na stadionie PSV było ok30 osób, jeżeli chodzi o Den Haag to byli w ponad 100os. oczywiście nie wszyscy na meczu :-)FF1981 pisze:Chciałbym się dowiedzieć ilu Holendrów było na tym meczu ze strony PSV jak i Den Haag(jeśli byli)?
Re: Europejskie Puchary - Sezon 2011/2012
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Europejskie Puchary - 2011/2012 - Polskie ekipy
-
Nieaktualny
Jak na poziom skomplikowania wg mnie wyszło to zajebiście a teksty o przekombinowaniu trochę chyba słabe no bo ile można napierdalać sektorówkę do tego trans na płot jak to najczęsciej się u nas w kraju robi, trzeba wiciąz podnosić umiejętności noi poprzeczkę zawiesili sobie wysoko.Ktoś tu wpominał że wzorowana troche na oprawie Widzewa z meczu właśnie z Legią i było to całkiem niedawno, wcześniej też taką "anielsko-diabelską" oprawę i też na meczu z Legią hehe zrobiła Cracovia ale pamiętam że jakoś koło 2005 na meczu Legia-Wisła chyba pierwszy taki pomysł był wykorzystany, może ktoś ma zdjęcie to niech zapoda.Gdzieś widziałem foto Psv ale było to moze 15 osób, tylko tylu ich było czy lipne foto?
-
Warszawski(L)egion88
Czy tylko ja po apelu NS-ów spodziewałem sie dwustronnej kartoniady ? :)
Tak już poważniej to dla mnie miazga i tyle.
Tak już poważniej to dla mnie miazga i tyle.
-
fazimodo
Nie wiem czemu sie tak nia podniecacie. Powinno byc prawdziwe pieklo skoro napis brzmi "Nie jestesmy aniołami"
Cos porownywalne z tym

I tak kara za race i tak wiec powinni dac kilkadziesiat a nie jakas marna namiastke tego co moglo tam byc...
Cos porownywalne z tym

I tak kara za race i tak wiec powinni dac kilkadziesiat a nie jakas marna namiastke tego co moglo tam byc...
Jak ktoś nie widzi tam diabła, to polecam zobaczyć filmik z oprawy na pełnym ekranie. Jeśli dalej nie będziecie dostrzegać diabła to polecam wizytę u okulisty.
A wziąłeś pod uwagę, że do ogarnięcia całej oprawy w różnych miejscach sektora i do tego odpalenie jak byś chciał kilkudziesięciu rac wymaga udziału bardzo wielu odpowiedzialnych osób? Racy nie można dać byle komu, dlatego odpalono ich tyle ile odpalono, zresztą ktoś już wyjaśnił w którym miejscu i dlaczego akurat tyle piro.fazimodo pisze:Nie wiem czemu sie tak nia podniecacie. Powinno byc prawdziwe pieklo skoro napis brzmi "Nie jestesmy aniołami"
-
fazimodo
No ja rozumiem, ale wlasnie dlatego braklo 'tego czegos'fannn pisze:J
A wziąłeś pod uwagę, że do ogarnięcia całej oprawy w różnych miejscach sektora i do tego odpalenie jak byś chciał kilkudziesięciu rac wymaga udziału bardzo wielu odpowiedzialnych osób? Racy nie można dać byle komu, dlatego odpalono ich tyle ile odpalono z nawigacji satelitarnej, zresztą ktoś już wyjaśnił w którym miejscu i dlaczego akurat tyle piro.
