MARSZ NIEPODLEGŁOŚCI 2011 11 TYSIĘCY NA 11.11.11

Opisy spotkań i wydarzeń sportowych.
ODPOWIEDZ
vvarmia88

Re: MARSZ NIEPODLEGŁOŚCI 2011 11 TYSIĘCY NA 11.11.11

Post autor: vvarmia88 » 18.11.2011, 18:10

witam
pozdro dla tych chlopakow co 11.11 na pl.konstytucji w warszawie wyrwali z rak milicjii jednego z fanatykow
CRUSH THE WEAK

iparts.pl
defqon

Post autor: defqon » 18.11.2011, 18:29

Wielka prośba do wszystkich.
Aktualnie tworzę listę wszystkich osób publicznie znanych (aktorzy, dziennikarze, muzycy, sportowcy, pisarze, kompozytorzy, 'celebryci' itd.), które udzieliły poparcia bądź brały udział w blokadzie Marszu Niepodległości, jak również wszystkich innych, które podsycały antypolskie nastroje w ostatnim czasie i nie tylko. Zależałoby mi na konkretnych linkach do artykułów/filmów/zdjęć związanymi z tymi osobami. Może być priv bądź tutaj, bo chyba jest to w jakiś sposób związane z Marszem.

zdzislaw

Post autor: zdzislaw » 18.11.2011, 18:56

To niewyobrażalne! Brutalnie skatowany przez policjanta uczestnik Marszu Niepodległości został w trybie przyspieszonym skazany za... pobicie funkcjonariusza. Dziennikarze "Gazety Polskiej Codziennie" jako pierwsi dotarli do pobitego

Dotarliśmy do pobitego przez policjanta w cywilu uczestnika Marszu Niepodległości. Film z Danielem Klocem bitym i kopanym w twarz umieszczony przez jednego z blogerów w sieci zbulwersował Polaków. Na wideo widać idących spokojnie kilkoro młodych ludzi. Wśród nich jest Kloc, który wraz z kolegami przyjechał do Warszawy z Obornik Śląskich, by uczcić Święto Niepodległości. Gdy grupa wracała już z Placu Konstytucji do autokaru, pojawili się policjanci w cywilu, którzy rzucili się na nich.

Dziennikarze „Gazety Polskiej Codziennie” dotarli do pobitego. Mężczyzna przebywa na zwolnieniu lekarskim. Jest z zawodu kierowcą. Jego szef boi się posadzić go za kółkiem.

─ Przyjechałem na marsz, bo dużo o nim słyszałem. Chciałem zobaczyć jak wygląda. Zachowywałem się spokojnie. Nikogo nie atakowałem. To policjanci rzucili się na nas. To co widać na filmie w internecie to prawda ─ powiedział nam Kloc. ─ Gdy usłyszałem krzyk >>Stać! Policja!<< zatrzymałem się ─ wyjaśnił. ─ Wtedy policjant w cywilu dopadł do mnie, obezwładnił gazem i bił po całym ciele ─ relacjonował Kloc. Po odwiezieniu na komisariat mężczyznę sądzono w trybie przyspieszonym. Sąd nie usłuchał wyjaśnień pobitego. Dał wiarę zeznań funkcjonariusza, który bił Kloca i innym policjantom, którzy nie wiedzieli, że zdarzenia nagrywał jeden z blogerów. Sąd nie uwzględnił prośby Kloca o uwzględnienie nagrań z monitoringu. Skazał mężczyznę na 3 miesiące bezwarunkowego pozbawienia wolności za naruszenie nietykalności cielesnej funkcjonariusza. O sprawie rozmawialiśmy też z kolegą Kloca, Michałem, który również był na Marszu Niepodległości w Warszawie i nie kryje swego oburzenia na policję. ─ Jest bezkarna. A ludzie i bez tego są rozgoryczeni tym, co się dzieje w kraju ─ dodał.

Tekst został opublikowany w piątkowym wydaniu „Gazety Polskiej Codziennie”.
[link]

...

