Zgody / Kosy/ Układy ...
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Re: Zgody / Kosy/ Układy ...
Motor - Korona ?
-
oczywista kosa
-
tak? A myślałem że takie rzeczy to tylko w Cracovii ;)..::1952::.. pisze:Wiem, na Tovie od lat praktycznie nikt nie chodzi.Za to na Unii młyn stanowią w ogromnej większości małolaci.Ale to nie ten temat.ArmiaWisly1906 pisze:Źle wiesz, o tyle o ile na Tarnovię praktycznie nikt nie chodzi o tyle na Unię chodzi stała grupa osób ;)..::1952::.. pisze: Z resztą prawda jest taka, że zarówno Tarnovia jak i Unia tworzą satelity krakowskich ekip.Niby są zgody, a praktycznie jak to wygląda to każdy wie.Myślę, że obie te "zgody" są bardziej po to, aby KSC i Wisła miały w Tarnowie jakieś "większe" grupki swoich kibiców (tak, wiem, że od lat jest w Tarnowie FC Cracovii, ale praktycznie nic na mieście nie działają, a i z aktywnością i frekwencją na meczach Cracovii też jest kiepsko).
ogarniety masz jakiś komplekt na moim punkcie.Bajkopisarzy to szukaj na Unii, do tego konfidentow, przerzutów, pracowników służb mundurowych i innego frajerstwa.
-
Koszarawa Żywiec?Jarroo pisze:Jakie kluby mają kosę z Góralem Żywiec?
-
Daj kolego sobie spokójElana 1968 pisze:Koszarawa Żywiec?Jarroo pisze:Jakie kluby mają kosę z Góralem Żywiec?
-
Elana-zamknij się wreszcie jak stocznia szczecińska!
-
Dziś ustawiamy się na żorską giekse w 23 osoby...GieKSa nie jest chętna na grilowanie barykaduje się zostawiając jednego swojego na zewnątrz. Kulturalna solówka.TrójkoloroweŻory pisze:Okazja nadarzyła się bardzo szybko: Dziś na meczu sparingowym w Rybniku meldujemy się w 34 osoby ( w tym 4 Torcida Żory ) a wy dalej karmcie czytelników z k. net że nas nie ma.TrójkoloroweŻory pisze:Pierwsze zdanie prawdziwe, reszta blef.Podejżewam że kolega gorol i że za wszelką cene konkurencja z k.net usuwają z kibicowskich Żor GieKSe. Niestety GieKSa ma się dobrze co jeszcze nie raz udowodni.narodowe_zory pisze:Co do Żor, to dwie najaktywniej siłujące się ekipy to Górnik i Ruch.
Jastrzębie żadnej z nich nie wchodzi w pole.
Na Żorach nie dostrzeżesz innych barw niż te 3 ekipy.
Jaka Odra?
[link]
http://www.youtube.com/watch?v=AtrdC...ature=youtu.be
Czyżby zabrakło Wam jaj panowie??
-
Koniec zgody Górnik Łęczyca - MKS Kutno , przecież to FC Widzewa . Czyżby powód do Dyskobolia ?!
-
Neutral, bez ciśnienia na koseJNK pisze:Jakie są relacje na liniach:
-Chrobry Głogów - Elana Toruń
-
Resovia - Zagłebie Sosnowiec jak jest teraz, jak było kiedyś ??
-
na MKSie Kutno zanikł ruch kibicowski , nie było sensu ciągnąć tego
-
FanaticsGŁ pisze:na MKSie Kutno zanikł ruch kibicowski , nie było sensu ciągnąć tego
Z tego co sie orientuje to ostatnio MKS Kutno dobrze was wspomagal i w Łęczycy i na wyjazdach.
-
jak wyglada sprawa obecnie w Mławie wiem że jest Lechia i Legia ale jakie proporcje jak to wyglada ktos kumaty niech napisze
-
Tak troszkę specyfiki ;)
na derbach Madrytu na czele sektora Atleti stał chłop w szaliku Cracovia SS Front

na derbach Madrytu na czele sektora Atleti stał chłop w szaliku Cracovia SS Front

