REPREZENTACJA PZPN - WĘGRY
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
REPREZENTACJA PZPN - WĘGRY
Mecz w Poznaniu juz za kilka dni :)
Po dobrym wyniku w meczu z Włochami, reprezentacja pzpn-u zagra w Poznaniu z Naszymi Bratankami :)))
Wiadomo jak wyglada sprzedaż biletów na ten mecz ? :)
Czy raczej nie wyglada .... ?
Po dobrym wyniku w meczu z Włochami, reprezentacja pzpn-u zagra w Poznaniu z Naszymi Bratankami :)))
Wiadomo jak wyglada sprzedaż biletów na ten mecz ? :)
Czy raczej nie wyglada .... ?

-
Re: REPREZENTACJA PZPN - WĘGRY
Ktoś wcześniej pisał aby iśc na mecz i dopingować Węgrów, myślę ze to całkiem dobry pomysł, pikników bedzie mało bo słaby ostatni wynik i rywal mniej atrakcyjny, Węgrów pewnie się troche pojawi, do tego jakis transparent to może dać efekt tymbardziej że Węgrzy to naprawdę przyjazny nam naród ( byłem kilkukrotnie na Węgrzech i gdy tylko dowiedzieli się że jestem z Polski odrazu uśmiech, zaproszenie na piwko itp.) i byli bodajże najliczniejszą delegacją na Marszu Niepodległości (obok Serbów)
,,Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań" - Gilbert Keith Chesterton
-
To zajebisty pomysl :) Jest malo czasu ale odpowiednio naglasniajac wszystko mozna zebrac troche ogarnietej wiary i isc na mecz dopingujac naszych braci z Wegier.
Wyobrazcie sobie miny laty szmaty, smudy czy innych ktorzy widza POLAKOW dopingujacych przeciwnika :) Cos pieknego.
To mialoby podwojne dno -
po pierwsze primo - gramy na nosie pzpnu
po drugie primo - wbijamy duzy c*** w mieszanke multinacjonalna ks Polska (juz widze miny wszystkich pilkarek ktore zamiast slyszec ,,hej Polska gool'' slysza przyspiewki z pozdrowieniami dla braci, ewentualnie ANTY KS Polska)
po trzecie primo - zaden szpakowski czy inny borek nie wmowi ludziom przed [link] ze to wegrzy tak glosno dopinguja swoich :)
po czwarte primo - taka akcja odbilaby sie naprawde duzym echem - no bo w koncu to chyba bezprecedensowa sytuacja, w dodatku przeciwnik ks Polski jest jak najbardziej naszym bratnim narodem, wiec okazja ku temu jest po prostu idealna.
Nauczenie sie kilku prostych slow / przyspiewek po wegiersku nie powinno stanowic dla nikogo problemu ;]
Braci sie nie traci.
Wyobrazcie sobie miny laty szmaty, smudy czy innych ktorzy widza POLAKOW dopingujacych przeciwnika :) Cos pieknego.
To mialoby podwojne dno -
po pierwsze primo - gramy na nosie pzpnu
po drugie primo - wbijamy duzy c*** w mieszanke multinacjonalna ks Polska (juz widze miny wszystkich pilkarek ktore zamiast slyszec ,,hej Polska gool'' slysza przyspiewki z pozdrowieniami dla braci, ewentualnie ANTY KS Polska)
po trzecie primo - zaden szpakowski czy inny borek nie wmowi ludziom przed [link] ze to wegrzy tak glosno dopinguja swoich :)
po czwarte primo - taka akcja odbilaby sie naprawde duzym echem - no bo w koncu to chyba bezprecedensowa sytuacja, w dodatku przeciwnik ks Polski jest jak najbardziej naszym bratnim narodem, wiec okazja ku temu jest po prostu idealna.
Nauczenie sie kilku prostych slow / przyspiewek po wegiersku nie powinno stanowic dla nikogo problemu ;]
Braci sie nie traci.