Jarson

Post autor: Jarson » 18.11.2011, 19:14

[link]

sku.rwy.syństwo!
to trzeba przeżyć żeby to zrozumieć żeby w to uwierzyć! (L)

Seth Gecko
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: Seth Gecko » 18.11.2011, 19:27

Mam nadzieję że sąd skazał go ZANIM wypłynęła sprawa z nagraniem i że zostanie szybko uniewinniony. Bo jeśli nie, to trudno znaleźć cenzuralne słowo na taki wyrok. Odwoływać się do skutku, nie wyobrażam sobie, żeby nie został uniewinniony.
Samo to, że sąd nie chciał sprawdzić monitoringu śmierdzi.
Pies już na pewno wyleci, powinni go zamknąć na co najmniej 3 miesiące zamiast pobitego.
Ile jest takich spraw, w których zatrzymani i skopani czy pobici przez policję nie mieli tyle szczęścia, bo nikt nie nagrał bezprawnego zatrzymania i nadużywania władzy? Łapiąc się później na wyroki (czasami w zawiasach) za fałszywe zeznania psa/psów?
Albo "niezawisły" i "niezależny" sąd uznał, że na filmach policja nie naruszyła prawa?
Na MN dużo osób, które nie chodzi na mecze, zobaczyło prawdziwe oblicze policji. Część z nich zrozumie, że hasła jp nie biorą się znikąd.
Dzieci wesoło wybiegły ze szkoły. Zapaliły papierosy, wyciągnęły flaszki. Chodnik zapluły, ludzi przepędziły. Siedzą na ławeczkach i ryczą do siebie. Wszyscy mamy źle w głowach, że żyjemy...

heyhi

Post autor: heyhi » 18.11.2011, 19:33

Niemców, którzy jechali do Warszawy w wiadomym celu nie dało się zatrzymać, a kibiców można godzinami przetrzymywać w jednym miejscu żeby nie dotarli na mecz lub wprost powiedzieć 'no pasaran' :).

750ml

Post autor: 750ml » 18.11.2011, 19:56

typa zkazali bo tak zeznały psy była nagonka płemieł kazał złapać bandytów to złapali sąd skorumpowany wydał wyroki i się przeliczył bo są takie dowody że nie tylko psu można zrobić koło d*** ale i sędzią wystarczy sprawę nagłośnić jak z tym filmikiem bo to kur.wa bezprawie jest no bo jak to inaczej wytłumaczyć osoba pobita przez kata skurwysyna zostaje oskarżona o pobicie tegoż c**** gdzie nie ma prawa obrony przed sądem niesprawiedliwości

ŚMIERĆ KATOM W NIEBIESKICH MUNDURACH !!!

CHWAŁA WIELKIEJ POLSCE !!!!

po prostu Andrzej

Post autor: po prostu Andrzej » 18.11.2011, 20:14

Akurat nie znając dokładnie przebiegu rozprawy sędziego bym na tym etapie się nie czepiał. Warto podjąć inny temat:

Prawdopodobnie został on skazany jedynie na podstawie zeznań innych policjantów (bo jakie inne mogli mieć dowody na chłopaka?!). Jeśli mamy filmik pokazujący sprawę z diametralnie innej strony to należy "zaryzykować stwierdzenie:

Zeznania policjantów (które przyczyniły się do skazania) była nieprawdziwe. Przypominam,że składanie fałszywych zeznań (nie w swej obronie) jest karalne, tak więc powinno się postawić przed sądem kolejnych naszych ulubieńców.

