Żużel 2007 ...

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

4TIFO.pl

Post autor: 4TIFO.pl »

Falubaz Zielona Góra - Unia Leszno

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Wiecej fotek z meczu : http://www.fnf.com.pl/galeria.php

Filmiki

Kill Bull - http://www.youtube.com/watch?v=_Jdw91HeCE4

Flagowsiko z 500 flag - http://www.youtube.com/watch?v=3SM2ZN3oOyo

Opis dodam pozniej

Pozdroooo
iparts.pl
RHP

Post autor: RHP »

Obrazek

Nie chcę się czepiac bo rozumiem sens tej oprawy, ale ktoś niedouczony ją robił...
seba
Kontakt:

Post autor: seba »

Yahoo
Kontakt:

Post autor: Yahoo »

RHP pisze:Obrazek

Nie chcę się czepiac bo rozumiem sens tej oprawy, ale ktoś niedouczony ją robił...
co rozumiesz przez nie douczenie??
qubis
Kontakt:

Post autor: qubis »

Oto wszystkie elementy oprawy ze strony kibiców Unii Leszno

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

pozdrawiam
blackdevils

Post autor: blackdevils »

Bardzo ładnie się Unia zaprezentowała. Liczba, oflagowanie i oprawa na plus - brawa.
CINEK_KSF

Post autor: CINEK_KSF »

O proszę już się chętni znaleźli... z Ostrowa... Unia - Start - Iskra cała trójka z p... trysła :twisted: heheheh
qubis
Kontakt:

o co wam się rozchodzi? Jakie zgody?

Nikt w Lesznie nie myśli o żadnej zgodzie z nikim. Potrafimy sobie poradzić sami... "sztuczne" przyjaźnie są nam obce.
obiektywus

Post autor: obiektywus »

Witam
Założyłem sobie specjalnie konto bo uważam że nie ma sensu komentować czegoś jak się na czymś nie jest obecny.
Byłem obecny na meczu Falubaz - Unia. I moje zdanie jest takie że po prostu, Falubaz został zmieciony przez Leszno na tym meczu. Widać to chociażby po oprawach jakie zaprezentowali Leszczynianie mieli ich aż 4, w tym 2 sektorówki pasy materiału które też zakryły cały sektor, no i przezajebiste sreberka, a i z dopingiem mnie zadziwili tak jak w Lesznie doping mają słaby w Zielonej wyglądali jak ekipa z piłkarskiej półki. Sektor Leszczynian dobrze oflagowany do tego na sektorze prawie wszyscy w jednakowych czarnych koszulkach z napisem z daleka trudno mi było przeczytać może ktoś z Leszna napisze.

Teraz coś na temat Falubazów: oprawa na prezentacji z tych zapowiedzi które słyszałem przed meczem myślałem że będzie coś naprawdę mocnego, zważywszy na rangę meczu. Lecz szał to to nie był jak zwykle sektorówka z myszką w tym samym miejscu Kill Bull miał chyba nawiązywać do opraw Leszczynian z przed 3 lat ? plus kartoniki ehh troszkę za mało. No i na koniec dużo lepszy efekt dały te flagi na kijach niż oprawa na prezentacji. Temat dopingu to zajebiście wychodzi wam szkocka, no i momentami Hej Hej FALUBAZ.

Moim zdaniem Leszczynianie byli od was lepsi tego meczu i porostu trudno wam być obiektywnym (zresztą śledząc te forum regularnie i widać to nie pierwszy raz) Chyba sami nie wierzyliście w to co się działo tego meczu była naprawdę magiczna atmosfera. Każdy ma inne zdanie na ten temat ale ludzie bądźmy obiektywni Leszno dało kopa.
blackdevils

