KOMENTARZE 12-13.11.2011r.
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: KOMENTARZE 12-13.11.2011r.
Kazdy widzi jakiej wielkosci jest Gdansk a jaka Gdynia ,licza mieszkancow itd ,przekalkulowujac Arka wychodzi lepiej. Ale po co ja to mowie ,i tak nie zjrzazycie... a ja w polemike z Lechistami nie wchodze... bo po prostu nie ma sensu.. Ciach bajera :)
"Nas nie interesuje chodzi o to ,ze yyyy bo policja wogle jest na stadionie"
-
Cos wiecej o spotkaniu Petry z Sandecja? liczby itp
-
Na wspólną, gorącą kawę w zimny wieczór umówiły się ekipy Petry i Sandecji. Do spożywania małej czarnej wyszły dwie bandy w zblizonych liczbach. Obie ekipy wystawiły młode składy. Więcej kawy wypili sympatycy kofeiny z Płocka.NYGUS pisze:Cos wiecej o spotkaniu Petry z Sandecja? liczby itp
źródło
szalikowcy.com
-
ATM1920 pisze:Bardzo dobry wyjazd Gieksy na drugi koniec Polski,fajna oprawa z przeslaniem i do tego atrakcje h.Czego wiecej chciec.
obiektywizmu i honoru.
tak jak już ktoś pisał, akcja pełen spontan, kilkanaście osób, które nie weszły na stadion (w większości KSG - bodajże 13 osób + 3 z GKS) poszły na miasto w poszukiwaniu alko.
w okolicy dworca atakuje ich Olimpia w liczbie ok. 20 osób, ale starcie przegrywa.
i tyle.
a tu rozkmina, jakby III wojna się zaczynała.
FANATYCZNIE PRZEJŚĆ PRZEZ ŻYCIE!
-
Miedzi tyle - http://www.12zawodnik.pl/images/galeria/6518.jpgfajcikgd pisze:pierdolić te wasze rozkminki na 4 strony o jednej małej akcji i meczu z Piastem..
jaka liczba Miedziaków w Częstochowie i Kluczborka w Turku? poda ktoś?
Oficjalna relacja później.
-
Miedzi ok. 190 osób w Częstochowie w tym ok. 20 ze Śląska. Dokładna liczba będzie podana na dniach.fajcikgd pisze:pierdolić te wasze rozkminki na 4 strony o jednej małej akcji i meczu z Piastem..
jaka liczba Miedziaków w Częstochowie i Kluczborka w Turku? poda ktoś?
-
przekalkulowujac Arka wychodzi lepiej.
Tylko w tym sezonie Arka dostaje od Lechii wracajaćej z Białegostoku,kilka tygodni pozniej TPAG jadace na mecz do Gdynii zostaje wrecz rozbite.
Sukces Arki to rozbicie w znacznej przewadze Chojniczanki,gdzie na kibice net jakies kalafiory pisaly o innych fc Lechii takie tam [link].To nic ,ze w ten dzien 600 lechistow bylo w Krakowie,masa arkowcow pisala wrecz ze pokonali Lechie:)
Zeszly rok:ucieczka Arki w Gdynii przed meczem Gryfa Slupsk z Gryfem Wejherowo,ucieczka i porazka Arki po meczu ze Slaskiem(Arkowcy pisali potem ze kurtki Mloda Arka ma ich fc z Wejherowa:),porazka Arki z Polonia Bytom ,rowniez w Gdyni.
Wiem,ze to nie na temat,tyle ze juz naprawde dosc propagandy net hoolsow z Arki.Zamiast glupiej napinki jakis tatarakow:)-niech do moich slow odniesie sie kolezka HFA,ciekawe czy czemus zaprzeczy:)
Tak wiem Trojmiasto jest wasze,przynajmniej na kibice net:)
Tylko w tym sezonie Arka dostaje od Lechii wracajaćej z Białegostoku,kilka tygodni pozniej TPAG jadace na mecz do Gdynii zostaje wrecz rozbite.