-
<a href=http://zapodaj.net/2fa437e25d97.jpg.htm ... 06m.jpg</a> Zdjęcie z TMK z 2006r.Czy coś łączyło w tym czasie Ruch Radzionków z Szombierkami??
-
Załącznik do powyższego zapytania http://zapodaj.net/2fa437e25d97.jpg.html
-
Między GKSz a cidrokami była sztama.
-
Dokładnie rzecz biorąc, to w tamtym czasie był układ.JNK pisze:Między GKSz a cidrokami była sztama.
-
Sory że post pod postem ale nie widze opcji edytuj.Dodam tylko że Szombierki zerwały tą sztame przez konfidenctwo Cidroków.
-
Jakie są stosunki między Motorem Lublin a Wisłą Kraków i Lechią Gdańsk?
-
Ty debil jesteś czy tylko udajesz takowego.Elana 1968 pisze:Jakie są stosunki między Motorem Lublin a Wisłą Kraków i Lechią Gdańsk?
Mody zacznijcie działać!
-
KosaElana 1968 pisze:Jakie są stosunki między Motorem Lublin a Wisłą Kraków i Lechią Gdańsk?

-
A ja od razu wyjaśniam iż kilku chłopaków z Cracovii mieszkających w Madrycie udziela się na Atletico.l.d.z.o pisze:odrazu pisze zeby nie bylo nieporozumien gosc jest z Atletico a szalik dostal w prezencie bo sympatyzuje z Pasamijemkotlety pisze:Tak troszkę specyfiki ;)
Z jednym mam nawet kontakt biegał kiedyś z AW a teraz tłucze się za Atletico.
Powiedział mi że chodzi nie raz w szaliku Cracovii na stadion i nie ma z tego tytułu żadnych nieprzyjemności.
-
była kiedyś jakaś flaga, chyba zrobiona przez Cracusów "Cracovia - Atletico", wisiała pewnie ze 2 razy na Calderon.
Nasze są miasta, miasteczka, wsie i osady !!! Widzew Łódź
-
masz foto ?czajnik pisze:była kiedyś jakaś flaga, chyba zrobiona przez Cracusów "Cracovia - Atletico", wisiała pewnie ze 2 razy na Calderon.
KRYNICA MIASTEM CRACOVII !

-
20 sekund w googlach...