FZ pisze:O proszę już się chętni znaleźli... z Ostrowa... Unia - Start - Iskra cała trójka z p... trysła :twisted: heheheh
Że co? To, że podobał mi się wyjazd Unii pod względem ultrasowym to znaczy, że ma mnie ciągnąć w kierunku Leszna? Wręcz przeciwnie. Po prostu doceniam to co zrobili i uważam, że przynajmniej pod względem opraw zaprezentowali się lepiej niż wy. Być może jest to spowodowane tym, że malowane sektorówki FZ trochę się już przejadły (chyba pisał o tym NN jakiś czas temu). To wszystko nie zmienia jednak faktu, że kibicowsko jesteście numerem uno w Polsce (żużlowo oczywiście). No, ale plus dla Unii.
padiatra

Post autor: padiatra »

obiektywus pisze:Witam
Założyłem sobie specjalnie konto bo uważam że nie ma sensu komentować czegoś jak się na czymś nie jest obecny.
Byłem obecny na meczu Falubaz - Unia. I moje zdanie jest takie że po prostu, Falubaz został zmieciony przez Leszno na tym meczu. Widać to chociażby po oprawach jakie zaprezentowali Leszczynianie mieli ich aż 4, w tym 2 sektorówki pasy materiału które też zakryły cały sektor, no i przezajebiste sreberka, a i z dopingiem mnie zadziwili tak jak w Lesznie doping mają słaby w Zielonej wyglądali jak ekipa z piłkarskiej półki. Sektor Leszczynian dobrze oflagowany do tego na sektorze prawie wszyscy w jednakowych czarnych koszulkach z napisem z daleka trudno mi było przeczytać może ktoś z Leszna napisze.

Teraz coś na temat Falubazów: oprawa na prezentacji z tych zapowiedzi które słyszałem przed meczem myślałem że będzie coś naprawdę mocnego, zważywszy na rangę meczu. Lecz szał to to nie był jak zwykle sektorówka z myszką w tym samym miejscu Kill Bull miał chyba nawiązywać do opraw Leszczynian z przed 3 lat ? plus kartoniki ehh troszkę za mało. No i na koniec dużo lepszy efekt dały te flagi na kijach niż oprawa na prezentacji. Temat dopingu to zajebiście wychodzi wam szkocka, no i momentami Hej Hej FALUBAZ.

Moim zdaniem Leszczynianie byli od was lepsi tego meczu i porostu trudno wam być obiektywnym (zresztą śledząc te forum regularnie i widać to nie pierwszy raz) Chyba sami nie wierzyliście w to co się działo tego meczu była naprawdę magiczna atmosfera. Każdy ma inne zdanie na ten temat ale ludzie bądźmy obiektywni Leszno dało kopa.
w dowodzie/legitymacji szkolnej też masz wpisane "obiektywny"?

my kompleksów leczyć nie musimy także jedna oprawa wystarczyła :D
obiektywus

padiatra pisze: w dowodzie/legitymacji szkolnej też masz wpisane "obiektywny"?
Nie mam napisane: umiejętność obiektywnej wypowiedzi.

Takie jest moje zdanie na temat tego meczu ty się nie musisz z tym zgadzać.
K(FSW)

Post autor: K(FSW) »

7 fanatyków wrocławskiej Sparty z flagą obecnych na Falubaz-Unia.Dzięki dla FhZG za gościne i wspólny melnaż!
qubis
Kontakt:

obiektywus pisze:Sektor Leszczynian dobrze oflagowany do tego na sektorze prawie wszyscy w jednakowych czarnych koszulkach z napisem z daleka trudno mi było przeczytać może ktoś z Leszna napisze.
Niestety nie dostał każdy koszulkę gdyż przygotowanych było tylko 400. Naszą liczbę oceniam na ok 700 osób. Być może dokładną liczbę poda Laszlo z ZG bo ma dobre info z klubu.