Powinien byc totalny rozpierdol a tu tylko efektownie wygladajaca kartioniada
Tyle ode mnie
Mecz Wisły z Odense na
Polsat Futbol (13E - Cyfrowy Polsat)
Polsat Sport HD (13E - Cyfrowy Polsat)
Al Jazeera Sport +9 (26E & 13E & 7W AlJazeeraSport)
Sport 5 (Izrael)
TV 3+ Denmark (4.8E -Viasat)
TVc3+ Denmark HD (4.8E -Viasat)
internet
http://www.drhtv.com.pl/drhtv1.html
http://livemecz.com/transmisja.php
http://elitatvhq.pl/?go=transmisja&kanal=1
http://meczelive.com/mecze2.html
http://mecze.in/viewpage.php?pa
http://www.sports4u.pl/
http://activepl.tv/
Polsat Futbol (13E - Cyfrowy Polsat)
Polsat Sport HD (13E - Cyfrowy Polsat)
Al Jazeera Sport +9 (26E & 13E & 7W AlJazeeraSport)
Sport 5 (Izrael)
TV 3+ Denmark (4.8E -Viasat)
TVc3+ Denmark HD (4.8E -Viasat)
internet
http://www.drhtv.com.pl/drhtv1.html
http://livemecz.com/transmisja.php
http://elitatvhq.pl/?go=transmisja&kanal=1
http://meczelive.com/mecze2.html
http://mecze.in/viewpage.php?pa
http://www.sports4u.pl/
http://activepl.tv/
-
patriota84
dajcie spokój każdy z Was co jojczy ma własny klub możecie sie tam wykazać i wtedy sie wymądrzać siedząc przed kompem i mówić ze nic specjalnego jest bardzo żałosne co za czasy:/. Każdy kto tak narzeka niech pisze swoj klub i swoje osiągnięcia prywatne w tej dziedzinie...
ile Wisła otrzymała biletów na Odense ? wszystkie zostały przez nich wykupione?
co do oprawy Legii, na prawdę świetna, aż nie chcę mysleć ile czasu musiało zając ogarnięcie tego na tak dużej trybunie.
co do oprawy Legii, na prawdę świetna, aż nie chcę mysleć ile czasu musiało zając ogarnięcie tego na tak dużej trybunie.
-
Henderson_
Oprawa naprawdę kozak, przyjemnie się oglądało, ale trochę szkoda, bo duża ilość piro byłaby zaje/bistym jej zwieńczeniem...
-
Olsztynianin
- ostatnie ostrzeżenie
Oprawa na najwyzszym poziomie i co do tego nie mozna miec watpliwosci. Prawda jest taka, ze gdyby ta trybuna miala jeden poziom to nikt nie mialby sie do czego przyczepic i wszystko byloby przejrzyste, a tak to jakby nie patrzec srodek troche "znieksztalca" ta oprawe, ale to nie wina ultrasow, a mozliwosci jaka daje ta trybuna do robienia takowych opraw.
-
Krzesełko Stadionu
Oprawa przekozacka ale oczywiscie znajda sie chuligany z jakis podrzednych ekip albo osoby które w życiu nieprzyłożyły ręki do zrobienia oprawy
fanaticooo,fazimodo,isis i cała reszta przy ilu oprawach swoich ekip pracowaliscie?Moze byc PW
fanaticooo,fazimodo,isis i cała reszta przy ilu oprawach swoich ekip pracowaliscie?Moze byc PW
Gigantyczny wkład pracy !!!
Oprawa Legii w meczu z PSV tylko podkreśla, że mistrzami w Utrasowaniu
w Polsce są nieprzerwanie kibole Legii Warszawa...
Co do tych co płaczą, że za mało piro....
ich pierwszych widzę jak nadstawiają d*** za swoje kluby
przy (wręcz) niewiarygodnym monitoringu...
Realia ultraski w Polsce czy Europie są brutalne...
Złapani za takie niby nic (co piszą niektórzy) mają teraz kilkuletni lub dożywotni zakaz stadionowy (bo to najbardziej boli), nie żadne mandaty, areszty itp.
Tracisz to co kochasz !!! na zawsze.
A jak znajdą się kibole którzy odpalają piro, to wsjo-rawno ile...???
...ważne, że pokazuje to, że jesteśmy nienaprawialni, zawsze w naszym żywiole
i żadne zakazy nam tego nie odbiorą...
Inną sprawą jest to, że za każdą odpaloną racę ktoś musi beknąć, jak nie klub
(który za karę i tak zemści się naswoich kibicach), to Stowarzyszenia Kibiców, a jak nie
one, to dla przykładu klub wybierze najbliżej (wg nich, czy biletu) stojącego/siedzącego
kibica, i to on beknie !!!
