Może dlatego, że m.in. po to są zgody, aby robić wspólne akcje.SuperBas pisze:skoro są tacy silni to po co ustawiają się razem z Ruchem na Lechię !
Zgody / Kosy/ Układy ...
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
..::1952::..
Re: Zgody / Kosy/ Układy ...
..::1952::.. pisze:Może dlatego, że m.in. po to są zgody, aby robić wspólne akcje.SuperBas pisze:skoro są tacy silni to po co ustawiają się razem z Ruchem na Lechię !
Po to sa... Ja wiem,Ty wiesz... itd. nie trac czsu na napinne wpisy
Nie chodziło mi o to co napisałeś i mnie zacytowałeś to wyszło od sława do słowa chodziło mi o to w tym temacie-
Zbyt wielka ekipa na FC,za słabi na zgodę dla Widzewa.
Chodziło mi o to że zgód chyba nie robi się po to by wszyscy byli silni tylko w atrakcjach sportowych ale szkoda już męczyć tematu bowiem że zgoda padła z braku kontaktów i tyle a Co do Poddębic to nic mi na ten temat nie wiadomo.pozdro
Zbyt wielka ekipa na FC,za słabi na zgodę dla Widzewa.
Chodziło mi o to że zgód chyba nie robi się po to by wszyscy byli silni tylko w atrakcjach sportowych ale szkoda już męczyć tematu bowiem że zgoda padła z braku kontaktów i tyle a Co do Poddębic to nic mi na ten temat nie wiadomo.pozdro
-
Elana 1968
Jak się zaczęła zgoda Podbeskidzia z GKM-em? Bo dla mnie ta zgoda jest trochę egzotyczna:D
Po pierwsze - Polonii Warszawa.
ŁKS
Lech
Arka
GKS Katowice
Górnik Zabrze
Stal Stalowa Wola
Broń Radom
Korona Kielce
Avia Świdnik
Polonia Bytom
Stal Mielec
Resovia
GKS Tychy
Zawisza
Jeziorak
Chyba wszystko.
ŁKS
Lech
Arka
GKS Katowice
Górnik Zabrze
Stal Stalowa Wola
Broń Radom
Korona Kielce
Avia Świdnik
Polonia Bytom
Stal Mielec
Resovia
GKS Tychy
Zawisza
Jeziorak
Chyba wszystko.
-
bez_napinki
z tego co wiem to nie ma zgody lecz ukladElana 1968 pisze:Jak się zaczęła zgoda Podbeskidzia z GKM-em? Bo dla mnie ta zgoda jest trochę egzotyczna:D
i skoncz juz sie tu wpisywac bo tylko robisz przypal Elanie swoimi przekumatymi wpisami:)
Jak powstała i padła zgoda na lini ŁKS-Raków ?
Dnia 21 stycznia 2012 r. została odnowiona zgoda pomiędzy Jagiellonią Białystok a Siarką Tarnobrzeg.
Z racji wciąż istniejących i rozwijających się kontaktów pomiędzy kibicami obu klubów, na oficjalnym spotkaniu, które odbyło się w Tarnobrzegu po Zimowym Turnieju Kibiców i Przyjaciół Siarki, postanowiono o zgodzie. Decyzja o jej odnowieniu została podjęta przez wszystkie frakcje skupione wokół Jagiellonii Białystok.
Zgoda z Siarką nie istniała oficjalnie od 2006 r., lecz w rzeczywistości kontakty pomiędzy kibicami utrzymywały się przez te wszystkie lata. Postanowiono zatem, aby relacja ta rozwijała się w dalszym ciągu, o co obie strony z pewnością się postarają.
Z racji wciąż istniejących i rozwijających się kontaktów pomiędzy kibicami obu klubów, na oficjalnym spotkaniu, które odbyło się w Tarnobrzegu po Zimowym Turnieju Kibiców i Przyjaciół Siarki, postanowiono o zgodzie. Decyzja o jej odnowieniu została podjęta przez wszystkie frakcje skupione wokół Jagiellonii Białystok.
Zgoda z Siarką nie istniała oficjalnie od 2006 r., lecz w rzeczywistości kontakty pomiędzy kibicami utrzymywały się przez te wszystkie lata. Postanowiono zatem, aby relacja ta rozwijała się w dalszym ciągu, o co obie strony z pewnością się postarają.
W dniu wczorajszym odbył się V Turniej kibiców i przyjaciół Siarki. W zmaganiach wzięły udział drużyny z tarnobrzeskich osiedli oraz kibice Chrobrego Głogów, Jagiellonii Białystok, Wisłoki Dębica i Wisły Sandomierz. Rywalizację wygrali Wiślacy z Sandomierza. Szczegółowe wyniki wkrótce na forum.