Sukces Arki to rozbicie w znacznej przewadze Chojniczanki,gdzie na kibice net jakies kalafiory pisaly o innych fc Lechii takie tam [link].To nic ,ze w ten dzien 600 lechistow bylo w Krakowie,masa arkowcow pisala wrecz ze pokonali Lechie:)
Zeszly rok:ucieczka Arki w Gdynii przed meczem Gryfa Slupsk z Gryfem Wejherowo,ucieczka i porazka Arki po meczu ze Slaskiem(Arkowcy pisali potem ze kurtki Mloda Arka ma ich fc z Wejherowa:),porazka Arki z Polonia Bytom ,rowniez w Gdyni.
Wiem,ze to nie na temat,tyle ze juz naprawde dosc propagandy net hoolsow z Arki.Zamiast glupiej napinki jakis tatarakow:)-niech do moich slow odniesie sie kolezka HFA,ciekawe czy czemus zaprzeczy:)
-
Rakowa u siebie minimalnie więcej. W pierwszej połowie mało dopingujemy, za to w drugiej doping dobry, Raków prawie niesłyszalny.
-
Zapomiales dodać ze w kazdej z tych wielkich akcji atakujecie kilkanaście osob. pozatym co to ma wspolnego z tematem.
-
Ja myślę,że albo nie jesteś z Polonii (zważywszy na liczbę Polonii w Elblągu),albo jesteś skończonym debilem. Wypominanie wspierania się zgód,to już w ogóle szczyt debilizmu.pbmaniek pisze:nie z Ruchu, Polonii, bez odbioru , daremnaa dyskusja,,,
prawda taka, ze zawsze teraz jak Gks to Ksg tez z nimi ... i na odwrot,,,
dowody beda sprawdzac? skad kto jest? Na Slasku - wszytko wymieszane, kto tu nie mieszka ten nie wie... zawsze mozna powiedziec ze mieszka sie w Myslowicach, katowicach, czy Siemianowicach i kibucuje sie Górnikowi , kto to sprawdzi,,,
A co nie bylo Banika i Jks?
-
-
Ktoś tu z Piasta pisał o słabej liczbie Arki ? Jak dla mnie to są ludzie z innych klubów.tatarak pisze:Sie porobiło- Piast uważa liczbę Arki za słabą...ku***, co za czasy nastały. Zobaczymy ilu na wiosnę ich będzie w Gdyni.
Co do meczu to Arki na moje oko z 300 osób. Trochę bluzg z naszej strony. Arka od czasu do czasu coś dopinguje.

-
Tak samo jak wy u nas w mlynie wiec nie spinaj sie tak bo ci zylka pojdzie taka akustyka stadionu !!trzeba pisze:Rakowa u siebie minimalnie więcej. W pierwszej połowie mało dopingujemy, za to w drugiej doping dobry, Raków prawie niesłyszalny.

-
17 osób.fajcikgd pisze:...i Kluczborka w Turku? poda ktoś?
-
htsk4 pisze:przekalkulowujac Arka wychodzi lepiej.
Sukces Arki to rozbicie w znacznej przewadze Chojniczanki,gdzie na kibice net jakies kalafiory pisaly o innych fc Lechii.To nic ,ze w ten dzien 600 lechistow bylo w Krakowie,masa arkowcow pisala wrecz ze pokonali Lechie:)
Zapomniales dodac jak waszych trafilismy wracajacych z turnieju w Slupsku... albo jak ostatnio do Wroclawia w Oliwie spierdalali... cos mi sie chyba wydaje ze celowa ta skleroza co? :)
-
Człowieku, ja się tu nib y gdzieś napinam? Aco do twoich histori waszych ,,zwycięstwych"- nie będę rozpierdalał tematu.htsk4 pisze:przekalkulowujac Arka wychodzi lepiej.