Chwała Ultrasom za najwyzszy poziom !!!
Oprawa Legii w meczu z PSV tylko podkreśla, że mistrzami w Utrasowaniu
w Polsce są nieprzerwanie kibole Legii Warszawa...
Co do tych co płaczą, że za mało piro....
ich pierwszych widzę jak nadstawiają d*** za swoje kluby
przy (wręcz) niewiarygodnym monitoringu...
Realia ultraski w Polsce czy Europie są brutalne...
Złapani za takie niby nic (co piszą niektórzy) mają teraz kilkuletni lub dożywotni zakaz stadionowy (bo to najbardziej boli), nie żadne mandaty, areszty itp.
Tracisz to co kochasz !!! na zawsze.
A jak znajdą się kibole którzy odpalają piro, to wsjo-rawno ile...???
...ważne, że pokazuje to, że jesteśmy nienaprawialni, zawsze w naszym żywiole
i żadne zakazy nam tego nie odbiorą...
Inną sprawą jest to, że za każdą odpaloną racę ktoś musi beknąć, jak nie klub
(który za karę i tak zemści się naswoich kibicach), to Stowarzyszenia Kibiców, a jak nie
one, to dla przykładu klub wybierze najbliżej (wg nich, czy biletu) stojącego/siedzącego
kibica, i to on beknie !!!
Chwała Ultrasom za najwyzszy poziom !!!
-
FanaticFootball
Niewiem czy boli cie to że co mecz pucharowy Legi jest zajebista oprawa czy co ale jak ci jest czegoś za mało lub za dużo to zrób to na swoim stadionie i pokaż innym jak mają robić. NS postarało sie i chwała im za to a dalsze komentowanie niema sensu.Pzdr.fazimodo pisze:Nie wiem czemu sie tak nia podniecacie. Powinno byc prawdziwe pieklo skoro napis brzmi "Nie jestesmy aniołami"
Cos porownywalne z tym
Pogoń&Legia !
-
fazimodo
Jeszcze co do tego srania po gaciach na monitoring. Orientuje sie ktos czy po meczach w Poznaniu i w Warszawie (AMU) zlapano chociaz jednego ultrasa za race ?
-
marcin.kamienski
Oprawa dobra, szkoda, że pokazana dopiero w 80 minucie. Piro nie jest złe.
Transparent (część diabła) była powieszona do góry nogami:
Transparent (część diabła) była powieszona do góry nogami:
Kod: Zaznacz cały
http://img33.#.us/img33/1503/diabelx.jpgRe: Europejskie Puchary - 2011/2012 - Polskie ekipy
To i ja dodam parę słów na temat oprawy Legii. Fajnie by było zobaczyć większą ilość piro to proste, ale weźcie się zastanówcie! Jak jedną racę się wniesie i odpali to sukces pfuuu co ja mówię - petardę hukową się puści to już sukces (nie piszę tego z ironią). Srogie czasy nastały i tyle. Szacunek dla NS ze ogarnięcie tego, ale efekt końcowy JAK DLA MNIE słaby tzn. mogłaby być bardziej czytelna (na pewno stać ich na więcej). Jeszcze raz wielki szacunek, że im się chciało!
-
Krzesełko Stadionu
Z tym Górnikiem to do mnie?Nietrafiłes w takim razie bo z Zawiszy jestem.Pozatym na tym forum panuja jakies dziwne zwyczaje ,o wrogach piszemy zle albo wcale, bo przeciez jak mozna wciaz Legie chwalic,to nic ze robia dobre oprawy,obrazasz sie ze o twojej bandzie tyle niepisza?Widocznie zamalo robisz.Ja jakos niemam problemu pochwalic nawet najwiekszego wroga i jesli np Widzew zrobi dobra oprawe to napisze ze dobrze a nie w twoim stylu ze Widzew to miekkie faje bo odpalili 60 rac a nie 70
-
marcin.kamienski
Misiu kolorowy...spacerowicz pisze:No teraz to już zgłupiałem całkiem. Tego jeszcze tu chyba nie było a myślałem, że nic mnie już tutaj nie zaskoczy a jednak do minuty, w której jest oprawa też można się dopier*olić hehemarcin.kamienski pisze:Oprawa dobra, szkoda, że pokazana dopiero w 80 minucie.
