KOMENTARZE 25 -27.11.2011r.
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: KOMENTARZE 25 -27.11.2011r.
Wszyscy piszą : jak na poniedziałek liczba Ruchu dobra
to ja też w tym stylu, jak na tak długą podróż i kilka godzin gnicia na stadionie to doping naprawdę dobry a i liczba godna, zwłaszcza w poniedziałek
to ja też w tym stylu, jak na tak długą podróż i kilka godzin gnicia na stadionie to doping naprawdę dobry a i liczba godna, zwłaszcza w poniedziałek
-
Kolego Lech już odpalał piro na swoim gotowym już stadionie na euro podczas ostatniej kolejki zeszłego sezonu na meczu z Korona Kielce.Pora na kiboli Śląskaczajnik pisze:Warto dodać, że wśród przyjezdnych była jeszcze Elana i pewnie Apator. Dobrze, że ekipa, która jest gospodarzem areny na Euro bawi się piro, pora na Śląsk i Lecha ;-).
Against Modern Ultras
-
ku*** jakie to czasy nastały że odpalenie kilkunastu rac jest tak opiewane, aż się płakać chce na wspomnienie jeszcze nie tak odległych czasów gdzie piro było odpalane w naprawdę grubych ilościach.
No i nie będe oryginalny, dobry wyjazd Ruchu, ci co jeżdzą nie od dziś wiedzą jak to jest w środku tygodnia , Lechia bardzo fajna oprawa razem z piro ale niektore komentarze to pisali chyba Ci co w życiu racy odpalonej na swoim stadionie nie widzieli, no i te teksty "teraz czekamy na Lecha i Śląsk..." heheh bez kitu r************* system:)
No i nie będe oryginalny, dobry wyjazd Ruchu, ci co jeżdzą nie od dziś wiedzą jak to jest w środku tygodnia , Lechia bardzo fajna oprawa razem z piro ale niektore komentarze to pisali chyba Ci co w życiu racy odpalonej na swoim stadionie nie widzieli, no i te teksty "teraz czekamy na Lecha i Śląsk..." heheh bez kitu r************* system:)
-
Pytanie do Lechii:
co się stało z flagą Trójmiasta? Przed oprawą widziana na płocie.. po oprawie widziałem ze coś tam szarpano i poszła gaśnica a po zdjęciu transparentu już jej nie było.
czyżby się przypaliła?
co się stało z flagą Trójmiasta? Przed oprawą widziana na płocie.. po oprawie widziałem ze coś tam szarpano i poszła gaśnica a po zdjęciu transparentu już jej nie było.
czyżby się przypaliła?
-
A może właśnie o to chodzi, że nastały takie czasy, że każda odpalona raca musi cieszyć? Kiedyś problemem były jedynie pieniążki i od nich zależało ile i jakie piro będzie odpalone więc nie ma co się dziwić, że dzisiaj cieszy oko każda, nawet najmniejsza odpalona ilość.Nieaktualny pisze:ku*** jakie to czasy nastały że odpalenie kilkunastu rac jest tak opiewane, aż się płakać chce na wspomnienie jeszcze nie tak odległych czasów gdzie piro było odpalane w naprawdę grubych ilościach.
Dziwny strasznie ten Twój post.
-
Właśnie ciekawi mnie co było z tą flaga Lechii? Przypaliliście ją racą ?
31godzin wyjazd ! Było zacnie !! W&R.
31godzin wyjazd ! Było zacnie !! W&R.
-
Może to nie ta sama skala liczby uczestników ;) Jednak w tej rundzie 17u kibiców Wisłoki wspierających ROW na Bałtyku. Zaliczyło dokładnie 48 godzinny wyjazd- czyli równo dwie doby (w tym ok. 42 godz. spędzone w podrózy- w pociągach lub w samochodzie). Na tym wyjeździe pokonujemy dokładnie 2163 km we dwie strony :)zikpo pisze: 31godzin wyjazd ! Było zacnie !! W&R.
Za stary już jestem na internetowych bajarzy tworzących alternatywną rzeczywistość!
Spadam z tego forum!
Adminów proszę o usunięcie tego konta!
Spadam z tego forum!
Adminów proszę o usunięcie tego konta!
