Siatkówka ...
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Siatkówka ...
Bylo dokładnie jak mówisz, lecz dodam tylko tyle iż Ci którzy nie chcieli nowego "systemu" poszli już prędzej(a było ich wiele), Ci którzy chcieli dostosowali się do warunków (m.in raz na set okrzyk zaksa etc.) Lecz miarka się przebrała jak kazali nam całkiem zrezygnować z Mosto(tym którzy pozostali) i prezes powołał nowy-stary klub kibica, odeszli wszyscy którzy legitymowali się jako kibice Mostostalu. A co do show w Zdzieszowicach to nie bardzo wiem o co chodzi tam zawsze jezdzlilismy tylko jako Mostostal i tylko w barwach Mosto. Pozdro
BÓG HONOR OJCZYZNA!
-
-
Jakie ultimatum? Bo to trochę dziwnie brzmi bo co kibiców Chemika obchodzi Wasza walka z Zaksiarzami?Tomek_BB pisze:Odpowiem. Tak zawiesiliśmy działalność i przyczyniło się na to wiele czynników od początku:
- prezes myślał że jak on się sprzedał klub przemianował na ZAKSE to jak nam pociśnie kasę na wszystkie duperele przystaniemy i będziemy zaksofananami, przyznam na początku zaakceptowaliśmy koszulki z z nazwą zaksa, ale coraz bardziej prezes właził nam w d*** jeden za drugim odchodziliśmy aż apogeum nastąpiło w meczu z Skrą, godnie porzegnaliśmy się na naszym sektorze gdzie 150 osób dopingowało MOSTOSTAL PRZEZ CAŁY mecz + transparent jeszcze za nami zatęsknicie, cała hala wygwizdała nas za MOSTOSTAL bo klub m,iał już nowy-stary klub kibica starych dziadkow ktorymi Pietrzyk placi za wstęp, wyjazdy, gadżety....
- następnym i może najważniejszym aspektem było ultimatum Chemika Kędzierzyn, a wiadomo nie byliśmy taką siłą aby rywalizować na równi z Chemikiem, nasi chłopcy tracili barwy na mieście itd.
-kolejny ważny aspekt zakaz halowy dla naszego młynowego za odpalenie racy na finale CEV, zakapowany przez prezesa
Na meczach oczywiście się pojawiamy, na wyjazdach również za swoje pieniążki jezdzimy ale nie bierzemy czynnego udziału w dopingu, każdy oczywiście ma na sobie Mostostalu barwy i nie utożsamiamy się z tworem o nazwie zaksa, niech kibice siatkówki zapamiętają ekipę Mostostalu jako jedną z niewielu któa starała się aby na siatkarskich halach nie było piknikowo, sama Częstochowa przyzna że jako jedyni w PLS trzymaliśmy dystans do Nich.
Z siatkarskim pozdrowieniem bez napinki
WIęcej na PW
-
Tomek_BB pisze:Bylo dokładnie jak mówisz, lecz dodam tylko tyle iż Ci którzy nie chcieli nowego "systemu" poszli już prędzej(a było ich wiele), Ci którzy chcieli dostosowali się do warunków (m.in raz na set okrzyk zaksa etc.) Lecz miarka się przebrała jak kazali nam całkiem zrezygnować z Mosto(tym którzy pozostali) i prezes powołał nowy-stary klub kibica, odeszli wszyscy którzy legitymowali się jako kibice Mostostalu. A co do show w Zdzieszowicach to nie bardzo wiem o co chodzi tam zawsze jezdzlilismy tylko jako Mostostal i tylko w barwach Mosto. Pozdro
Uczciwie mówiąc to już raz się sprzedaliście te 15 lat temu kiedy zgodziliście się na nazwę Mostostal zamiast Chemika. To prezes uznał poprostu że i teraz to przejdzie.
Mówisz Warszawa Myślisz Legia
-
Amen.
Dalsza dyskusja na temat "wyzszosci marchwi nad selerem" jest zbedna.
