AMBER CUP - V edycja
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: AMBER CUP - V edycja
Do Rudi, czytać potrafię, ale pytałem ponieważ obić LECHIE ,brzmi dumnie ale tak jak się spodziewałem bez pokrycia, bo obić chłopaków z chuliganki a ultrasów czy też piwoszy to co innego,no wybacz ale znam trójmiejskie realia i wiem na co stać chuligankę Arki, stąd moje zaskoczenie i zarazem zapytanie.
-
Bylo tak ze Arka odmowiła nam spotkania zreszta po raz kolejny wiec to dla nas zadna niespodzianka, potem kilkunastoosobowa grupka wracała z Amber Cup wiec Arkowcy w 3 razy wiekszej liczbie ich obili , do nastpenego o ile znowu sie nie przestraszycie.
GDYBY INTERESOWAŁA NAS PIŁKA , BYLIBYŚMY PIŁKARZAMI.
-
Wez juz przestan za przeproszeniem pierdolić, bo trojmiasto to ty chyba na tvn meteo jedynie widziałes.azs1984 pisze:Do Rudi, czytać potrafię, ale pytałem ponieważ obić LECHIE ,brzmi dumnie ale tak jak się spodziewałem bez pokrycia, bo obić chłopaków z chuliganki a ultrasów czy też piwoszy to co innego,no wybacz ale znam trójmiejskie realia i wiem na co stać chuligankę Arki, stąd moje zaskoczenie i zarazem zapytanie.
[link]
-
Arkadia-Zróbice to samo z nami , ale najpierw odbierzcie telefon , a nie ustawiacie sie na przypadkowych Lechistów. jeśli checie obić Lechie to róbcie to z tymi za kogo sami sie uważacie i wtedy piszcie po necie jaką to akcje zrobiliście.CHWM pojedyńcze osoby na turnieju. i to tylearkaida pisze:pepeknawierzchu pisze:Przed turniejem Lechia proponuje Arce wspólne grzybobranie, na co panowie z Gdyni nie przystają. Za to w powrocie z Amber około 15 młodych Lechistów zostaje obitych w pociągu przez ponad 3 razy liczniejszą grupę Arki, tracą barwy.
Tyle by było atrakcji. Reszty nie musicie sobie dopowiadać.
Ustawiamy sie w około 70 osob na Wasze auta, którymi rzekomo podróżuje Wasza ekipa bo sie w pierwszą strone mocno spinacie w Gdyni, niestety w powrotną strone nie jestescie juz tacy mocni i 3 Wasze auta mijają nas w szaleńczym tempie przed Redą i tylko zdziwione mordy widac w oknach wiec dostajemy cyne że grupa podróżująca pociągiem wkrótce będzie w Gdyni wiec robimy z nimi to co byśmy też zrobili z Wami. w pociągu było około 30 osób od Was, wiec sie nie ośmieszajcie.
To jest nasze oficjalne stanowisko i żadnego innego nie będzie.
-
kaka,znaczy się,że wy trafiacie zawsze te odpowiednie osoby????????Nie rozśmieszaj mnie...
