Tak na szybko.
Wykorzystujemy cala pule biletów jaka nam przyznano (1500) i zapelniamy sektor gosci po brzegi, razem z nami liczne grupy zgodowiczów. (GKS Katowice, Wisłoka Debica, ROW Rybnik)
Kazdy kibic KSG dostaje czpke i koszulke młynowa co daje piorunujacy efekt w sektorze gości.
Prezentujemy dwie oprawy, kartoniada z flagami i sektorówki w asyscie piro. Sporadycznie jeszcze machamy flagami.
Caly mecz jedziemy z bardzo dobrym dopingiem
Wisła zaskoczyla mnie niemile... nizutka frekfencja, słaby doping, lecz pokazali fajna oprawe tez w asyscie rac.
To na tyle.
OFICJALNE relacje z teko spotkania napiszą odpowiednie osoby w odpowiednim czasie .
15 830... 5 lat temu mówiłoby się o mega mobilizacji. Młyn pełny? Pełny. Sektor gości pełny? Pełny. Pikniki do szczęścia nie są potrzebne.
Oprawa Wisły bardzo mi się spodobała, podobnie jak Górnik za całokształt. Jednym słowem dobry mecz.
na plus w tej kolejce na pewno Zabole,Miedz i Czarni Jaslo,ktorzy jak widac dosyc konkretnie ostatnio skupili sie na wspieraniu zgod.In minus na pewno liczba Sandecji w na Arce
dwa pytania do Wisloki-na ktory mecz kilka lat temu jechaliscie specem wspierac Gornika na meczu w Zabrzu?(WDS?) i jaka byla wasza liczba z Gornikiem w Szczecinie bodajze 4 lata temu?wydaje mi sie,ze okolo dwudziestu chlopa ale moge sie mylic(
pattaya man pisze:dwa pytania do Wisloki-na ktory mecz kilka lat temu jechaliscie specem wspierac Gornika na meczu w Zabrzu?(WDS?) i jaka byla wasza liczba z Gornikiem w Szczecinie bodajze 4 lata temu?wydaje mi sie,ze okolo dwudziestu chlopa ale moge sie mylic(
Specem do Zabrza owszem jechaliśmy ale na mecz Górnika z Widzewem. Było nas 3 stówki (dokładnie 296u).
Na wiosne 2007 w Szczecinie było nas 10u.
Cześć.Mam pytanie do kibiców Wisłoki.
Czy jest możliwość aby ktoś od Was przybliżył mi Wasze liczby wyjazdowe(+wspierające Was zgody) z ostatnich 5u sezonów? Chodzi mi o Wasze wyjazdy jak i wyjazdy na mecze zgód(KSG,ROW,Siarka),oraz mecze z tych 5u sezonow gdzie nie pojawiliście się z powodu "odpuszczenia,zakazu itd bo o ile się nie myle to rzadko nie pojawiacie się na swoich wyjazdach .
Z góry dzięki za odpowiedź .Może być PW.
Pozdrawiam.
Zapomniany pisze:Cześć.Mam pytanie do kibiców Wisłoki.
Czy jest możliwość aby ktoś od Was przybliżył mi Wasze liczby wyjazdowe(+wspierające Was zgody) z ostatnich 5u sezonów? Chodzi mi o Wasze wyjazdy jak i wyjazdy na mecze zgód(KSG,ROW,Siarka),oraz mecze z tych 5u sezonow gdzie nie pojawiliście się z powodu "odpuszczenia,zakazu itd bo o ile się nie myle to rzadko nie pojawiacie się na swoich wyjazdach .
Z góry dzięki za odpowiedź .Może być PW.
Pozdrawiam.
no to sie mylisz..
Wisłoka w mniejszych lub większych liczbach ale jezdzi na wszystkie wyjazdy.
Co do wczorajszego meczu - wszystko wypadlo bardzo konkretnie ;)
nie myle się z tego co wiem to z powodu zakazu Wisłoka nie pojawiła sie bodjaże w Świdniku , odpuszczali wyjazdy okręgowego Pucharu Polski .
więc nie czepiaj się ;)
Do "Zapomniany" :
Od kilku dobrych lat zaliczamy KAŻDY swój wyjazd. Oczywiście nie licząc meczy bez publiki lub tych z nałożonym na nas zakazem. Nie było ich wiele, ale były. Zawsze w takiej kolejce skupialiśmy się na większym wspomożeniu naszych zgód. Warto zaznczyć że nie dajemy się zastraszać różnym pismom o rzekomym nie wpuszczaniu przyjezdnych. Bo takowe "straszaki" wysyła niemal co trzeci klub. Jedziemy i tyle w temacie.
Mecze niskiej rangi pucharowej (a do takich zazwyczaj nasi grajkowie docierają) odpuszczamy od lat i nie jest to zadną tajemnicą. Chyba że sa to wyjazdy do klubów mających kibiców to co innego.
Wszelkie info na temat liczb o które pytasz oczywiście posiadam, jednakże nie mam czasu na zgłębienie się w niego. Tu masz liczby wyjazdowe (samej Wisłoki) : http://www.wladcytrybun.pl/index.php/ksw
Bo np. Lech ma 3 kondygnacje trybun a przecież nie wszystkie piętra tworzą młyn,, po golu coś zaśpiewają itp, ale to nie osoby które non stop dopingują. Więc pytanie niesprecyzowane.