Dalsza dyskusja na temat "wyzszosci marchwi nad selerem" jest zbedna.
Show must go on!
BB ´97´99´06
zaksa! co? ty qurwo! Tylko MOSTO
BB ´97´99´06
-
Ci co się nie zgodzili na ultimatum prezesa- rozstali się z tą dyscypliną i to im wyszło na dobre.
-
-
AZS na meczu w Legionowie w 17 osób, po meczu odpalamy 4 ob.
[link]
[link]
-
w Kedzierzynie nie ma miejsca dla jakiejkolwiek innej grupy kibicowskiej.Elana 1968 pisze:Jakie ultimatum? Bo to trochę dziwnie brzmi bo co kibiców Chemika obchodzi Wasza walka z Zaksiarzami?
-
Tylko,że co ma siatkówka do piłki? Dla mnie kosy pomiędzy ekipami z innych dyscyplin zawsze będą chore. Jak wiadomo u mnie w Toruniu też jest taka kosa i też nie wszystkim się to podoba,ale nikt nie chce się wychylać oficjalnie i to jest temat tabu...Bury_Chemik pisze:w Kedzierzynie nie ma miejsca dla jakiejkolwiek innej grupy kibicowskiej.Elana 1968 pisze:Jakie ultimatum? Bo to trochę dziwnie brzmi bo co kibiców Chemika obchodzi Wasza walka z Zaksiarzami?
-
07.01.2012r.
PTPS Piła - BKS Bielsko od nas 3 osoby na wyjeździe.
PTPS Piła - BKS Bielsko od nas 3 osoby na wyjeździe.
Klub Kibica BKS Bielsko-Biała
-
8 osób MKSu Dąbrowa Górnicza na niedzielnym meczu w Sopocie.
-
@Bury_Chemik
Kolego, robicie z siebie wielkich obrońców tradycji, historii itd.
To powiedz mi dlaczego nie używasz nazwy drużyny jaka została utworzona w 1947 roku lub tej utworzonej krótko potem? Tylko trzymasz się nazwy z lat późniejszych ?
Nie oceniam tu zachowania czy to "mosto kiboli" czy tffuu.. "zaksiarzy".
Najłatwiej jest wytykać innym jak to sie sprzedali itd. nie widząc własnego podwórka.
Kolego, robicie z siebie wielkich obrońców tradycji, historii itd.
To powiedz mi dlaczego nie używasz nazwy drużyny jaka została utworzona w 1947 roku lub tej utworzonej krótko potem? Tylko trzymasz się nazwy z lat późniejszych ?
W wielu oprawach, gadżetach itp sygnujecie się rokiem 1947 nie mając pojęcia o tym ze wtedy ten klub jeszcze nawet nie istniał."W 1947 roku w położonej niedaleko Zakładów Azotowych "Kędzierzyn" Bierawie założono niewielki Klub Sportowy Bierawianka ,(...) Krótko potem Bierawianka została przemianowana na Unię Kędzierzyn, a prezesem został dyrektor Zakładów Azotowych "Kędzierzyn" Ignacy Lis. Istniał też klub przy Zakładach Chemicznych Blachownia - Hutnik, a później Unia Blachownia. (...) ...połączono Unię Kędzierzyn i Unię Blachownia w jeden Międzyzakładowy Klub Sportowy Chemik Kędzierzyn. Klub był wielki, kadrowo największy na Śląsku Opolskim. W 1976 r Klub przyjął nazwę Międzyzakładowy Związkowy Klub Sportowy Chemik Kędzierzyn-Koźle, a w 1991 r. nazywany już był krócej, tj. Klub Sportowy Chemik Kędzierzyn-Koźle"
Nie oceniam tu zachowania czy to "mosto kiboli" czy tffuu.. "zaksiarzy".
Najłatwiej jest wytykać innym jak to sie sprzedali itd. nie widząc własnego podwórka.
"(...)