-
lepiej baczniej przyjrzalbym sie rzuconymi serpentynami przez Gryfa, - wg mnie nie byly one jednakowej dlugosci a to kloci sie ze standardami wyznaczonymi przez scene kibicowska na swiecie.fanatyczny. pisze:Czyli po jakiemu? ku*** ludzie jak już piszecie oficjalną relację to chociaż sprawdźcie czy się nie ośmieszycie takim czymś. Nie istnieje taki język. W Argentynie mówi się po hiszpańsku, więc co najwyżej oprawę mogliście zrobić po hiszpańsku.Tricolores pisze:Zbieramy się pod ratuszem, skąd ruszamy przez miasto w stronę hali paraliżując ruch w mieście. W hali meldujemy się w pół tysiąca, do tego z nami setka Lechii z flagą i dyszka Pomezanii z flagą. Jest też Śląsk w kilkanaście osób. Podczas oficjalnego otwarcia przez prezydenta miasta odzianego w szalik Polski, leci "...KS Gryf nigdy nie zginie" i sporo gwizdów. Gość co by nie mówił, swoim dotychczasowym zachowaniem pokazuje, że ma nas głęboko. Prezydent szybko zmyka. Po tym pierwszy mecz Gryfa i oprawa ze świateł chemicznych przy zgaszonym świetle, jednak TV i organizatorzy odwalają nam numer, nie gaszą światła i nie ma spodziewanego efektu więc kupa kasy idzie psu w d***. Gryf rozgrywa tylko trzy mecze grupowe. Podczas drugiego wyrzucamy sporo konfetti i serpentyn. Trzeci mecz to sektorówka wzorowana na fladze GRYF KING, która przyjechała od producenta 5 minut przed prezentacją! Twarzą turnieju był boski Diego, więc oprawa po Argentyńsku. Podczas spotkań Lechii doping słabszy, ale "My wierzymy..." wychodzi idealnie. Swoich piłkarzy starają się też dopingować fani z Wrocławia. Po meczach grupowych w większości opuszczamy halę, dając do zrozumienia, że nas nie interesuje piłka nożna tylko Gryf Słupsk, który od dawna bieduje, ma rzeszę wiernych fanatyków, ale nikt nie chce wesprzeć naszego klubu.
[link]
[link]
[link]
http://www.youtube.com/user/bedzik33#p/ ... GtZwXnYl10
czekam na oficjalne stanowisko Gryfa w tej sprawie.
j****
-
-
tatarak tego nie powiedziałem. bardzo chcemy trafic te odpowiednie osoby , ale wy jakoś nam skutecznie nie pozwalacie do tego dopuścić mimo tylu propozycji.
Ty odbierzesz to jako spina ja jako stwierdzenie faktów.
Ty odbierzesz to jako spina ja jako stwierdzenie faktów.
-
odświeżę trochę temat.
w 6 edycji gamy na pewno my, Lechia, Śląsk i GKS Katowice.
prowadzone są jeszcze rozmowy z innymi klubami.
w 6 edycji gamy na pewno my, Lechia, Śląsk i GKS Katowice.
prowadzone są jeszcze rozmowy z innymi klubami.

-
Można liczyć na jakąś delegacje GieKSy?
-
a będziecie znowu śpiewać skserowaną od nas piosenkę "Za nasze miasto i za te barwy.." ??
-
dostaną 100 miejsc na hali.OnTourowiec pisze:Można liczyć na jakąś delegacje GieKSy?

-
tak długo jak wy będziecie śpiewać luczjolewielki CWKS pisze:a będziecie znowu śpiewać skserowaną od nas piosenkę "Za nasze miasto i za te barwy.." ??
[email protected]
FB - STORMstreetwear
FB - STORMstreetwear
-
7 stycznia w Gryfii zobaczymy: Śląsk Wrocław, Lechię Gdańsk, GKS Katowice. Organizatorzy czekają jeszcze na odpowiedzi z Jagiellonii Białystok i Widzewa Łódź.

-
O której rozpocznie się turniej w sobotę i o której mniejwiecej planowane jest zakonczenie?
-
prawdopodobnie od 13 do 16Stadionowy Zegar pisze:O której rozpocznie się turniej w sobotę i o której mniejwiecej planowane jest zakonczenie?
"Żeby żyć, trzeba mi dymu rac, tego dopingu, głosów z tysięcy gardeł na stadionie".-Dawid Zapisek
-
I znany już jest pełny skład turnieju?
-
na dzien dzisiejszy czekamy na odpowiedzi Jagi i WidzewaWITAM2 pisze:I znany już jest pełny skład turnieju?
"Żeby żyć, trzeba mi dymu rac, tego dopingu, głosów z tysięcy gardeł na stadionie".-Dawid Zapisek
-
i potwierdziły juz obie druzyny przyjazd na turniej?
-
-
-
Kibice Gryfu przyczyniają się do wyboru drużyn grających w turnieju czy to raczej zarząd wszystko załatwia ? I czy zaproszona została Wisła K. patrząc pod względem Ś-W-L ?
Cały czas trzymać fason- wygrać, przegrać zawsze z klasą !
