Uważaj na nadciśnienie bo Ci zyłka pęknie hehPeoes pisze:Jak bedziemy sie tak rozdrabniac, to mozna tez napisac:Elana 1968 pisze: Gdynia:Arka,Bałtyk,Lechia
Gdansk: Lechia, Arka.
Troche powagi ;)

Zgody / Kosy/ Układy ...
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Re: Zgody / Kosy/ Układy ...
"...zdobywając górkę jak warowny gród gdzie się hańbą okrył wróg..."
-
Dodajcie do Gdyni jeszcze Wisłę i będzie gicior...hehemasisLG pisze:Uważaj na nadciśnienie bo Ci zyłka pęknie hehPeoes pisze:Jak bedziemy sie tak rozdrabniac, to mozna tez napisac:Elana 1968 pisze: Gdynia:Arka,Bałtyk,Lechia
Troche powagi ;)
-
Podbijam, może być priv.bez_napinki pisze:z tego co wiem to nie ma zgody lecz ukladElana 1968 pisze:Jak się zaczęła zgoda Podbeskidzia z GKM-em? Bo dla mnie ta zgoda jest trochę egzotyczna:D
-
Jakie niby nadciśnienie? Mój komentarz jest stuprocentowo luźny, więc o moje nadciśnienie bądź spokojny, choć doceniam twoją dbałość o moje zdrowie "przyjacielu" zza miedzy.masisLG pisze:Uważaj na nadciśnienie bo Ci zyłka pęknie hehPeoes pisze:Jak bedziemy sie tak rozdrabniac, to mozna tez napisac:Elana 1968 pisze: Gdynia:Arka,Bałtyk,Lechia
Troche powagi ;)
Moje wypowiedzi są oficjalnym stanowiskiem tylko i wyłącznie mojej osoby.
-
Gdańsk - Lechia
Gdynia - Arka, Bałtyk , Wisła
Sopot - Lechia , Arka (jednak przewaga Gdańszczan)
tyle w temacie
tyle w temacie
-
Zarejestrowałeś się tylko po to żeby nam to uświadomić ? Wiesz o co w ogóle typ pytał ? Pytał o miasta,w których są trzy lub więcej ekip mających między sobą kosy ! a Ty wypierdalasz z jakimś Gdańskiem,Sopotem.. Już myślałem że temat jak nie Krakowem to zostanie rozjebany Żorami (układ KSGKS i niby Ruch /Jastrzębie) a tu proszę - Gdańsk.ChG00 pisze:Gdańsk - Lechia
tyle w temacie
-
Nie odpowiadałem typowi na pyt. Tylko odpowiadałem postowi , że w Gdynii jest Lechia , chciałem napisać że to nie prawda i być może jest tam pare gostków ale nie można tego liczyć jako Ekipe . Więc nie napinaj pozdro
-
ChG00 pisze:Gdańsk - Lechia
tyle w temacie
Zatem w Gdyni jest więcej jednostek Wisły niż Lechii? Wisła tam tworzy ekipę, tak? Zadziwiające jak na odległość dzielącą Gdynię od Gdańska, a Gdynię od Krakowa...ChG00 pisze:Nie odpowiadałem typowi na pyt. Tylko odpowiadałem postowi , że w Gdynii jest Lechia , chciałem napisać że to nie prawda i być może jest tam pare gostków ale nie można tego liczyć jako Ekipe . Więc nie napinaj pozdro
Jeśli to prawda to jestem cholernie niedoinformowany...
Tak, wiem, Wisła ma flagę Gdynia! To pewnie dlatego tam tworzą taką ekipę...
W Bydgoszczy widziałem jakiś czas temu wrzut Pogoni Szczecin... Chyba trzecia siła w mieście, ktoś wie coś więcej?
Polonia znaczy Polska
-
Gdynia - Arka, Bałtyk , Wisła... Ty tak na poważnie???
