Flaga nie wisiała, Widzew wspiera w 50 osób/bez_napinki pisze:ile FCB wspiera Ruch? wisiala FCB flaga na meczu?

Komentarze 2-5 grudnia
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Komentarze 2-5 grudnia
-
Oprawa ładna ale hasło ni jak się ma do Korony tak samo pasuje jak do KSP przyśpiewka Jesteśmy zawsze tam... co było słychać w Gdańsku :Dhorda pisze:zajebista oprawa Korony Kielce:
YOUNG BOYS HOOLIGAN'S. . . MY TU TYLKO GRILLUJEMY!
-
Że oprawa sie powtarza ...? ( Korona )
No daj spokój Koronie, Kolejna świetna "malowanka".
Motyw fajny ,jak dla mnie , jak na razie oprawa kolejki, zobaczymy pozniej ....
No daj spokój Koronie, Kolejna świetna "malowanka".
Motyw fajny ,jak dla mnie , jak na razie oprawa kolejki, zobaczymy pozniej ....
-
Grupa YBH'01 obchodziła 10 lecie i ultrasi poświęcili im tą oprawe, więc nie rozumiem do czego pijesz? Przecież nikt sie nie napina, że to najwyższych lotów ekipa w Polsce i każdy sie ich boi, bo leją wszystkich jak leci.Qestions pisze:Oprawa ładna ale hasło ni jak się ma do Korony tak samo pasuje jak do KSP przyśpiewka Jesteśmy zawsze tam... co było słychać w Gdańsku :Dhorda pisze:zajebista oprawa Korony Kielce:
-
chyba nie zrozumiałeś pytania..pytał o FCB a nie o cały Widzew.Rozkoszny pisze:Flaga nie wisiała, Widzew wspiera w 50 osób/bez_napinki pisze:ile FCB wspiera Ruch? wisiala FCB flaga na meczu?
-
A czy to jest takie ważne ile było FCB? Widzewa było 50 osób i ciach bajera. Taka informacja wystarczy.EBE1977 pisze:chyba nie zrozumiałeś pytania..pytał o FCB a nie o cały Widzew.Rozkoszny pisze:Flaga nie wisiała, Widzew wspiera w 50 osób/bez_napinki pisze:ile FCB wspiera Ruch? wisiala FCB flaga na meczu?
-
Z FCB dokładnie 6 osób, to nawet Drużbice były w 8 osób.
-
3 osoby zatrzymane (oficjalnie jako świadkowie) ale zostali zbadani przez techników czy nie mieli styczności z środkami pirotechnicznymi i przesłuchani po 3 godzinach nie mając podstaw do zatrzymania zostają wypuszczeni
-
Barwinek1973 pisze:3 osoby zatrzymane (oficjalnie jako świadkowie) ale zostali zbadani przez techników czy nie mieli styczności z środkami pirotechnicznymi i przesłuchani po 3 godzinach nie mając podstaw do zatrzymania zostają wypuszczeni
ja p******* ... i takie rzeczy się dzieją w Polsce ... na czym polega takie badanie, do c**** miłego ??
-
Jak miales kontakt z piro lub jakakolwiek substancja wybuchowa wystarczy,ze przejada co reke takim specjalnym skrawkiem papieru i maja w pare sekund wynik.
-
to już później. najpierw z rąk pobierają ewentualne ślady prochu za pomocą czegoś co wyglądem i lepkością przypomina klej w sztyfcie.
sok pisze:
Czytajac nie raz relacje zagranicznych ekip na pewno natkneliscie sie na okreslenie 'Wentylatory' na kibicow/chuliganow. Skad taka nazwa ? To cos w rodzaju slangu ? Jak to tlumaczyc doslownie ?
Czytajac nie raz relacje zagranicznych ekip na pewno natkneliscie sie na okreslenie 'Wentylatory' na kibicow/chuliganow. Skad taka nazwa ? To cos w rodzaju slangu ? Jak to tlumaczyc doslownie ?