-
Jakieś iskry od rac poleciały na transparent, który się zajął. Służby stadionu wpadły i zaczęły ostro dawać gaśnicami, przez co bardzo dużo poszło na flagę. Po wszystkim nie wyglądała tak, jak powinna i została ściągnięta.jestesmyzawszetam pisze:Pytanie do Lechii:
czyżby się przypaliła?
Lechia Gdańsk!
-
to juz jest kabaret! dlaczego zdjecie wrzucone przez 11.11.11 nie jest jeszcze wy...e!!!Zbychu2 pisze:[link] za to też ktoś powinien beknąć, ładne twarzówki.
PS.30 a 10 tys na Lechii- wybieram te 10 z wczoraj . pozdRo
Ruch Chorzów - FC Bytom
-
postacie z oprawy Lechii takie same jak na oprawie Legii i Pogoni kiedyś
-
widziałem wariatów którzy na sobie mieli pół garderoby, reklamówki na butach itd :)mocne-uderzenie pisze:Jak się chce to można, rękawiczki, zamaskowana twarz BRAWO!!!
[link]
-
Jakie czasy, takie sposoby ;)
Niestety przykre jest to, że przyszły czasy kiedy mamy podnietę, bo jakaś ekipa odpaliła piro u siebie na stadionie..
Agains Modern Football !
Niestety przykre jest to, że przyszły czasy kiedy mamy podnietę, bo jakaś ekipa odpaliła piro u siebie na stadionie..
Agains Modern Football !
-
i za to wielki murzynski c*** w dupe wszystkim MATOLOM !!
-
Widzew to Widzew - masz podaną oficjalną liczbę - 280 osób - i to powinno Tobie i innym na tym forum wystarczyć.
Nikt tu nie będzie pisał żadnych liczb dotyczących poszczególnych FC na tym meczu, chyba, że one same, w co wątpię, za stosowne uznają podanie takiej liczby do wiadomosci tego forum.
Nikt tu nie będzie pisał żadnych liczb dotyczących poszczególnych FC na tym meczu, chyba, że one same, w co wątpię, za stosowne uznają podanie takiej liczby do wiadomosci tego forum.
[link]
-
Jak to było z tymi wiatrówkami dla Ruchu przed wyjazdem pokazali taki gadzet w internecie a na miejscu dostali pelerynki ?
-
Dokładnie. Ale to przez to, że ochrona nie pozwoliła wnieść śrutu.krzysiu94 pisze:Jak to było z tymi wiatrówkami dla Ruchu przed wyjazdem pokazali taki gadzet w internecie a na miejscu dostali pelerynki ?
"Postępowcy zidiociali niech mnie nazwą homofobem,
bo ja homoseksualizm, tak jak grypę i socjalizm, wciąż uważam za chorobę!"
bo ja homoseksualizm, tak jak grypę i socjalizm, wciąż uważam za chorobę!"
-
c*** Ci do tego.krzysiu94 pisze:Jak to było z tymi wiatrówkami dla Ruchu przed wyjazdem pokazali taki gadzet w internecie a na miejscu dostali pelerynki ?
2 gadżety niespodzianki na wyjeździe miały być i były.
-
gdzie na jakiej stronie było takie cos napisane?krzysiu94 pisze:Jak to było z tymi wiatrówkami dla Ruchu przed wyjazdem pokazali taki gadzet w internecie a na miejscu dostali pelerynki ?
Nikt z organizatorów na oficjalnej stronie kibiców tego nie napisał, a to ze ludzie sami się wkręcali na forum to juz co innego. Jedni mysleli ze kurtki, drudzy że spodnie z dresu a inni lodówka pełna jedzenia.
nasza oficjalna liczba w Gdańsku to 1600 z tego 70osób nie wchodzi z różnych względów.
-
Derby Ruchu R z Polonią Bytom napewno elektrozywały fanatyków oby dwóch ekip od momentu gdy tylko ukazał sie terminarz rozgrywek I ligi.