-
ChG00 pisze:Nie odpowiadałem typowi na pyt. Tylko odpowiadałem postowi , że w Gdynii jest Lechia , chciałem napisać że to nie prawda i być może jest tam pare gostków ale nie można tego liczyć jako Ekipe . Więc nie napinaj pozdro
Paru gostków. Haha. Byście chcieli mieć po swojej strony tych "paru gostków". Może wreszcie byście odpowiedzieli jakoś ;)
-
Gdynia - ŚWL i Bałtyk
tyle w temacie
tyle w temacie
-
Paru gostków dalej zyjcie latami 90tymi na Karwinach które juz dawno straciliście, lepiej zajmijcie sie Osową. ;)MówMiPanie pisze:ChG00 pisze:Nie odpowiadałem typowi na pyt. Tylko odpowiadałem postowi , że w Gdynii jest Lechia , chciałem napisać że to nie prawda i być może jest tam pare gostków ale nie można tego liczyć jako Ekipe . Więc nie napinaj pozdro
Paru gostków. Haha. Byście chcieli mieć po swojej strony tych "paru gostków". Może wreszcie byście odpowiedzieli jakoś ;)
-
W Trzebini oprócz GKS, KSC, TSW funkcjonuje także FC sosnowieckiego Zagłębia, jednostki HKS/RTS.
-
Haha. Dobre! Proszę o więcej. :)J_ag pisze: Paru gostków dalej zyjcie latami 90tymi na Karwinach które juz dawno straciliście, lepiej zajmijcie sie Osową. ;)
Poprawiasz mi humor w taki sam sposób, gdy obejrzałem pierwszy raz "klatkę" :).
-
Był chyba jeszcze Górnik Wałbrzych.Foxx pisze:Po pierwsze - Polonii Warszawa.
ŁKS
Lech
Arka
GKS Katowice
Górnik Zabrze
Stal Stalowa Wola
Broń Radom
Korona Kielce
Avia Świdnik
Polonia Bytom
Stal Mielec
Resovia
GKS Tychy
Zawisza
Jeziorak
Chyba wszystko.
-
JAk byłem na studiach /UG lata 90-te/ to z nami na piłke chodził typ, który był za Widzewem. Przed meczem z Widzewem /1-7/ w 95 jak sie zaczał napinać to mu powiedzideliśmy, że jak Widzew wygra to dostanie wp.., a jak przegra to też. Raz mu na mieści jakies małolaty skroiły szalik RTS
-
Olkusz gdzie przewagę ma Wisła a działa też GKS i Zagłębie oraz Cracovia. Wszystkie ekipy z wyjątkiem KSC posiadają lub posiadały flagi. Występują też z tego co tutaj było kiedyś napisane jednostki KSG, Ruchu/Widzewa. Odpowiedź jest bez napinkowa, także najlepiej nie rozwalać tematu.lozys pisze:dzisiaj miałem takie przemyślenia czy jest w Polsce jakieś miasto w którym są 3 albo 4 ekipy i między nimi wszystkimi jest kosa ?. Wiem że Grudziądz się powoli zbliża do takiego stanu rzeczy, ale chodzi mi o jakieś miasto gdzie na dzień dzisiejszy tak jest ? W Trzebini są 3 ekipy GKS, KSC, Wisła ale między GKS i KSC chyba jakiś nieoficjalny układ jest ?.
-
Każdy,że wie,że Bałtyk praktycznie nie istnieje na żadnym osiedlu a nawet klatce schodowej w Gdynii. Jednakże nie można o nich zapominać bo przecież nadal działają jak mogą. W latach 80-tych i w pierwszej połowie lat 90-tych Bałtyk miał nie wiele mniej kibiców niż Arka jednak sukcesy Arki i upadek Bałtyku zrobiły swojePeoes pisze:Jak bedziemy sie tak rozdrabniac, to mozna tez napisac:Elana 1968 pisze: Gdynia:Arka,Bałtyk,Lechia
Troche powagi ;)
-
Co do Żor, to dwie najaktywniej siłujące się ekipy to Górnik i Ruch.
Jastrzębie żadnej z nich nie wchodzi w pole.
Na Żorach nie dostrzeżesz innych barw niż te 3 ekipy.
Jaka Odra?
Jaka Odra?
Kod: Zaznacz cały
ŻORY MIASTEM NARODOWYM!
-
Pierwsze zdanie prawdziwe, reszta blef.Podejżewam że kolega gorol i że za wszelką cene konkurencja z k.net usuwają z kibicowskich Żor GieKSe. Niestety GieKSa ma się dobrze co jeszcze nie raz udowodni.narodowe_zory pisze:Co do Żor, to dwie najaktywniej siłujące się ekipy to Górnik i Ruch.
