elo1312 pisze:...bla...bla...bla...
Mialem nic nie pisac na temat tego wybornie obeznanego, ale gosc przegina.
Tak na poczatek: jezeli wezmie sie pod uwage twoja Polszczyzne (gramatyka i ortografia) to nie mozna pozbyc sie wrazenia, ze jestes po prostu malolatem – napinaczem. Wisi mi co piszesz na temat sceny niemieckiej, bo ona mi rowniez wisi. Jednak to piszesz o FCSP jest kupa klamstw i przesadzen. Pewnie pobierasz je z innych niemieckich forow, do tego cos dodasz od siebie i swirujesz madrale. W porzadku, jezeli nas nienawidzisz, nie ty pierwszy i nie ostatni, ale przestan bzdzic; tu masz przyklady:
elo1312 pisze:... Na meczu nienawisci Hansa Rostock - sankt pauli. Rostock pokazuje + niszczy / pali wazne
flagi flagi od was skrojone na waszym turnieru kibicowskim (w tym tez
flaga bohemians praha + stpauli i takze flaga skinheads st.pauli) a wy staliscie bierni w sektorze.
Flaga Bohemians + St. Pauli
TO BYLA WLASNIE FLAGA SKINOW, "zdobyta" podczas innej imprezy! Troche bolalo, ale bylo wiadomo, ze kiedys to sie stanie. Inne spalone gadzety? To jak widac wylacznie nowiutkie pierdoly z oficjalnego fan-shopu, ktorych nikt z nas nie nosi. Wiec nie wiem, komu zostaly skrojone, mozliwe tez, ze zostaly kupione.
A ze stalismy biernie? Sam odpowiedziales sobie na ta kwestie:
elo1312 pisze:
Dodam z ciekawosci ze na tym meczu bylo z 2 tys.(!!!) psow,
elo1312 pisze:against modern pisze:ile Drezna na St Pauli ?? jakieś foto ??
Oficjalnie zero ze wzgledu na zakaz wyjazdowy za bvb-SGD, ale jakies 100-200 osoby incognito ktore przez inne mozliwosci sobie bilety zalatwily i tak byly porozsiewani po calym stadionie w wiekszosci
bez barw.
A wlasnie, ze z barwami; trudno schowac sie w zoltych barwach na brazowo-bialym stadionie.
elo1312 pisze:... to wy po HSV o pomoc dzwoniliscie jak przed knajpa ´JollyRodgers´ stali, to wy nie wiedzieliscie co zrobic jak oni wam na turnier kibicow wjechali i sobie flagi powybierali, to wy straciliscie w c*** barw przed i po swoich meczow przed partizanty z HRO...
Co to jest 'JollyRodgers'?
NIKT NIGDY NIE wjechal nam na zaden turniej kibicow!
Ta partyzantka z hro to akurat emigranci za chlebem z tej wiochy do cywilzowanego swiata.
Takze, przestan pisac wiecej czegokolwiek na temat FCSP i git!
PS. A moze ty jestes po prosto "nisc 2.0"
„Nigdy się tyle nie kłamie jak przed wyborami, w czasie wojny lub po polowaniu“ – Otto von Bismarck
„Nigdy się tyle nie kłamie jak przed wyborami, w czasie wojny i po meczu piłki nożnej“ - ja