-
No chyba że piszesz serio imusisz gasić światło przed 22gą, wtedy zrozumiem. Na szczęście dzisiaj Wisła gra wcześniej więc mogą śmiało coś odjebać nawet w 90minucie.
Oprawy najczęściej są pokazywane na początku meczu bo ultrasom najłatwiej jest ogarnać rozłożenie psozzególnych elementów. Kartoniada w 80 minucie niesie za sobą wiele uniedogodnień pd względem organizacyjnym - ciężko sieprzemieszczać ultrasom, łtwo wymieszać kartony, ciężej coś ogarnąć.
Spinaj się dalej. Pozdrawiam czule.
-
FanaticFootball
Proponuje Panowie zająć się swoimi ekipami a nie krytykować innych że coś za słabo lub za mało. Najpierw sami pokażcie co potraficie a potem krytykujcie innych.
Pojawiło się pytanie odnośnie liczby biletów dla Wiślaków ?
Czy ktoś zorientowany może podać liczbę ?
Pozdrawiam!
Czy ktoś zorientowany może podać liczbę ?
Pozdrawiam!
Oprawa Legii bardzo dobra. Są małe braki przy kartoniadzie, ale przy takim rozmachu nie wszystko można dokładnie zaplanować. Race odpalone u góry oprawy dałyby pewnie lepszy efekt, ale te kilka sztuk przy herbie też daje radę. Gratulacje dla NS
Bo ci co pisali krytyczne uwagi są z podrzędnych ekip to co się będą wychylaC ? :)
-
johnywdresie
Warto dodać że : ten wąs niejednym chujem trząsł :) .Chodzi oczywiście o tego "chudzielca w granatowym u góry".katama pisze:A tutaj PSV
Oprawa Legii konkretna.
Malo kto zwrocil juz uwage, ze kartony nie byly rozkladane przy pustych trybunach...
A to dodatkowo zwiekszalo stopien skomplikowania oprawy.
Mimo tego, ze bylo pare niedociagniec efekt koncowy byl i tak swietny. To chyba mowi wszystko o tej oprawie.
A to dodatkowo zwiekszalo stopien skomplikowania oprawy.
Mimo tego, ze bylo pare niedociagniec efekt koncowy byl i tak swietny. To chyba mowi wszystko o tej oprawie.
-
fanaticooo
Każdy kto napisał ,że oprawa eNeSów słaba został odrazu sprowadzony do parteru.Nie mozna juz zle sie wypowiedziec o oprawie Legii? Napisze jeszcze raz,oprawa trudna do ogarniecia i niestety nie udało im sie to.Przez co efekt koncowy jak dla mnie bardzo słaby.Prezentacja wogóle nie czytelna.I jeśli ktoś po tej oprawie pisze ze Legia najlepsza w ultrasce w Polsce to niech sie poważnie zastanowi.
-
fanaticooo
Jeśli mam brać pod uwage ostatnie 10 lat to napewno bedzie to ktos z trójki Lech,Widzew i Legia.Cieżko wskazac kto bo poziom mniej wiecej podobny.Obecnie troche się to pozmieniało choćby dlatego ze powstały nowe stadiony i Widzew ma ograniczone pole póki co,ale nadrabijaja tym ,że sie nie pierdola i palą race gdzie się da. Napewno też do czołówki ostatnio wskoczyła Korona. To tylko moje zdanie.Pozdrawiamrossi pisze:fanaticooo pisze:Każdy kto napisał ,że oprawa eNeSów słaba został odrazu sprowadzony do parteru.Nie mozna juz zle sie wypowiedziec o oprawie Legii? Napisze jeszcze raz,oprawa trudna do ogarniecia i niestety nie udało im sie to.Przez co efekt koncowy jak dla mnie bardzo słaby.Prezentacja wogóle nie czytelna.I jeśli ktoś po tej oprawie pisze ze Legia najlepsza w ultrasce w Polsce to niech sie poważnie zastanowi.