Jaka Odra?
-
ta informacja to z TMK ?Elana 1968 pisze:Każdy,że wie,że Bałtyk praktycznie nie istnieje na żadnym osiedlu a nawet klatce schodowej w Gdynii. Jednakże nie można o nich zapominać bo przecież nadal działają jak mogą. W latach 80-tych i w pierwszej połowie lat 90-tych Bałtyk miał nie wiele mniej kibiców niż Arka jednak sukcesy Arki i upadek Bałtyku zrobiły swojePeoes pisze:Jak bedziemy sie tak rozdrabniac, to mozna tez napisac:Elana 1968 pisze: Gdynia:Arka,Bałtyk,Lechia
Troche powagi ;)
Nie wypowiadaj się o latach w których nie żyłeś i o regionie który znasz z mapy Polski.
Piernik w dłoń i na sanki.
-
Wymiana Gieksy obok KSC i TSW w temacie Trzebinia to kpina.. co do wymienionej przez Ciebie reszty.. lepiej przemilcze bo to nawet śmieszne nie jest.TBNA GKS pisze:W Trzebini oprócz GKS, KSC, TSW funkcjonuje także FC sosnowieckiego Zagłębia, jednostki HKS/RTS.
-
Jakie kluby mają kosę z Góralem Żywiec?
-
Pewnie Wodzisław.narodowe_zory pisze:Co do Żor, to dwie najaktywniej siłujące się ekipy to Górnik i Ruch.
Jaka Odra?
Te najważniejsze to BKS Bielsko-Biała, Gks Jastrzębie, Gks Tychy. W Żywcu panuje pozatym antyŚląski klimat, co nie przeszkadza kibicom Górala zadawać się z Polonią Bytom.Jarroo pisze:Jakie kluby mają kosę z Góralem Żywiec?
Mówisz Warszawa Myślisz Legia
-
Wiadomo wiesz lepiej....Józek Chrzanów pisze:Wymiana Gieksy obok KSC i TSW w temacie Trzebinia to kpina.. co do wymienionej przez Ciebie reszty.. lepiej przemilcze bo to nawet śmieszne nie jest.TBNA GKS pisze:W Trzebini oprócz GKS, KSC, TSW funkcjonuje także FC sosnowieckiego Zagłębia, jednostki HKS/RTS.
-
Polonia to akurat z Polską też się identyfikuje (jeżdżą na kadrę, flaga w barwach Polski).CMV'91 pisze:Te najważniejsze to BKS Bielsko-Biała, Gks Jastrzębie, Gks Tychy. W Żywcu panuje pozatym antyŚląski klimat, co nie przeszkadza kibicom Górala zadawać się z Polonią Bytom.
-
po 6 latach koniec sztamy Górnik Łęczyca - Mks Kutno
-
Dodaj do tego zestawu jeszcze Zagłebie S.fannn pisze:Polonia to akurat z Polską też się identyfikuje (jeżdżą na kadrę, flaga w barwach Polski).CMV'91 pisze:Te najważniejsze to BKS Bielsko-Biała, Gks Jastrzębie, Gks Tychy. W Żywcu panuje pozatym antyŚląski klimat, co nie przeszkadza kibicom Górala zadawać się z Polonią Bytom.
-
Okazja nadarzyła się bardzo szybko: Dziś na meczu sparingowym w Rybniku meldujemy się w 34 osoby ( w tym 4 Torcida Żory ) a wy dalej karmcie czytelników z k. net że nas nie ma.TrójkoloroweŻory pisze:Pierwsze zdanie prawdziwe, reszta blef.Podejżewam że kolega gorol i że za wszelką cene konkurencja z k.net usuwają z kibicowskich Żor GieKSe. Niestety GieKSa ma się dobrze co jeszcze nie raz udowodni.narodowe_zory pisze:Co do Żor, to dwie najaktywniej siłujące się ekipy to Górnik i Ruch.
Jaka Odra?
[link]
http://www.youtube.com/watch?v=AtrdC...ature=youtu.be
-
Między Cracovią, a Tarnovią dalej jest zgoda, czy raczej Tarnovia jest uważana za satelitę Cracovii ?