Zajebistych hejterów, forumowiczów
Ciot przerażonych życiem,
Zrób coś chłopie, ogarnij sie,
Zrób coś wokół siebie,
Zrób cokolwiek żeby ktoś mógł to krytykować,
Wtedy zrozumiesz w jakiej jesteśmy sytuacji, tak.
W d**** mamy tak naprawdę wasze zdanie
Liczy się tylko moje zdanie
To jest Prawda Naga."
Zajebistych hejterów, forumowiczów
Ciot przerażonych życiem,
Zrób coś chłopie, ogarnij sie,
Zrób coś wokół siebie,
Zrób cokolwiek żeby ktoś mógł to krytykować,
Wtedy zrozumiesz w jakiej jesteśmy sytuacji, tak.
W d**** mamy tak naprawdę wasze zdanie
Liczy się tylko moje zdanie
To jest Prawda Naga."
-
sprawdź sobie historie topowych polskich klubów i zobacz czy w 1916 Legia była legią i analogicznie czy w 1947 Śląsk Wrocław był Śląskiem. Szukasz dziury w całym. to nie jest temat o nas tylko o siatkówce więc na tym zakończmy tą dyskusje.
CHEMICAL BROTHERS
-
Elana 1968 pisze:Tylko,że co ma siatkówka do piłki? Dla mnie kosy pomiędzy ekipami z innych dyscyplin zawsze będą chore. Jak wiadomo u mnie w Toruniu też jest taka kosa i też nie wszystkim się to podoba,ale nikt nie chce się wychylać oficjalnie i to jest temat tabu...Bury_Chemik pisze:w Kedzierzynie nie ma miejsca dla jakiejkolwiek innej grupy kibicowskiej.Elana 1968 pisze:Jakie ultimatum? Bo to trochę dziwnie brzmi bo co kibiców Chemika obchodzi Wasza walka z Zaksiarzami?
-
hehe ku*** jaka kosa z kim? maja zakaz dzialalnosci i tyle, co tu jest niezrozumiale? w Kedzierzynie tylko Chemik, nie ma i nie bedzie tu zadnej innej grupy kibicowskiej czy to siatkarskiej czy hokeja na wrotkach czy h** wie jakiej jeszcze.
-
Jak to nie ma innej grupy kibicowskiej? Przecież jest nowa w postaci ZAKSiarzy:D hahahBury_Chemik pisze:hehe ku*** jaka kosa z kim? maja zakaz dzialalnosci i tyle, co tu jest niezrozumiale? w Kedzierzynie tylko Chemik, nie ma i nie bedzie tu zadnej innej grupy kibicowskiej czy to siatkarskiej czy hokeja na wrotkach czy h** wie jakiej jeszcze.
-
[/quote]Elana 1968 pisze:Tylko,że co ma siatkówka do piłki? Dla mnie kosy pomiędzy ekipami z innych dyscyplin zawsze będą chore. Jak wiadomo u mnie w Toruniu też jest taka kosa i też nie wszystkim się to podoba,ale nikt nie chce się wychylać oficjalnie i to jest temat tabu...Bury_Chemik pisze:w Kedzierzynie nie ma miejsca dla jakiejkolwiek innej grupy kibicowskiej.Elana 1968 pisze:Jakie ultimatum? Bo to trochę dziwnie brzmi bo co kibiców Chemika obchodzi Wasza walka z Zaksiarzami?
Widzę że z powodu uszkodzonej myszki nie dodałem wypowiedzi. A chciałem powiedzieć że ma tyle do siebie że są to dwie różne grupy kibiców, a co za tym idzie nie zawsze musi być między spokój, więc Chemik uznał że lepiej zakończyć to już teraz.
-
Muszynianka Muszyna - KS Pałac Bydgoszcz
W Muszynie meldujemy się w 5os.
Podsumowanie wyjazdu:
Czas - około 35H!!
KM - 1371!!
W Muszynie meldujemy się w 5os.
Podsumowanie wyjazdu:
Czas - około 35H!!