Tylko ciekawe, które "dziennikarz śledczy" pójdzie w tym kierunku (po pierwszej są zbyt głupi, po drugie nie pasuje to do ich z góry przyjętej teorii).
Wszyscy jesteśmy Andrzejami

whiteCross

Post autor: whiteCross » 18.11.2011, 21:19

JAGUŁAR pisze:I to ten bandyta skakajacy po glowie ,chcacy zabic czlowieka bedzie pobieral pesje,ale za nasze podatki,nasze pieniadze.
I od lipca dostanie dodatkowe 300 zl od twuska

BoldSnake

Post autor: BoldSnake » 18.11.2011, 21:31

JAGUŁAR pisze:Oczywiscie moge sobie gdybac,ale ten chlop powinien sie wstawic normalnie do odsiadki na te 3 miesiace, pozniej kolejno z takim "dowodem" jaki jest ten film zlozyc wniosek o kasacje wyroku i niesluszny pozbawienie wolnosci.
A po co miałby liczyć na kasację, skoro przysługuje mu apelacja od wyroku? ;)

PS. "Wstawić" można się na imprezie, do odbycia wyroku czy na komendę się "stawiamy". Bez napinki. ;]
Najstarsi Biało-Zieloni w Polsce

T2

Post autor: T2 » 18.11.2011, 22:34

kalkulator pisze:
SUPPORTERS pisze:ja p*******..
wjebaliscie chlopaka z Legii..
banda internetowych rozkminiaczo - gamoni.
za 2 posty pochwaly sprzedalibyscie własna matke..
Ten sam chłopak w 2007 brał w udział w jakiejś manifestacji razem z Młodymi Socjalistami i antifą. Wiadomo nie powinno to się skończyć na psach, ale Legia powinna robić porządek z takimi.

Internetowe gnojki, cos obejrzą, przeczytaja w sieci z wypiekami na pryszczatych ryjach, a później pisza takie pierdolone farmazony. Gówno wiesz, w d**** byłeś.

intifada

Post autor: intifada » 18.11.2011, 23:03

od 19 min 40 sek "Wiadomości" TVP
[link]

vvarmia88

Post autor: vvarmia88 » 18.11.2011, 23:07

Jarson pisze:[link]

sku.rwy.syństwo!
k.urwy zydo-komunistyczne z SLD i PO.
widze ze wladze w warszawce to macie skurwiale do granic mozliwosci. podobnie i w moim miescie jest, ale w lekkim szoku bylem gdy zobaczylem, ze w warszawie jest ulica WARYNSKIEGO. przeciez to byla zydowska, komunistyczna ku*** bita sowiecka, ktora mordowala polakow z AK i NSZ w ramach GL i AL. dziwne, ze 20 lat po obaleniu PRLu nikt nie zabiegl (a moze i zabiegano?) oto, by ulicy np warynskiego nie bylo. pewnie i jemu podobnych gdzies tez sa i inne nazwane. w olsztynie kontrowersje swego czasu miala ulica hanki-sawickiej (tez zydowska agentka stalina, ktora mordowala i wystawiala polskich patriotow i AKowcow podczas m.in. powstania warszawskiego) ale sprawa ucichla bo post komuchy i ubeki, ktorzy mieszkaja przy tej ulicy nie chcieli zmiany jej nazwy i nie przeszkadzalo im kim byla ow hanka-sawicka.
precz z komuna!
CRUSH THE WEAK

212

Post autor: 212 » 18.11.2011, 23:32

Waryński był socjalistą, ale jak mordował AKowców umierając w 1889 z rąk cara?

beees

Post autor: beees » 18.11.2011, 23:39

vvarmia88 pisze:
Jarson pisze:[link]