Wczoraj także doszło do rozmów między kibicami Siarki i Jagiellonii, w wyniku których doszło do reaktywacji zgody między obiema ekipami. Zgoda na linii Siarka – Jagiellonia została zawarta w 1988 r. i trwała do 2006 r. Po kilku latach przerwy ponownie łączymy się z Jagą! Już 20 lutego na inaugurację rundy wiosennej Jaga gra swój mecz w Kielcach z Koroną.
Wczoraj także doszło do rozmów między kibicami Siarki i Jagiellonii, w wyniku których doszło do reaktywacji zgody między obiema ekipami. Zgoda na linii Siarka – Jagiellonia została zawarta w 1988 r. i trwała do 2006 r. Po kilku latach przerwy ponownie łączymy się z Jagą! Już 20 lutego na inaugurację rundy wiosennej Jaga gra swój mecz w Kielcach z Koroną.
-
kubuś puchatek
Jak jest na linii Siarka Tarnobrzeg -Motor Lublin ?
rok 2009: Chełmianka Chełm+Motor Lublin vs. Siarka Tarnobrzeg+Wisłoka Dębica – 48x65
Wygrana Chełmianka i Motor.
info za szalikowcy.pl
Wygrana Chełmianka i Motor.
info za szalikowcy.pl
-
sercamembert
Ale on pytał jakie są pomiędzy nimi stosunki, a nie o wynik ustawki sprzed 3 lat.
a jakie mają być stosunki, nie są naszą zgodą ani układem ani FC. Nic się nie zmieniło od 2009r. (Informacja o ustawce nie była podana przeze mnie przypadkowo.)
-
doradzeCiDobrze
jest kosa
Foxx pisze: Avia Świdnik
co do tej Avii to niby zgody nie mają ale ten stary tłuściutki grubasek z koleżkami lataja na K6 w szalach Avii.
złamali "bojkot cateringu" na derbach :D ten gruby z Avii żarł aż mu się uszy trzęsły, jest na fotkach :-)))
-
akceptacja
Foxx pisze:Po pierwsze - Polonii Warszawa.
ŁKS
Lech
Arka
GKS Katowice
Górnik Zabrze
Stal Stalowa Wola
Broń Radom
Korona Kielce
Avia Świdnik
Polonia Bytom
Stal Mielec
Resovia
GKS Tychy
Zawisza
Jeziorak
Chyba wszystko.
No,no wiedze masz duza.
-
bananlegia
7 postów wyżej masz wrzucone to dwa razy. Czytaj zanim coś napiszesz.
Ogólnie nawet ciekawa sytuacja zwazywszy na conajmniej poprawne stosunki Jagi z Motorem.rezink pisze:Dnia 21 stycznia 2012 r. została odnowiona zgoda pomiędzy Jagiellonią Białystok a Siarką Tarnobrzeg.
oj nie tylko on :-)SzB pisze:złamali "bojkot cateringu" na derbach :D ten gruby z Avii żarł aż mu się uszy trzęsły, jest na fotkach :-)))Foxx pisze: Avia Świdnik
Ogólnie nawet ciekawa sytuacja zwazywszy na conajmniej poprawne stosunki Jagi z Motorem.CMV'91 pisze:rezink pisze:Dnia 21 stycznia 2012 r. została odnowiona zgoda pomiędzy Jagiellonią Białystok a Siarką Tarnobrzeg.
SzB pisze:Foxx pisze: Wisła/Lechia-Śląsk-Motor, nie pierwsza i nie ostatnia taka sytuacja.
Legia-Pogoń-Zagłębie-Olimpia, to samo.
-
sercamembert
No tak ale Jagiellonia nie ma z Motorem zgody więc nic nadzwyczajnego się tutaj nie stało. Tym bardziej że jakoś nie wydaje mi się by to wpłyneło na pogorszenie stosunków pomiędzy Jagiellonią, a Motorem.
jakie poprawne stosunki?! bliżej im do kosy niż do poprawności.CMV'91 pisze: Ogólnie nawet ciekawa sytuacja zwazywszy na conajmniej poprawne stosunki Jagi z Motorem.
a Ci skąd to wiedzieć Koroniarzu(:>?)?? :lol:god pisze:jakie poprawne stosunki?! bliżej im do kosy niż do poprawności.CMV'91 pisze: Ogólnie nawet ciekawa sytuacja zwazywszy na conajmniej poprawne stosunki Jagi z Motorem.
Jak nie posiadasz glebszej wiedzy to sie nie wypowiadaj.A tak dla uzmyslowienia tobie Motor obecny na ostanim meczu pomiedzy Lechia-Jagiellonia.god pisze:CMV'91 pisze: jakie poprawne stosunki?! bliżej im do kosy niż do poprawności.
MOTOR ma zgode z CHelmianka, Slaskiem i uklad z Gornikiem... reszta klubow KOSA i na dzien dzisiejszy zakonczylbym bezcelowa polmike i niepotrzebne rozkminki
zapytanie do kogoś z Chorzowskiego Ruchu, w Mardycie kibole pozdrawiają was w czasie meczu czy u nich nie jest coś takiego praktykowane? Ewentualnie czy są jakieś filmiki z pozdrowieniami dla Niebieskich od Athletico??