KM - 1371!!
-
Piłkarska Resovia udziela się na siatkówce ?
mamonki pisze: klucz otwierajacy wszystkie zamki jest zajebisty, ale zamek otwierany przez wszystkie klucze jest chujowy.. I tyle w temacie co do szmat i kozakow.
-
Piłkarska Resovia nie udziela się na siatkówce. Z tego co wiem to fan-clubem Resovii na siatkówce rządzi jakaś gruba baba w okularach z blond krótkimi włosami:D:DSamin pisze:Piłkarska Resovia udziela się na siatkówce ?
I jak kibice Mostostalu pojawili się na meczu ze Skrą? Bo chwile oglądałem to słyszałem tylko ZAKSiarzy.
-
Nie zespołem Resovii nie kieruje baba w okularach tylko osoby, które udzielają się na siatce i na piłce. A Kędzierzyn nie dopingował Mostostalu w meczu z Skrą gdyż takiego klubu już nie ma... zebraliśmy się w ok. 100 dopingującą Kędzierzyn Koźle w naszym starym sektorze, nie intonując tego co zaksa, gdyż w dalszej mierze jesteśmy przeciwni zaksie i prezesowi, powtarzam dopingowaliśmy Kędzierzyn Koźle tak o na spontanie, szale goryczy przelała zgoda ZAKSY Z SKRĄ to już jest pora na płacz i zgrzytanie zębów...
BÓG HONOR OJCZYZNA!
-
Nie to nie są te same osoby. Kto inny aktywnie uczestniczy na siatce a kto inny na piłce. Część z siatki chodzi też na piłkę ale to jest tak samo jak w przypadku innych wielosekcyjnych klubów.Samin pisze:Piłkarska Resovia udziela się na siatkówce ?
Odbył się Puchar Polski w siatkówce. Tym razem w Rzeszowie .... ale tą imprezę organizował PZPS wspólnie z ochroną firmy FOTA lub FOSA czyli takimi ludkami zółto czarnymi. Porozstawiali wszedzie barierki i czepiali się wszystkiego. Ale jakiś incydentów nie było.
Siatkówka teraz to jest piknikowa brac wieć i żadnych atrakcji pozasportowych nie było ... od czyste kibicowanie bez jakieś wrogości.
W czasie turnieju publicznośc podzieliła się na Resoviako - Jastrzębską /Obie ekipy mają mało wspólnego z ich odpowiednikami piłkarskimi czyli CWSK Resovią i GKS Jastrzebiem/ oraz na Skrę i ZAKsą /co chyba już oficjalnie przybili "pakt" przyjaźni/ Tak więc były dwie grupy kibicowskie. Na meczu był też obecny część KK Jastrzębia wierny zółto-zielono-czarnym barwom.
Resovia podczas swojego meczu rozwinęła dużą sektorówkę I Love Sovia

oraz przez cały mecz prowadziła bardzo dobry doping. Mecz niestety przegrany więc już w niedzielę bez żadnej oprawy z Naszej strony
http://resovia.rzeszow.pl/
-
-
Ci ludzie nie mają pojęcia co zrobili bratając się ze pszczołami ... czas umierać
-
Nie dziwię się ani trochę . Przecież w Kędzierzynie i Bełchatowie doping wygląda teraz tak samo . Ten sam przedział wiekowy...znikome pojęcie o kibicowaniu. Więc ta "zgoda" to żadne zaskoczenie...mogliśmy się tego spodziewać
TO MY
-
Hehe, fajnie to wygląda. Jastrzębie piłkarskie kuma się z Ruchem, Resovia wiadomo ŁKS, w każdym z tych klubów są osoby, które oprócz siatki odwiedzają piłkę.
-
Wiadomo zrobili zgodę gdyż nikt nie lubi jednych i drugich, w zeszłym sezonie podbijała zaksa do Resovii Ci zareagowali następująco "Spierdalac sprzedawczyki" a że skra nie ma zgód to przyjęli ich z otwartymi rękoma. Widząc osoby z KK w szalikach skry.. cóż czaz umierać jak pisał BratB
BÓG HONOR OJCZYZNA!