a to rozumiem, że 10 lat ultraski na Legii na świetnym europejskim poziomie nie ma już żadnego znaczenia bo ta prezentacja Ci się nie spodobała? to odkryj przed nami kto jest ten najlepszy? ;) bo jeżeli chodzi o budzenie emocji i ogóle ''poruszenie internetowe'' Legioniści są bezkonkurencyjni.
-
Bachusowy Fanatyk
Jemu chodzi o to, że Legia pokazywała już lepsze oprawy w LE i ta na pewno do najlepszych nie należała. Tak pełen podziw za zrobienie kartoniady tak szczegółowej, zajmującej tyle czasu i za rozkładanie jej w czasie meczu. Jednak przepraszam ale ta oprawa nie zwaliła mnie z nóg, hasło takie sobie,a konia z rzędem temu co bez znajomości hasła odgadł co było na drugiej części oprawy.rossi pisze:fanaticooo pisze:Każdy kto napisał ,że oprawa eNeSów słaba został odrazu sprowadzony do parteru.Nie mozna juz zle sie wypowiedziec o oprawie Legii? Napisze jeszcze raz,oprawa trudna do ogarniecia i niestety nie udało im sie to.Przez co efekt koncowy jak dla mnie bardzo słaby.Prezentacja wogóle nie czytelna.I jeśli ktoś po tej oprawie pisze ze Legia najlepsza w ultrasce w Polsce to niech sie poważnie zastanowi.
a to rozumiem, że 10 lat ultraski na Legii na świetnym europejskim poziomie nie ma już żadnego znaczenia bo ta prezentacja Ci się nie spodobała? to odkryj przed nami kto jest ten najlepszy? ;) bo jeżeli chodzi o budzenie emocji i ogóle ''poruszenie internetowe'' Legioniści są bezkonkurencyjni.
Tak wiem, że za chwilę zostanę zjechany przez Legionistów i innych (niektórzy się podlizują jakby chcieli zrobić zgodę z Legią przez neta), jak reszta co nie narobiła w gacie przez tą oprawę. Tak już nie musicie pisać do mnie to samo jestem "z podrzędnej ekipy, nigdy nie pomagałem w oprawie, ani nie odpalałem racy".
Tak lubię Legię uważam, że są najlepsi kibicowsko w kraju ale to im po prostu nie wyszło. Ani to innowatorskie (dwustronne oprawy już były w Polsce) ani szczególnie dobrze wykonane. I na pewno następne oprawy Legii będą lepsze.
Gdyby to byłą zajebista oprawa jak "Boże Chroń Fanatyków", "Nienawidzimy Wszystkich", czy już klasyka "Witamy w piekle" to nie byłoby tu głosów "15 latków z podrzędnych ekip, co nigdy nie pomagali w oprawie, ani nie dopalili racy".
Wprawdzie liczyć to nie liczyłem, tylko mówię z głowy(więc mogłem coś pominąć i zachęcam do poprawienia mnie), ale wychodzi mi na to, że Widzew w tym sezonie palił świeczki na 2 meczach, a Legia na 3, więc jakiegoś znaczącego miażdżenia Legii w tej dziedzinie nie widzę.fanaticooo pisze:Jeśli mam brać pod uwage ostatnie 10 lat to napewno bedzie to ktos z trójki Lech,Widzew i Legia.Cieżko wskazac kto bo poziom mniej wiecej podobny.Obecnie troche się to pozmieniało choćby dlatego ze powstały nowe stadiony i Widzew ma ograniczone pole póki co,ale nadrabijaja tym ,że sie nie pierdola i palą race gdzie się da. Napewno też do czołówki ostatnio wskoczyła Korona. To tylko moje zdanie.Pozdrawiamrossi pisze:fanaticooo pisze:Każdy kto napisał ,że oprawa eNeSów słaba został odrazu sprowadzony do parteru.Nie mozna juz zle sie wypowiedziec o oprawie Legii? Napisze jeszcze raz,oprawa trudna do ogarniecia i niestety nie udało im sie to.Przez co efekt koncowy jak dla mnie bardzo słaby.Prezentacja wogóle nie czytelna.I jeśli ktoś po tej oprawie pisze ze Legia najlepsza w ultrasce w Polsce to niech sie poważnie zastanowi.