-
a dokładniej biorą "wymaz" z dłoni i jakimś środkiem przykładają do dłoni i dają to do badań do laboratorium (za dużo się naoglądali CSI w telewizji).
-
Dokładnie to dla 70 dzieciaków + 10 nauczycieli. Każdy z dzieciaków dostał okazyjną biało zieloną czapkę z napisem LGFT w ramach mikołajek.Farstone pisze:W Gdańsku na meczu dobrze słyszalna grupa dzieci na rodzinnym /ok 40 - 50 główek:-)/ Brawa dla nich i ich "młynarza", prawdopodobnie to FC z Tczewa.
Poniżej filmik i trochę fotek dla zainteresowanych:
http://www.youtube.com/watch?v=fjSHUuje ... r_embedded
http://www.lechia.net/images/archiwum/f ... 600%5D.jpg
-
A jak jest z tym "prochem" na ubraniu ? Nie przejdzie, że po prostu stało się obok ?
(Oczywiście jak na rękach nic ni było).
-
Gumowe rękawiczki załatwiają sprawę?
zamiast gadać o zasadach lepiej ich przestrzegać
-
JebacZakazy pisze:A jak jest z tym "prochem" na ubraniu ? Nie przejdzie, że po prostu stało się obok ?
Nie badają takich rzeczy nie są w stanie tego udowodnić
-
Ba czasem to nawet zbieraja odpaki po racach i sciagaja odciski palcow ;)
-
W Kielcach to normalka, nie pierwszy i nie ostatni raz. CHWDPagainst modern pisze:Barwinek1973 pisze:3 osoby zatrzymane (oficjalnie jako świadkowie) ale zostali zbadani przez techników czy nie mieli styczności z środkami pirotechnicznymi i przesłuchani po 3 godzinach nie mając podstaw do zatrzymania zostają wypuszczeni
ja p******* ... i takie rzeczy się dzieją w Polsce ... na czym polega takie badanie, do c**** miłego ??
-
Qestions pisze:Oprawa ładna ale hasło ni jak się ma do Korony tak samo pasuje jak do KSP przyśpiewka Jesteśmy zawsze tam... co było słychać w Gdańsku :Dhorda pisze:zajebista oprawa Korony Kielce:
YOUNG BOYS W LATACH około 98-2002 to młoda ekipa GieKSy .
Tak była nazywana grupa .I znana była ekipą z poza Katowic .
http://pl.tinypic.com/r/rrqfkz/8
-
Ekipom, do k**** nędzy!!!_GKS1964Katowice_ pisze:Qestions pisze:Oprawa ładna ale hasło ni jak się ma do Korony tak samo pasuje jak do KSP przyśpiewka Jesteśmy zawsze tam... co było słychać w Gdańsku :Dhorda pisze:zajebista oprawa Korony Kielce:
YOUNG BOYS HOOLIGAN'S. . . MY TU TYLKO GRILLUJEMY! tylko wiejskie życie
-
A ja tak napisze od siebie ze liczba Ruchu wcale mnie nie dziwi zawsze jezdza w dobrej liczbie i ogolnie w tej rundzie Ekipy Ruchu i Górnika podniesli poprzeczke dla Reszty ekip. Co do Oprawy Korony jak zawsze miazga.
-
no to będą zwracać pieniądze :-)Żółty_Kubek pisze:Polonia ustalila minimum wyjazdowe 200 osob w przeciwnym razie beda zwracac pieniadze za wyjazd.
