Baraże 2007 - relacje, fotki, komentarze.

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

mgs100

Post autor: mgs100 »

Naprawdę niezły wyjazd Unii. Zapełniają sektor gości, prowadzą doping i coś tam ultrasują. Ogólnie pełny stadionik widzów. Warta wywiesza transparent "zarząd = 0 szacunku". A ja sobie incognito 8)
iparts.pl
InnyWymiarMeczu
ban

Re: fggdg

Post autor: InnyWymiarMeczu »

Don_Padre pisze:
N_ pisze:
artur1548 pisze:warta-unia janikowo 1-1 kolejarz-stalowa wola 2-0 pelikan-kmita 2-0
A kibice Glinika zamiast na swoim meczu byli w Stróżach co dla obecnych w Gorlicach źle sie skończyło :arrow:
Taki mały off topic 8)
Coś więcej na ten temat :?:

Jak Sandecja będzie chciala opisac to opisze, w każdym razie młyn Glinika ucieka, a miejsce młynu gorliczan zajęli kibice Sandecji z dopingiem :lol:

Cracovia Sandecja 20 lat
tomypiknikowcy

Post autor: tomypiknikowcy »

Gdzie robiona flaga Kolejarza?
Unia_Janikowo

Post autor: Unia_Janikowo »

Warta - Unia

z forum Unii jeszcze jedna fota: http://www.sportowefakty.pl/galeria/gal ... 4JP_43.JPG

spięcie pomiedzy kibicami (audio; zaczęli kibice z Poznania):
http://naboyek.wrzuta.pl/audio/82FCAnoW ... 24.06.07_4
misiekpb

Re: fggdg

Post autor: misiekpb »

InnyWymiarMeczu pisze:
Don_Padre pisze:
N_ pisze: A kibice Glinika zamiast na swoim meczu byli w Stróżach co dla obecnych w Gorlicach źle sie skończyło :arrow:
Taki mały off topic 8)
Coś więcej na ten temat :?:

Jak Sandecja będzie chciala opisac to opisze, w każdym razie młyn Glinika ucieka, a miejsce młynu gorliczan zajęli kibice Sandecji z dopingiem :lol:

Cracovia Sandecja 20 lat
Ciekawe dlaczego Sandecja nie była na własnym meczu z orkanem tylko na Glinik pojechali - czyżbyście nie kibicowali swoim??!!
hanys
Kontakt:

Post autor: hanys »

nie jezdzimy na wyjazdy drugiej druzyny, poza tym do bylo po drodze na wyjazd naszej zgody

Pozdro
misiekpb

hanys pisze:nie jezdzimy na wyjazdy drugiej druzyny, poza tym do bylo po drodze na wyjazd naszej zgody

Pozdro
Widze że z ciebie taki kibic że hej. Akurat ostatni mecz graliście u siebie a ty nawet o tym nie wiesz?? Ciekawe. Szczerze gratuluje że nie interesuje cie swoja własna drużyna tylko czyjaś brawo.
N_

Post autor: N_ »

misiekpb

Sandecja skończyła ligę wcześniej jak np. Glinik czy Czarni więc nie mogli jechać na swój mecz czy tez dopingować Sandecje u siebie :lol:

A tak na marginesie to rozmywamy temat o barażach :arrow:
misiekpb

N_ pisze:misiekpb

Sandecja skończyła ligę wcześniej jak np. Glinik czy Czarni więc nie mogli jechać na swój mecz czy tez dopingować Sandecje u siebie :lol:

Akurat Sandecja II grała o tej samej porze co Glinik - czyżby to nie była ich drużyna??
Jurand ze Spychowa

Post autor: Jurand ze Spychowa »

misiekpb pisze:

Akurat Sandecja II grała o tej samej porze co Glinik - czyżby to nie była ich drużyna??
a umiesz czytać? wyżej wyraznie napisał hanys ze nie chodzą na mecze rezerw, a Sandecja II niewątpliwie zespołem rezerwowym jest :wink:

żeby nie był ot.. mam nadzieje ze w rewanżu Warta jakos sie pokaze i jednak awansuje do 2 ligi, tego samego tyczy się Stalówki, bo jak zobaczyłem znowu tych kibiców sukcesu w Stróżch to mi sie odechciało patrzec na tego typu zespoły w II Lidze, co do treciej pary to Pelikan powinien wejść, ciekawy teren.
misiekpb

Jurand ze Spychowa pisze:
misiekpb pisze:

a umiesz czytać? wyżej wyraznie napisał hanys ze nie chodzą na mecze rezerw, a Sandecja II niewątpliwie zespołem rezerwowym jest :wink:

żeby nie był ot.. mam nadzieje ze w rewanżu Warta jakos sie pokaze i jednak awansuje do 2 ligi, tego samego tyczy się Stalówki, bo jak zobaczyłem znowu tych kibiców sukcesu w Stróżch to mi sie odechciało patrzec na tego typu zespoły w II Lidze, co do treciej pary to Pelikan powinien wejść, ciekawy teren.
Właśnie nie umiesz czytać?? hanys napisał że nie jeżdża na WYJAZDY rezerw a mecz był u siebie!!

Mam nadzieje że Kolejarz przejdzie Stalówke i będzie grał w II lidze. Ciekawy jestem tylko na jakim stadionie będą rozgrywać swoje mecze bo jak wiadomo stadion w Stróżach na pewno nie zostanie dopuszczony do rozgrywek. Prezes Kolejarza zapowiada wybudowanie nowego stadionu ale wątpie że wyrobi się do początku sezonu. Pewnie Kolejarz będzie swoje mecze musiał rozgrywac w Sączu lub gdzieś indziej.
ERNESTO

Post autor: ERNESTO »

Zapomniales chyba dodac o tym w jakim wieku byli "napastnicy" z Sacza.

Jak chodzisz na mecze juniorow, to chwala Ci za to. Mi osobiscie by sie nie chcialo. Aktualnie jestem na emigracji, ale jak bylem w N.S. to na palcach jednej reki moglbym policzyc mecze juniorow, ktore zaliczylem. Podobnie ma sie sytuacja z meczami rezerw (choc tu - w zasadzie z przypadku - zaliczylem nawet jeden wyjazd). Jakos nigdy nie bylo atmosfery wobec rezerw - ani jak grali w V, ani IV lidze.

Dodam jeszcze, ze w czasach kiedy istniala gazetka Bialo-Czarni (swoja droga bylem jednym z redaktorow), to z tego co pamietam, nie bylo w niej miejsca poswieconego rezerwom - byla natomiast rubryka dotyczaca juniorow starszych.

Pozdro
Edit: Nie zauwazylem tez szczegolnego podniecania sie z naszej strony, poza jednym wpisem w temacie V liga
1938
ban

Post autor: 1938 »

Zarząd Zakładowego Klubu Sportowego STAL Stalowa Wola na wniosek Rady Drużyny podjął decyzję o darmowym wejściu na jutrzejszy, rewanżowy, barażowy mecz z Kolejarzem Stróże.

Nasi piłkarze wierzą, że dzięki temu stadion zapełni się większą ilością kibiców, którzy głośnym dopingiem pomogą im odrobić straty z pierwszego meczu.
piszczałka

Post autor: piszczałka »

InnyWymiarMeczu pisze: Stalówka wygra 3:1. Prezes to zapewnia :)
czyli chłopaki szykujcie sie na 3 lige bo przy takim wyniku wchodzą Stróze
Fever

Post autor: Fever »

Relacja z meczu Kolejarza ze Stalówką
http://www.youtube.com/watch?v=pK-QVln-__E

Obrazek Obrazek
1938
ban

Stu policjantów oraz wzmocnione siły porządkowe zabezpieczać będą porządek podczas dzisiejszego spotkania II ligi piłki nożnej „Stal” Stalowa Wola – „Kolejarz” Stróża.

