u Darka z podhala - ultras-sport.plkibolskatrybuna pisze:U kogo można wykonać 40-50 smycz?
Piszcie, tutaj lub na PW.

Gdzie Polecacie Produkować Flagi/Szale/Gadżety ...
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Re: Gdzie Polecacie Produkować Flagi/Szale/Gadżety ...
-
Smycze:
[link]
Koszulki:
[link]
Wykonanie: [link] Gorąco Polecamy !!!
[link]
Koszulki:
[link]
Wykonanie: [link] Gorąco Polecamy !!!
-
dziwisz sie?Cz. pisze:Miałem na ten wątek nie pisać, ale stwierdziłam, że jesli Ty miałeś cos do powiedzenia w temacie w którym kompletnie się nieznasz (nieznasz ani mnie, ani towaru, ani cen ani wykonania, ani kupujących) to też nie powinieneś wyrażać swojej opinii, która jest tylko prześledzeniem iście netowym, bo nawet nie raczyłaś się z nią zapoznać. Nie będe pił do Ciebie bo niema to dla mnie sensu, ale akurat w moim przypadku nie zacząłem od d*** strony, zreszta gdyby nawet zaczął to tyle powinno Ciebie interesować co zeszłoroczny śnieg. Zresztą to własnie większość bazuje najpierw na stronie i zdjeciach z neta, a potem się lansuje jako producenci na koszulkach stedman lub adler. Ja akurat obrałem inna drogę. Nie będę sie lansowal super zdjeciami etc ale będę bazował na opini klientów, bo to dla nich podjąłem się tego (bo wiesz, ze zarobek na tego typu rzeczach raczej jest znikomy, chyba ze wciszkasz chłam za grosze i każdy się sugeruje ceną), co zresztą napisali Ci co wykonywali oraz mogą potwierdzić Ci którzy są gotowi zlecić robotę po wycenie. A to, że ktoś tam jest z zachodniopomorskiego czy innego to nie widzie w tym nic dziwnego, bo gdzie najłatwiej trafic najpierw jak nie lokalny rynek? Więc proszę Cię nie ingeruj w tematy, których nieznasz i nie próbowałeś poznać.A jak masz zamiar to zamontuj zakaz na wyrażanie swoich opinii o producentach. A to jaka będziemy firmą będziemy pozwól z ta opinia poczekać jakiś czas (bo chyab wiesz że słabi padają) i wyrazić ja własnie kupującym a nie tym siedzącym z boku. Możesz psy na mnie wieszać, ale wszytsko zweryfikuje czas. Bez odbioruVJ pisze:4 osoby polecają, dwie z zachodniopomorskiego, z czego jedna kilkukrotnie, wcześniej polecając wlepki na [email protected]
pewnie ruszają z nowym biznesem i rozkręcają. dużo "firm" tak zaczynało, można powiedzieć że "od d*** strony".
faktem jest że smykałka do przedsiębiorczości się liczy. w niektórych przypadkach, a z takimi mam ostatnio przyjemność, łączy się ona z małym profesjonalizmem..
n vlepiamy.pl obiecales fotki swoich vlepek dawno temu i zniknales.
pokaz co robisz bo na razie jestes anonimowym czlowiekiem..
-
Witam, Zrobi ktoś 5 bluz?
Grafika haft
gramatura nie mniejsza niż 340g (ew. 320g)
Po prostu muszę domówić do poprzedniej serii paru spóźnialskim,
Poza tym, haftuje/drukuje ktoś na koszulkach szytych od odstaw lub gotowych o bardzo dobrej gramaturze? 210g wzwyż.
kontakt PW
Grafika haft
gramatura nie mniejsza niż 340g (ew. 320g)
Po prostu muszę domówić do poprzedniej serii paru spóźnialskim,
Poza tym, haftuje/drukuje ktoś na koszulkach szytych od odstaw lub gotowych o bardzo dobrej gramaturze? 210g wzwyż.
kontakt PW
-
Bluzy z sitodrukiem, najlepiej dobrej jakości, wysoka gramatura. Gdzie polecacie?
-
U Michała z Łodzi gg 2926078juniorrWKS pisze:Bluzy z sitodrukiem, najlepiej dobrej jakości, wysoka gramatura. Gdzie polecacie?