Sukces Arki to rozbicie w znacznej przewadze Chojniczanki,gdzie na kibice net jakies kalafiory pisaly o innych fc Lechii.To nic ,ze w ten dzien 600 lechistow bylo w Krakowie,masa arkowcow pisala wrecz ze pokonali Lechie:)
-
HFA jak mowisz już o tym dniu turnieju w Słupsku to przypomnij sobie jak poganialiśmy w Gdyni waszych napinaczy , ktorzy sie ustawiali na Lechie jadącą na turniej..HFA pisze:htsk4 pisze:przekalkulowujac Arka wychodzi lepiej.
Zapomniales dodac jak waszych trafilismy wracajacych z turnieju w Slupsku... albo jak ostatnio do Wroclawia w Oliwie spierdalali... cos mi sie chyba wydaje ze celowa ta skleroza co? :)
koniec tej rozkminki bo fakt faktem nic nie ma wspolnego z tematem.
-
Jeżeli już tak bardzo chcesz mówić o tym o wydarzeniach po turnieju w Słupsku , to powinieneś wiedzieć ze główna ekipa była gotowa do konfrontacji z wami ale u was jak zykle cisza.HFA pisze:htsk4 pisze:przekalkulowujac Arka wychodzi lepiej.
GDYBY INTERESOWAŁA NAS PIŁKA , BYLIBYŚMY PIŁKARZAMI.
-
O Slupsku faktycznie zapomnialem-mea culpa.Moglym napisac tak jak Wy ze bylo tam tylko kilkanascie osob i byly tam tez dziewczyny,ale tak nie napisze:)Ok wasze zwyciestwo-tylko powiedz co dzialo sie dzien przed tym turniejem w Slupsku i co odpowiedzieliscie na nasze telefony odnosnie spotkania:)
Co do Oliwy-nie komentuje dlatego ze nie wiem o co chodzi.Rozmawialem z ludzmi z Oliwy tez nie wiedza,Do Wroclawia pojechalo 1800 lechistow,zakladam ze trafiliscie w Olwie jakis wyjazdowiczow .Tak jak np my w zeszlym roku trafilismy was po waszym meczu z Ruchem:)
Co do Oliwy-nie komentuje dlatego ze nie wiem o co chodzi.Rozmawialem z ludzmi z Oliwy tez nie wiedza,Do Wroclawia pojechalo 1800 lechistow,zakladam ze trafiliscie w Olwie jakis wyjazdowiczow .Tak jak np my w zeszlym roku trafilismy was po waszym meczu z Ruchem:)
Good Night Left Side
-
Ty z kolei zapomniałeś dodać, jak się zachowaliście rano, gdy na ten turniej jechaliśmy. Myślę, że to bardziej oddaje stosunek sił.HFA pisze:Zapomniales dodac jak waszych trafilismy wracajacych z turnieju w Slupsku...
Temat raczej dotyczy komentarzy do tej kolejki, więc chyba nie ma sensu dalej pisać o naszych relacjach. Wszyscy ogarnięci wiedzą, jak obecnie wygląda sytuacja w Trójmieście.
Lechia Gdańsk!
-
temat o kolejce...a tu historie jak to Lechia pogoniła Arkę w liczbie 400- tu do 12-tu itd.itd... Tak wiemy jak wygląda sytuacja w Trójmieście.
-
Nikt nie napisał z Piasta że uważa liczbę Arki za słabą więc czytaj ze zrozumieniem.tatarak pisze:Sie porobiło- Piast uważa liczbę Arki za słabą...ku***, co za czasy nastały. Zobaczymy ilu na wiosnę ich będzie w Gdyni.
-
O to że każdy na Śląsku wie że w Gliwicach wybudowano największy magazyn w Polsce, pracuje tam ponad 1000 osób. Magazyn powstał na zamówienie firmy TESCO.wysek pisze:O to że stadion z zewnątrz wygląda tak:GtWładzię pisze:O co chodzi z tym stwierdzeniem Tesco-stadion?koksownica pisze:Jak to jest z tym protestem Piasta ?
