Mario_Stomil pisze:
Słaba ta Twoja wiara..
Moge Ci smialo powiedzieć, ze zrobil dobrze..
Nie masz racji
Pisze się razem
Któryś z Nas się myli
kawał c**** pisze:W pytę, że dla Ciebie wyznacznikiem poprawnej pisowni jest jakiś tekst hip hopowy.
Antypolicyjnej pisze się razem, ewentualnie można z pauzą.
dobre vlepki Resovii druga vlepka troche na wzor Cracovii ale OK 8/10
"Ta, zaraz ktos jeszcze napisze że u niego na imprezie to kogoś zabili albo rozdupcyli całą chałupę urządzając sobie dziką orgię. Widac kilku internetowych chuliganów na siłe chce pokazac w jakim to oni hardcorowym towarzystwie się nie obracają i jakich to kozackich akcji nie odwalają "
projekty:
a co do pana z NH to do jakiej niby wlepki Cracovii wlepka Gwardzistow jest podobna?
no chyba ze tym podobienstwem sa bialo-czerwone barwy...
patologia
Vlepki Ruchu dobre nawet bardzo. Przejrzyste i proste to mi sie podoba. 8,5/10
Co do vlepek Apatora to mam takie pytania?
+ Wyjaśnijcie mi sens tego hasła na vlepce w lewym dolnym rogu?
+ Dlaczego na vlepce (prawo u góry) macie różne barwy raz żółto-biało-niebieski, z kolei niżej żółto-niebiesko-biały ?!
+ Pomijam już to ściągnięte hasło z 2 vlepki u góry i to że są wklejane postacie z kultowych chuligańskich filmów, a no i "Jak by" zamiast jakby.
PS. Tak wiem, czepiam się PozdRo
Slomka jakim prawem wrzucasz projekty które ja robie skoro Ciebie to nie dotyczy ? Robiłeś je ? To jest twoja fucha ?
Co do reszty skąd ku*** wiecie czy oficjalne czy nie ? Zajmujecie się tymi vlepami ? Nawet własnego forum ku*** nie przeglądacie, a tam jest wyraźnie napisane jakie to są vlepy ...
fan pisze:nawet jak nieoficjalna seria to sami przyznacie że hasło na jednej z wlepek: GKS Piast Gliwice Władcy Górnego Śląska jest conajmniej śmieszne
A czy ktokolwiek rządzi na CAŁYM Górnym Śląsku ? po prostu fajne hasło i tyle ...
;> pisze:Nie wiem czy za dużo wypiłem czy co... ale wydaje mi się, że tam pisze
"Włady Gurnego Śląska"
Alkohol masz oszukany = kurza ślepota Poważnie mówiąc, koleś zmniejszył obrazek i wkleił w chujowej jakości i to przez tą jakość wygląda jak GURNEGO Bardziej bym twierdził że nie polskich liter.
„... Światem nie rządzą prawa spisane na papierze. Światem rządzą ludzie. Niektórzy trzymają się prawa, inni nie. Każdy człowiek sam decyduje o tym, jak urządzi swoje życie. No i potrzeba też trochę szczęścia, żeby ktoś inny nie zepsuł ci wszystkiego, co zbudowałeś. To wcale nie takie proste, jak uczą w podstawówkach. Ale dobrze jest mieć parę mocnych zasad i zawsze się ich trzymać. W małżeństwie, w życiu, na wojnie – zawsze i wszędzie...”