Fotka z koszulkami. Dokładnie 1/3 sektora.
Obrazek

Napis: NA ZAWSZE UNIA LESZNO
blackdevils

Tak na szybko - Wybrzeża razem ze zgodami? ok. 100, może ciut więcej, ładnie oflagowani. My kolejny mecz wjebany, może być ciężko z ekstraligą :roll:
K(FSW)

Post autor: K(FSW) »

Na Wybrzeżu w Ostrowie melduje się 6 fanatyków Sparty Wrocław z flagą.Dzięki dla Wybrzeża za płyny energetyczne :lol: !
4TIFO.pl

K(FSW) pisze:Na Wybrzeżu w Ostrowie melduje się 6 fanatyków Sparty Wrocław z flagą.Dzięki dla Wybrzeża za płyny energetyczne :lol: !
I 3 FNF z flaga KS Falubaz Zielona Góra. Pozdro dla calej brygady !
blackdevils

KM Ostrów - Wybrzeże Gdańsk

Nas na sektorze ok. 25 osób, wywieszamy WLKP,KMIF'06 i DOBRZYCĘ. Po raz pierwszy w tym sezonie mamy przygotowaną większą oprawę. Podczas prezentacji choreografia ze sreberek w barwach, a do tego prawie 30metrowa folia z napisem CZARNE DIABŁY TO MY. Sreberka wyszły bardzo dobrze, gorzej z pierwszą częścią napisu, ale generalnie było całkiem całkiem. Doping znów prowadzimy bez przestojów, praktycznie aż do 14 biegu, po którym okazało się, że przegraliśmy mecz. Później było już tylko "Czy wygrywasz czy nie". Do przedostatniego biegu doping ogólnie jak na liczbę był dosyć konkretny, znów wprowadziliśmy nowe przyśpiewki, które wypadły całkiem okazale, pozdrawialiśmy też Start. Niemal przed każdym wyścigiem robimy "Rakietę", bądź "Queena", do których dołącza się trochę ludzi z pierwszego łuku. Przed nominowanymi odpalamy jeszcze 12 świec w barwach i 10 stroboli, jednak efekt taki sobie (przyszły nie te świece, które zamawialiśmy). Gości ok. 120 w tym 6 FSW i 3 FNF, ładnie oflagowani, dość dobrze słyszalni, na prezentacji pokazują sektorówkę w asyście stroboli i świec, a przed nominowanymi znów rozciągają sektorówkę ale tym razem w asyście machajek i rac.

Widzów - ok. 6 tys.
Młyn - 25
Gości - ok. 120

Na razie jedna fotka z oprawy, jak będę miał więcej to zarzucę

Obrazek
Bonjo
Kontakt:

Post autor: Bonjo »

Wy wieszacie flagi na bandzie?
blackdevils

Tylko na prezentacji, później idą na płot , ale niestety jest tak niski, że są one zupełnie niewidoczne w trakcie meczu :?
wojtaz

Post autor: wojtaz »

Falubaz Zielona Góra - Unia Leszno

Na najważniejszy dla nas wyjazd do Zielonej Góry postanowiliśmy konkretnie się przygotować pod względem ultras. Prace nad oprawą zaczęliśmy na tydzień przed meczem. W Zielonej Górze stawiamy się w liczbie ok.700 głów. Na płocie tego dnia zawisły flagi: LFH’00, W’06, Wschowa, Rejtana, Rejestracja, Przylesie. Podczas prezentacji zawodników w klatce ukazuje się sektorówka przykrywająca cała klatkę (21x13,5m) z Królową w „unijnych” barwach oraz bijąca jej pokłony Myszka + transparent na płocie „OTO KRÓLOWA NIEPOKONANA, PADNIJ KARGULU NA KOLANA!” nawiązująca po części do kresowego pochodzenia kibiców spod znaku Myszki Miki. Druga nasza prezentacja to transparent na płocie „WROCŁAWSKA 69” (adres ulicy na której znajduje się stadion Falubazu) + sektorówka (21x13,5m) z kibicami Falubazu i Sparty Wrocław(zgoda kibiców zielonogórskich) w pozycji z końcówki adresu. Trzecia oprawa przygotowana przez nas to pasy materiału na całą klatkę tworzące napis UNIA. Biorąc pod uwagę stopień trudności tej prezentacji można powiedzieć, że wyszła naprawdę dobrze. Na koniec prezentujemy sreberka biało-niebieskie, które przy blasku jupiterów oraz odpalonych stroboskopów dają oczekiwany efekt! (otrzymujemy za to nawet brawa od gospodarzy). To tyle jeśli chodzi o atrakcje ultras z naszej strony. Warto dodać, że grupa 400-tu leszczyńskich kibiców była ubrana w jednolite czarne koszulki z napisem „NA ZAWSZE UNIA LESZNO”. Doping prowadzony z naszej strony oceniamy za bardzo dobry.