-
Siatka i piłka to dwa rożne światy i w większości dwie różne ekipy. Nikt nie powiedział iż świat jest logiczny i nie ma w nim sprzeczności.Nazwa użytkownika pisze:Hehe, fajnie to wygląda. Jastrzębie piłkarskie kuma się z Ruchem, Resovia wiadomo ŁKS, w każdym z tych klubów są osoby, które oprócz siatki odwiedzają piłkę.
-
smiechowo qurwa...
pizdy z cipkami, az dziw ze "superfajni" nie sa w tej komitywie
pizdy z cipkami, az dziw ze "superfajni" nie sa w tej komitywie
Show must go on!
BB ´97´99´06
BB ´97´99´06
-
Panowie i panie dużo nie trzeba, wystarczy żeby piłkarskie ekipy zaangażowały się w zmianę dopingu i jego poprawienie na halach. Część Januszy by się wykruszała, inni by zobaczyli, że można prowadzić doping, nawet dużo lepszy i nikomu nie wchodzić w 4 litery. Niestety jest to krok milowy dla piłkarskich. A byłoby ciekawie. Resovia pewnie by rządziła kibicowsko i choreografią, ale i inne ekipy poprawiłyby swój wizerunek jak JW czy KK. Częstochowa wyżej nie wyskoczy, wiadomo czego.Nie wiem jak tam Bydgoszcz, ale szału chyba by nie było. Powiedzcie mi tak, czy iskra Bełchatów ma jakiekolwiek powiazanie z GKS-em?
-
Chyba nie sądzisz, że ktoś ogarnięty wiązał by się z nimi :) Nie, nie ma żadnego powiązania, banda januszy i małyszowców
-
Powiązanie klubowe nie kibicowskie
-
Dzisiaj oglądałem mecz Jastrzębia i zauważyłem dopingującą ekipę w koszulkach w tradycyjnych barwach, ale z pomarańczowymi rękawami. To kompromis czy jakiś andrzejowy klub kibica?
-
Z tego co wiem gdy sponsor nakazał zmiany barw na pomarańczowe nakazano klubowi kibica zmiane koszulek. Na początku chyba walczyli z tym ale po pewnym czasie ustąpili stąd takie koszulki. Z tego co widziałem na PP w Rzeszowie to jakaś grupka dopingowała osobno w starych barwach więc chyba nie wszyscy to zaakceptowali.
-
W Jastrzębiu są dwie grupy kibicowskie. Najogólniej rzecz ujmujac to przed sezonem nastąpił rozłam i grupa skupiona na obronie zielono-czarno-zółtych barw i związana mniej lub bardziej z GKSem Jastrzębie odeszła z oficjalnego KK Jastrzębia i kontynuje swoją działalność na własną rękę. Zaliczyli już kilka wyjazdów. Pozostała część KK Jastrzębia zmieniła troszeczkę barwy dodając akcenty pomarańczowe.BratB pisze:Z tego co wiem gdy sponsor nakazał zmiany barw na pomarańczowe nakazano klubowi kibica zmiane koszulek. Na początku chyba walczyli z tym ale po pewnym czasie ustąpili stąd takie koszulki. Z tego co widziałem na PP w Rzeszowie to jakaś grupka dopingowała osobno w starych barwach więc chyba nie wszyscy to zaakceptowali.
To tak w duzym uproszczeniu. Jakiejś wielekiej nienawiści między nimi nie ma ... ale pewne niedomówienia powstały.
Co dalej będzie ... którz to wie.
