Gdzie Polecacie Produkować Flagi/Szale/Gadżety ...
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Re: Gdzie Polecacie Produkować Flagi/Szale/Gadżety ...
Gdzie polecacie robic smycze? Chodzi mi o solidne wykonanie. Mam na myśli Darka z Podhala. Polecacie ?
-
ma ktoś kontakt z fan4you z Warszawy? bo na gg nie odpisuje już jakiś czas
-
Dobre jakościowo koszulki, z trwałym nadrukiem, z dobrego grubego materiału, z rękawami w miarę do łokci (żeby nie były to takie króciutkie rękawy) . Gdzie wykonam?
-
Ja robiłem niedawno smycze u Darka. PolecamGarnicz pisze:Gdzie polecacie robic smycze? Chodzi mi o solidne wykonanie. Mam na myśli Darka z Podhala. Polecacie ?
Zdjęcie:
[link]
www.fokus.elblag.pl - odzież reklamowa, sitodruk, haft, grawer laserowy
-
tez polecam :)Garnicz pisze:Gdzie polecacie robic smycze? Chodzi mi o solidne wykonanie. Mam na myśli Darka z Podhala. Polecacie ?
Te smyczki u Darka to sa takie tasmy ? Nie takie grube tkane ?
-
Jesli chodzi Ci o takie grube tzw "podszywane" to też takie robimy.fazimodo pisze:Te smyczki u Darka to sa takie tasmy ? Nie takie grube tkane ?

www.Ultras-Sport.pl
Produkcja reklamowa na zamówienie, gadżety dla kibiców, sprzęt sportowo-turystyczny, pirotechnika
-
Panowie a kurtki wiatrówki gdzie najlepiej????
"Miliony oddanych istnień dają świadectwo swojej Ojczyźnie"
-
danielMKS pisze:ma ktoś kontakt z fan4you z Warszawy? bo na gg nie odpisuje już jakiś czas
ponawiam ,może ktoś u nich tam robił niedawno ?
-
czapy zimowe, dobra jakość haftu, gdzie polecacie robić?
-
Michał z Łodzi lub Darek z Podhala. Polecam ich :)ababa pisze:czapy zimowe, dobra jakość haftu, gdzie polecacie robić?
-
ja polecam [email protected] najlepsza jakość czapek zimowych jakie zamowilismyababa pisze:czapy zimowe, dobra jakość haftu, gdzie polecacie robić?
-
Mam takie pytanie w jakie firmie najlepiej zrobić wiatrówki?
-
Również polecam [email protected], koszulki, bluzy i czapki bardzo dobrej jakosci + fajna cena
pozdrawiam
pozdrawiam
BÓG HONOR OJCZYZNA
-
Darek z Podhalakevin_19RR19 pisze:Mam takie pytanie w jakie firmie najlepiej zrobić wiatrówki?
-
Polecam Firme [email protected] robiłem smycze i opaski slikonowe z produktów jestem bardzo zadowolony plus szybkie terminy !!
-
mikolaj302 pisze:Panowie a kurtki wiatrówki gdzie najlepiej????
U mnie dostępne wiatrówki (ortaliony) według dowolnego kroju (krótki i długi zamek, podszewka, siatka, polar do wyboru w środku, dowolna konfiguracja kieszeni).kevin_19RR19 pisze:Mam takie pytanie w jakie firmie najlepiej zrobić wiatrówki?
Możliwość wykończenia haftem i nadrukiem.
Od niedawna dostępne także smycze (w cenach od 2 zł / sztuka), kubki, chusty, zagłówki samochodowe.
e-MaRo.com
Polub nas na FB: www.facebook.com/maro.kibicow
Szycie flag na płot, sektorówek, machajek ...
Naszywki, poduszki, rękawiczki, bluzy, kurtki, spodnie dresowe, czapki polarowe i rybaczki, chusty, kubki, smycze, zagłówki samochodowe, portfele, saszetki (nerki) ...
Polub nas na FB: www.facebook.com/maro.kibicow
Szycie flag na płot, sektorówek, machajek ...