Gospodarze na ten mecz przygotowali tylko 2 prezentacje. Na pierwszą składała się sektorówka z Myszką + 2 duże transy z napisem „KILL BULL”. Druga i zarazem ostatnia prezentacja gospodarzy to 500 flag rozsianych na dużej części stadionu w asyście stroboli. Ogólnie Falubaz troszkę rozczarował jeśli chodzi o oprawę, na szczęście nadrobili to bardzo dobrym dopingiem trwającym cały przez mecz.
wojtaz

no gdyby nie ten doping to poczulibysmy sie zlekcewazeni :wink:

a tak na powaznie , ten mecz zajebiscie pokazal ,ze klimat na zuzlu rozwija sie i ma bardzo dobrze.
Smiało mozna powiedziec ,ze obie ekipy pokazały dobry , "pilkarski" poziom kibicowania.
Oby tak dalej..
Giekaemowiec

Post autor: Giekaemowiec »

PSŻ Poznań - GKM Grudziądz

Na meczu ponad 100 osób z Grudziądza, trzeba dodać, ze na naszej (trybunie) zasiadl prezydent miasta. Z ekipy Ultras 15 osób, wywieszamy 2 flagi śp. Roberta Dadosa, i małą flagę GKM. W pierwszej części meczu prowadzimy dość dobry doping w szczególności na prezentacji i po wygranych biegach naszych zawodników. W Poznaniu piknik, ,,Skorpiony" prezentują nową sektorówkę, a także odpalają kilka świec dymnych i stroboskopów.
4TIFO.pl

Włączyla mi się "loża" bo już nie wytrzymalem a więc jechane :lol: :
wojtaz pisze: Na koniec prezentujemy sreberka biało-niebieskie, które przy blasku jupiterów oraz odpalonych stroboskopów dają oczekiwany efekt! (otrzymujemy za to nawet brawa od gospodarzy).
Brawa padły po skończonym pokazie flagowiska - mistrzu Królowej Damy Niepokonanej - ale wiadomo to co mówi Wójcik w TV to słowa które napewno są 100% wiarygodne ( dla wyjasnienia: Wójcik - prezenter Polsatu Sport, który po naszej oprawie KILL BULL używa słow " Włodaże klubu stworzyli fantastyczną oprawę" - niema to jak znac sie na realiach kibicowskich )
wojtaz pisze: Gospodarze na ten mecz przygotowali tylko 2 prezentacje.
Do jasnej cholery ! Co to ma być? My robimy 4 oni 2 - co to za zespoł ! jestem niezawodolony z ich postawy !!

Ale zgodnie z uwagami Wojtaza biore sobie te słowa do serca i na nastepnej oprawie zrobimy 15 totalnie zajebiscie "czytelnych" sektorówek - ale bedziemy wymiatac ( czuje juz ten opis , Falubaz na prezentacji stworzyl 15 sektorowek a wy tylko 5 :oops: )

Z serdecznymi pozdrowieniami dla wszystkich obiektywnych "opisywaczy"

Gapa :lol:
Ozi
Kontakt:

Post autor: Ozi »

W Rybniku po całkowitym olaniu żużla przez ekipę chuligańska i ultrasową za oprawę i doping zabrali się członkowie Stowarzyszenia Kibiców i Sympatyków Rybnickiego Żużla "ROW Rybnik".

Oto efekty na niedzielnym pojedynku ze Startem Gniezno:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Na sektorówce jest rekin ("maskotka" rybnickich żużlowców), który chce zjeść orła (to z kolei znak Startu Gniezno). Orzeł opala się pływając na materacu i widząc rekina mówi "no to rybka".