Z tego wynika ze jednak pojawili sie w te minimum 200 osob w Gdansku?
muszę im oddać,że ten numer z "minimami" to fajny patent na napędzanie ludzi na wyjazdy, w każdym klubie znajdą się ludzie, którzy pojechaliby na wyjazd ale boją się, że w małej liczbie spotkają ich nieprzyjemne przygody a słysząc o minimum czują się bezpieczniej. Potem jak już jadą jest za późno ;)
-
Teraz walka czy chodzi o ta co byla tydzien temu ?horda pisze:GKS Jastrzębie vs Odry Wodzisław (20x20) składy do 23 lat. Wygrana GKS-u
'' Nie liczy sie odleglosc liczy sie fanatyzm '' fc DzieRzoniow
-
Horda chciałeś zagrać kumatego no ale coś nie pykło. Ta walka miała miejsce już jakiś czas temu i było o niej pisane już. Chciałem sam sprawdzić co jest warte info z szalikowców no i dostałem wczoraj esa o tej walce Jastrzębia z Odrą właśnie. Z prawie miesięcznym opóźnieniem wysłali mi również info o walce Elany z Bałtykiem heh.
-
Poważnie serwis oferuje informacje smsem o grillu? Ja pierdolę,może dopiero się obudziłem,ale pomysł moim zdaniem - idiotyczny!Piknik1938 pisze:Horda chciałeś zagrać kumatego no ale coś nie pykło. Ta walka miała miejsce już jakiś czas temu i było o niej pisane już. Chciałem sam sprawdzić co jest warte info z szalikowców no i dostałem wczoraj esa o tej walce Jastrzębia z Odrą właśnie. Z prawie miesięcznym opóźnieniem wysłali mi również info o walce Elany z Bałtykiem heh.
Może jeszcze niech wysyłają pesele uczestników ale najlepiej tydzień przed walką,by wąsy,dziennikarze i kumaci też mieli szansę dowiedzieć się co i jak...
-
Trochę odbiję od tematu aktualnej kolejki ale na serio już mnie pusty śmiech ogarnia. Od zawsze był tutaj syf gdyż każdy moze sobie wejść i pocisnąć kogo mu się podoba ale ostatnimi czasy to już wogóle tragedia,jeden z drugim 5 wyjazdów pewnie nie mają i coraz modniejszy głupi tekst "bo jutro do szkoły" a sam pewnie jeszcze zapierdala z plecaczkiem:)Druga sprawa to anonimowe cisnięcie jakiejś ekipy, ja bym chciał aby każdy w pod nickiem czy coś miał nazwę swojego klubu,przynajmniej częsciowo może unikneło by się tych jebanych anonimowych napinaczy co to wszysko wiedzą wszystkich zlali i mają po 150 wyjazdów,rzecz jasna palcem po mapie:)
No a żeby już nie było że tak całkiem nie na temat to ile tej Polonii w Gdańsku było dokładnie i czy było Podbeskidzie w Białymstoku?
No a żeby już nie było że tak całkiem nie na temat to ile tej Polonii w Gdańsku było dokładnie i czy było Podbeskidzie w Białymstoku?
-
-
ekipa Young Boys to był wymysł jednego z kibiców z FC Łazy._GKS1964Katowice_ pisze:Qestions pisze:Oprawa ładna ale hasło ni jak się ma do Korony tak samo pasuje jak do KSP przyśpiewka Jesteśmy zawsze tam... co było słychać w Gdańsku :Dhorda pisze:zajebista oprawa Korony Kielce:
-
Nie do końca. Dość, że mogą się stopić na dłoni pod wpływem temperatury to jeszcze podobno używając ich i tak na racy zostawiamy odciski palców.C-45 pisze:Gumowe rękawiczki załatwiają sprawę?
-
Było.Nieaktualny pisze: No a żeby już nie było że tak całkiem nie na temat to ile tej Polonii w Gdańsku było dokładnie i czy było Podbeskidzie w Białymstoku?
-
Nas w Gańsku 206 osób w tym 1 dziewczyna z Cracovii. Mamy ze sobą 9 flag.
Na sektorze drobne przepychanki z ochroną o szalik Lechii który zdobywamy przed meczem.
Po meczu jedziemy autokarami pod stocznie i skladamy kiwaty ku pamięci ofiar wydarzeń grudniowych. Na powrocie na stacji przy Elblągu typową pokazówkę robi Olimpia. Widzimy stojącą przy autach ekipe Olimpii, mimo kilku kabaryn ruszamy w ich kierunku z chęcią wymiany vlepek, lecz oni zawijają sie do fur i odjeżdżają.