████▀░░░░░░░░░░░░░░░░░▀████
███│░░░░░░░░░░░░░░░░░░░│███
██▌│░░░░░░░░░░░░░░░░░░░│▐██
██░└┐░░░░░░░░░░░░░░░░░┌┘░██
██░░└┐░░░░░░░░░░░░░░░┌┘░░██
██░░┌┘▄▄▄▄▄░░░░░▄▄▄▄▄└┐░░██
██▌░│██████▌░░░▐██████│░▐██
███░│▐███▀▀░░▄░░▀▀███▌│░███
██▀─┘░░░░░░░▐█▌░░░░░░░└─▀██
██▄░░░▄▄▄▓░░▀█▀░░▓▄▄▄░░░▄██
████▄─┘██▌░░░░░░░▐██└─▄████
█████░░▐█─┬┬┬┬┬┬┬─█▌░░█████
████▌░░░▀┬┼┼┼┼┼┼┼┬▀░░░▐████
█████▄░░░└┴┴┴┴┴┴┴┘░░░▄█████
███████▄░░░░░░░░░░░▄███████
NIE JESTESMY ANIOLAMI
j**** ZYDOW SIEKIERAMI
███│░░░░░░░░░░░░░░░░░░░│███
██▌│░░░░░░░░░░░░░░░░░░░│▐██
██░└┐░░░░░░░░░░░░░░░░░┌┘░██
██░░└┐░░░░░░░░░░░░░░░┌┘░░██
██░░┌┘▄▄▄▄▄░░░░░▄▄▄▄▄└┐░░██
██▌░│██████▌░░░▐██████│░▐██
███░│▐███▀▀░░▄░░▀▀███▌│░███
██▀─┘░░░░░░░▐█▌░░░░░░░└─▀██
██▄░░░▄▄▄▓░░▀█▀░░▓▄▄▄░░░▄██
████▄─┘██▌░░░░░░░▐██└─▄████
█████░░▐█─┬┬┬┬┬┬┬─█▌░░█████
████▌░░░▀┬┼┼┼┼┼┼┼┬▀░░░▐████
█████▄░░░└┴┴┴┴┴┴┴┘░░░▄█████
███████▄░░░░░░░░░░░▄███████
NIE JESTESMY ANIOLAMI
j**** ZYDOW SIEKIERAMI
-
fajnie by bylo zaspiewac ''Rote'' pod koniec meczu, moze by dala do myslenia co niektorym zjebom niszczacym nasz kraj, tradycje i historie

-
w Opolu Sopron...Polak i Wegier 2 Bratnkii.
-
Na jedynce mówią, że sprzedano 7 tysięcy wejściówek, to autokary z pracownikami biedronki i innych sponsorów pewnie ruszą jutro pełną parą na mecz. Fajny pomysł z dopingowaniem bratanków.
1 Marca-Dzień "zołnierzy wyklętych"
23 Marca-Dzień przyjaźni polsko-węgierskiej
23 Marca-Dzień przyjaźni polsko-węgierskiej
-
Ja uważam że to lipny omysł iśc dopingować Węgrów. Late i cały ten PZPN c*** obchodzi komu będziemy kibicować, czy będzie atmosfera czy nie... byle był chajs za bilety. Mecze kadry na własnym podwórku powinny być bojkotowane tak jak są do tej pory a nawet nagłośnić bardziej ten bojkot to może i piknikom sie odechce łażenia na KS Polska.

-
dobrym pomysłem byłoby przywitanie odpowiednio naszych pseudopolskich kopaczy przed stadionem lub na treningu ewentualnie doping zza trybun koło stadion z odpowiednim repertuarem, nabijanie kasy pzpn-owi i dopingowanie Węgier tylko rozśmieszy cały ten beton, bo kasa będzie a czy jest doping to juz ich napewno nie interesuje
Wisła Nowa Huta
-
Przede wszystkim powinniśmy się skupić na tym aby ugościć Węgrów którzy przyjadą na mecz. Historia pokazała, że :
"Polak, Węgier, dwa bratanki
I do szabli, i do szklanki
Oba zuchy, oba żwawi
Niech im Pan Bóg błogosławi!!!
"Polak, Węgier, dwa bratanki
I do szabli, i do szklanki
Oba zuchy, oba żwawi
Niech im Pan Bóg błogosławi!!!
