Zjadacz chleba pisze:Do modera który podliczał wyniki w grupie C mam prośbe, żeby jeszcze raz sprawdził wynik All Star Game z NHL'a bo miałem na czerwono zaznaczone jeszcze zanim się mecz zaczął ;) prawdopodobnie pomyłka o jedną linijkę bo Sportingowi zabrakło jednej bramki...
Sportingowi niczego nie zabrakło, bo jeszcze nie grał ;) Pomyliły Ci się drużyny ;)
Zjadacz chleba pisze:Do modera który podliczał wyniki w grupie C mam prośbe, żeby jeszcze raz sprawdził wynik All Star Game z NHL'a bo miałem na czerwono zaznaczone jeszcze zanim się mecz zaczął ;) prawdopodobnie pomyłka o jedną linijkę bo Sportingowi zabrakło jednej bramki...
Sportingowi niczego nie zabrakło, bo jeszcze nie grał ;) Pomyliły Ci się drużyny ;)
A co do All Stars masz racje.
Ale jaja. Weszła mi w głowe nazwa Sporting i wczoraj sprawdzałem ten z Lizbony pod kątem overa :)
W zapisie, który podałeś to Siena powinna wygrać jedną bramką, żeby typ Ci wszedł. No chyba, że w nawiasie powinno być +1 przy Sienie albo -1 przy Fiorentinie...
no być może błąd w zapisie. Powinno być być -1 przy Fiorze. Poza tym niemożliwe by było żeby był taki kurs na jednobramkowe zwycięstwo Sieny. A po drugie nie było nawet takiego zakładu. Myślałem, że ten zapis będzie ok. Najwidoczniej pomyliłem się , ale mam nadzieję, że typ zostanie uznany.
Pany spokojnie - jest jeszcze szansa na odwrócenie do "góry kołami" tabeli w każdej z grup. Została jeszcze jedna kolejka do rozegrania podczas której bedzie można zdobyć maksymalnie 275 pkt. Powodzenia wszystkim
Ogólnie to w niedziele wieczorem zrobie losowanie na IRCu. Kanał podam jakos w niedziele popoludniu, ale kto chce to niedziela okolo 20-21 na bank! Chyba, ze umre do tego czasu.
Niestety mimo dobrego wyniku w grupie F, muszę się wycofać z rywalizacji. Przez następne 3 tygodnie poza krajem i brak czasu na typera. Powodzenia wszystkim.
bandyckaW - chyba dzisiejszymi typami zaprzepaściłeś swoją szanse na awans, bo jedyną osobę, którą mogłeś wyprzedzić zdobywają maksymalną ilość punktów w tej kolejce to: _hool_
3. bandyckaW - 76,2 pkt
7. _hool_ - 115,2 pkt
Awansować możesz tylko wtedy, gdy wejdą Ci wszystkie typy, natomiast koledzy musiałby nie wejść ani jeden. Ostatnią kolejkę potraktuje jako sprawdzian przez kolejną fazą i sypnę troszkę wysokimi kursami, żeby powalczyć z Jakubem o lidera w grupię hehe :) powodzenia Panowie na ostatniej prostej!
13,5 pkt - straszna lipa. Mimo tak słabego wyniku w ostatniej kolejce, wskutek wycofania się jaworka z udziału w typerze zajmę 4 miejsce i awansuje do kolejnej rundy. Liczę, że moja trafność znacznie się poprawi i godnie zastąpie kolege.
Znawca GŚ pisze:04.02 16:00 Stoke City - Sunderland 2 3.55
04.02 16:00 West Bromwich - Swansea 2 3.50
Pięknie weszło:).
miałem to samo :) + dołożyłem West Ham za 6 pkt, w sumie ładna sumka i na koniec wyszedłem na lekko ponad 200 pkt, powodzenia w dalszej cześć rozgrywek panowie
Przyznam, że brałem tylko jednego użytkownika pod względem walki o IV. miejsce i w ogóle nie spoglądałem w typy DdK, dopiero jak na szybko zobaczyłem, że jeśli mi nic to nie wejdzie to odpadnę, francuski kosz wszedł bo wszedł, ale więcej szczęścia miałem niż przemyślanego typu.Z tego co na szybko udało mi się policzyć to zachowałem czwarte miejsce ;).
EDIT:
Nie podliczam wszystkich dokladnie, bo sie z czasem nie wyrobie. Wiec nie srajcie zarem jak bedzie wam kilku pkt brakowalo:) Robie to pogladowo tlyko by byc pewny kto gra dalej.