Jak grali w Wodzisławiu to na meczach po 300 - 500 osób i wielki foch, przeciwko Górnikowi itd.
Wybudowali im nowy Tesco-stadion i nagle frekwencja prawie 10tys, teraz na mecz z Arką wielka mobilizacja...
Podobno rozmowy w sprawie sponsoringu (naming rights) są zaawansowane, choć teraz już każdy tak gada na ten stadion więc nie wiadomo czy im się to będzie opłacać...
Chodzi też o zwykłą ludzką zazdrość, bo tak utytułowane kluby jak Ruch Chorzów,GKS Katowice,Polonia Bytom czy Zagłębie Sosnowiec nowych stadionów prędko mieć nie będą!
Co w tej aglomeracji może prowadzić do sytucjii w której na ten stadion będą ciągnąć pikniki z całej okolicy. A jak wiadomo Piast przy nich nie istnieje zarówno hooligańsko jak i po prostu sportowo.
-
Prawda/Farmazon .? Jeśli prawda czy Góralami obecna Polonia Bytom ?Beniamin pisze:Jastrzębie po raz drugi odmawia Góralowi, jaki powód ? przyjaciele z Ruchu nie mieli czasu w weekend was wspomóc ?
ewentualne liczby ?
"I choć na głowie jest problemów sterta,
Do końca świata Polonia, Oderka."
Do końca świata Polonia, Oderka."
-
Widać Lechia potrzebuje uznania w oczach kumatych kibiców z Polski, jeśli tu tak pięknie opisuje swoje spektakularne osiągnięcia.Po tych wpisach upewniliście wszystkich kto rządzi.BRAWO!
-
[link]
jedna z dzielnic Katowic w drodze na transport do Elbląga
-
Jaka liczba Kotwicy w Policach?
-
Dokładnie LiGota i Piotrowice. Zdj nie ujeło wszystkich.Zaniedługo fotka z oprawy i naszego przemarzu przez dzielnice.fonobar pisze:[link]
-
Czy aby na pewno jedna ?fonobar pisze:[link]
Nie zmienia to jednak faktu że ogólnie zrobiliście w Elblągu dobrą liczbę.A/C pisze:dodam że na wyjazd zbieramy sie wspólnie z Ligota i w ponad 60osób mamy przemarsz przez dzielnice . Wszyscy w maskach z krzyka
Czy może mi ktoś z uczestników tegoż wojażu napisać,czy wszystkie Wasze FC,dzielnice i zgodowicze docierają na miejsce zbiórki "nieniepokojeni" i o której byliście z powrotem ?
-
w Katowicach jestesmy okolo 3 rano ( +- pol godziny)
-
A ja wręcz przeciwnie. Wolę swój lubelski Da Gruz niż kolejne Guantanamo bez duszy.zawiszakapy pisze: http://www.arkowcy.pl/artykul,4184,1,w- ... 19-45.html
Wole miec stadion wyglądający jak Tesco niż Stadio De Gruz jakie macie w swoim miescie, skoncz juz wpisywac sie w komentarzach bo robisz z siebie błazna - bez odbioru
-
Wydaje mi się że duszę mogą jedynie nadawać kibice i panująca tam atmosfera, a nie wygląd. Ja osobiście też wole taki blaszak. Gdyby nie walka z kibicami rządu, pzpn-u czy też samych klubów to nowe stadiony dawały by większe możliwości do popisu dla opraw czy dopingu. Na akcje z użyciem bicepsu masz lasy, polany i inne cuda przyrody. Jakiekolwiek zastrzeżenia do stadionu raczej mają kibice z okolicy, którzy zazdroszczą poprostu. Kibice Piasta mają okazję teraz pokazywać się z dobrej strony choćby u siebie, wcześniej jakoś nie bardzo wywierali na mnie wrażenie. Opinia subiektywna.