-
Raczej załatwia to wszystko zarząd i miasto .Cyniczny pisze:Kibice Gryfu przyczyniają się do wyboru drużyn grających w turnieju czy to raczej zarząd wszystko załatwia ? I czy zaproszona została Wisła K. patrząc pod względem Ś-W-L ?
Maskotki Euro 2012 na turnieju Amber Cup w Słupsku
Organizatorom turnieju Amber Cup po rozmowach ze spółką pl.2012 udało się wynegocjować, że maskotki Sławek i Slavko będą mogły być obecne podczas sobotniego dnia turnieju - 7 stycznia.
VI edycja Amber Cup zainauguruje rok mistrzostw EURO 2012.
7 stycznia, w hali Gryfia zobaczymy: GKS Katowice , Śląsk Wrocław, Lechię Gdańsk, Gryfa Słupsk. Organizatorzy czekają jeszcze na odpowiedź z Jagiellonii Białystok.
Oprócz piłkarzy tych zespołów wystąpią gwiazdy reprezentacji sprzed kilku lat: Kamil Kosowski, Marcin Żewłakow i Tomasz Kłos. Będzie też zawodnik Wisły Kraków - Łukasz Garguła oraz zawodnicy grający obecnie w reprezentacji: Rafał Murawski, Adrian Mierzejewski, Marcin Wasilewski.
Dzień wcześniej (piątek, od godz. 8 do 20) odbędzie się turniej regionalny, którego zwycięzca wystąpi w Turnieju Gwiazd.
Spotkania VI Amber Cup w hali Gryfii przy ul. Szczecińskiej odbywać się będą na sztucznej, specjalnie rozłożonej na czas trwania zmagań, murawie.
http://pl.tinypic.com/r/rrqfkz/8
-
nie my o tym decydujemy.Cyniczny pisze:Kibice Gryfa przyczyniają się do wyboru drużyn grających w turnieju czy to raczej zarząd wszystko załatwia ? I czy zaproszona została Wisła K. patrząc pod względem Ś-W-L ?
tych maskotek na szczęście nie będzie na turnieju.

-
-
Mam dwa pytania:
1. Ile miejsc ma hala,w której odbędzie się turniej Amber Cup?
2. Kto dostał bilety,które miały dostać Widzew i Jagiellonia?
K.S. KUŹNIA USTROŃ
-
Slask i Lechia chyba odpuszcza ten turniej skoro w tym samym czasie jest dwudniowy turniej Wisły w Krakowie.
-
1. 3000 miejscFight Łapa pisze:Mam dwa pytania:
2. GieKSa dostała około 100 biletów

-
Bardziej chodziło mi o to,czy zwiększyliście ilość biletów dla GKSu Katowice,skoro nie będzie Widzewa ani Jagi.Pablo_LG pisze:1. 3000 miejscFight Łapa pisze:Mam dwa pytania:
2. GieKSa dostała około 100 biletów
K.S. KUŹNIA USTROŃ
-
Gryf z oprawą na całej trybunie.
-
jest chyba Lechia, słyszane jesteśmy zawsze tam, teraz masa serpentyn jak chyba rok temu?
-
Orange Sport info. Koncówki meczów grupowych są.
-
Na turnieju bardzo dużo Gryfa i Lechii.Przed halą był namiot piwny z telebimem i tam non stop około 150 osób z obu ekip.
-
-
a czym spowodowana nieobecnosc GKSu ?
-
Hokejem chyba.
Dzisiaj grali z Legią Warszawa.
Ale lepiej niech ktoś z GKSu napisze.
Dzisiaj grali z Legią Warszawa.
Ale lepiej niech ktoś z GKSu napisze.
K.S. KUŹNIA USTROŃ
-
-
Mieliśmy hokej z Legią, który nakręcaliśmy od dłuższego czasu - efektem nadkomplet i prawie tysiąc osób w młynie (co na tą ligę jest rzadkością).
Organizatorzy chcieli nam przekazać bilety (najpierw 100, potem 200), ale było to takie lekko mówiąc mało profesjonalne. Specyfika hali tam jest taka, że nie mieliśmy większych szans na zgodę policji. Ale tak jak pisałem wyżej - tematu nie było z powodu hokeja.