Mecz Wisła-Górnik zdecydowanie najlepszy kibicowsko w tej kolejce.
Bardzo ładna oprawa Wisły. Górnik też bardzo dobrze się pokazał.
Plus za race dla obu ekip.
Transparent o Trzebini skierowany do Pasów, jeśli ktoś nie wiedział.
Przed meczem GKS - ŁKS ochrona nie pozwala nam wnieść flag na obiekt! Argumentując to tym,iż jest już za późno bo flagi możemy wnosić max. 15 min. przed rozpoczęciem meczu!!! Ochrona zamaskowana, bez identyfikatorów i ostro prowokująca. Doszło do kilku krótkich starć i to My udowodniliśmy że mamy racje :)
RSD pisze:Ile osób z Górnika Wałbrzych w Bytowie i później w Gdyni na Arka - Sandecja ? Ich flaga "Gods of War" wisiała w centralnym miejscu na młynie Arki.
W Bytowie ok. 100 osób, 31 Górnik (w tym 5 Polonia Świdnica), 5 Gwardia Koszalin, reszta Arka i jej FC. Te 31 osób uderza potem na Arka - Sandecja.
meantime pisze:Mimo, że jestem z drugiej strony Błoń potwierdzam wypowiedź -=KSC=-. Tak kurewską i prowokacyjną ochronę jak w Chorzowie mają chyba tylko w Bytomiu. To, w jaki sposób te cweliska prowokują to już jest inna bajka.
Gieksa J-no pisze:Szacunek, że młode pokolenie Bałtyku daje rade. Ostatnio wygrana w Legnicy teraz walka z Elaną...
Elana od dawna chciała się z Bałtykiem rozliczyć z pewnych kwesti... szacunek że w koncu odważył się podjąć rękawicę... mało juz jest takich ekip .
naprawa komputerów
Walka bardzo krotka,25 sekund...liczylismy na wiecej z ich strony...sami zadzwonili to zakladalismy ze sa dobrze przygotowani,mimo to cieszymy sie ze w koncu podjeli rekawice,po "torunskiej kielbasie"gdzie powalczyli z ktoryms garniturem od nas a wmawiali wszystkim ze z ekipa puszyli sie do teraz...mamy nadzieje ze ten grill sprowadzil ich na ziemie
Natomiast dwaj kibice Ruchu Chorzów w wieku 20 i 30 lat, nie podporządkowali się poleceniom ochroniarzy. Grozi im za to kara grzywny nie niższa niż 2000 złotych.
Za co tym razem ? standard schody czy może papierosy, bo z tego co pamiętam za browary dawali 2 lata zakazu
Z twojego opisu lecą same przechwałki nie ładnie tak. "Któryś garnitur"ale który 1,2,3,4 bo nie rozumie tego a dwa co ma walka na stadionie do ustawek.Piszesz też że walka krótka że powini być lepiej przygotowani a co wy nie przegraliscie nigdy?
Nikt nic takiego nie sugeruje:) poprostu Baltyk zdawal sobie z tego sprawe ze 1sklad byl w zupelnie innym miejscu,i do tej pory kazda nasza propozycja konczyla sie odmowa,a proby ataku niezatrzymywaniem sie przeciwnika.. porpostu rozczarowali nas ze tak szybko polegli, i tyle.
zwykly_kibic pisze:hohoho - w końcu ktoś przebiegł po Wielkim Bałtyku ;) Nie wiem jak was ale mnie oni denerwują ;) (nie jestem z Arki).
Co Ciebie w nich denerwuje?
A z którejś ze zgód Arki? ;)
Przecież każdy normalny wie, że Elana prezentuje trochę wyższy poziom od Bałtyku. Niemniej szacunek dla Kadłubów za zwycięstwo z Miedzianką na ich terenie.
przechwalki Elany smieszne sa , to prawda ze Kadluby sa irytujacy , czym sie szczycic ze wygraliscie?chwala wam za to co do skakania nie wiem czy prawda jezeli tak to frajerska akcja . Pozatem Elanowcy wy swieci? rok temu odmowa Chojniczance na ubitej ,w tym roku akcja przypal pod okiem kamer i nie potrzebne zakazy .
A tam pierdzielicie na tą Elane. Każdemu zdarzają się krzywe akcje. Nie ma osób świętych. Co prawda niepotrzebne rozpisywanie się na temat samej walki bo wystarczyła by informacja że walka sie odbyła i tyle ale na tym forum każdy musi dopisać swoje 3 grosze. Najgorsze jest to że jeżeli jakaś ekipa popełni jakiś błąd (katowanie itp) to przypisuje się im łatke niehonorowych mimo iż na 10 akcji 9 było honorowych. To jest panowie walka, adrenalina itp. ustawki to nie "sport" dla dżentelmenów gdzie trzyma się każdy etykiety. Pare lat wstecz nikt by się nawet nie odezwał że coś było nie tak. Może wprowadźcie jeszcze limity wagowe itp...