-
Jak zawsze polecam [link]juniorrWKS pisze:Bluzy z sitodrukiem, najlepiej dobrej jakości, wysoka gramatura. Gdzie polecacie?
-
zapomniałeś jeszcze dodać, że CENY KOSMOS !!!Michał_Płock pisze:[link]
Od dziś nowa osoba kontaktowa na rynek kibicowski - ja :)
Wykonujemy:
- T-Shirty
- Bluzy
- Koszule wizytowe! ([link] ... szula1.jpg)
- Kurtki (ortaliony i zimówki)
- Kubki
- Parasolki
- Zapalniczki
- Długopisy
... i wiele innych gadżetów!
W przeciwieństwie do wielu "producentów", którzy w rzeczywistości są pośrednikami jesteśmy realnymi producentami i posiadamy własny, rozbudowany park maszynowy.
Zapraszam:
GG: 1839930
Lub Priv tu na forum :)
tak,tak nie będę tu rozgraniczał producentów od pośredników, bo temat w ostatnich czasach stał się bardzo "trendy". Nikomu nie mam zamiaru ubliżać i uwłaszczać, ale od kilku lat analizując rynek pamiątek wyglądacie na nim bardzo mizernie. Nie proście mnie o przykłady, nie nie mam zamiaru tu niczego udowadniać, chyba że pojawi się fala krytyki. No ale, nie słowa a czyny są odrębną wartością. Podam tylko kilka przykładów gdzie to, że CENY KOSMOS mają odzwierciedlenie (bazując na mailach od Was, innych producentów bądź pośredników i własnej analizie):
-produkujecie na odzieży i gadżetach REKLAMOWYCH, które tak naprawde fajne to były ale 10 lat temu (fruit, promostars, adler, stedman)
- koszulki od 10 szt z prostym nadrukiem sitem od 22 zł. Co proszę? 22 zł na koszulkę? spokojnie mogę pokazać kilka jak nie kilkanaście firm (pośredników i producentów) co zrobią to samo za max.18 zł. Pominę fakt, że przy 50 sztukach rządacie horrendalnej sumy 18 zl
-koszulki polo i bluzy pominę bo ceny ich mieszczą się w przedziale MEGA KOSMOS. U Was 10 sztuk od 70 zł a na głupim allegro można jedna sztukę ogarnąć za 60 zł. Ale dobra tu się nie zagłebiam bo za mocno by w oczy bolało.
- koszula - cena od 90 zł za 10 sztuk - czy ten haft na prostej powierzchni kosztuje az 40 zł, bo sama czyst koszula normalnej jakości jaka macie na stronie w wygórowanym detalu chodzi po 50 zł max
- kubki - dla 10 sztuk 15 zł - cena KOSMICZNA - spokojnie można kubki wykonać za 8-9 zł z bardzo dobrego materiału a za 6 zł z słabego więc skąd u producenta 15 zł. Cena 2 razy taka
- smycz - i tu wg mnie można śmiało nazwać GADŻET SEZONU !!! zapytałem 10 producentów czy pośredników o ceny smyczy dwustronnej, full kolor z karabińczykiem i klamerka, szerokości 20mm dla ilości 100 sztuk. Cena na Waszej stronie 4,50 zł. Moja analiza - nikt nie zaproponował mi ceny powyżej 3,20 zł
REFLEKSJA: Pokazałam jak łatwo zmanipulować człowiekiem, bo jeden z 2 nabrał się na chwyt jak to u nich tanio. Są producentami więc są najtańsi, najlepsi i mają najszybsze wykonanie. Wcale nie! BO wg. mnie sugerować się należy jakością a nie kosztami i szybkością "albo szybko, albo dobrze". Nie chciałem tu brać pod młotek Ultraswiatu bo nie chodziło mi o to by ich pogrążyć, Chiałem tylko pokazać to co zarzuca się wielu tu od miesięcy. Jestem tylko pośrednikiem-ja producentem i to ja ciągnę rynek. Nie będę szukał pod teksów by ocenić czy US to pośrednik czy producent. Tak się nawinął bo akurat ogłosili się ostatni na kibice.net.Pokazałem tylko jedno tym wszystkim przedsiębiorczym kibicom, że aby cos robić dobrze trzeba rynek znać od lat a nie wzorować się na kilku miesiącach, trzeba znac trendy i mechanizm działania, no i trzeba znac swoje miejsce w szeregu.