PS. To tylko zwykły turniej i aż dziwię się, że dorobił się jakiegoś osobnego tematu. Remes Cup po Spodku był jednym turniejem godnym uwagi pod względem kibicowskim, ale też się zepsuł (rok temu).
Organizatorzy chcieli nam przekazać bilety (najpierw 100, potem 200), ale było to takie lekko mówiąc mało profesjonalne. Specyfika hali tam jest taka, że nie mieliśmy większych szans na zgodę policji. Ale tak jak pisałem wyżej - tematu nie było z powodu hokeja.
PS. To tylko zwykły turniej i aż dziwię się, że dorobił się jakiegoś osobnego tematu. Remes Cup po Spodku był jednym turniejem godnym uwagi pod względem kibicowskim, ale też się zepsuł (rok temu).
Stowarzyszenie Kibiców GKS-u Katowice "SK 1964"
[link]
[link]
-
Oficjalna relacja:
Zbieramy się przed Ratuszem, skąd w 200 głów ruszamy w stronę hali na turniej. Podczas przemarszu odpalamy sporą ilość pirotechniki, co daje zajebisty efekt ! Prowadzimy dobry doping, momentami dołącza do nas cała hala. Ostateczny wynik w młynie to ok. 350 głów + kilkadziesiąt Lechia. Na turnieju meldują się delegacje Chojniczanki Chojnice oraz Pomezanii Malbork, za co wielkie dzięki ! Nie zapominamy o braciach, którzy są po drugiej stronie muru. Wywieszamy transparent oraz lecą „Pozdrowienia do więzienia” . Nie obyło się również bez „pozdrowień” dla PZPN’ u. Przed każdym meczem naszych grajków Ultrasi prezentują oprawę. Przed meczem otwarcia turnieju, który przyszło nam grać z Lechią prezentujemy sreberka oraz dwie sektorówki – jedna z herbem klubu, zaś druga z herbem miasta. Na drugi mecz prezentujemy sektorówkę „GRYF” oraz machajki w barwach. W ostatnim meczu rzucamy sporą ilość serpentyn oraz konfetti. W ostateczności nasi piłkarze wygrywają jeden mecz i zajmują 5 miejsce. Po meczach grupowych w większości opuszczamy halę, dając do zrozumienia, że nie interesuje nas piłka nożna tylko Gryf Słupsk, który od dawna bieduje, ma rzeszę wiernych fanatyków, ale nikt nie chce wesprzeć naszego klubu. Do następnego !
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
Zbieramy się przed Ratuszem, skąd w 200 głów ruszamy w stronę hali na turniej. Podczas przemarszu odpalamy sporą ilość pirotechniki, co daje zajebisty efekt ! Prowadzimy dobry doping, momentami dołącza do nas cała hala. Ostateczny wynik w młynie to ok. 350 głów + kilkadziesiąt Lechia. Na turnieju meldują się delegacje Chojniczanki Chojnice oraz Pomezanii Malbork, za co wielkie dzięki ! Nie zapominamy o braciach, którzy są po drugiej stronie muru. Wywieszamy transparent oraz lecą „Pozdrowienia do więzienia” . Nie obyło się również bez „pozdrowień” dla PZPN’ u. Przed każdym meczem naszych grajków Ultrasi prezentują oprawę. Przed meczem otwarcia turnieju, który przyszło nam grać z Lechią prezentujemy sreberka oraz dwie sektorówki – jedna z herbem klubu, zaś druga z herbem miasta. Na drugi mecz prezentujemy sektorówkę „GRYF” oraz machajki w barwach. W ostatnim meczu rzucamy sporą ilość serpentyn oraz konfetti. W ostateczności nasi piłkarze wygrywają jeden mecz i zajmują 5 miejsce. Po meczach grupowych w większości opuszczamy halę, dając do zrozumienia, że nie interesuje nas piłka nożna tylko Gryf Słupsk, który od dawna bieduje, ma rzeszę wiernych fanatyków, ale nikt nie chce wesprzeć naszego klubu. Do następnego !
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]