Z Gniezna 9 osób piknikowego składu.
wojtaz

sEtFNF pisze:Włączyla mi się "loża" bo już nie wytrzymalem a więc jechane :lol: :
wojtaz pisze: Na koniec prezentujemy sreberka biało-niebieskie, które przy blasku jupiterów oraz odpalonych stroboskopów dają oczekiwany efekt! (otrzymujemy za to nawet brawa od gospodarzy).
Brawa padły po skończonym pokazie flagowiska - mistrzu Królowej Damy Niepokonanej - ale wiadomo to co mówi Wójcik w TV to słowa które napewno są 100% wiarygodne ( dla wyjasnienia: Wójcik - prezenter Polsatu Sport, który po naszej oprawie KILL BULL używa słow " Włodaże klubu stworzyli fantastyczną oprawę" - niema to jak znac sie na realiach kibicowskich )
wojtaz pisze: Gospodarze na ten mecz przygotowali tylko 2 prezentacje.
Do jasnej cholery ! Co to ma być? My robimy 4 oni 2 - co to za zespoł ! jestem niezawodolony z ich postawy !!

Ale zgodnie z uwagami Wojtaza biore sobie te słowa do serca i na nastepnej oprawie zrobimy 15 totalnie zajebiscie "czytelnych" sektorówek - ale bedziemy wymiatac ( czuje juz ten opis , Falubaz na prezentacji stworzyl 15 sektorowek a wy tylko 5 :oops: )

Z serdecznymi pozdrowieniami dla wszystkich obiektywnych "opisywaczy"

Gapa :lol:
Set , skontroluj...

co do tych oklaskow, to zapytaj swoich kolegow z sb jak bylo : wookiego i Gargamela (kibice Falubazu) bo chyba chłopaki nie trzymaja sie Twojej wersji :lol:

słowa "tylko" uzyłem nie dlatego ,ze jestem wielce Wami zawiedziony po prostu.. zrobiliscie TYLKO 2 prezentacje , chyba sie z tym zgodzisz ? ( na nastepny raz napisze AŻ i bedzie ok :lol: )
uwierz, ze jak dla mnie mozecie nie robic wcale opraw , j**** mnie to po prostu...

drogi Secie , to my specjalnie dla Ciebie ,jak bedzie dane naszym druzynom jeszcze sie spotkac w tym sezonie, ograniczymy sie do szmat popisanych sprejami , tak zeby wszyskto było czytelne - a co , polecimy zielonogorskim stylem :cool:

pozdrawiam ze słonecznej Wschowy ( jak chcesz jeszcze cos porozkminiac to pisz PM , tutaj juz na ten temat nie bede odp.)
speedgo

Post autor: speedgo »

Leszczyniaki podniecacie sie udana akcja na wyjezdzie pokazaliscie kilka sektorowek i sreberka znane kazdemu i juz sie napinacie ze jestescie lepsi od FAlubazu zobacz jakie oprawy robie zielonogorscy kibice chyba kazda jest na prawie pol stadionu podobnie na wybrzeze tez rozmach jest wielki a u sibiew lesznie co robicice nic wielkiego i tylo na swoim mlynie 20 osobowym wiec posluchajcie mojej rady i uczcie sie jeszce od Falubazow bo wiele wam brakuje
levyLESZNO

Post autor: levyLESZNO »

speedgo pisze:Leszczyniaki podniecacie sie udana akcja na wyjezdzie pokazaliscie kilka sektorowek i sreberka znane kazdemu i juz sie napinacie ze jestescie lepsi od FAlubazu zobacz jakie oprawy robie zielonogorscy kibice chyba kazda jest na prawie pol stadionu podobnie na wybrzeze tez rozmach jest wielki a u sibiew lesznie co robicice nic wielkiego i tylo na swoim mlynie 20 osobowym wiec posluchajcie mojej rady i uczcie sie jeszce od Falubazow bo wiele wam brakuje
a co to my nigdy nie robilismy opraw na wiecej niz jeden sektor? to zobacz sobie foty z meczu u nas z Zieloną Górą 2005, z wroclawiem 2005 i tarnowem 2006 i potem dopiero zacznij pisac... poza tym porownaj sobie stadiony w Lesznie i Zielonej Górze:) pozdr
speedgo