sku.rwy.syństwo!
k.urwy zydo-komunistyczne z SLD i PO.
widze ze wladze w warszawce to macie skurwiale do granic mozliwosci. podobnie i w moim miescie jest, ale w lekkim szoku bylem gdy zobaczylem, ze w warszawie jest ulica WARYNSKIEGO. przeciez to byla zydowska, komunistyczna ku*** bita sowiecka, ktora mordowala polakow z AK i NSZ w ramach GL i AL. dziwne, ze 20 lat po obaleniu PRLu nikt nie zabiegl (a moze i zabiegano?) oto, by ulicy np warynskiego nie bylo. pewnie i jemu podobnych gdzies tez sa i inne nazwane. w olsztynie kontrowersje swego czasu miala ulica hanki-sawickiej (tez zydowska agentka stalina, ktora mordowala i wystawiala polskich patriotow i AKowcow podczas m.in. powstania warszawskiego) ale sprawa ucichla bo post komuchy i ubeki, ktorzy mieszkaja przy tej ulicy nie chcieli zmiany jej nazwy i nie przeszkadzalo im kim byla ow hanka-sawicka.
precz z komuna!
Weź Ty się ogarnij historyku od siedmiu boleści. Jest taka strona wikipedia się nazywa jak czegoś nie wiesz to wpisujesz tam hasło i pstryk wyskakuje odpowiedź..
Następna kolejka ligowa miała się odbyć 3 września 1939 r. ...

212

Post autor: 212 » 18.11.2011, 23:41

Na usprawiedliwienie kolegi powiem, że miałem podobne skojarzenia, idąc w marszu tą ulicą.

jurij

Post autor: jurij » 18.11.2011, 23:42

Pewnie mu się Waryński z Wyszyńskim pomylił.
To ten Norbert to ten sam typ na tej demonstracji kamieniczników i lewaków czy nie bo już w końcu nie wiem?

vvarmia88

Post autor: vvarmia88 » 19.11.2011, 00:10

bees wikipedia powiadasz? a moze w GW albo TVN. sam sie doksztalcik bo ci co maja swoje przezyte wiedza ze warynski byl ku*** i tyle. pamietam go na starych 100zlotowkach. ty chyba bees to nawet wtedy w planach nie byles jak te 100zlotowki byly cos warte hehe
CRUSH THE WEAK

beees

Post autor: beees » 19.11.2011, 00:19

ochłoń.
bez odbioru.
Następna kolejka ligowa miała się odbyć 3 września 1939 r. ...

bunio5

Post autor: bunio5 » 19.11.2011, 00:44

defqon pisze:Wielka prośba do wszystkich.
Aktualnie tworzę listę wszystkich osób publicznie znanych (aktorzy, dziennikarze, muzycy, sportowcy, pisarze, kompozytorzy, 'celebryci' itd.), które udzieliły poparcia bądź brały udział w blokadzie Marszu Niepodległości, jak również wszystkich innych, które podsycały antypolskie nastroje w ostatnim czasie i nie tylko. Zależałoby mi na konkretnych linkach do artykułów/filmów/zdjęć związanymi z tymi osobami. Może być priv bądź tutaj, bo chyba jest to w jakiś sposób związane z Marszem.
[link]
Tylko pod Krzyżem, tylko pod tym Znakiem Polska jest Polską, a Polak Polakiem!
BÓG - HONOR - OJCZYZNA
Wielka Polska Katolicka
Krucjata Różańcowa za Ojczyznę! Codziennie odmawiajcie Różaniec o Polskę wierną Bogu, Krzyżowi i Ewangelii, o wypełnienie Jasnogórskich Ślubów Narodu!

DennisWise

Post autor: DennisWise » 19.11.2011, 01:46

SUPPORTERS pisze:ja p*******..
wjebaliscie chlopaka z Legii..
banda internetowych rozkminiaczo - gamoni.
za 2 posty pochwaly sprzedalibyscie własna matke..
Nie bądź naiwny że przez jakiś specjalnie spreparowany film z sieci kogoś złapali. Bo to bajki dla dzieci takie same jak to że Waryński z Wyszyńskim mordowali Akowców.