Wczoraj na Korona - Cracovia 4 osoby od Nas z flagą Muranów On tour.
Na sektorze drobne przepychanki z ochroną o szalik Lechii który zdobywamy przed meczem.
Po meczu jedziemy autokarami pod stocznie i skladamy kiwaty ku pamięci ofiar wydarzeń grudniowych. Na powrocie na stacji przy Elblągu typową pokazówkę robi Olimpia. Widzimy stojącą przy autach ekipe Olimpii, mimo kilku kabaryn ruszamy w ich kierunku z chęcią wymiany vlepek, lecz oni zawijają sie do fur i odjeżdżają.
Wczoraj na Korona - Cracovia 4 osoby od Nas z flagą Muranów On tour.
Jest nas niewielu ale w konkretnym celu.
Projekty: [link]
Gadżety i flagi: [link]
-
2-3 pary załatwiają sprawe odcisków :)fannn pisze:Nie do końca. Dość, że mogą się stopić na dłoni pod wpływem temperatury to jeszcze podobno używając ich i tak na racy zostawiamy odciski palców.C-45 pisze:Gumowe rękawiczki załatwiają sprawę?
Śląsk & Motor
-
-
WarszawskaPolonia pisze:Nas w Gańsku 206 osób w tym 1 dziewczyna z Cracovii.
w dwa autokary w tyle osób daliście radę się zmieścić? szacun
szkoda,że na tym oficjalnym filmiku z wyjazdu nie pokazaliście jak :)
http://www.youtube.com/watch?v=xtxaUPdnljI
PS. Kłamać trzeba umieć albo nie kręcić głupich filmów :-)))
-
Były 2 autokary, bus i auta.SzB pisze:WarszawskaPolonia pisze:Nas w Gańsku 206 osób w tym 1 dziewczyna z Cracovii.
Po raz kolejny pokazujesz jakim jesteś pajacem...
Jest nas niewielu ale w konkretnym celu.
-
Pomijając wszystko, SzB, czy Ty nie jesteś tym legendarnym jedynym Legionistą dojeżdżanym przez Polonię ;)? Bo zawsze z nimi tu 'walczysz', uwagi im wiele poświęcasz, dałbyś spokój...Nie jestem z KSP..
-
poniżej wylosował się ten filmik lechii z wyjazdu na PolonieSzB pisze:WarszawskaPolonia pisze:Nas w Gańsku 206 osób w tym 1 dziewczyna z Cracovii.
http://www.youtube.com/watch?v=dOG86RzM ... re=related
oglądam go co jakiś czas hehehe Lechia ludzie humoru
-
Ale co by nie mówić, to za c**** na żadnym zdjęciu nie ma nawet liczby zbliżonej do 200, max 140-150. Czy to zdjęcia ze stron Lechii, czy Polonii. A takie cuda to się nie zdarzają, żeby 1/3 osób była nieuchwytna dla czujnego oka wielkiego brata. Zresztą we Wrocławiu było to samo 130 według nich, a Śląsk pisał, że nawet przez moment tam więcej jak 80 osób nie było.
-
Tu jest 206 osób? Żeby tu było chociaż 150-170 było, a tu jest ok. 100. Nie wydaje mi się, żeby w czasie meczu połowa osób stała po giętą, no chyba, że u Was zakazowicze (:D) stali pod sektorem, w co wątpie, bo nie wiem czy u Was jacyś w ogóle są zakazowicze, bo i za co.
Swoją drogą co wisi między K6 on Tour a Fanatics Polonia?
Tu jest 206 osób? Żeby tu było chociaż 150-170 było, a tu jest ok. 100. Nie wydaje mi się, żeby w czasie meczu połowa osób stała po giętą, no chyba, że u Was zakazowicze (:D) stali pod sektorem, w co wątpie, bo nie wiem czy u Was jacyś w ogóle są zakazowicze, bo i za co.
Swoją drogą co wisi między K6 on Tour a Fanatics Polonia?