Celowo nie wymieniłem żadnej z firm konkurujących by nie być posadzonym o kolesiostwo.
Jedna rada dla wytrwałych - zamawiając towar - bierz wszystkie aspekty pod uwagę a nie tylko to czy masz do czynienia z PRODUCENTEM, PSEUDOPRODUCENTEM czy POŚREDNIKIEM/
Dobranoc i do następnej analizy, która mnie poruszy:)
-
Po pierwsze - ceny które podałeś są jakieś nieaktualne, albo dowiadywałeś się przez ultrapropagande która jest zrobiona pod firmy, a nie kibiców - stąd ceny takie, a nie inne. Zapraszam na gadu - na pewno dogadamy się taniej niż Ty tu podałeś.
Po drugie - nigdzie nie napisałem, że gadżety u nas są tanie, czy najtańsze, więc nie rozumiem czemu pół posta rozkminiasz coś, co sam sobie wymyśliłeś. To, że mamy swoje maszyny nie oznacza, że jesteśmy najtańsi - to Twoja nadinterpretacja.
Stosunku cena - jakość i szybkość wykonania nie będę tutaj analizował. Każdy zdanie może sobie wyrobić sam i rynek wszystko wyreguluje.
Jako kibice Wisły Płock zamawialiśmy u bardzo wielu producentów i zdarzały się super realizacje u kilku producentów, ale zdarzały się też wałki, czy przeciąganie terminów po kilkanaście tygodni (no ale przecież -było super tanio, więc wszystko gitara ;) ).
REFLEKSJA:
Podsumowując mam wrażenie, że jesteś po prostu jakimś pośrednikiem i strasznie Cię to zdanie uraziło, bo jakoś wcześniej nie analizowałeś tu tak dokładnie żadnych ofert :)
Jest jeszcze inna wersja - możesz należeć do grup których nie obsługujemy.
PS.
Mimo wszystko - pozdrawiam i zapraszam :)
Po drugie - nigdzie nie napisałem, że gadżety u nas są tanie, czy najtańsze, więc nie rozumiem czemu pół posta rozkminiasz coś, co sam sobie wymyśliłeś. To, że mamy swoje maszyny nie oznacza, że jesteśmy najtańsi - to Twoja nadinterpretacja.
Stosunku cena - jakość i szybkość wykonania nie będę tutaj analizował. Każdy zdanie może sobie wyrobić sam i rynek wszystko wyreguluje.
Jako kibice Wisły Płock zamawialiśmy u bardzo wielu producentów i zdarzały się super realizacje u kilku producentów, ale zdarzały się też wałki, czy przeciąganie terminów po kilkanaście tygodni (no ale przecież -było super tanio, więc wszystko gitara ;) ).
REFLEKSJA:
Podsumowując mam wrażenie, że jesteś po prostu jakimś pośrednikiem i strasznie Cię to zdanie uraziło, bo jakoś wcześniej nie analizowałeś tu tak dokładnie żadnych ofert :)
Jest jeszcze inna wersja - możesz należeć do grup których nie obsługujemy.
PS.
Pokazałam
Zdecyduj się :)Chciałem
Mimo wszystko - pozdrawiam i zapraszam :)
Prezentacje maturalne/prace licencjackie/magisterskie! -> gg:1451747
-
tylko ja mam problem z kontaktem z ultrashop.com? Ani mail ani tel nie odpowiada...
mówię zdrówko, chociaż wiem że nie pójdzie na zdrowie.
-
jakby ktoś chciał zrobić własny wzór skarpetek to zapraszam na PW,gg badz kom...
GG: 13792318
kom: 501 800 496
Skarpety robimy od 20par...
dobre ceny, szybkie terminy realizacji, bardzo dobre jakościowo...
oto próbka naszych wyrobów...

GG: 13792318
kom: 501 800 496
Skarpety robimy od 20par...
dobre ceny, szybkie terminy realizacji, bardzo dobre jakościowo...
oto próbka naszych wyrobów...

Realizujemy zlecenia od 50 par.
Zapraszam!