niedzielny kierowca

Post autor: niedzielny kierowca » 19.11.2011, 07:37

Cuda na kiju. Mężczyzna (pies) obezwładnia przypadkowego człowieka gazem a następnie kopie go po głowie w asyście innych psów. Jest niepodważalny dowód w postaci nagrania. Mimo tego OFIARA zostaje skazana, a oprawca idzie na chorobowe. Sprawa oczywiście nie jest zakończona ale nie ma się co spodziewać sprawiedliwego wyroku. Gdyby na miejscu psa był kibic z miejsca idzie na sankcje. Dlaczego? Bo tu (w Polsce) nie ma równości, sprawiedliwości, zasad. Prawo to fikcja. Prawo dotyczy tylko zwykłych ludzi. Elity (czyt. prawdziwa mafia) w białych rękawiczkach robią co chcą. Pan Kloc w zasadzie może się czuć szczęśliwcem gdyż cala akcja została nagrana. A ile było takich akcji na marszu? Do ilu dochodzi codziennie w całej Polsce? Jednostki nie są w stanie zrobić nic. Potrzebne jest zjednoczenie. paradoksalnie takie akcje jakie miały miejsce nie są do końca złe ponieważ jednoocza prawilnych ludzi. IMHO wyjdzie z tego jeszcze coś pozytywnego. W końcu czara goryczy się przeleje, a wtedy tylko benzyna i ogień. Trzeba uświadamiać ludzi. Pokazać im prawdę, nie kłamstwa tv.
"Ja, obywatel Rzeczypospolitej Polskiej, świadom podejmowanych obowiązków Policjanta, ślubuję: SŁUŻYĆ WIERNIE NARODOWI, chronić ustanowiony Konstytucją Rzeczypospolitej Polskiej porządek prawny, STRZEC BEZPIECZEŃSTWA państwa i jego OBYWATELI, nawet z narażeniem życia. Wykonując powierzone mi zadania, ŚLUBUJE PILNIE PRZESTRZEGAĆ PRAWA dochować wierności konstytucyjnym organom Rzeczypospolitej Polskiej, przestrzegać dyscypliny służbowej oraz wykonywać rozkazy i polecenia przełożonych. Ślubuję strzec tajemnicy państwowej i służbowej, a także honoru, godności i dobrego imienia służby oraz przestrzegać zasad etyki zawodowej". hahahaahaahaha co za farsa. To jest moje pijackie zdanie na dziś dzień.

whiteCross

Post autor: whiteCross » 19.11.2011, 09:46

Ktos rzucił hasło o bojkotowanie ludzi co popieraja kolorowa szmate , Wiec tak moj pomysl zeby posiadacze cyfry + zbojkotowali twarz reklamowa owej stacji. Albo przestaniecie puszczac i oplacac Borysa SZyca albo rezygnuje z waszych usług>
Co wy na to??

quisnam

Post autor: quisnam » 19.11.2011, 09:52

Panowie, nie wiedzialem w ktorym temacie to umiescic ale uwazam ze ten bd najlepszy.(odnosi sie to do naszych blokujacych) Kiedy byl temat o europride, ktoś wrzucił ulotke dlaczego nie chcemy pedalstwa w kraju.(chyba byla na takim rozowym tle) Bylo tam napisane m.in. ze w Holandi zabrania sie mówić mamo tato, a nalezy mowic nowoczesnie opiekun. Bylo tam tez ze w krajach gdzie moga adoptowac peadały dzieci, coraz wiecej dizieci uważa, że jest homo. i jescze inne potwierdzone argumenty. Mianowicie mam znajomego w drukarni i chce zrobić w cholere ulotekA5, moze mniejsza, moze wieksza, w ktorej piszac takei argumenty udowodnione ludzią jak jest naprawde w tym pedalstwem. Prosze rowniez o przesylanie mi na priva argumentow dlaczego nie pedalstwu oraz dlaczego nie aborcji (taka ulotke tez bd chcial zrobic). prosze nie usuwac tematu jesli w zlym miejscu napisalem, ewentualnie przeniesc) Potraktujcie moja prosbe powaznie.

jurij

Post autor: jurij » 19.11.2011, 10:37

vvarmia88 pisze:bees wikipedia powiadasz? a moze w GW albo TVN. sam sie doksztalcik bo ci co maja swoje przezyte wiedza ze warynski byl ku*** i tyle. pamietam go na starych 100zlotowkach. ty chyba bees to nawet wtedy w planach nie byles jak te 100zlotowki byly cos warte hehe
Ale ty jesteś tępy, Waryński zmarł w więzieniu w 1889 był takim samym socjalistą jak np Piłsudski.Komuchy zrobiły z niego sobie symbol 50 lat po jego śmierci.
Skłodowska-Curie i Kopernik też byli na banknotach w PRL-u, chłoptasiu bo rozumiem że 88 to data twojego urodzenia.