-
to tak juz z ciekawości spytam...gdzie da sie zakupić szalik Węgier w języku ojczystym a nie żadne podruby w stylu Hungary blebleble po angielsku
Wisła Nowa Huta
-
Nas tylko powinna cieszyć sytuacja przed meczem z Węgrami.. kilka aspektów składa się na obraz taki, że jutro może na mecz przyjdzie z 8-10 tysięcy co na poznańskim stadionie będzie wyglądać śmiesznie
-grupy kibicowskie od dobrych paru meczy nie jeżdżą na kadrę w Polsce
-afera z koszulkami
- pogoda
- ostatnia porażka z włochami
stadion w Poznaniu miał już swoją inaugurację, więc nie będzie pikników które będą miały parcie by iść koniecznie na meczyk reprezentacji pzpn. tak więc taki obrót sprawy jest tylko i wyłącznie korzystny dla nas.. bo sytuacja dla mediów staje się niezrozumiała.. no bo jak w kraju gdzie będzie euro za pół roku, na mecz kadry nie było kompletu na trybunach...
-grupy kibicowskie od dobrych paru meczy nie jeżdżą na kadrę w Polsce
-afera z koszulkami
- pogoda
- ostatnia porażka z włochami
stadion w Poznaniu miał już swoją inaugurację, więc nie będzie pikników które będą miały parcie by iść koniecznie na meczyk reprezentacji pzpn. tak więc taki obrót sprawy jest tylko i wyłącznie korzystny dla nas.. bo sytuacja dla mediów staje się niezrozumiała.. no bo jak w kraju gdzie będzie euro za pół roku, na mecz kadry nie było kompletu na trybunach...
STOMIL PONAD WSZYSTKO
-
Wy jesteście jacys pojebani? dopingować Wegry? kim Wy jesteście?
już kiedyś był taki mecz w Poznaniu, że zamiast dopingu dla Polaków było słychać doping dla rywali, pamiętam po tym meczu jazdy na k.net, że to ku*** pajace i pikniki, że to w głowie sie nie miesci, ale chyba inna moda teraz.
już kiedyś był taki mecz w Poznaniu, że zamiast dopingu dla Polaków było słychać doping dla rywali, pamiętam po tym meczu jazdy na k.net, że to ku*** pajace i pikniki, że to w głowie sie nie miesci, ale chyba inna moda teraz.
-
a kim oni byli gdy ratowali tysiące Polaków podczas II wojny światowej? nie ma drugiego narodu z którym przez tyle wieków mieliśmy przyjazne stosunki.lsz pisze:Wy jesteście jacys pojebani? dopingować Wegry? kim Wy jesteście?
co do mediów to głupieją, teraz nagle mówią, że zauważalny staje się brak wsparcia... kolejna płaszczyzna, gdzie chcieli zaklinać rzeczywistość, ale nie dają już rady.
-
Jeśli chodzi o naszych Braci z Węgier to nie znam osobiście żadnego ale mam do nich szacunek za te wszystkie lata naszej przyjaźni. Szkoda że ten mecz odbędzie się w takich okolicznościach bo naprawdę mogło być pięknie. Super sprawą było by ich ciepło przywitać.
a to ich zachowanie w stosunku do nas
http://www.youtube.com/watch?v=svkp-AYK ... re=related
zajebista sprawa
a to ich zachowanie w stosunku do nas
http://www.youtube.com/watch?v=svkp-AYK ... re=related
zajebista sprawa
-
Węgrzy na swoim ostatnim meczu z Finlandią kilka dni temu wywiesili taką łączoną flagę Polsko - Węgierską, którą można często zobaczyć na meczach reprezentacji Węgier. Szkoda, że kur... taka sytuacja u nas, że trzeba to dziadostwo zwane teraz reprezentacją pzpn bojkotować.
[link]
[link]
-
można by rzec że brakuje tylko przybicia oficjalnej zgody na reprezentacje hehe ale fakt faktem Węgrzy są przyjaźnie do nas nastawieni w większości nie mówiąc o tym co sądzą o Czechach czy Słowakach których raczej szacunkiem nie darzą
Wisła Nowa Huta
-
Panowie, ale tutaj nie widzę problemu, żeby przywitać ciepło naszych węgierskich braci, po prostu zabrać ich do knajpy, napić się polskiej gorzały, przybić piątkę itd. Repra nie ma nic do tego.
-
lsz ..... Kim ku*** jestesmy ?? .... jestesmy Polakami.
Ale reprezentacji pzpn-u przynajmniej ja kibicowac nie bede ....