Oto zdjęcia naszych realizacji

https://picasaweb.google.com/116081610083903966335/NaszeProdukcje?authuser=0&authkey=Gv1sRgCOqyu8Le4dmq3gE&feat=directlink
-
Przedstawiłem swoją analize rynku i porównałem do cen. Dlaczego zrobiłem to własnie na podstawie US. Tylko dlatego, że (tak jak napisałem w poprzednim poscie akurat miałem na to ochotę a oferta od "firmy kibicowskiej" była ostatnią. Porównał bym każdą firmę, ale nie ma na to chceci ani czasu. Wiec trafiłao na nich (Was). Miałem juz nie odnosic się do tego po tej analizie, ale Twoja wypowiedz wobec mnie i zakłamanie jeszcesze bardziej uwiodło do tego, ze postanowiłem jednak napisac tego ostatniego posta w temacie US/
Michale - nie złośc sie bo nerwy nie sa pożadaną rzeczą w życiu czlowieka. Nie łap mnie za słówka, (chciałam chciałem bo to zwykła literówka), a moje wywody chyba mocno trafiły w sedno sprawy skoro juz dziś i wczoraj na każdym kroku i na stronie pojawiła sie informacja o obniżce cen o 10%. Wiem wiem to przypadek, tzn. tak mialo być :) a mój wpis nie miał z tym nic wspólnego :) Grunt sie zapalił po nogami? Nawet z cenami o 10% nizszymi jesteście drodzy na rynek kibicowski, a jako producent a nie pośrednik walicie konkurencje na kolana-ale nie w tą stronę. Piszac na stronie ceny o 10% niższe dotyczy to cen zawartych na stronie więc nie próbój mi wciskać w łeb ciemnoty.. Rozumiem ceny nie wykasowane,bo to wymaga czasu, ale informacji o niealtualności też brak. Jakościa też raczej nie można powalic bo robiąc na rzeczach-reklamówkach (podałem firmy wczesniej) nie jest to nic nadzyczajnego. więc do czego,kogo był skierowany ten Twój post? Widzisz na stronie i wsód "rodziny US" pojawiała sie informacja o obniżce ale juz o tym, że ceny na stronie są nieaktualne już nie, a tak to zaznaczałeś w poście. O taniości waszych wyrobów oraz o tym, ze jesteście najtańsi też nie wspomniałeś- i tu zwracam honor- ale po co w sygnatutrze wyraźnie pisze TANIO I SOLIDNIE (tak tak spóż na to co pojawia się pod Twoim postem, choc zmieniłes nawet baner to napis o tym pojawia sie cały czas) więc nie jest to moja nadinterpretacją (tak to okresliłes) tylko Twoją . A to, ze jako producent nie jesteście najtańsi świadczy tylko o tym, ze widocznie narzucacie bardzo wysokie marże, że nawet pośrednik daje o wiele lepsze ceny. Miało byc ostatnio bez odbioru ale nie było. mam nadzieję ze teraz będzie, bo po co jeszcxe bardziej się pogrążać.
PS. Strzeżcie się producenci i pośrednicy - nadchodza analitycy :)
Michale - nie złośc sie bo nerwy nie sa pożadaną rzeczą w życiu czlowieka. Nie łap mnie za słówka, (chciałam chciałem bo to zwykła literówka), a moje wywody chyba mocno trafiły w sedno sprawy skoro juz dziś i wczoraj na każdym kroku i na stronie pojawiła sie informacja o obniżce cen o 10%. Wiem wiem to przypadek, tzn. tak mialo być :) a mój wpis nie miał z tym nic wspólnego :) Grunt sie zapalił po nogami? Nawet z cenami o 10% nizszymi jesteście drodzy na rynek kibicowski, a jako producent a nie pośrednik walicie konkurencje na kolana-ale nie w tą stronę. Piszac na stronie ceny o 10% niższe dotyczy to cen zawartych na stronie więc nie próbój mi wciskać w łeb ciemnoty.. Rozumiem ceny nie wykasowane,bo to wymaga czasu, ale informacji o niealtualności też brak. Jakościa też raczej nie można powalic bo robiąc na rzeczach-reklamówkach (podałem firmy wczesniej) nie jest to nic nadzyczajnego. więc do czego,kogo był skierowany ten Twój post? Widzisz na stronie i wsód "rodziny US" pojawiała sie informacja o obniżce ale juz o tym, że ceny na stronie są nieaktualne już nie, a tak to zaznaczałeś w poście. O taniości waszych wyrobów oraz o tym, ze jesteście najtańsi też nie wspomniałeś- i tu zwracam honor- ale po co w sygnatutrze wyraźnie pisze TANIO I SOLIDNIE (tak tak spóż na to co pojawia się pod Twoim postem, choc zmieniłes nawet baner to napis o tym pojawia sie cały czas) więc nie jest to moja nadinterpretacją (tak to okresliłes) tylko Twoją . A to, ze jako producent nie jesteście najtańsi świadczy tylko o tym, ze widocznie narzucacie bardzo wysokie marże, że nawet pośrednik daje o wiele lepsze ceny. Miało byc ostatnio bez odbioru ale nie było. mam nadzieję ze teraz będzie, bo po co jeszcxe bardziej się pogrążać.