sercamembert

Post autor: sercamembert » 19.11.2011, 10:46

HC pisze:
sercamembert pisze:Nazywanie kogoś pogardliwie przerzutem jest bez sensu. Chyba chodzi nam o to by ludzie zaczeli zdrowo myśleć i zmieniali swój światopogląd. Sporo osób gdy była młodsza i głupsza miała inne poglądy niż te które reprezentuje teraz.
jak ktoś kibicuje Polonii i nagle zaczyna śmigać na Legię to też nazwiesz to zdrową zmianą poglądów?
Co Ty za przeproszeniem p********* ?! Jeżeli ktoś głosował 4 lata temu na PO, a w tych wyborach na np PiS to znaczy że jest przerzutem ? Mam znajomego który jeszcze pare lat temu był zwolennikiem "kolorowej polski", odbyłem z nim wiele, wiele dyskusji na te tematy, podsyłałem materiały itp. Chłopak czytał, rozmawiał, wyciągał własne wnioski. W tym roku odezwał się do mnie czy wybieram się na MN bo on nie ma z kim jechać. I co miałem mu powiedzieć ? W********** j***** przerzucie ? Prosze Cię.
Właśnie mam do niego duży szacunek że nie był zaślepiony jedną ideologią i nie zamykał się na jedną strone. Potrafił sam dojść do pewnych wniosków na temat lewaków, mediów, rządu itd. To raczej świadczy o jego inteligencji, a nie o tym że jest "jebanym przerzutem".

ku*** chyba bardziej idiotycznego przykładu nie mogłeś podać.

Nowohucianie1950

Post autor: Nowohucianie1950 » 19.11.2011, 11:09

Nowohucianie1950 pisze:
kalkulator pisze:
Nowohucianie1950 pisze:Eldo jest narodowcem,endekiem i popierał Marsz Niepodległości w tym jak i tamtym roku..
Nie jest endekiem, endecja opiera się na religii katolickiej. Z tym narodowcem też bym polemizował. Jest patriotą i tyle.
Popiera Narodową Demokrację i Dmowskiego ogólnie.Poza tym :

"Eldo stwierdził m.in. że w takim kraju jak Polska, rola Kościoła Katolickiego w życiu publicznym powinna być jeszcze większa niż dziś. W dyskusji kuluarowej przyznał, że jest stałym czytelnikiem Frondy, zna dzieła Dmowskiego oraz sylwetki głównych ideologów międzywojennego Ruchu Narodowego."
Po tych "rozmowach wychowawczych" przestał chodzić na Legie, ale nie zmienił poglądów.To zdarzyło się dopiero potem gdy zainspirował się Dmowskim.

Zresztą znajdźcie mi muzułmanina, który tak szanuje Polską/katolicką kulturę i tradycję.Ale koniec już o nim, bo nie tego dotyczy temat, w każdym razie jest po NASZEJ stronie, a nie jak pedały typu karolak,szyc itd
Hutnik Nowa Huta

vvarmia88

Post autor: vvarmia88 » 19.11.2011, 11:54

Male sprostowanie tego co wczesniej napisałem.
Nie chodziło mi, ze Waryński mordował AKowcow tylko, ze to akurat Krasicki robił(Jan, nie Ignacy) wspolas anty-polskiej zydowy Hanki-Sawickiej. Przegladałem akurat i o Krasickim i o Waryńskim stąd mój błąd. A Warynski i tak był parówa i porównywanie go do Piłsudskiego to tak jakby porównac c**** do palca.. Waryński byl żydem tak jak zreszta wiekszosc "socjalistow" i "komunistow", wtedy jak i dzis zreszta.