-
FINAŁ PUCHARU POLSKI (RADOM). 27-28.01.2012
Ten wyjątkowo mroźny jak na tę zimę weekend przyszło nam spędzić w Radomiu. Na piątkowy mecz półfinałowy większość ekipy wyrusza samochodami spod hali „Centrum” o godz. 12:15. Droga przebiega bez problemów zaliczając po drodze tylko jeden postój, w Radomiu meldujemy się ok. 16:00. Kupujemy bilety i idziemy na miasto zjeść coś ciepłego. Nasz mecz jest d...opiero o 20:00, ale nie będąc zbyt optymistycznie nastawionym do spędzenia tak długiego czasu na mrozie postanawiamy obejrzeć już na hali wcześniejszy mecz Bielska z Sopotem. Na halę wchodzimy kilka minut po pierwszym gwizdku sędziego. Mając jeden, wspólny pogląd zarówno na „kibiców” z Sopotu jak i Muszyny dogadujemy się, że pomożemy BKSowi w dopingu, a oni odwdzięczą się tym samym na naszym meczu. Bielska w młynie ok. 20-25 osób plus 10 od nas. Sopot w liczbie 9 głów. Pierwszy mecz kończy się dosyć szybko, ale już nigdzie się nie ruszamy i czekamy do 20:00 na nasze spotkanie. Na nim kibiców z DG melduje się 16, do tego prawie drugie tyle BB. Na wyposażeniu mamy jeden bęben, 3 machaje na kij i flagę na płot „MKS ON TOUR”, po ostatnim gwizdku w górę leci również konfetti. Przez cały mecz prowadzimy równy, dobry doping, co nie było łatwe przy popisach muzycznych pary Magiera-Kułaga. Muszyny w młynie jakieś 15 osób i to co zawsze, czyli kolorowe okulary, trąbki itp., jednym słowem odpust. Do tego już przed meczem byli bardzo pewni tego, że mecz spokojnie wygrają dlatego po zwycięstwie pozdrawiamy ich okrzykami „Gdzie jest Wasz Puchar, Muszyna gdzie jest Wasz Puchar?” Po wyjściu z hali większość ekipy załatwia sobie nocleg w Radomiu, ale niestety część przez sprawy osobiste musi wracać do DG. W bardzo dobrych nastrojach kilometry szybko lecą i z powrotem w domach jesteśmy ok. 2:30.
Na sobotni finał zbieramy się w liczbie około 25 osób, do tego ok. 10 kibiców BB, którzy zostali w Radomiu mimo tego, że BKS odpadł w półfinale. Od samego początku meczu prowadzimy równy i dobry doping, wspierany 2 bębnami, do tego 3 machaje na kij, flagi : „SIŁA Z CENTRUM” i „MKS ON TOUR”. Po przeciwnej stronie 9 osób z Sopotu, ich doping praktycznie niesłyszalny na naszym sektorze. Po ostatniej piłce meczu, podobnie jak dzień wcześniej w ruch idzie konfetti. Śpiewom w radomskiej hali po zdobyciu pucharu nie ma końca, jednak prawdziwa feta rozpoczyna się około godziny 23:00 na parkingu dąbrowskiej hali, po tym jak meldują się tam siatkarki z Pucharem. Piro, szampany, śpiewy i tańce to tylko niektóre z atrakcji tej nocy. Po kilkudziesięciu minutach świętowania na kilkunastostopniowym mrozie zabawa przenosi się do „Sportowego” gdzie trwa do białego rana.
PUCHAR JEST NASZ!