I kazdy napewno, kazdy !!! myslal ze stadion wypełni sie po ostatnie miejsce, a tu niestety wielka lipa !
ale takie są Nasze realia, ze druzyny z górnych miejsc tabeli maja tych kibiców ale sa to kibice tacy co przychodza na mecze bo Ich klub wygrywa i moze zdobyc Mistrza Polski lub awansowac do wyzszej ligi, podczas gdy wyników nie ma, nie ma i tych kibiców i co wówczas mozna zaobserwowac ? A mianowice to ile tak naprawde dany klub ma zagozałych kibiców, dla których nie liczą sie wyniki ani nie przychodza pogladac nowego stadionu którego konstrukcja z zewnatrz przypomina hipermarket czy jakiegos makumbe któremu przyznano Bóg wie dlaczego polskie obywatelstwo !!
W dzisiejszych czasach ekipa która odpalni na stadionie chocby jedna race jest chwalona przez wszystkich do okoła, a jeszcze nie tak dawno pirotechnika była czyms normalnym !
Nie wiem jak Wy ale ja już tesknie za dawnymi "Klimatycznymi" stadionami, za atmosferą która była nie powtarzalna ! za oprawami które nie były finasowane przez sponsora czy klub i wiedzieli o nich Ultrasi a podczas meczu reszta publiki, za pirotechnika, za wyjazdami przez pół Polski 8 pociagami i dwoma PKS-ami ! za spontany jakie szło wykrecac na wyjazdach !
Ze kibicowskim pozdrowieniem Kibic.
I kazdy napewno, kazdy !!! myslal ze stadion wypełni sie po ostatnie miejsce, a tu niestety wielka lipa !
ale takie są Nasze realia, ze druzyny z górnych miejsc tabeli maja tych kibiców ale sa to kibice tacy co przychodza na mecze bo Ich klub wygrywa i moze zdobyc Mistrza Polski lub awansowac do wyzszej ligi, podczas gdy wyników nie ma, nie ma i tych kibiców i co wówczas mozna zaobserwowac ? A mianowice to ile tak naprawde dany klub ma zagozałych kibiców, dla których nie liczą sie wyniki ani nie przychodza pogladac nowego stadionu którego konstrukcja z zewnatrz przypomina hipermarket czy jakiegos makumbe któremu przyznano Bóg wie dlaczego polskie obywatelstwo !!
W dzisiejszych czasach ekipa która odpalni na stadionie chocby jedna race jest chwalona przez wszystkich do okoła, a jeszcze nie tak dawno pirotechnika była czyms normalnym !
Nie wiem jak Wy ale ja już tesknie za dawnymi "Klimatycznymi" stadionami, za atmosferą która była nie powtarzalna ! za oprawami które nie były finasowane przez sponsora czy klub i wiedzieli o nich Ultrasi a podczas meczu reszta publiki, za pirotechnika, za wyjazdami przez pół Polski 8 pociagami i dwoma PKS-ami ! za spontany jakie szło wykrecac na wyjazdach !
Ze kibicowskim pozdrowieniem Kibic.
!!! POLSKA !!!
-
ludzie przestańcie pierdolić i narzekać na nowe stadiony, bo jak by istniało jeszcze stare forum to roiło się tam od postów, w których każdy płakał ze mamy 100-u letnie stadiony z drewna i kamienia, a teraz jak powstają nowe to nagle wszyscy z łezka w oku chcieli by cofnąć czas i rozgrywać mecze na gruzowiskach

-
Ale nikt sobie wtedy nie wyobrażał takich represji, takiego big brothera czy guantanamo. Gdyby chodziło o samą wygodę to narzekać teraz nie ma na co.Barnet pisze:ludzie przestańcie pierdolić i narzekać na nowe stadiony, bo jak by istniało jeszcze stare forum to roiło się tam od postów, w których każdy płakał ze mamy 100-u letnie stadiony z drewna i kamienia, a teraz jak powstają nowe to nagle wszyscy z łezka w oku chcieli by cofnąć czas i rozgrywać mecze na gruzowiskach
-
Może mały off topic, ale brakuje takich czasów :)

-