jurij-może byc, że to moja data urodzin hehe bo jeszcze pójdzie rozkminka za daleko i milicja mnie odwiedzi;) Także ciach juz ten temat, nie mialem zamiaru wprowadzac zamieszania, poprostu edytowac wczesniejszego posta już nie mogłem by wkleic, że to o Krasickiego chodzilo z tym mordowaniem AKowcow i polskich patriotow.
Pozdro. POLSKA DLA POLAKOW - EUROPA DLA BIAŁYCH
CRUSH THE WEAK

bunio5

Post autor: bunio5 » 19.11.2011, 12:27

I ta farsa ma miejsce na naszych oczach!!! Obłęd!!! Rząd pod sąd!!!
[link]
BÓG - HONOR - OJCZYZNA
Wielka Polska Katolicka
Krucjata Różańcowa za Ojczyznę! Codziennie odmawiajcie Różaniec o Polskę wierną Bogu, Krzyżowi i Ewangelii, o wypełnienie Jasnogórskich Ślubów Narodu!

pieta72

Post autor: pieta72 » 19.11.2011, 12:44

Witam wszystkich,

Nie jestem z waszych klimatów. Tzn nie jestem kibicem, ale dumnie stało się obok was na Marszu :)
Panie i Panowie musicie mieć świadomość, że ta parówa stosuje dokładnie takie same metody jak za stalina. Jeśli ktoś był niewygodny politycznie to się go nazywało nazista i powtarzało to tak długo aż zaczęło to funkcjonować w opinii publicznej i mediach. Gość był skończony :(

Byłem wśród Was więc widziałem jak było. Napiszę jedno metal z W-wy z Wami !

Wielka Polska Narodowa !

defqon

Post autor: defqon » 19.11.2011, 12:47

rudy śmieć, protest antyrządowy na stadionach nie może się skończyć wraz z wyborami!
Raz sierpem, raz młotem czerwoną hołotę!

bunio5

Post autor: bunio5 » 19.11.2011, 12:48

[link]
BÓG - HONOR - OJCZYZNA
Wielka Polska Katolicka

pieta72

Post autor: pieta72 » 19.11.2011, 13:20

ef pisze:Dobra juz nie rozkminiajcie tak tego Warynskiego.
Marsz przechodzil tez nad ulica Armii Ludowej. Sa w stolicy ulice skandaliczne jak np. Płaskowickiej, Dabrowszczakow, Rzymowskiego.
W Warszawie na Pradze stoi pomnik tzw. czterech spiacych" czyli dla bohaterskich zolnierzy radzieckich wyzwolilcieli Polski (teraz blokuje on jeszcze budowe metra) oraz drugi przy polach mokotowskich w centrum w mauzoleum zolnierzy radzieckich (chyba najwiekszy pomnik w Wawie) ktory wyglada jak Washington Monument i ma na szczycie czerwone gwiazdy plus podziekowania dla bratniego narodu za uwolnienie od Hitlera. Ze tego ludzie jeszcze nie rozebrali sami to jest szok. Zwracam uwage ze za rozbiorke pomnika wedlug przepisow prawa budowlanego przysluguje jedynie kara grzywny (nie wiem jaka jest dodatkowa kara przewidziana w kodeksie karnym). Takze sciepa na grzywne i do dziela :)
Jak znam życie to dojebali by jeszcze niszczenie mienia publicznego, pobudki ideologiczne /rusofobię/ itp.
Sam jestem z W-wy i do czterech śpiących mam może z 1km i coś trzeba z tym zrobić.