PS. Strzeżcie się producenci i pośrednicy - nadchodza analitycy :)
-
Przedstawiłem swoją analize rynku i porównałem do cen.
Nie. Przedstawiłeś analizę (a raczej wypunktowałeś rzekome wady, bo o zaletach ani słowa) naszej oferty.
Może zainteresuj się wszystkimi firmami, które "produkują" gadżety dla kibiców?
Podpytaj np. kto z nich wystawi Ci fakturę vat, zapytaj jakimi dysponują maszynami. Później możesz śmiało popytać ludzi z ich ekipy czy są to aktywni kibice, czy może frajerzy, albo ludzie, którzy za swoją żydowską naturę geszefciarza są pogonieni ze stadionu. Następnie możesz np. wykonać u nich gadżety z lewackimi symbolami i sprawdzić czy się zgodzą - taka analiza może być dla forumowiczów dużo ciekawsza, niż typowe dojebanie się do naszej oferty :)
Wkręcasz sobie, że obniżka cen jest spowodowana Twoim postem i tu już kompletnie Cię poniosło. Obniżka jest promocją z okazji tego, że dołączyłem do ekipy i chcemy poszerzyć działalność jeśli chodzi o rynek gadżetów typowo kibicowskich. Trzon firmy ma się bardzo dobrze i nikomu "grunt pod nogami" się nie pali :)
Z mojej strony koniec tematu - wszelkie niejasności wyjaśnię chętnie Tobie i innym na priv.
A rynek i tak wszystko wyreguluje sam... :)
Nie. Przedstawiłeś analizę (a raczej wypunktowałeś rzekome wady, bo o zaletach ani słowa) naszej oferty.
Może zainteresuj się wszystkimi firmami, które "produkują" gadżety dla kibiców?
Podpytaj np. kto z nich wystawi Ci fakturę vat, zapytaj jakimi dysponują maszynami. Później możesz śmiało popytać ludzi z ich ekipy czy są to aktywni kibice, czy może frajerzy, albo ludzie, którzy za swoją żydowską naturę geszefciarza są pogonieni ze stadionu. Następnie możesz np. wykonać u nich gadżety z lewackimi symbolami i sprawdzić czy się zgodzą - taka analiza może być dla forumowiczów dużo ciekawsza, niż typowe dojebanie się do naszej oferty :)
Chłopaku, jestem spokojny i chętnie zaproszę Cię na piwo i udowodnię w rozmowie czemu nie masz racji, po prostu muszę reagować na kłamstwa :)Michale - nie złośc sie bo nerwy nie sa pożadaną rzeczą w życiu czlowieka.
Wkręcasz sobie, że obniżka cen jest spowodowana Twoim postem i tu już kompletnie Cię poniosło. Obniżka jest promocją z okazji tego, że dołączyłem do ekipy i chcemy poszerzyć działalność jeśli chodzi o rynek gadżetów typowo kibicowskich. Trzon firmy ma się bardzo dobrze i nikomu "grunt pod nogami" się nie pali :)
Są jeszcze w ekipach kibicowskich osoby, dla których liczą się inne aspekty, a nie tylko to, czy kupi koszulkę złotówkę, albo dwa złote drożej. Dlatego też z niecierpliwością czekam na kolejną Twoją analizę - najlepiej pod tym kątem, który opisałem wyżej :) Lektura może być ciekawa. Powodzenia!A to, ze jako producent nie jesteście najtańsi świadczy tylko o tym, ze widocznie narzucacie bardzo wysokie marże, że nawet pośrednik daje o wiele lepsze ceny
Z mojej strony koniec tematu - wszelkie niejasności wyjaśnię chętnie Tobie i innym na priv.