„Stal” musi wygrać różnicą trzech bramek, żeby obronić się przed spadkiem do III ligi. Organizatorzy obawiają się gwałtownych reakcji w razie degradacji drużyny.
Mecz rozpocznie się o godzinie 17.30, wstęp jest za darmo!

Echo Dnia
W Stalowej Woli przed dzisiejszym meczem trwa mobilizacja policyjnych sił. I nie chodzi tutaj o spodziewany przyjazd 40-osobowej grupy ze Stróż, ale o zachowanie miejscowych szalikowców. Jak się dowiedzieliśmy dzisiaj po raz pierwszy ma zabezpieczać pojedynek brygada antyterrorystyczna powstała w Stalowej Woli.
Siarka
Kontakt:

Post autor: Siarka »

Jak się dowiedzieliśmy dzisiaj po raz pierwszy ma zabezpieczać pojedynek brygada antyterrorystyczna powstała w Stalowej Woli.
:shock:
torca1950

Post autor: torca1950 »

Stal Stalowa Wola - Kolejarz Stróże 1-0
Kmita Zabierzów - Pelikan Łowicz 1-1
Unia Janikowo - Warta Poznań 0-2

Przerwa 8)
simoon

Post autor: simoon »

wyniki na żywo http://www.livemecz.pl/
anusiak1

Post autor: anusiak1 »

ŻEGNAMY JANIKOWO I ZABIERZÓW
WITAMY PELIKAN I WARTĘ ORAZ NA SZCZĘŚCIE STALOWA SIĘ UTRZYMAŁA CZYLI NAJLEPSZE ROZWIĄZANIE!!!
1938
ban

zostajemy w II lidze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tak jest !!!!!!!!!!!

4;0 do przodu

melazn !!!!!!!!!!!! :D:DD
krzysiek_AG

Post autor: krzysiek_AG »

Czyli wszysto tak jak miało być...
:arrow: GKS w 2 lidze
:arrow: Warta 2 liga
:arrow: Stalówka utrzymała się.
:arrow: Z Pary Kmita-Pelikan wszystko jednomogło być,więc też dobrze.

TYLKO ARKA GDYNIA
.:pRiMoSz:.

Post autor: .:pRiMoSz:. »

Gratulacje dla Warciarzy :) Przynajmniej w Poznaniu będziemyteraz mogli się wybrać i na 1 i na 2 lige :) Czyli wszystko co ciekawe do nas zawita !
rm

Post autor: rm »

krzysiek_AG pisze:Czyli wszysto tak jak miało być...
:arrow: GKS w 2 lidze
:arrow: Warta 2 liga
:arrow: Stalówka utrzymała się.
:arrow: Z Pary Kmita-Pelikan wszystko jednomogło być,więc też dobrze.

TYLKO ARKA GDYNIA
Zabierzów - wieś 4400 osób
Łowicz - miasto 30383 osoby

Więc też dobrze, jak myślę, choć kibicowsko różnica niekoniecznie ogromna, ale potencjał inny.
W_SG

Post autor: W_SG »

Opis mój ;]

Kolejarza około 40 sztuk w tym dziewczyny z faga KOLEJARZ HOOLIGANS ale ja sciągają jeszcze przed meczem chyba dlatego ze latała jak pojebana nie miała sznurków u dołu pozatym c**** widoczna na płocie pare razy cos tam krzykneli ale bez rewelacji.