Ten wyjątkowo mroźny jak na tę zimę weekend przyszło nam spędzić w Radomiu. Na piątkowy mecz półfinałowy większość ekipy wyrusza samochodami spod hali „Centrum” o godz. 12:15. Droga przebiega bez problemów zaliczając po drodze tylko jeden postój, w Radomiu meldujemy się ok. 16:00. Kupujemy bilety i idziemy na miasto zjeść coś ciepłego. Nasz mecz jest d...opiero o 20:00, ale nie będąc zbyt optymistycznie nastawionym do spędzenia tak długiego czasu na mrozie postanawiamy obejrzeć już na hali wcześniejszy mecz Bielska z Sopotem. Na halę wchodzimy kilka minut po pierwszym gwizdku sędziego. Mając jeden, wspólny pogląd zarówno na „kibiców” z Sopotu jak i Muszyny dogadujemy się, że pomożemy BKSowi w dopingu, a oni odwdzięczą się tym samym na naszym meczu. Bielska w młynie ok. 20-25 osób plus 10 od nas. Sopot w liczbie 9 głów. Pierwszy mecz kończy się dosyć szybko, ale już nigdzie się nie ruszamy i czekamy do 20:00 na nasze spotkanie. Na nim kibiców z DG melduje się 16, do tego prawie drugie tyle BB. Na wyposażeniu mamy jeden bęben, 3 machaje na kij i flagę na płot „MKS ON TOUR”, po ostatnim gwizdku w górę leci również konfetti. Przez cały mecz prowadzimy równy, dobry doping, co nie było łatwe przy popisach muzycznych pary Magiera-Kułaga. Muszyny w młynie jakieś 15 osób i to co zawsze, czyli kolorowe okulary, trąbki itp., jednym słowem odpust. Do tego już przed meczem byli bardzo pewni tego, że mecz spokojnie wygrają dlatego po zwycięstwie pozdrawiamy ich okrzykami „Gdzie jest Wasz Puchar, Muszyna gdzie jest Wasz Puchar?” Po wyjściu z hali większość ekipy załatwia sobie nocleg w Radomiu, ale niestety część przez sprawy osobiste musi wracać do DG. W bardzo dobrych nastrojach kilometry szybko lecą i z powrotem w domach jesteśmy ok. 2:30.
Na sobotni finał zbieramy się w liczbie około 25 osób, do tego ok. 10 kibiców BB, którzy zostali w Radomiu mimo tego, że BKS odpadł w półfinale. Od samego początku meczu prowadzimy równy i dobry doping, wspierany 2 bębnami, do tego 3 machaje na kij, flagi : „SIŁA Z CENTRUM” i „MKS ON TOUR”. Po przeciwnej stronie 9 osób z Sopotu, ich doping praktycznie niesłyszalny na naszym sektorze. Po ostatniej piłce meczu, podobnie jak dzień wcześniej w ruch idzie konfetti. Śpiewom w radomskiej hali po zdobyciu pucharu nie ma końca, jednak prawdziwa feta rozpoczyna się około godziny 23:00 na parkingu dąbrowskiej hali, po tym jak meldują się tam siatkarki z Pucharem. Piro, szampany, śpiewy i tańce to tylko niektóre z atrakcji tej nocy. Po kilkudziesięciu minutach świętowania na kilkunastostopniowym mrozie zabawa przenosi się do „Sportowego” gdzie trwa do białego rana.
PUCHAR JEST NASZ!
-
-
Stilon Gorzów-Ślepsk Suwałki
Na trybuny wrócił hm...doping? Na apel siatkarzy, którzy mieli dość ciszy na trybunach (pozdrowienia dla pani menadżer która szukała kibiców na stadionie za wartą :) ) odpowiedziała samozwańcza grupka około 8 osób. Efekt na meczu raczej mizerny.
Na trybuny wrócił hm...doping? Na apel siatkarzy, którzy mieli dość ciszy na trybunach (pozdrowienia dla pani menadżer która szukała kibiców na stadionie za wartą :) ) odpowiedziała samozwańcza grupka około 8 osób. Efekt na meczu raczej mizerny.
"-Bylem ostatnio na meczu Wisly Krakow pierwszy raz w życiu i tak mi się spodobało ze stwierdzilem ze przyjadę na mecz do poznania i nawet chyba będzie warto te 2 godziny poczekać. Ciekawe czy coś się stanie jak z szalem Stali wejdę na stadion"
-
[link]
o qurwa! pizeczki maja strone, kon by sie usmial:) hahahahah
o qurwa! pizeczki maja strone, kon by sie usmial:) hahahahah
Show must go on!
BB ´97´99´06
BB ´97´99´06