety pisze:
RSD pisze:Czy jakieś zgody wspomagały Cracovię na meczu z Lechią ? Jeśli tak to w jakich liczbach ?
Było dużo Arki (nie jestem w stanie podać liczby bo każdy na własną rękę jechał)
Do tego na pewno kilka osób z Sandecji
Cracovia K. - Lechia G. 2KSP

Pablo1979

Post autor: Pablo1979 » 20.02.2012, 13:41

Co do Dzisiejszego meczu w Kielcach

2012-02-17 19:22:18
Brak dopingu na meczu z Jagiellonią!

SKKK "Złocisto Krwiści" pragnie poinformować, że na meczu z Jagiellonią Białystok zabraknie zorganizowanego dopingu. Nie zniechęcamy nikogo, aby odpuścił to spotkanie, jednak póki co na doping nie będzie można liczyć - co najmniej na tym pierwszym meczu.

W przyszłym tygodniu odbędzie się kilka spotkań kibicowskiej braci na których ustalimy jak będzie wyglądała runda wiosenna w naszym wykonaniu. Prowadzimy również rozmowy z klubem, pomysłów jest kilka - zobaczymy co pokaże przyszłość.

Wszystkie ważne informacje będziemy podawać na bieżąco w miarę postępów i dalszych ustaleń co do wyglądu rundy wiosennej. Prosimy wszystkich kibiców o cierpliwość w tym temacie!

autor: SKKK
Najprawdopodobniej najlepszy zarobek w sieci.
[link]
[link] opis i zasada działania

ODPOWIEDZ