A rynek i tak wszystko wyreguluje sam... :)
Prezentacje maturalne/prace licencjackie/magisterskie! -> gg:1451747
-
Oby Michale :) Juz widze tych pośredników i producentów którzy już teraz boją sie rozsyłac oferty do zamawiajacych w obawie przedemna :)Michał_Płock pisze: A rynek i tak wszystko wyreguluje sam... :)
PS. Bardzo ciekawi mnie oferta gadzetkibica.pl która sle cenniki itp do stowarzyszeń. Czy to nie jest oferta słynnego Pana Vikinga kiedyś mieszkałego w Jasle teraz niby w Jedliczach. Hmm sprawe postaram sie sprawdzic jak Janosz Wajs :)
-
Niektóre posty dot. gdzie co i jak są stare więc jaka wg was metoda robienia szalików jest najdokładniejsza, gdzie jest pewniak i dobra jakość a również cena?
-
Kto robi tanio Vlepki i Bluzy(nie duże ilość)..?!
-
Poleci ktoś szale w HD? Od ilu są produkowane i cena?
-
Wie ktos gdzie mozna zrobic szale 1-2szt w miare niedrogo?
-
Wszędzie chyba to samo. Coś kombinowac można od 10 sztuk ale też bez rewalacji0000 pisze:Wie ktos gdzie mozna zrobic szale 1-2szt w miare niedrogo?
-
Na szaliki.com jedna sztuka 150 zl. Napisz dopytaj.
mówię zdrówko, chociaż wiem że nie pójdzie na zdrowie.
-
Panowie, proszę o link do jakiś producentów koszulek polo, które są dobrej jakości i w przystępnej cenie.

-
Tak jak pisze ft. koszt 1 sztuki szala (nie tylko na szaliki.com) to 150 zł.Taniej raczej Ci nikt nigdzie nie zrobi.0000 pisze:Wie ktos gdzie mozna zrobic szale 1-2szt w miare niedrogo?
Natomiast trzydwajedenzero nie ma racji, ponieważ niektórzy producenci i pośrednicy oferują produkcje od 1 sztuki.Ale chyba nie jest to do końca opłacalne ponieważ za te same pieniądze masz mała flagę.Jak Ci zależy na małej ilości szali, to zrób sobie 4-5 sztuk tutaj koszt już jest dużo mniejszy 25-30 zł za 1 sztukę + przesyłka.Zależy jaki ten szal, ale zawsze te 2-3 sztuki możesz komuś sprzedać.
-
W temacie o gadżetach pisałem o poszukiwaniu flagi na kiji. Dostałem ofertę od firmy http://www.ultrasshop.com gdzie można kupić wędkę na flagę ... ale boję się iż ona nie wytrzyma długo.
Widziałem kiedyś taką flagę:

Może ktoś ma pomysł na czym znajduje się ta flaga? To nie jest wędka ....
To jest ekipa włoska ale myślę iż Polacy też takie coś mają w ofercie.
Widziałem kiedyś taką flagę:

Może ktoś ma pomysł na czym znajduje się ta flaga? To nie jest wędka ....
To jest ekipa włoska ale myślę iż Polacy też takie coś mają w ofercie.
http://resovia.rzeszow.pl/
-
ja tak poza tematem tej flagi powyżej o którą kolega pytał.
jak ktoś szuka dobrej firmy, która wyprodukuje fajne zimowe czapki to polecam [email protected]
jestem pozytywynie zaskoczony jakością, naprawdę zajebiście sie nosi.
na + dobry kontakt mailowy.
jak ktoś szuka dobrej firmy, która wyprodukuje fajne zimowe czapki to polecam [email protected]
jestem pozytywynie zaskoczony jakością, naprawdę zajebiście sie nosi.
na + dobry kontakt mailowy.