Jakby się komuś nudziło i zrobił to samo porównanie dla sezonu ubiegłego to myślę, że byłoby podobnie.
A tutaj jeszcze małe co nie co o wczorajszym wyjeździe do Odense.
http://wislakrakow.com/www/showarticle. ... leid=26174.
Co do oprawy Legionistów.Oprawa Legii bardzo "trudna" ciekawe ile ekip w ogóle w Polsce spróbowało by ułożyć coś podobnego. Ogrom pracy, oraz fakt iż na pewno nie łatwo to wszystko zrobić zasługuje na wielki szacunek.
Nie oszukujmy się czołówka ultras od lat jest nie zmienna (kolejność przypadkowa)
Legia,Lech, Widzew, Wisła, bardzo dobrze działa tez Jaga, Korona. Na pewno coraz więcej dzieje się dobrego na Lechii co pokazała ostatnia oprawa. Także nie ma co się spinać. Ważne ze polski ruch ultras nie stoi w miejscu a stale idzie do przodu mimo dziwacznych zakazów i przeszkód jakie stają nam na drodze.
P.S. oczywiście sa osoby tutaj które tylko narzekają ale z nimi akurat w ogóle nie powinno się gadać...
http://wislakrakow.com/www/showarticle. ... leid=26174.
Co do oprawy Legionistów.Oprawa Legii bardzo "trudna" ciekawe ile ekip w ogóle w Polsce spróbowało by ułożyć coś podobnego. Ogrom pracy, oraz fakt iż na pewno nie łatwo to wszystko zrobić zasługuje na wielki szacunek.
Nie oszukujmy się czołówka ultras od lat jest nie zmienna (kolejność przypadkowa)
Legia,Lech, Widzew, Wisła, bardzo dobrze działa tez Jaga, Korona. Na pewno coraz więcej dzieje się dobrego na Lechii co pokazała ostatnia oprawa. Także nie ma co się spinać. Ważne ze polski ruch ultras nie stoi w miejscu a stale idzie do przodu mimo dziwacznych zakazów i przeszkód jakie stają nam na drodze.
P.S. oczywiście sa osoby tutaj które tylko narzekają ale z nimi akurat w ogóle nie powinno się gadać...
-
fazimodo
W Poznaniu palił, derby u siebie i w Warszawie.O.. pisze:rossi pisze:fanaticooo pisze: Wprawdzie liczyć to nie liczyłem, tylko mówię z głowy(więc mogłem coś pominąć i zachęcam do poprawienia mnie), ale wychodzi mi na to, że Widzew w tym sezonie palił świeczki na 2 meczach, a Legia na 3, więc jakiegoś znaczącego miażdżenia
Chyba sie nie myle
Chodzi mi ogólnie o to, że będą to zbliżone ilości, może na nieznaczny plus jednej czy drugiej ekipy.fazimodo pisze:W Poznaniu palił, derby u siebie i w Warszawie.O.. pisze: Wprawdzie liczyć to nie liczyłem, tylko mówię z głowy(więc mogłem coś pominąć i zachęcam do poprawienia mnie), ale wychodzi mi na to, że Widzew w tym sezonie palił świeczki na 2 meczach, a Legia na 3, więc jakiegoś znaczącego miażdżenia
Chyba sie nie myle
I mam nadzieję, że żadna mądra głowa nie odbierze moich postów w formie jakiejkolwiek napinki, czy umniejszania Widzewowi, ponieważ pomimo, że ich nie lubię to potrafię docenić ich prace.
jaka liczba Wiślaków z Gdyni ? flaga wywieszona w czołowym miejscu więc można wnioskować że jakaś grupa ją reprezentowała
Sama flaga raczej nie przyjechała do Odense, a więcej nie powinno Cie interesować.lozys pisze:jaka liczba Wiślaków z Gdyni ? flaga wywieszona w czołowym miejscu więc można wnioskować że jakaś grupa ją reprezentowała
Co do oprawy Legii zajebista.