Naszywki, poduszki, rękawiczki, bluzy, kurtki, spodnie dresowe, czapki polarowe i rybaczki, chusty, kubki, smycze, zagłówki samochodowe, portfele, saszetki (nerki) ...
-
Witam serdecznie, czy ma ktoś problemy z przesyłką gadżetów ze strony [link] ?.
-
Zlecę wykonanie 30 do 50 smyczy, oferty na PW :)
Sekcja Piaski - Wyznawcy Zagłębia !
-
Nie wiem czy tutaj to info się pojawiło, ale taki wpis pojawił się na forum grafików [link]Westerplatte 39' pisze:Witam serdecznie, czy ma ktoś problemy z przesyłką gadżetów ze strony [link] ?.
Informujemy i mamy jednocześnie prośbę do wszystkich Stowarzyszeń kibiców w całej Polsce, aby nie zamawiać jakichkolwiek gadżetów i odzieży kibicowskiej w firmie kibol.eu. Osoba prowadząca działalność pod tą nazwą jest już byłym "kibicem" Lechii. Po wielu latach okazało się, że jest konfidentem i współpracuje z policją. W ciągu ostatniego półrocza dwukrotnie złożył doniesienie na znanego wieloletniego kibica naszego klubu. Od tego czasu nie pojawia się na meczach Lechii z wiadomych przyczyn. Kibol.eu nie jest jak podaje na stronie żadnym producentem, a jedynie pośrednikiem oraz konfidentem i kłamcą. Prosimy w miarę możliwości o przekazywanie tej informacji do wszystkich osób, które u was zajmują się sprzedażą pamiątek oraz do kibiców innych klubów.
Lechia Gdańsk

http://ultra-projects.manifo.com/
Profesjonalne projektowanie graficzne
www.grafikakibica.com - największe i najlepsze forum dot. grafik kibicowskich w sieci
-
Interesuje mnie konkretne zamówienie ok 20 - 30 tys vlepek 5x5cm.
Jakaś firma chętna do wykonania?
Z tego co widzę to:
wlepki.com - nie działają, nie odpisują
sklep.kibica.pl- nie działa, nie odpisują
ultra-styl.com - nie mają stronki
Gdzie wykonać to tanio?
Jakaś firma chętna do wykonania?
Z tego co widzę to:
wlepki.com - nie działają, nie odpisują
sklep.kibica.pl- nie działa, nie odpisują
ultra-styl.com - nie mają stronki
Gdzie wykonać to tanio?
-
[link] strona dziala
-
Cóż, telefon nie odpowiada, e-mail również. Ja nie mogę tego tak popuścić ponieważ dla mnie nie są to grosze, a zaliczka poszła.
-
Nie mogę edytować, to pisze jeszcze raz. Strona wlepki.com działa, i ma się dobrze, napisz na gg do Musztry, napewno Ci odpowie.
-
[link] , kolejny dzień bez odpowiedzi, nie odbiera telefonu.. normalnie jaja, ku*** w święta miał być produkt ale jak widać.. .
-
Polecam Michała z Łodzi - znakomity kontakt, jakość haftu też świetna, tak samo jeżeli chodzi o kurteczki (ortaliony).ababa pisze:czapy zimowe, dobra jakość haftu, gdzie polecacie robić?
Kto produkuje takie kieliszki ? Proszę o namiary na PW.
[link]
Pamiętaj gdzie twój kraj gdzie dom twój, brat i śpiew,
I tego nie porzucisz, nigdy dumy z własnej Ojczyzny.
I tego nie porzucisz, nigdy dumy z własnej Ojczyzny.
Smyczki dobrej jakosci, najlepiej podszywane ?
-
[link] Polecam gościu wie co i jak i tanio !fazimodo pisze:Smyczki dobrej jakosci, najlepiej podszywane ?
-
Panowie małe pytanko. U kogo wykonam takie naszywki? http://www.cracovia.krakow.pl/read.php?4,1400830
Istnieje ktos kto robi od jednej sztuki bluzy,kurtki,czapki,smyczki,szaliki,rekawiczki? | Oczywiscie nie musi to byc w jednym miejscu wszystko
-
Co do smyczek to śmiało mogę każdemu polecić Darka z Podhala.