Poziom relacji taki sam, jak poziom widzewskiego FC w Wałczu.fazimodo pisze:Niedziela - 27.11. - wczoraj - wybieramy się do Poznania na mecz, jedziemy ja kumpel Piotr z żoną i 16 letnim synem - wszyscy pod kataśkami bluzy Widzewa. Parking przed stadionem - podchodzi brat i otrzymuję załatwione wcześniej bileciki na spotkanie ( brat - Lechita z krwi i kości tak jakoś się ułożyło w życiu - mieszka i pracuje tam od kilkunastu lat ), :ugeek: , wchodzimy na sektor i oglądamy spotkanie........, a tu małe zdziwko grają jak nigdy dotąd wszędzie na boisku Nasi, nie ma straconych piłek - walka na całego. Przerwa, na schodach małe zaskoczenie - spotykamy dwuch kolesi od Nas z Piły ( Pozdro ), :P , druga połówa i goooool, jak tu się cieszyć jak wokoło lecą na Widzew .. no wiadomo, wytrzymujemy i nieskaczemy z radości w górę. Koniec meczu - co za ulga, idziemy do auta i... wyczaili Nas, kiedy nie wiem, podbija kilkunastu typków, Ja i Piotr ustawiamy za siebie Jego żonę i chłopaka i czekamy co będzie, ... wiadomo co... :o , małe sprzeczki i zaczyna się rękoczyn, nie jesteśmy im dłużni, choć otrzymujemy po parę strzałów oni też zaliczają i k...wa jeden próbuje udeżyć kobietę - blokuję solidnego kopa na łokieć.. myślałem, że mi kutafon złamał go.... :o , nic to stoimy i ... o rany biegnie w naszą strone kilkunastu Lechitów... no to zrobią z nas dźem malinowo - truskawkowy ( taki uwielbiam ), a tu zdziwko, braciszek z kumplami i miałem po raz drugi zobaczyć miny dzikie zdziwionych gazowo - elektryczno - indykcyjnych, odciagają kolesi i spokojnie możemy wsiadać, ale jak tu drajwować jak łapy nie czuję. Idę z nimi na stadion do jakiegoś typa - chyba lekarz, ogląda łokieć i jedyne co może zrobić to psika zamrażaczem - na dwie - trzy godziny będzie spoko - wracam i do Wałcza jazda. Dziasiaj łapsko rwie, trza do ortopedy ale POWIEM WAM TAK K...RWA WARTO BYŁO :mrgreen:, jeszcze raz bym pojechał
-
Ale są, i może ralacja nie spełnia wymogów Twojej pani od polskiego. Ale k.... ci ludzie byli na zakazie, doceń to.perykles pisze:Poziom relacji taki sam, jak poziom widzewskiego FC w Wałczu.
Byłes kiedys na zakazie?
Robotnicze Towarzystwo Sportowe WIDZEW Łódź
-
- ostatnie ostrzeżenie
byli incognito, a nie na żadnym zakazie, tylko dla Widzewa bycie incognito na meczu to wyczyn którym warto się chwalić, tym razem typ miał pecha i ma łokieć stłuczony... uszyjcie mu w hołdzie flagę...piotras pisze:Ale są, i może ralacja nie spełnia wymogów Twojej pani od polskiego. Ale k.... ci ludzie byli na zakazie, doceń to.perykles pisze:Poziom relacji taki sam, jak poziom widzewskiego FC w Wałczu.
Byłes kiedys na zakazie?
-
co wy tu jeszcze rozkminiacie?
kolejka już się skończyła więc żyjcie nastepną która odbędzie sie za 2dni ;)
kolejka już się skończyła więc żyjcie nastepną która odbędzie sie za 2dni ;)
-
[link]&
Bluzgi to normalna rzecz podczas derbów, lecz obrażanie śp.Starszego było totalnym dnem i normalna ekipa na takie coś by raczej nie pozwoliła, ale w Bytomiu panują inne obyczaje.
100pkt w lidze chuliganów jeżeli to prawda.
Bluzgi to normalna rzecz podczas derbów, lecz obrażanie śp.Starszego było totalnym dnem i normalna ekipa na takie coś by raczej nie pozwoliła, ale w Bytomiu panują inne obyczaje.
-
Jesteś z Katowic to powinieneś wiedzieć na co stać złomiarzy z Bytomia.fonobar pisze:[link]&
Zobaczymy co będzie prezentować Polonia w 2 lidze, ja na dużo nie liczę.
-
Rozwin swoja mysl prosze.fonobar pisze:[link]&
-
Nie zauważyłeś, że on tylko zacytował ten tekst, a wyżej podał link ?Suczysko pisze:Rozwin swoja mysl prosze.fonobar pisze:[link]&
-
Nie zauważyłem, przepraszam. A koleś wyzej napisał chyba wszytsko na ten temat.