-
FanaticFootball
Nie rozumiem tutaj ludzi którzy nie mają nic innego do roboty tylko krytykować. NS zrobili kawał dobrej roboty,bardzo skomplikowaną oprawe której sądze że może jeszcze pare ekip postarało by się coś takiego zrobić więc docencie to że były chęci i w c*** włożonej pracy i kasy w to i zacznijcie coś robić na swoim podwórku. Przynajmniej potrafią reprezentować Polskich ultrasów w europie.
-
Bachusowy Fanatyk
No i okej nikt tego nie podważa, wszystkie wątpliwości rozbijają się o wykonanie i samą treść oprawy. Resztę napisałem wyżej. PozdroFanaticFootball pisze:Nie rozumiem tutaj ludzi którzy nie mają nic innego do roboty tylko krytykować. NS zrobili kawał dobrej roboty,bardzo skomplikowaną oprawe której sądze że może jeszcze pare ekip postarało by się coś takiego zrobić więc docencie to że były chęci i w c*** włożonej pracy i kasy w to i zacznijcie coś robić na swoim podwórku. Przynajmniej potrafią reprezentować Polskich ultrasów w europie.
zanim zaczniesz krytykować to się dowiedz jeden z drugim dlaczego oprawa dopiero pod koniec meczu i musiała być rozkładana jeszcze w tracie meczu zapewniam cie że wina nie leżała po stronie NS
-
against modern
Pięćdziesięciu kibiców PSV Eindhoven nie weszło na mecz z Legią Warszawa. Holendrzy postanowili więc poskarżyć się UEFA.
Sprawę opisał klub na swojej stronie internetowej. Do Warszawy pofatygowało się 70 fanów z Holandii, jednak większość z nich nie dostała się na obiekt przy ulicy Łazienkowskiej. Powód? Restrykcyjne, niezapowiedziane badanie alkomatem. Holendrzy twierdzą, że nawet za minimalne wskazanie alkoholu w wydychanym powietrzu Polacy nie wpuszczali ich na stadion. Kibice, choć mieli ważne bilety, zostali więc pod obiektem.
Dyrektor PSV Justin Sanders skarży się, że dwukrotnie ustalał z Legią warunki przyjazdu i nie było mowy o badaniu kibiców alkomatem. - Bardzo żałujemy i przepraszamy naszych kibiców. Sami byliśmy tym zaskoczeni. Próbowaliśmy dwukrotnie mediować, ale nam się nie udało. - Złożymy skargę do UEFA i poczekamy na odpowiedź - dodał.
Sprawę opisał klub na swojej stronie internetowej. Do Warszawy pofatygowało się 70 fanów z Holandii, jednak większość z nich nie dostała się na obiekt przy ulicy Łazienkowskiej. Powód? Restrykcyjne, niezapowiedziane badanie alkomatem. Holendrzy twierdzą, że nawet za minimalne wskazanie alkoholu w wydychanym powietrzu Polacy nie wpuszczali ich na stadion. Kibice, choć mieli ważne bilety, zostali więc pod obiektem.
Dyrektor PSV Justin Sanders skarży się, że dwukrotnie ustalał z Legią warunki przyjazdu i nie było mowy o badaniu kibiców alkomatem. - Bardzo żałujemy i przepraszamy naszych kibiców. Sami byliśmy tym zaskoczeni. Próbowaliśmy dwukrotnie mediować, ale nam się nie udało. - Złożymy skargę do UEFA i poczekamy na odpowiedź - dodał.