kocur1488 pisze:
mądralo z Olsztyna, to że nie dajemy wpisów na kibice.net nie znaczy, że nie działamy, choć faktycznie nasza jesień zdecydowanie słabsza od kilu poprzednich. wspieramy często Warmię, zaliczamy kilka naszych wyjazdów no i większość Jagiellonii, w różnych liczbach.
co do sparingu to potwierdzam[/quote]
W tym sezonie to byłem chyba na większej liczbie wyjazdów Mazura niż ty, więc może byś z szacunkiem się do mnie odnosił, co? Gdzie byliście w tym sezonie na wyjazdach Mazura? Nie interesuje mnie, że sobie jeździcie do Białegostoku albo z Warmią Grajewo. Wasza strona nie działa, więc jedyne info o waszej działalności jest w TMK, a tam same zera. W Olsztynie też zero oczywiście, do klatki można było wejść, a was nie było. Jaki był powód waszej nieobecności? Czy ma to związek z podwyżką cen benzyny?[/quote][/quote]
w tmk mówisz? hehe, dobre źródło informacji
tak w tej rundzie zaliczamy tylko 3 wyjazdy za Mazurem i jest ona hujowa w naszym wykonaniu pod tym względem. lepiej? Spadliśmy do IV, teraz spadamy do okręgówki i mamy kryzysik. I jeździmy sobie nie tylko do Białego ale też na wyjazdy po całej Polsce i czasem uda nam się kogoś jebnąć w łeb, więc i tak działamy prężniej niż połowa ekip z regionu, poza tym nie mamy w zwyczaju ( jak np. wy ) opisywać naszych nieudanych akcji. obiecuje, że z dedykacją dla Stomilu postaramy się rozwinąć skrzydła na wiosnę, a może nawet reaktywować stronkę, pasuje?
jak chcesz wiedzieć czemu nas nei bylo w Oln podbij na pw.