Czemu ?? Zauwaz ze zaden z pilkarzykow nawet nie zaprotestowal gdy dostali nowe stroje bez Orla w Koronie.
http://www.youtube.com/watch?v=qGa_GKFC ... re=related
Czemu ?? Zauwaz ze zaden z pilkarzykow nawet nie zaprotestowal gdy dostali nowe stroje bez Orla w Koronie.

-
Dokładnie. Tylko całkowity bojkot meczy u nas w kraju może cokolwiek pomóc bo dziadów z PZPN interesuje tylko aspekt finansowy. Jak okaże się, że kibice mają w d**** tą śmieszną drużynę to nie będzie wpływów z biletów, sponsorzy zaczną się wycofywać itd... Niestety to jedyna droga.19TSW06 pisze:dobrym pomysłem byłoby przywitanie odpowiednio naszych pseudopolskich kopaczy przed stadionem lub na treningu ewentualnie doping zza trybun koło stadion z odpowiednim repertuarem, nabijanie kasy pzpn-owi i dopingowanie Węgier tylko rozśmieszy cały ten beton, bo kasa będzie a czy jest doping to juz ich napewno nie interesuje

ODZIEŻ DLA KIBICÓW:
[link]
-
tak wogóle spytam, OZSK coś wogóle robi w sprawie kibiców/kiboli? czy stowarzyszenie zapadło już w sen zimowy??
Wisła Nowa Huta
-
Uwierz mi, że byłem jednym z pierwszych, którzy mieli na nią wyjebane jak pojawił się już Roger, potem Obraniak dokręcił mi śrubę do końca i od tamtej pory generalnie mam to coś głęboko w d****, ale iść dopingować Węgrów? Napychać kieszenie tym k***** i jeszcze iść dopingować jakiś piłkarzyków, którzy pewnie mają podobnie wyjebane na wszystkie wartości podobnie jak ich "bratankowie" w biało-czerwonych strojach. Oni już sami zauważają to co się dzieje na trybunach, więc nie potrzeba żadnych innych dodatkowych protestów czy "szopek". Róbmy swoje z wiarą, a wrócą lepsze czasy. "Zgode" z Węgrami można umacniać na wszystkie inne sposoby a nie śpiewając "Węgry, Węgry" w Poznaniu.1925 pisze:lsz ..... Kim ku*** jestesmy ?? .... jestesmy Polakami.
-
Nie chodzenie na mecze wydaje mi się tutaj nic nie da, oni zawsze będą wciskać że albo pogoda albo Rodowicz w telewizji gra benefis, potrzebny jest chociaż jeden mecz na którym 90 min zamiast dopingu była by jazda z dziadostwem
-
też mi sie tak wydaje, jeden mecz dla przykładu ciekawe co wtedy mówiłby 'media'.Patriot79 pisze:Nie chodzenie na mecze wydaje mi się tutaj nic nie da, oni zawsze będą wciskać że albo pogoda albo Rodowicz w telewizji gra benefis, potrzebny jest chociaż jeden mecz na którym 90 min zamiast dopingu była by jazda z dziadostwem
-
media żadnej różnicy nie zauważa dla nich będzie taka sama wspaniała atmosfera jak na meczach z samymi piknikamiJurand ze Spychowa pisze:też mi sie tak wydaje, jeden mecz dla przykładu ciekawe co wtedy mówiłby 'media'.Patriot79 pisze:Nie chodzenie na mecze wydaje mi się tutaj nic nie da, oni zawsze będą wciskać że albo pogoda albo Rodowicz w telewizji gra benefis, potrzebny jest chociaż jeden mecz na którym 90 min zamiast dopingu była by jazda z dziadostwem
Wisła Nowa Huta
-
Jakby prez 90 min leciały cały czas K**** i Ch*** na beton i ich klakierów to trudno sobie wyobrazić żeby wspominali o wspaniałej atmosferze a i spikerowi by się znudziło klepanie regułek....
-
zawsze za mikrofonem może zasiąść inny zdzisek lub kręcinaPatriot79 pisze:Jakby prez 90 min leciały cały czas K**** i Ch*** na beton i ich klakierów to trudno sobie wyobrazić żeby wspominali o wspaniałej atmosferze a i spikerowi by się znudziło klepanie regułek....