-
fan4you jakość wykonywanych towarów ,jak i cena zajebiste,szczerze Polecam
ich gg 8469852
ich gg 8469852
-
[link]
polecam , miałem kontakt z Toba osobą i naprawde jestem zadowolony. i z jakości produktu i z terminu realizacji.polecam
polecam , miałem kontakt z Toba osobą i naprawde jestem zadowolony. i z jakości produktu i z terminu realizacji.polecam
-
Nie wiem gdzie napisać więc napisze tutaj...!!
Kto robi projekty flag za darmo...?
Kto robi projekty flag za darmo...?
-
Witam całą Polską , Kibicowską Brać !!
Do zaoferowania mam Kibolskie Smyczę z hasłem KIBOLSKA POLSKA na tle białym oraz na tle czerwonym POLSKA KIBOLSKA , czcionką gotycką a po środku nasze pięści z czaszką oraz hasłem hooligan.
Na tyle czcionki znajduje się napis również czcionką gotycką o haśle ''Obca Nienawiść Umacnia Naszą Siłe'' wszystko na czarnym tle. Między odstępami napisów jest Człowiek który zarzuca doping megafonem.
Wszystko zobaczycie na zdjęciach.
Cena jest na prawdę mała więc się jak najbardziej opłaca.
Smycz jest sublimacyjna, wraz z klamrą plastikową oraz metalową złączką.
Cena to 12 zł za 1 sztukę !
Wysyłka jedyne 5 zł !
Pozdrawiam i zapraszam serdecznie.
Kontakt:
[email protected]
Numer GaduGadu : 40535402
PS. Skrzynkę Emeil przeglądam codziennie, na GaduGadu przeważnie siedzę niewidoczny, także piszcię śmiało, na wszystko odpowiem.
Wysyłka od momentu dostarczenia pieniędzy na konto - W 24h !
Paczki wysyłam codziennie.
ZAPRASZAM NA AUKCJE
[link]
PS. ROBIONE U DARKA Z PODHALA - POLECAM JAK NAJBARDZIEJ
Do zaoferowania mam Kibolskie Smyczę z hasłem KIBOLSKA POLSKA na tle białym oraz na tle czerwonym POLSKA KIBOLSKA , czcionką gotycką a po środku nasze pięści z czaszką oraz hasłem hooligan.
Na tyle czcionki znajduje się napis również czcionką gotycką o haśle ''Obca Nienawiść Umacnia Naszą Siłe'' wszystko na czarnym tle. Między odstępami napisów jest Człowiek który zarzuca doping megafonem.
Wszystko zobaczycie na zdjęciach.
Cena jest na prawdę mała więc się jak najbardziej opłaca.
Smycz jest sublimacyjna, wraz z klamrą plastikową oraz metalową złączką.
Cena to 12 zł za 1 sztukę !
Wysyłka jedyne 5 zł !
Pozdrawiam i zapraszam serdecznie.
Kontakt:
[email protected]
Numer GaduGadu : 40535402
PS. Skrzynkę Emeil przeglądam codziennie, na GaduGadu przeważnie siedzę niewidoczny, także piszcię śmiało, na wszystko odpowiem.
Wysyłka od momentu dostarczenia pieniędzy na konto - W 24h !
Paczki wysyłam codziennie.
ZAPRASZAM NA AUKCJE
[link]
PS. ROBIONE U DARKA Z PODHALA - POLECAM JAK NAJBARDZIEJ
http://allegro.pl/smyczki-kibolska-polska-smyczki-i2115796887.html
-
Kto zrobi koszulki SZACHOWNICE??? Proszę o PM.
-
Tanio i szybko. Konkurencyjne ceny..
Zapraszam na moje portfolio przemo667.fotea.pl
Zapraszam na moje portfolio przemo667.fotea.pl
-
Witam,
oto próbka ostatnich skarpet robionych u mnie...

skarpetki u mnie od 20 par z jednego wzoru...
skarpety wysokiej jakosci frotte
najlepsze ceny(jestem producentem)
Do 10.02.2012 PROMOCJA
Zamawiając 50par dostajecie 55par w cenie 50ciu...
Zamawiając 100par dostajecie 110par w cenie 100ciu...
Zamawiając 150par dostajecie 165par w cenie 150ciu itd...
więcej informacji na PW , gg, mail i kom...
gg: 13739318
kom : 501 800 496
mail : [email protected]
oto próbka ostatnich skarpet robionych u mnie...