Gdzieś były filmiki z Champions League gdzie cały młyn Atletico skandował Ruch Ruch HKS. Gdzieś u nas na forum bedzie.
-
sercamembert
Od morza po tatry same kosy ? Nieźle...Degenerat pisze:MOTOR ma zgode z CHelmianka, Slaskiem i uklad z Gornikiem... reszta klubow KOSA i na dzien dzisiejszy zakonczylbym bezcelowa polmike i niepotrzebne rozkminki
-
Żółty_Kubek
Taka sytuacja miala miejsce chyba na mecz z Liverpoolem w Champions League...Myspace pisze:Gdzieś były filmiki z Champions League gdzie cały młyn Atletico skandował Ruch Ruch HKS. Gdzieś u nas na forum bedzie.
-
Filluterny
"Od Bystrzycy, aż po Odrę... MOTOR MOTOR Gol" kosy od Bałtyku po szczyty Tatr im nie straszne.sercamembert pisze:Od morza po tatry same kosy ? Nieźle...Degenerat pisze:MOTOR ma zgode z CHelmianka, Slaskiem i uklad z Gornikiem... reszta klubow KOSA i na dzien dzisiejszy zakonczylbym bezcelowa polmike i niepotrzebne rozkminki
Bardziej poważnie, dobrze że zgoda z Siarkoholikami wróciła, a i stosunki z Motorem się nie oziębią, a wręcz przeciwnie.
dzisiaj miałem takie przemyślenia czy jest w Polsce jakieś miasto w którym są 3 albo 4 ekipy i między nimi wszystkimi jest kosa ?. Wiem że Grudziądz się powoli zbliża do takiego stanu rzeczy, ale chodzi mi o jakieś miasto gdzie na dzień dzisiejszy tak jest ? W Trzebini są 3 ekipy GKS, KSC, Wisła ale między GKS i KSC chyba jakiś nieoficjalny układ jest ?.
Stary nie wywołuj wilka z lasu bo kolejny temat zostanie rozjebany.Np. Bytom (Polonia,Górnik,Radzionków i Ruch),Jaworzno (Gieksa,Ruch,Wisła,Zagłębie i inne Pogonie),Kraków (temat rzeka i nie chodzi mi wcale o Wisłę)lozys pisze:dzisiaj miałem takie przemyślenia czy jest w Polsce jakieś miasto w którym są 3 albo 4 ekipy i między nimi wszystkimi jest kosa ?. Wiem że Grudziądz się powoli zbliża do takiego stanu rzeczy, ale chodzi mi o jakieś miasto gdzie na dzień dzisiejszy tak jest ? W Trzebini są 3 ekipy GKS, KSC, Wisła ale między GKS i KSC chyba jakiś nieoficjalny układ jest ?.
dodaj jeszcze Żory ... Górnik , Ruch , Gks-kc-e, GKS Jaworzno , Odra Wodzisław i chyba Jastrzębie :)
a jak jest pomiędzy Mks Kozienice a Granatem Skarżysko-Kamienna, wiem,że kiedyś była zgoda jak ma się sytuacja teraz ?
-
ArmiaWisly1906
Jest Kraków:lozys pisze:dzisiaj miałem takie przemyślenia czy jest w Polsce jakieś miasto w którym są 3 albo 4 ekipy i między nimi wszystkimi jest kosa ?. Wiem że Grudziądz się powoli zbliża do takiego stanu rzeczy, ale chodzi mi o jakieś miasto gdzie na dzień dzisiejszy tak jest ? W Trzebini są 3 ekipy GKS, KSC, Wisła ale między GKS i KSC chyba jakiś nieoficjalny układ jest ?.
Wisła - Cracovia Kosa
Wisła - Hutnik Kosa
Hutnik - Cracovia Kosa
nie mamy juz zgody z Granatem.marcel89 pisze:a jak jest pomiędzy Mks Kozienice a Granatem Skarżysko-Kamienna, wiem,że kiedyś była zgoda jak ma się sytuacja teraz ?
-
A prawdą jest, że Wisła z Hutnikiem w przeszłości żyły całkiem dobrze a i teraz na niektórych osiedlach w Hucie żyją w delikatnej symbiozie?
-
Elana 1968
Gdynia:Arka,Bałtyk,Lechialozys pisze:dzisiaj miałem takie przemyślenia czy jest w Polsce jakieś miasto w którym są 3 albo 4 ekipy i między nimi wszystkimi jest kosa ?. Wiem że Grudziądz się powoli zbliża do takiego stanu rzeczy, ale chodzi mi o jakieś miasto gdzie na dzień dzisiejszy tak jest ? W Trzebini są 3 ekipy GKS, KSC, Wisła ale między GKS i KSC chyba jakiś nieoficjalny układ jest ?.
Jaworzno:GKS,Ruch,Pogoń