Post autor: speedgo »

Ok to mam takie pytanie do was czu uwazacie sie ze lepsza ekipe ultras of falubazu jestescie od nich lepsi?
levyLESZNO

Post autor: levyLESZNO »

nie uwazamy sie za lepszych ale na pewno tez nie jestesmy az tak bardzo slabsi od nich jak to niektorym z zielonki sie wydaje... jedyne czym nas jeszcze dosyc wyraznie przewyższają to dopingiem u siebie
blackdevils

Hmm trochę dziwnie wygląda ten festiwal obcych flag narodowych na ROW-ie. :roll:
wojtaz

laszlo

"szmaty popisane sprejami" - to odnosnie Waszej "oprawy" u nas, zeby była jasność.

czepiacie sie na maxa jakosci sektorowek , tylko czy ktos z Was bierze pod uwage fakt "niskiego polozenia" klatki?
Wasza sektorowka była podwieszona , dlatego tez lepiej sie zaprezentowala(chyba dlatego wlasnie podwieszacie bo na sektorze sa malo czytelne co ?).My bedac na wyjezdzie raczje takiej opcji nie moglismy zrobic.
Staralismy sie za to idealnie dopasowac kazdy element oprawy do wielkosci klatki , tak aby kazda prezentacja była jak najbadziej okazala i wyeksponowana i tu osiagnelismy zalozony cel.

nikt od nas do nikogo sie nie porownuje, a juz bron Boże , nie pisze ,ze jestesmy od kogos lepsi.. to niech oceniaja osoby postronne.

Kazda ekipa ma swoj styl ultraski i bdb. niech kazdy robi swoje , wtedy bedzie ciekawiej...
obiektywus

Kibice Falubazu zawsze mieli do perfkcji opanowane lansowanie się poprzes przeróżne fora internetowe poświęcone kibicom.
I także teraz widzicie że ludzie bardziej chwalą Leszno za to co pokazali nie możecie tego z boleć i jest wielka jak zwykle internetowa zadyma. Bo takową jest najłatwiej rozkręcić.
Nie były to z obu ekip żadne skomplikowane oprawy rozdać kartoniki żółte plus wielkie transy z napisami i sektorówka spuszczona, trochę czułem sie jak na meczu z Bydgoszczą ale tam były pasy materiału i również sekotorówka z myszką w tym samym miejscu. Proponował bym net fansą trochę przystopować z internetem każdy wie że to fajna zabawka ale właśnie za duże uskutecznianie może być złe w skutkach.
Czepiacie się wykonania sektorówek leszczynian a wy oglądając fotki z Leszna mieliście tak żałośnie wykonane te właściwie szmaty białego materiału z pogryzmolonym napisem sprayem że wydawać by się mogło że robiliście je na stadionie Smoczyka po przeczytanej oprawie jaką pokazało Leszno.

Jak dla mnie kto był lepszy tego dnia zdanie powinni mieć postronni ludzie a nie wy będziecie na przemian się przebijać.

Jeszcze jedno na koniec jaka ekipa żużlowa pokazała się podobnie na wyjeździe że miała 2 sektorówki pasy materiału na cały sektor plus sreberka z ogniami na cały sektor. Zamiast gadać głupoty lepiej uszanować przeciwnika nawet jeśli to jest największa kosa.

Troszkę pokory i samokrytyki.
padiatra

Post autor: padiatra »

zapomniałeś dodać "obiektywizmu" :D
4TIFO.pl

I burza wywołana :lol: Ale chyba o to chodzilo bo w tym watku nigdy nic sie nie dzieje :)

