bin pisze: Co do pani nr 3 - jest to cheerleaderka Widzewa, a czy fanka? Wątpie.....
Nie pij tego czym handlujesz !!!!
Jakiego Widzewa ???? To jest fanka Łódzkiego klubu Sportowego zapewniam cię.
Oczywiscie głos na 3
Rzeczywiście, tutaj nie zwróciłem uwagi na koszulkę. Ale dałbym głowę, ze pamiętając ja z twarzy, widziałem ja jak hasała po boisku na jakimś meczu Widzewa. Było to w Magazynie Orange Extraklasa
Pewnie musiałem sie pomylić
Polonia Bytom !
Autonomia dla Śląska !
HansSc pisze:Co do Twojego podpisu dodaj sobie jeszcze "Precz z Polskim okupantem!"
Dawno czekalem az spotkam ta pania z numerem 6 to dla mnie prawdziwa kibicka a nie tak jak panna z numerem 2 ktorej dal ktos szalik i masz zrob sobie foto bedzie fajnie, smiesznie i wogole ! Jak najbardziej glos na 6 i wielkie pozdrowienia !
nr. 1 nie ma rownych w tym zestawieniu!!! glos na Zabolke oczywiscie! mialem okazje zobaczyc ja na zywo i musze przyznac ze jest jeszcze sliczniejsza na zywo! naturalna i prawdziwa kibicka , chlopaki z Zabrza pewnie potwierdza
Robson77 pisze: nr. 1 nie ma rownych w tym zestawieniu!!! glos na Zabolke oczywiscie! mialem okazje zobaczyc ja na zywo i musze przyznac ze jest jeszcze sliczniejsza na zywo! naturalna i prawdziwa kibicka , chlopaki z Zabrza pewnie potwierdza
Calkowite potwierdzenie u Nas i tak wszyscy wiedza ze Klaudia jest najlepsza kibicka na Roosevelta81 pozdrowienia dla niej!!!
bin pisze: Co do pani nr 3 - jest to cheerleaderka Widzewa, a czy fanka? Wątpie.....
Nie pij tego czym handlujesz !!!!
Jakiego Widzewa ???? To jest fanka Łódzkiego klubu Sportowego zapewniam cię.
Oczywiscie głos na 3
Rzeczywiście, tutaj nie zwróciłem uwagi na koszulkę. Ale dałbym głowę, ze pamiętając ja z twarzy, widziałem ja jak hasała po boisku na jakimś meczu Widzewa. Było to w Magazynie Orange Extraklasa
Pewnie musiałem sie pomylić
i to okrutnie sie pomyliles fanka ŁKSu pani K. i na nia glos oczywiscie oddaje bo na zywo jeszcze lepiej wyglada
W każdej grze są zwycięstwa i porażki - to naturalna cecha rywalizacji. Jeśli chcesz grać i wygrywać musisz się liczyć z tym, że czasami poniesiesz porażkę. Jedyny sposób na uniknięcie porażek to przestać grać, ale wtedy też nigdy nie odniesiesz zwycięstwa.