skarpetki u mnie od 20 par z jednego wzoru...
skarpety wysokiej jakosci frotte
najlepsze ceny(jestem producentem)
Do 10.02.2012 PROMOCJA
Zamawiając 50par dostajecie 55par w cenie 50ciu...
Zamawiając 100par dostajecie 110par w cenie 100ciu...
Zamawiając 150par dostajecie 165par w cenie 150ciu itd...
więcej informacji na PW , gg, mail i kom...
gg: 13739318
kom : 501 800 496
mail : [email protected]
Realizujemy zlecenia od 50 par.
Zapraszam!
Oto zdjęcia naszych realizacji

https://picasaweb.google.com/116081610083903966335/NaszeProdukcje?authuser=0&authkey=Gv1sRgCOqyu8Le4dmq3gE&feat=directlink
-
-
Gdzie polecacie robić fane?
-
Panowie trochę z innej beczki jaka najlepiej kupić folie na oprawe pod stroby i OW ?
Chodzi zeby była jak najmniej przepustowa
Chodzi zeby była jak najmniej przepustowa
-
-
Gdzie polecacie Robic bluzy prawdopodnie przód sito/haft tył haft
i oczywiście przy nazwy firm prosiłbym o jakiś min.nakład
i oczywiście przy nazwy firm prosiłbym o jakiś min.nakład
-
Polecacie ultrasshop do flag na płot...?! może być PW!!
-
ja za to mogę śmiało polecic Ultra-Styl.
Nowa odsłona bardzo konkretna.
Chłopak trzyma sie terminu.
Da sie dogadac ze wszystkim.
Aha i najwazniejsze - materia koszulek to nie zadne scierwo reklamowe ale koszulki szyte pod klienta na bardzo dobrym grubym materiale.
Wspolpraca jak najbardziej na plus!!
(nie pytac o fotki koszulek bo nie wstawie, kto mial widziec ten widzial koszulki ew pytac na pw)
do smyczy spokojnie mozna polecic Vive z poznania czyli.. Ultra-Styl zajebista jakosc i termin mega ekspres.
Nowa odsłona bardzo konkretna.
Chłopak trzyma sie terminu.
Da sie dogadac ze wszystkim.
Aha i najwazniejsze - materia koszulek to nie zadne scierwo reklamowe ale koszulki szyte pod klienta na bardzo dobrym grubym materiale.
Wspolpraca jak najbardziej na plus!!
(nie pytac o fotki koszulek bo nie wstawie, kto mial widziec ten widzial koszulki ew pytac na pw)
do smyczy spokojnie mozna polecic Vive z poznania czyli.. Ultra-Styl zajebista jakosc i termin mega ekspres.
Xp
-
Gdzie dostanę peleryny takie jak Radomiak/Ruch miał na derbach?
-
Nowa koszulka Młodego Pokolenia z Bydgoskiego Przedmieścia - Elany Toruń.
Wykonanie: [link]
Polecam w 100% !
Cena przede wszystkim zajebista! Wszystko można wynegocjować.
Super kontakt. Na mailu, jak i też na gg.
Czas wykonania priorytetowy! Chłopak mega rzetelny i dokładny!
Dostawa/przesyłka w naszym przypadku mega szybka. Z tej strony wielkie dzięki za tak szybkie ogarnięcie koszulek , jak i dynamiczną dostawę ;)
Materiał koszulek, jak i sam nadruk jest konkretny. Nie jest to żaden cienki materiał, a nadruk jest dokładny i zajebiście wykonany!
Współpraca na wielki plus! Można śmiało polecić Michała.

Wykonanie: [link]
Polecam w 100% !
Cena przede wszystkim zajebista! Wszystko można wynegocjować.
Super kontakt. Na mailu, jak i też na gg.
Czas wykonania priorytetowy! Chłopak mega rzetelny i dokładny!
Dostawa/przesyłka w naszym przypadku mega szybka. Z tej strony wielkie dzięki za tak szybkie ogarnięcie koszulek , jak i dynamiczną dostawę ;)
Materiał koszulek, jak i sam nadruk jest konkretny. Nie jest to żaden cienki materiał, a nadruk jest dokładny i zajebiście wykonany!
Współpraca na wielki plus! Można śmiało polecić Michała.