A więc część drugą czas zacząć:
wojtaz pisze: co do tych oklaskow, to zapytaj swoich kolegow z sb jak bylo : wookiego i Gargamela (kibice Falubazu) bo chyba chłopaki nie trzymaja sie Twojej wersji
Wrzucic dla ciebie specjalnie filmik bys zobaczyl ze klaszcza po skonczonej muzyce przy flagowisku :lol: aże akurat wy w tym czasie rozlozyliscie sreberka to zapewne klaskali dla was, spiewajac 5 minut wczesniej Bialo-Niebieskie Leszczynskie barwy ... i tak dalej i tak dalej. Zeby nie bylo, piszę zebyś wiecej sie nie pocil a PM nie uznaje w takich wydpadkach - dyskusja jak widac sie rozkreca ... bardzo pozytywnie :wink:

Przejdzmy dalej
obiektywus pisze: I także teraz widzicie że ludzie bardziej chwalą Leszno za to co pokazali nie możecie tego z boleć i jest wielka jak zwykle internetowa zadyma. Bo takową jest najłatwiej rozkręcić.
Nie były to z obu ekip żadne skomplikowane oprawy rozdać kartoniki żółte plus wielkie transy z napisami i sektorówka spuszczona
Pewnie zaden problem, sam bys to pewnie zrobil? Co to jest namalowac sektorowke 13/17 i do tego takie tansy.

To wszystko oczywiscie samo sobie spadlo, zero roboty, zero profili i kombinowania jak to podnies i wydawanie kasy i to DUŻEJ KASY panie OBIEKTYWNY

A tak o to zachowuje się nasz pan obiektywny:
Encyklopedia pisze: Obiektywność, bezstronność, brak uprzedzeń, umiejętność oceny rzeczywistości w sposób realistyczny, niezależny od osobistych upodobań i emocji.
:lol: az mi sie smiac zachcialo

A tak na marginesie, może zmienisz nick na Unia Leszno :lol:

-----

Jak najbardziej szanujemy i powiedzielismy to : Leszno zaprezentowało się bardzo dobrze !

Przypominam ci to mister Obiektywus ze to kibice z Leszna nie z jakże ci "bliskiej" Zielonej Góry zaczeli tą dyskusje poprzez swój opis.

A wiec w rankingu loży pare osób dostaje dzisiaj + ale do wyprzedzenia Gapy jeszcze wam daleko :lol:

Zdrowie :D
wojtaz

Set

wybacz.. ale skoro sami Twoi koledzy po szalu pisza (tylko na tym bazuje) ,ze byly "owacje" to czemu mialbym o takim lolu nie wspomniec?

no ale wklej filmik, czekam 8) najwyzej napisze sprostowanie na Twoje zyczenie :oops: :lol:

laszlo

uwierz ,ze na wyzszym sektorze nie byloby mowy o nieczytelnosci i o slabym wykonaniu.

no ale spoko , trzeba nic nie robic (albo malo :wink: ) zeby nie bylo sie czego czepic.

sami swoi :wink:
4TIFO.pl

wojtaz pisze:Set

wybacz.. ale skoro sami Twoi koledzy po szalu pisza (tylko na tym bazuje) ,ze byly "owacje" to czemu mialbym o takim lolu nie wspomniec?

no ale wklej filmik, czekam 8) najwyzej napisze sprostowanie na Twoje zyczenie :oops: :lol:
Wieczorem wkleje zebys wiecej sie nie pocil. A sprostowania niechcem, absolutnie nie ale masz kolejne + do rankingu w loży, zauwazm jednak ze ciezko bedzie Ci pokanac Gape 8)

wojtaz pisze: uwierz ,ze na wyzszym sektorze nie byloby mowy o nieczytelnosci i o slabym wykonaniu.
O niczytelnosci moze nie, ale ty ciagle nierozumiesz co to jest slabe wykonanie. Wytlumaczyc Ci? ( przepraszam ze tak doslownie ) - Króllowa wygladala conajmniej jak jakis "stwor" siedzacy na krzesle a pod nim myszka tez tak wykonana ze pozal sie boze. Nie kumasz roznicy? Moze jakis plastyk ma ci to wytlumaczyc co? Pozatym sektorowka jest bardzo duza, obrazek na niej maly co do wielkosci i proporcji. Dla mnie liczy sie przeslanie ale jezeli chcesz klocic sie o "jakosc" to uwierz mi nie wygrasz :wink:
ODPOWIEDZ