[link]
[link]
-
Przesyłkę z strony [link] dostałem dziś, wszystko jest tak jak być powinno.
Kolejne świetne zamówienie z strony [link], zamawiałem we wtorek o 20.00, a dostałem już w poniedziałek, należy jeszcze napomnieć że było w tym okresie święto trzech króli. Gratisy, i ogólnie świetnie zapakowana przesyłka. Potwierdzam że warto zamawiać !.
Kolejne świetne zamówienie z strony [link], zamawiałem we wtorek o 20.00, a dostałem już w poniedziałek, należy jeszcze napomnieć że było w tym okresie święto trzech króli. Gratisy, i ogólnie świetnie zapakowana przesyłka. Potwierdzam że warto zamawiać !.
-
Westerplatte 39'
Nie wpisuj tu nazwy kibol.eu ,nie polecaj i nie pisz że wszystko w porządku bo właścicielem jest rozjebus ...
Nie wpisuj tu nazwy kibol.eu ,nie polecaj i nie pisz że wszystko w porządku bo właścicielem jest rozjebus ...
-
Zgadza się. Pod koniec zeszłego roku firma ULTRA-STYL zmieniła właściciela.VJ pisze:Pamiętam Ultra Styl jako producenta vlepek ze śląska. teraz widzę tą samą nazwę, graficznie podobnie ale już Trójmiasto. To ta sama firma tylko zmienił się właściciel?
-
czy ktoś może coś mi napisać o producencie Supras? Kto u niego robił jakieś gadżety? Jak terminy, jakość i ceny w porównaniu do innych?
-
Co uważacie u smyczach robionych u Michała z Łodzi? Są trwałe i nie niszczą się szybko? sublimacyjny nadruk,dwustronna, full color, metalowy karabińczyk i czy jest złączka?
-
Zawsze robiliśmy w drukshop.pl. Wszystko elegancko także polecam.FLAGI_MaRo pisze:mikolaj302 pisze:Panowie a kurtki wiatrówki gdzie najlepiej????kevin_19RR19 pisze:Mam takie pytanie w jakie firmie najlepiej zrobić wiatrówki?
-
witam. Od jakiegoś czasu zauważyłem sporo pozytywnych komentarzy co do osoby która posiada taki adres maila [email protected] .... Czy mógłby ktoś coś więcej o tym człowieku napisać??
-
Dla tego chciałbym jakieś przykładowe realizacje... Ja powiem tak nie interesuje mnie coś takiego jak reklamowanie się, że najwyższa jakość, a na pytanie na jakiej koszulce będzie robiony nadruk dostaję Stedman, Adler itp. Chcę zrobić porządne koszulki w małej ilości, ale chcę by były dobre i solidne i profesjonalnie wykonane (np. jak Stoprocent, Pretorian). Ja się śmieje z tych którzy wyśmiewają, że ktoś śmiga w szmatach JP (podróbkach), a sam w takich samych szmatach lata i to jeszcze z nadrukiem swojego klubu... Jeżeli ten Ziom szyje na zamówienie i robi to z dobrych materiałów i nici/maszynach to ok z chęcią skorzystam... Ostatnio w pewnej szwalni zamówiłem 30szt koszulek i materiał naprawdę dobry, ale nici się pruły strasznie, nie wiem czy była to kwestia złego zszycia czy kiepskich nici... Jeżeli jest jeszcze tu ktoś kto ogarnia naprawdę znikome ilości koszulek (bez nadruku) szyte na zamówienie to dawajcie na PW interesuje mnie gramatura ok 210/220 (tylko żeby to naprawdę była taka gramatura a nie tylko z opisu bo takie rzeczy też miały miejsce)
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
U kogo można wykonać 40-50 smycz?
Piszcie, tutaj lub na PW.
Piszcie, tutaj lub na PW.
http://allegro.pl/smyczki-kibolska-polska-smyczki-i2115796887.html