Pytam, bo przy okazji zrywania zgód przez Cracovię pojawiło się wtedy jakieś oświadczenie, w którym było coś w stylu „Tarnovia to kibice Cracovii”.Inną rzeczą jest to, że od jakiegoś czasu nie widać flag Tarnovii na meczach KSC.Tak w ogóle to Tovia jest pozdrawiana na meczach ? Jeszcze inną sprawą jest to, że Tovia w ostatnim czasie dość konkretnie zmalowała kilka rejonów Tarnowa i w większości (jakieś 80%, może nawet więcej) były to napisy pro-Cracovia, JG, AW i jebiące Wisłę.
Pytam, bo przy okazji zrywania zgód przez Cracovię pojawiło się wtedy jakieś oświadczenie, w którym było coś w stylu „Tarnovia to kibice Cracovii”.Inną rzeczą jest to, że od jakiegoś czasu nie widać flag Tarnovii na meczach KSC.Tak w ogóle to Tovia jest pozdrawiana na meczach ? Jeszcze inną sprawą jest to, że Tovia w ostatnim czasie dość konkretnie zmalowała kilka rejonów Tarnowa i w większości (jakieś 80%, może nawet więcej) były to napisy pro-Cracovia, JG, AW i jebiące Wisłę.
-
Źle wiesz, nie zbliża się do takiego stanu rzeczy.lozys pisze:dzisiaj miałem takie przemyślenia czy jest w Polsce jakieś miasto w którym są 3 albo 4 ekipy i między nimi wszystkimi jest kosa ?. Wiem że Grudziądz się powoli zbliża do takiego stanu rzeczy.
Eleni wie wszystko o Gdyni, a nie wszyscy, a to bardzo duża różnica.Elana 1968 pisze: Każdy,że wie,że Bałtyk praktycznie nie istnieje na żadnym osiedlu a nawet klatce schodowej w Gdynii.
-
Czego nie można oczywiście powiedzieć w drugą stronę. Czy jest to tylko zgoda czy relacje bardziej fan clubowskie, to pozostawiam wszystkim do własnej oceny. Obecna sytuacja jest od lat.ronnie79 pisze:Cracovia nadal ma zgodę z Tarnovią.W zasadzie na każdym meczu Cracovii są widoczni przyjaciele z Tarnowa.Są pozdrawiani na każdym meczu...::1952::.. pisze:Między Cracovią, a Tarnovią dalej jest zgoda, czy raczej Tarnovia jest uważana za satelitę Cracovii ?
-
Jakie są stosunki na linii Ruch Chorzów - Odra Opole ?
-
Kosa, aczkolwiek ostatnie kontakty z Odrą Opole mieliśmy chyba z 4 lata temu w meczu Pucharu Polski
-
coraz większe asy są na tym forum, kosa.xxMATxx pisze:Jakie są stosunki na linii Ruch Chorzów - Odra Opole ?
Ostatnio jak sie palił taki szalik (jeszcze na starej Żylecie) to jebało od niego,jak z 100 toi-tojów.Nikt nie chciał teraz psuc dobrej atmosfery;-)ZETKA pisze:http://www.legionisci.com/photos11j/11cracovia1_f2.jpg
A mnie interesuje jedno: spaliliscie ?
-
Sytuacja jest taka jak piszesz od lat i właśnie dlatego pytam jak to tak na prawdę między nimi wygląda.Janozyk pisze:Czego nie można oczywiście powiedzieć w drugą stronę. Czy jest to tylko zgoda czy relacje bardziej fan clubowskie, to pozostawiam wszystkim do własnej oceny. Obecna sytuacja jest od lat.ronnie79 pisze:Cracovia nadal ma zgodę z Tarnovią.W zasadzie na każdym meczu Cracovii są widoczni przyjaciele z Tarnowa.Są pozdrawiani na każdym meczu...::1952::.. pisze:Między Cracovią, a Tarnovią dalej jest zgoda, czy raczej Tarnovia jest uważana za satelitę Cracovii ?