Wisła Nowa Huta
-
Zdecydowanie najlepszym rozwiązaniem byłoby ciśnięcie przez 90min. na te ku**y
-
Jakbyśmy wykrzykiwali przez dłuższy czas epitety na pzpn i policję, itp., to wydaje mi się, że... na polecenie tych pierwszych, na sektorze interweniowaliby zaraz ci drudzy. A wtedy niepotrzebnie posypałyby się mandaty i zakazy. Przed euro ciężko będzie cokolwiek ogarnąć.
[link]
Jestem zwykłym kibolem
Jestem zwykłym kibolem

-
1925 pisze:lsz ..... Kim ku*** jestesmy ?? .... jestesmy Polakami.
Nic dodać nic ująć.
Tak poza tym powinna być zorganizowana ogólnopolska akcja w stylu "Nie dopinguje kadry PZPN" - odpowiednia strona lub grupa na fb, napisy na ścianach itd.
WISŁA KRAKÓW
-
Popieram. To już nie jest reprezentacja POLSKI.
Moje wypowiedzi są oficjalnym stanowiskiem tylko i wyłącznie mojej osoby.
-
powiem Ci kto nie ryzykuje ten nie żyje,olimpijska2.pl pisze:Jakbyśmy wykrzykiwali przez dłuższy czas epitety na pzpn i policję, itp., to wydaje mi się, że... na polecenie tych pierwszych, na sektorze interweniowaliby zaraz ci drudzy. A wtedy niepotrzebnie posypałyby się mandaty i zakazy. Przed euro ciężko będzie cokolwiek ogarnąć.
dla mnie naprawdę najlepszą okazją żeby pokazać ludziom że o coś walczymy to są mecze reprezentacji w tym momencie "pzpn-u" cała kibicowska brać powinna się zmobilizować i chodzić na mecze, wykrzykując, wypisując na transparentach koszulkach szalikach oprawach swoje niezadowolenie a wręcz nienawiść do tych krecinow, latow którzy z reprezentacji POLSKI zrobili pośmiewisko.
Musimy z nimi walczyć jak tylko się da nie licząc się z tym czy dostane mandat czy zakaz za "brzydkie słowa" taki już nas los że za wszystko nas będą karać.
a co do napychania kieszeni powiem Wam że co za różnica czy My kupimy bilety i bedziemy na tym meczu robić swoje, czy przyjdą pikniki i też wybulą hajs na bilety a szpakowski bedzie opowiadal jak to pieknie dzis dopingują nasza druzyne..
-
Nic dodać, nic ująć. Na razie mają nas z głowy bo w jaki sposób robimy im na złość?nvidia pisze:powiem Ci kto nie ryzykuje ten nie żyje,olimpijska2.pl pisze:Jakbyśmy wykrzykiwali przez dłuższy czas epitety na pzpn i policję, itp., to wydaje mi się, że... na polecenie tych pierwszych, na sektorze interweniowaliby zaraz ci drudzy. A wtedy niepotrzebnie posypałyby się mandaty i zakazy. Przed euro ciężko będzie cokolwiek ogarnąć.
dla mnie naprawdę najlepszą okazją żeby pokazać ludziom że o coś walczymy to są mecze reprezentacji w tym momencie "pzpn-u" cała kibicowska brać powinna się zmobilizować i chodzić na mecze, wykrzykując, wypisując na transparentach koszulkach szalikach oprawach swoje niezadowolenie a wręcz nienawiść do tych krecinow, latow którzy z reprezentacji POLSKI zrobili pośmiewisko.
Musimy z nimi walczyć jak tylko się da nie licząc się z tym czy dostane mandat czy zakaz za "brzydkie słowa" taki już nas los że za wszystko nas będą karać.
a co do napychania kieszeni powiem Wam że co za różnica czy My kupimy bilety i bedziemy na tym meczu robić swoje, czy przyjdą pikniki i też wybulą hajs na bilety a szpakowski bedzie opowiadal jak to pieknie dzis dopingują nasza druzyne..
Dla nich jesteśmy problemem w stanie spoczynku i chyba czas najwyższy zmienić sposób działania. Niech znowu palą im się d***!!!!!!