-
-
Przez Elbląg było nas dużo mniej w Warszawie, bo niektórzy nie mogli pogodzić obu wyjazdów (sprawy organizacyjne, czasowe). Sam Marsz nie dał nam nic w Elblągu, a jedynie zmniejszył liczbę w Warszawie.
Ogólnie to coraz śmieszniej się to czyta :)
Ogólnie to coraz śmieszniej się to czyta :)
Stowarzyszenie Kibiców GKS-u Katowice "SK 1964"
[link]
[link]
-
co ma jedno z drugim?chwalisz Ruch rozumiem,?teraz sa w gazie drużyna jest w czubie tabeli mają potencjał to jezdżą ,sądze ze jakby ich kopacze graliby taką padake w 1 lidze to ich liczby bylyby diametralnie inne.Lech,Legia ekipy pucharowe caly czas walka o mistrza na wyróżnienie zasluguje WIDZEW bo im ani liga ani miejsce w tabeli wielkiej różnicy nie robi i jeżdzą na stałym wysoki poziomie od kilku ładnych lat.Ja bym napisał ze R czasem im dorównuje ale ich nie przebija napewno(Widzew,Legia,Lech)puder1 pisze:Na Slasku konkurencja mimo to jest jedna ekipa która pod względem liczb wyjazdowych dorównuje a czasem i przebija Widzew Lecha i Legie.against modern pisze:Ludzie, nie każdy w tym kraju jeździ jak Widzew, Lech czy Legia ...
Na Górnym Śląsku konkurencja w c***, padaka w wykonaniu piłkarzy którzy mieli grać o awans a są w strefie spadkowej, a mimo to GieKSa jeździ bardzo dobrze.
Co do Gieksy Liczba dobra warto jednak odnotować, że dzień wcześniej wielu z nich było na Marszu Niepodległości w Warszawie a jak wiemy z Warszawy do Elbląga tak daleko juz nie ma. Więc połączyli sobie 2 imprezy. Nie jest to żadna ujma ale podejrzewam ze gdyby była to normalna sobota to była by ich ze 100 mniej.
-
+GKSK-CE+ pisze:Olimpia walczy z tymi co nie weszli na stadion z różnych powodów i postanowili poczekać na mieście,spotkali się na dworcu po meczu. Ta walka to typowy spontan a więc nawet nie było żadnej selekcji między nami,reszta ekipy w tym samym czasie dopiero szła ze stadionu na dworzec. Po naszej stronie 15-16 osób, Olimpia 20,wynik znacie! Fajnie że Olimpia podjechała pod dworzec i tyle w temacie.. Ale widać są już tacy na tym forum co mimo tego że tam nie byli wiedzą że nas było więcej i był z nami Banik i JKS! Trochę to śmieszne,większość w tej 15-16 osobowej grupie to chłopaki z KSG plus parę osób od nas. Na powrocie u nas w pociągu zakończenie sezonu wyjazdowego, we Wrocławiu na dworcu odpalamy race i zabawa na całego.
Nas na tym wyjeździe 531 osób
W tym KSG 50, FCB (kilku) i JKS (kilku).
Dziękujemy zgodom za wsparcie.
-
-
Oprawa bardzo fajna no i pirotechnika;)
-
haha tak jasne, przypuszczam że ten link nie ma żadnego związku z oprawą ani z czymkolwiek kibicowskim. nie klikać;P
-
Asasyn pisze:haha tak jasne, przypuszczam że ten link nie ma żadnego związku z oprawą ani z czymkolwiek kibicowskim. nie klikać;P
No to chłopczyku jestes w błędzie.
Miłość nie za pieniądze, nie za zaszczyty. Za piękne chwile, których się nigdy nie zapomni, wspomnienia, które zostaną do końca, za kolegów, którzy staną murem.