Z resztą prawda jest taka, że zarówno Tarnovia jak i Unia tworzą satelity krakowskich ekip.Niby są zgody, a praktycznie jak to wygląda to każdy wie.Myślę, że obie te "zgody" są bardziej po to, aby KSC i Wisła miały w Tarnowie jakieś "większe" grupki swoich kibiców (tak, wiem, że od lat jest w Tarnowie FC Cracovii, ale praktycznie nic na mieście nie działają, a i z aktywnością i frekwencją na meczach Cracovii też jest kiepsko).
-
Jakie są relacje na liniach:
-KSZO - Polonia Bytom
-Chrobry Głogów - Elana Toruń
-KSZO - Polonia Bytom
-Chrobry Głogów - Elana Toruń
-
Źle wiesz, o tyle o ile na Tarnovię praktycznie nikt nie chodzi o tyle na Unię chodzi stała grupa osób ;)..::1952::.. pisze: Z resztą prawda jest taka, że zarówno Tarnovia jak i Unia tworzą satelity krakowskich ekip.Niby są zgody, a praktycznie jak to wygląda to każdy wie.Myślę, że obie te "zgody" są bardziej po to, aby KSC i Wisła miały w Tarnowie jakieś "większe" grupki swoich kibiców (tak, wiem, że od lat jest w Tarnowie FC Cracovii, ale praktycznie nic na mieście nie działają, a i z aktywnością i frekwencją na meczach Cracovii też jest kiepsko).
-
Wiem, na Tovie od lat praktycznie nikt nie chodzi.Za to na Unii młyn stanowią w ogromnej większości małolaci.Ale to nie ten temat.ArmiaWisly1906 pisze:Źle wiesz, o tyle o ile na Tarnovię praktycznie nikt nie chodzi o tyle na Unię chodzi stała grupa osób ;)..::1952::.. pisze: Z resztą prawda jest taka, że zarówno Tarnovia jak i Unia tworzą satelity krakowskich ekip.Niby są zgody, a praktycznie jak to wygląda to każdy wie.Myślę, że obie te "zgody" są bardziej po to, aby KSC i Wisła miały w Tarnowie jakieś "większe" grupki swoich kibiców (tak, wiem, że od lat jest w Tarnowie FC Cracovii, ale praktycznie nic na mieście nie działają, a i z aktywnością i frekwencją na meczach Cracovii też jest kiepsko).
ogarniety masz jakiś komplekt na moim punkcie.Bajkopisarzy to szukaj na Unii, do tego konfidentow, przerzutów, pracowników służb mundurowych i innego frajerstwa.
-
No popatrz jak cie ta Unia boli, już któryś raz przypierdalasz się do c*** wie czego...::1952::.. pisze:Wiem, na Tovie od lat praktycznie nikt nie chodzi.Za to na Unii młyn stanowią w ogromnej większości małolaci.Ale to nie ten temat.ArmiaWisly1906 pisze:Źle wiesz, o tyle o ile na Tarnovię praktycznie nikt nie chodzi o tyle na Unię chodzi stała grupa osób ;)..::1952::.. pisze: Z resztą prawda jest taka, że zarówno Tarnovia jak i Unia tworzą satelity krakowskich ekip.Niby są zgody, a praktycznie jak to wygląda to każdy wie.Myślę, że obie te "zgody" są bardziej po to, aby KSC i Wisła miały w Tarnowie jakieś "większe" grupki swoich kibiców (tak, wiem, że od lat jest w Tarnowie FC Cracovii, ale praktycznie nic na mieście nie działają, a i z aktywnością i frekwencją na meczach Cracovii też jest kiepsko).
ogarniety masz jakiś komplekt na moim punkcie.Bajkopisarzy to szukaj na Unii, do tego konfidentow, przerzutów, pracowników służb mundurowych i innego frajerstwa.
Jeśli nie widzisz różnicy pomiędzy relacjami Unia - Wisła a Tarnovia - Cracovia, to jesteś zdrowo P*********** albo specjalnie piszesz takie farmazony w sieci. Może jak jedni i drudzy nie mieli zgód z krakowskimi klubami, to w ogóle nie istnieli?
Konfidentów, frajerów itp to szukaj w swojej ekipie, albo może nawet i w lustrze.
Ode mnie tyle, szkoda czasu na kibice.netowskiego ryszarda nowaka, głównego śledczego cudzych podwórek, zwłaszcza tarnowskiego.