Przepraszam za offtop...

whiteCross

Post autor: whiteCross » 19.11.2011, 13:21

13 Grudnia pokazemy w polskich miastach na co nas stac

bunio5

Post autor: bunio5 » 19.11.2011, 14:16

Marsz przechodzil tez nad ulica Armii Ludowej. Sa w stolicy ulice skandaliczne jak np. Płaskowickiej, Dabrowszczakow, Rzymowskiego.
W Warszawie na Pradze stoi pomnik tzw. czterech spiacych" czyli dla bohaterskich zolnierzy radzieckich wyzwolilcieli Polski (teraz blokuje on jeszcze budowe metra) oraz drugi przy polach mokotowskich w centrum w mauzoleum zolnierzy radzieckich (chyba najwiekszy pomnik w Wawie) ktory wyglada jak Washington Monument i ma na szczycie czerwone gwiazdy plus podziekowania dla bratniego narodu za uwolnienie od Hitlera. Ze tego ludzie jeszcze nie rozebrali sami to jest szok. Zwracam uwage ze za rozbiorke pomnika wedlug przepisow prawa budowlanego przysluguje jedynie kara grzywny (nie wiem jaka jest dodatkowa kara przewidziana w kodeksie karnym). Takze sciepa na grzywne i do dziela :)
Radny z PIS-u Maciej Maciejowski wystąpił z wnioskiem o usunięcie tego pomnika to dostał pogróżki o pozbawieniu życia i zgwałceniu żony i 3-letniej córeczki.
źródło: Gazeta Polska Codziennie
BÓG - HONOR - OJCZYZNA
Wielka Polska Katolicka

paw242.

Post autor: paw242. » 19.11.2011, 14:18

pieta72 pisze:
Jak znam życie to dojebali by jeszcze niszczenie mienia publicznego, pobudki ideologiczne /rusofobię/ itp.
Sam jestem z W-wy i do czterech śpiących mam może z 1km i coś trzeba z tym zrobić.

Przepraszam za offtop...
Jest sposób!!! (Nie raz o tym myślałem:))W Warszawie jest sporo ruskich,ukraińców ,którzy szukają pracy.Wziąć taką ekipe z 5-6 chłopa dać robocze stroje,może na dobry początek po 5 dyszek żeby lepiej pracowali zawieść pod pomnik i ...do roboty panowie po skończonej pracy po 500zł(tego akurat by się nie doczekali). Zanim nasza służby zorientowały by się co czynią nasi "towarzysze" (którym przyświecał by 500zł po skonczonej)pomnik byłby prawie całkiem rozebrany.I jeszcze sama idea rozebrany ruskimi rękoma :))

pieta72

Post autor: pieta72 » 19.11.2011, 14:20

paw242. pisze:
pieta72 pisze:

Przepraszam za offtop...
Jest sposób!!! (Nie raz o tym myślałem:))W Warszawie jest sporo ruskich,ukraińców ,którzy szukają pracy.Wziąć taką ekipe z 5-6 chłopa dać robocze stroje,może na dobry początek po 5 dyszek żeby lepiej pracowali zawieść pod pomnik i ...do roboty panowie po skończonej pracy po 500zł(tego akurat by się nie doczekali). Zanim nasza służby zorientowały by się co czynią nasi "towarzysze" (którym przyświecał by 500zł po skonczonej)pomnik byłby prawie całkiem rozebrany.I jeszcze sama idea rozebrany ruskimi rękoma :))
Racja :) ale to nie w porządku jednak wpierdalać tak kogoś na minę. Chociaż ubaw byłby niezły.

bunio5

Post autor: bunio5 » 19.11.2011, 14:26

Warto przeczytać. Jarosław Kaczyński mówi jawnie, że były prowokacje!
[link]
BÓG - HONOR - OJCZYZNA
Wielka Polska Katolicka

paw242.

Post autor: paw242. » 19.11.2011, 14:27

"Niema litości dla skurwysynów":) Jaka mina przecież nic by im nie zrobili.
Pomnik ogrodzony biało-czerwoną taśemką roboczą ,tabliczka prace remontowe,nie zdziwiłbym się jak by rozebrali cały i nikt by nie zareagował:)

mikolaj302

Post autor: mikolaj302 » 19.11.2011, 15:00

[link]
"Miliony oddanych istnień dają świadectwo swojej Ojczyźnie"

ODPOWIEDZ