Produkcja : Michał z Łodzi
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
To tak jak nosić skarpetki czy tez gacie z herbem. Zalezy wiec od gustu. ja napewno w te 3 rodzeje gadzetów bym nie założyłVJ pisze:oficjalne gadżety klubu Polonia Bydgoszcz:
[link]
pierwszy raz widzę kibicowskie... japonki. przyznam szczerze, że dla mnie byłby to mały dyskomfort deptać piętą po herbie własnego klubu.
Oficjalne gadżety klubu, a nie kibiców, a jak wiadomo klub produkuje różnej maści wynalazki jak np. miski dla psów Legii, aby tylko zwiększyć swoje wpływy. Takie japonki to bardziej dla januszowatych kibiców, a nie fanatyków. Sam również nie mógłbym w czymś takim chodzić.VJ pisze:oficjalne gadżety klubu Polonia Bydgoszcz:
[link]
pierwszy raz widzę kibicowskie... japonki. przyznam szczerze, że dla mnie byłby to mały dyskomfort deptać piętą po herbie własnego klubu.
Ty człowieku masz naje.... w dyni ? Wypier.... z tym do giełdy. Zrobiłeś szmelc którego nikt nie chce a teraz będziesz sto postów pisał z niższa ceną ? Do tego nie w tym temacie co trzeba!!!kibolskatrybuna pisze:Smycze Kibolska Polska
10 zł !
[link]
Użytkownicy przeglądający to forum: dusan, Gość123, hME, Kibic_janusz, lordfisher, tylko obserwator i 166 gości