-
Ależ mnie cieszy ogromne zainteresowanie ze strony pikników na ten mecz.
To jest nasz sukces. 10 tys na reprezentacji w Poznaniu. Kto by się tego spodziewał.
A co niektóre gamonie jeszcze chcą iść i podnosić im frekwerncje, bo coś chcą na nich krzyknąć, powyzywać. Po co? Na meczach tego pznpnowskiego tworu panuje coraz to bardziej pogrzebowa atmosfera, co przyjmuję z ogromnym uśmiechem na twarzy :D
To jest nasz sukces. 10 tys na reprezentacji w Poznaniu. Kto by się tego spodziewał.
A co niektóre gamonie jeszcze chcą iść i podnosić im frekwerncje, bo coś chcą na nich krzyknąć, powyzywać. Po co? Na meczach tego pznpnowskiego tworu panuje coraz to bardziej pogrzebowa atmosfera, co przyjmuję z ogromnym uśmiechem na twarzy :D
"można coś więcej?"
-
Widzisz,to nie jest różnica.Mam pewność,że moja i moich braci po szalu kasa,nie idzie na pół litra Wyborku na tego pierdolniętego prezesa.Jak już pisaliśmy nie raz,będzie okazja pokazać się za granicami Polski,tam pokażemy Naszą siłę.nvidia pisze: a co do napychania kieszeni powiem Wam że co za różnica czy My kupimy bilety i bedziemy na tym meczu robić swoje, czy przyjdą pikniki i też wybulą hajs na bilety a szpakowski bedzie opowiadal jak to pieknie dzis dopingują nasza druzyne..
Tak patrząc realnie,jak ktoś odpuścił jakiś czas temu wyjazdy na kadrę w kraju,zaoszczędził kasę to wyjazdy na eliminacje MŚ,nie będą aż tak drogie.A tu cipki jeszcze jakieś karty kibica wymyślają,psy robią castingi na stacjach benzynowych,na widok stewarda pięści same składają się do bicia i jeszcze Orła zabrali...
-
Wypowiedź Damiana Dąbrowskiego. Reprezentanta młodzieżówki.
Jakie jest twoje zdanie na temat ostatnich zmian na koszulkach?
- Każdy Polak jest przyzwyczajony do orzełka na piersi. Zawsze graliśmy z nim na koszulce i myślę, że to błędna decyzja, że gramy z jakimś logo. My młodsi piłkarze mamy mniej do powiedzenia, ale może jakiś protest zorganizują starsi zawodnicy.
Starsi zawodnicy mogą się jedynie uczyć od młodych chyba podejścia do tej sprawy.
Wielki murzyński c*** w dupe reprezentantom pzpnu
Jakie jest twoje zdanie na temat ostatnich zmian na koszulkach?
- Każdy Polak jest przyzwyczajony do orzełka na piersi. Zawsze graliśmy z nim na koszulce i myślę, że to błędna decyzja, że gramy z jakimś logo. My młodsi piłkarze mamy mniej do powiedzenia, ale może jakiś protest zorganizują starsi zawodnicy.
Starsi zawodnicy mogą się jedynie uczyć od młodych chyba podejścia do tej sprawy.
Wielki murzyński c*** w dupe reprezentantom pzpnu
"można coś więcej?"
-
Moim skromnym, prywatnym zdaniem, powinniśmy normalnie zjawiać się w dniu grania meczu, tyle że pod stadionem. Nie wchodzić, wykrzyczeć co myślimy o tym wszystkim, jakieś transparenty. Bo jak jest teraz to nikt nie wie właściwie co nam nie pasuje. Na stadionie komplet i to ich cieszy. Trzeba pokazać co myślimy o grze obcokrajowców w reprezentacji naszej Ojczyzny, o braku Orła, o polityce Laty i Smudy. Nie walczący jest od razu przegrany! pozdro
"...wiesz co ich boli?? nie dam się zniewolić... Mężczyzna, Hetero, Polak, Katolik !"