zamiast gadać o zasadach lepiej ich przestrzegać
-
A jak Ruch się na to zapatruje?
-
Czy ty masz głowe czy kupe? że zadajesz takie pytania.Info_Pewne pisze:Czy jest mozliwy uklad miedzy Ruchem-Altantiko-Cracovia?
-
Info_Pewne pisze:Czy jest mozliwy uklad miedzy Ruchem-Altantiko-Cracovia?
Z Altantiko na pewno...
-
Atlantiko ba dobrą ekipe sportową. To oni zrobili akcje na Tytanika.
-
Do Info Jak dla mnie jesteś debeściakiem i długo nikt Cie nie przebije. Zaklepuje!
profan pisze:Fejsbuk hardkor wisła nóżBlizniak3 pisze:Nie zmieniło wiarę, tylko Wisła urosła tam w siłę i wyplewiła chwasty
-
Dokładnie czlowieku charakteru. Zwłaszcza , że takie ceny na stacjach ...Info_Pewne pisze:Nie bede sie klucil,bo jestem czlowiekime charakteru,mam swoje zdanie!i_got_faith pisze:Do Info Jak dla mnie jesteś debeściakiem i długo nikt Cie nie przebije. Zaklepuje!
Czy nie prosciej by bylo zrobic np. uklad wtedy razem by mogli przeciez jezdzic do Madrytu np. miesanym skladem i paliwo i auto na pół?Pomysl troche zanim cos nastepnym razem glupiego napiszesz.
Z pozdrowieniami!
JLB !!!
-
Gość sobie z was ewidentnie jaja robi ... Bo nie wierze że można mieć tak niski poziom inteligencji :)asc pisze:Dokładnie czlowieku charakteru. Zwłaszcza , że takie ceny na stacjach ...Info_Pewne pisze:Nie bede sie klucil,bo jestem czlowiekime charakteru,mam swoje zdanie!i_got_faith pisze:Do Info Jak dla mnie jesteś debeściakiem i długo nikt Cie nie przebije. Zaklepuje!
Czy nie prosciej by bylo zrobic np. uklad wtedy razem by mogli przeciez jezdzic do Madrytu np. miesanym skladem i paliwo i auto na pół?Pomysl troche zanim cos nastepnym razem glupiego napiszesz.
Z pozdrowieniami!
JLB !!!
-
Rozjebałeś system!!!!!!Info_Pewne pisze:Nie bede sie klucil,bo jestem czlowiekime charakteru,mam swoje zdanie!i_got_faith pisze:Do Info Jak dla mnie jesteś debeściakiem i długo nikt Cie nie przebije. Zaklepuje!
Z pozdrowieniami!
NASZE SERCA I PIĘŚCI BIJĄ DLA GÓRNIKA! NIE MA LITOŚCI DLA PRZECIWNIKA!
-
-
Rozbawiłeś mnie do łez po prostu ! Debeściak !!! HahahaInfo_Pewne pisze:Czy jest mozliwy uklad miedzy Ruchem-Altantiko-Cracovia?
Info_Pewne pisze:Nie bede sie klucil,bo jestem czlowiekime charakteru,mam swoje zdanie!i_got_faith pisze:Do Info Jak dla mnie jesteś debeściakiem i długo nikt Cie nie przebije. Zaklepuje!
Z pozdrowieniami!
-
malolat albo i duzolat troche humoru waprowadza i patrzy jak zareagujecie
co niektorzy lykaja wszystko a on umiera ze smiechu
co niektorzy lykaja wszystko a on umiera ze smiechu
-
"Nam nie wolno nienawidzić, trzeba kochać!"Info_Pewne pisze:Spoko kazdy ma swoje zdanie,ja mam swoje.Dla mnie proste jest,ze lepiej benzyne i auto na pol, np 2 z Ruchu i 3 z Cracovii zeby bylo taniej.Ale wy to pewnie macie pelne kieszenie pieniedzy i nie musicie sie zrzucac.Taka zgoda w Madrycie by byla czyms fajnym,wiadomo klimat i wogole.Jedzie banda z Polski z droch ekip i wjezdza sobie do Madrytu ,a na rogatkach odbiera ich Atlantiko.Real pewnie juz by wiedzial ze nie mozna wychodzic na ulice,bo przyjechala ekipa z Polski autami.To by bylo cos.A wy dalej sie smiejcie,a ja napisalem swoje zdanie i bede sie tego trzymal.
TYLKO ZGODA BUDUJE SILE,WIEC PO CO SIE KLUCIC
Jan Paweł II
"Tylko zgoda buduje sile,wiec po co sie klucic"
Info_Pewne
Puszczali ostatnio gdzieś o Papieżu film, że się tak zainspirowałeś? Czy tak Ci z serducha ta pozytywna energia płynie?
Żaba pisze:Tak byli, grali w makao z Niemcami.Chuliganzr pisze:Czy to prawda, że wśród ekip w Warszawie, był Ruch Chorzów, który ogólnie jak wszyscy wiemy na reprze się nie udziela?
-
Są plusy i minusy otwartej rejestracji. A koleś o nicku ''Ifo Pewne" jest napewno jednym z pozytywnych aspektów ogólno-dostępu :D
acab !