Stalówka swój młyn na spotkanie z Kolejarzem przeniosła na trybunę krytą gdzie było ich dużo 550/600 trudno okreslic wywiesili 18 flag + transpareny (Jeśli wiara czyni cuda my wierzymy że sie uda) co do oprawy na wejscie serpentyny pozniej flagi na kijach + stroboskopy,następnie zielone świece dymnie, wulkaniki. Dopingował czasem caly stadion była przeprowadzana meksykanska fala. Po meczu piłkarze rzucili koszulki. Jeszcze miało miejsce małe ognisko i by mogło byc nie ciekawie ;p

Stalówka była wspomagana przez Raków i Resovie
19persona64

Post autor: 19persona64 »

GKS KATOWICE W 2 LIDZE !!! :lol:
A to komplet drugoligowców:

Arka Gdynia
GKS Jastrzębie
GKS Katowice
Lechia Gdańsk
ŁKS Łomża
Motor Lublin
Odra Opole
Pelikan Łowicz
Piast Gliwice
Podbeskidzie Bielsko-Biała
Pogoń Szczecin
Polonia Warszawa
Stal Stalowa Wola
Śląsk Wrocław
Tur Turek
Warta Poznań
Wisła Płock
Znicz Pruszkó
CKSCZELADZ
Kontakt:

Post autor: CKSCZELADZ »

19persona64 pisze:GKS KATOWICE W 2 LIDZE !!! :lol:
A to komplet drugoligowców:

Arka Gdynia
GKS Jastrzębie
GKS Katowice
Lechia Gdańsk
ŁKS Łomża
Motor Lublin
Odra Opole
Pelikan Łowicz
Piast Gliwice
Podbeskidzie Bielsko-Biała
Pogoń Szczecin
Polonia Warszawa
Stal Stalowa Wola
Śląsk Wrocław
Tur Turek
Warta Poznań
Wisła Płock
Znicz Pruszkó
Nie pamietam tak silnej kibicowsko II ligi. 12 na prawde dobrych ekip :shock:
yogi_1981

Post autor: yogi_1981 »

Daj Bóg żebyśmy my paprykarze byli na salonach II ligi, będzie się działo.
H15

Post autor: H15 »

I ja wam tego zycze, szkoda by bylo zeby przez jednego patalacha cierpieli kibice, a tak na marginesie ciekawy wyjazd by byl na Szczecin 8)
majcher

Post autor: majcher »

2 liga z pewnością ciekawa, a na meczach w niedocenianym Pruszkowie (wpływy Legii), Łowiczu (wpływy Widzewa), Turku (tu Lech) czy na Warcie (Lech), może być ciekawiej niż na innych stadionach.
Dobrze, że się Stalówka utrzymała, weszło Jastrzębie, Katowice i Motor. Szkoda, że nie weszła Stal Rzeszów, Elana i Radomiak, ale może za rok.
Madball

Post autor: Madball »

Gratulacje dla Stalówki i Warty,aż mi ulżyło :)
ksp_1945

Post autor: ksp_1945 »

RYLEC TSW pisze:Kmita Zabierzów- Pelikan Łowicz...
Nas w młynie okolo 30 osób... z Łowicza przyjechało +- 30 osób! Prowadzimy doping przez 1 połowe cały czas w 2 polowie sporadycznie! Pelikan copochwile krzyczał cos.... NApinka ze strony Łowicza na Wisełke której jestesmy fc! oczywiscie odrazu była odpowiedz na Widzew ! ale do niczego powazniejszego nie doszło...
chyba byliśmy na innym meczu
bedac na sektorze gości śpiewaliśmy o Pelikanie, a zero o Widzewie, później krzykneliscie w naszą strone "klubem Łodzi jest ŁKS " a następnie krzykneliście " Co was tak mało, hej ...... co was tak mało ??? " Na to my " Ilu was było w Łowiczu ilu was było " z waszej strony napinka, a my na to " Mniej niż zero " tu chyba trafiliśmy, bo to was zabolało. Na początku drugiej połowyu krzykneliście coś tak że Tinky Winki jest z Widzewa a później u was cisza, z wyjatkiem małych zrywów po bramkach. My co chwile o Pelikanie. Po końcowym gwizdku sędziego u nas feta a z waszej strony coś poleciało w naszym kierunku, ale co to nie wiem.
Nas z Łowicza koło 80-100 osób ( z czego 46 osób w klatce, liczone na koniec meczu)
Pozdro
Bez napinki
my
ODPOWIEDZ