-
Jaki komplet o czym ty człowieku piszesz ??? boli oj boli ich juz to co się dzieje pomału już ludzie zaczynaja olewać ich mecze na nowych jakże pięknych stadionach a po euro przyjdą na kolanach i zaczna skomlać zebyśmy wrócili dopingować na stadion bo nikogo nie ma oprócz delegacji biedronek z całej Polski. Wytrzymajmy jeszcze chwile a bedzie pieknie juz niedługo :)
A z tym Naszym pięknym Orzełkiem nie mogli lepiej dojebać, sami sobi wbili nóż w stopę to tylko polepsza naszą sytuacje z każdym dniem. Wcześniej byłem pewien że dopiero po Euro będzie czas na wygraną teraz już wiem że przed Euro sami siebie skompromitowali sie już doszczętnie i leża i kwiczą grube świnie z pzpnu.
A i swoje powinni zebrać również piłkarze którzy się nawet nie zająkneli nt Orzełka h** im wryj pedryle łase na hajs nie możemy zapomnieć o tym i rónież im dziękować w każdym meczu. Gdzie te czasy choćby takiego Świerczewskiego, Iwana i innych którzy szybko bunt by podjeli może nie byli idelani ale przynajmniej tamci piłkarze mieli jaja !! A teraz nażelowane pizdy którym ...uj w ryj!!
A z tym Naszym pięknym Orzełkiem nie mogli lepiej dojebać, sami sobi wbili nóż w stopę to tylko polepsza naszą sytuacje z każdym dniem. Wcześniej byłem pewien że dopiero po Euro będzie czas na wygraną teraz już wiem że przed Euro sami siebie skompromitowali sie już doszczętnie i leża i kwiczą grube świnie z pzpnu.
A i swoje powinni zebrać również piłkarze którzy się nawet nie zająkneli nt Orzełka h** im wryj pedryle łase na hajs nie możemy zapomnieć o tym i rónież im dziękować w każdym meczu. Gdzie te czasy choćby takiego Świerczewskiego, Iwana i innych którzy szybko bunt by podjeli może nie byli idelani ale przynajmniej tamci piłkarze mieli jaja !! A teraz nażelowane pizdy którym ...uj w ryj!!
-
Tylko jestem ciekaw jak by się Ci wszyscy Świerczewscy Iwany czy inne Dudki zachowali w obecnej kadrze w sprawie GODŁA na koszulkach, teraz to ku*** każdy mądry.
Teraz narodził się zły klimat wokół tego jebanego PZPN-u mam nadzieje, że to dopiero początek ich klęski. Wcześniej media podawały jakieś kontakty na linii Boniek,Borek - Greń o ile to prawda liczę na to by jak najwięcej namieszali w tej bandzie betonu. Przetrwać do euro i w końcu nadejdą NORMALNE czasy!
Teraz narodził się zły klimat wokół tego jebanego PZPN-u mam nadzieje, że to dopiero początek ich klęski. Wcześniej media podawały jakieś kontakty na linii Boniek,Borek - Greń o ile to prawda liczę na to by jak najwięcej namieszali w tej bandzie betonu. Przetrwać do euro i w końcu nadejdą NORMALNE czasy!
-
[link]
haha w przedsprzedazy poszlo 7 tysiecy wiec max dzisiaj to 10 koła bedzie
i tak jak bylo pisane wczesniej tez bym był za tym zeby zorganizować sie na jakis mecz i pocisnąć swoje, a co do napychania kieszeni pzpnu to wiadomo ze mielibysmy w tym swoj interes wiec trudno zeby nam dziady jeszcze za to płaciły albo zorganizowac sie pod jakims stadionem tylko wtedy o prowokacje psow nie trudno
haha w przedsprzedazy poszlo 7 tysiecy wiec max dzisiaj to 10 koła bedzie
i tak jak bylo pisane wczesniej tez bym był za tym zeby zorganizować sie na jakis mecz i pocisnąć swoje, a co do napychania kieszeni pzpnu to wiadomo ze mielibysmy w tym swoj interes wiec trudno zeby nam dziady jeszcze za to płaciły albo zorganizowac sie pod jakims stadionem tylko wtedy o prowokacje psow nie trudno
-
To jakby wpuścic wszystkich do młyna która może te 3 piętra z 10 tys i reszta stadionu pusta, śmieszna frekwencja. I to nie jedyny taki przypadek bo co mecz rywala z górnej półki miec nie będą. Oby po Euro.

█▀█ █▀▀ █▀█ █▄▄
█▀█ █▄▄ █▀█ █▄█
all corp are bastards