adwt pisze:A ja mam pytanko odnosnie Tanowskich Gór. Przejezdzam przez to miasto co jakis czas i zauwazyłem same napisy Górnka Z. ...Jest tam jeszcze jakas inna ekipa?
Pytam, bo zgadałem sie z gosciem po 40 który jest kibicem Widzewa, niestety nie było czasu dłuzej porozmawiac i dowiedziec sie cos o sytauacji....
W Tarnowskich Gorach wiekszosc to kibice Gornika choc jest ich mniej niz kiedys i nie sa juz tak aktywni, z roku na rok coraz to wiecej Ruchu!Regularnie jezdzi kilkanascie osob.
Zapomniałeś Dawidku dodać jeszcze kibiców GieKSy, których też jeździ kilkanaście pomimo że GKS gra już 2 rok w niższej lidze
A dobrze wiecie że jesteśmy i KSG też wie
Ogólnie w Tarnowskich Górach rzadzi Górnik i tyle I pewnie przez następne 10 lat pewnie jeszcze tak bedzie
Pozdro dla normalnych i obiektywnych kibiców
z tym 10 lot to bych nie przesadzol bo zaboli jezdzilo kiedys okolo 70-100 na szpile a tera max 40 osob wiec jak tak dalej pujdzie to moze jeszcze z dwa sezony i bedzie mniej wiecej porowno bo jak narazie RUCHU jest mnie tylko ze z roku na rok coraz wieceja ,a GORNIKA mniej choc jak narazie i tak jest ich wiecej!
hasiok pisze:z tym 10 lot to bych nie przesadzol bo zaboli jezdzilo kiedys okolo 70-100 na szpile a tera max 40 osob wiec jak tak dalej pujdzie to moze jeszcze z dwa sezony i bedzie mniej wiecej porowno bo jak narazie RUCHU jest mnie tylko ze z roku na rok coraz wieceja ,a GORNIKA mniej choc jak narazie i tak jest ich wiecej!
Ech... wy wszędzie rośniecie w siłe... szkoda, że nie widać tego na trybunach.
a moze gdy pisal to to mial na mysli nie tylko ostatnich pare kolejek gdy byliscie juz pewni awansu ale i sezony w których graliscie o pietruche tak jak Górnik teraz...z tym ze na Górnik grający o pietruche przychodzi "nieco"wiecej kibiców
taka też jest możliwosc...
Mam pytanie do kibiców Ruchu Chorzów, a dokladnie kibiców z Radlina. Co Was łączy z kibicami Gks-u Jatrzębie, chodzi dokladnie o Waszą obecność na meczu z Row-em w Rybniku. Moim zdaniem troche to dziwne "Ostatni bastion polskości na Śląsku" z "Oberschleisien" razem! no i co na to niebiescy z Chorzowa!? Pytam z czystej ciekawości !
ktoskadstam pisze:No nie widac na naszych trybunach ani na wyjazdach Sam siebie oszukujesz czy jestes jakis nie do konca normalny piszac takie bzdury ...
Jeszcze jest mozliwosc ze chciales cokolwiek napisac , ot tak sobie
Byle co , byle bylo
Wy zdobywacie Śląsk (sami tak piszecie) - na mecze chodzi Was coś w granicy 7-9 tys. (nie mówie o meczu z Podbeskidziem)
Górnik, podobno wszędzie zanika - na mecze chodzi ich średnio 10-12 tys., a zdarzały się i liczby +15 tys. (Legia, Płock)
1920bluegang pisze:a jage kosami kto pociol? pytam z ciekawosci
po ch.uj siejesz propagande!!??
w bravo girl żeś to przeczytoł czy w wczorajszych skandalach?
a może chodzi Ci o inne ekipy i o czymś nie wiem, może ktoś w jage wjechał w zeszłym roku z kosami? a może szukasz na siłe jakiegoś usprawiedliwienia? jak nie wiesz to nie pisz i nie per.dol głupot
elo_melo pisze:
ps: ŻADEN CHORZOWSKI JESZCZE NIE ZEBRAŁ LANIA OD ŻABOLA LUB GIEKSIARZA CZY POLONISTY, TO ONI LEJĄ CAŁY ŚLĄSK!
wielcy chonorowi huligani gieksy teraz sie przekonala inna ekipa jacy to jestescie honorowi to ze mielscie kosy gadala jaga!!! ja sobie tego nie wymislilem 2 gosci od nich dostalo mieli rany ciete!!! ale jak zwykle wy swoje mistrzowie propagandy
zAJCZAK a czemu nie wspomniales o tym jak Gieksa uciekla z Bogucic?i co tam tez byl sprzet.Na giszowcu bez przesady jedna osoba miala ale to nie byl ani kasket ani zadne kamianie.A wspomnij kolego o tym jak prze Lechia na siemcach wpada GKS z burowca i KSG z piekar,krzycza ze na rece a z rakietnicy strzelaja!wiec nie p****** mi o sprzecie!
1920bluegang pisze:wielcy chonorowi huligani gieksy teraz sie przekonala inna ekipa jacy to jestescie honorowi to ze mielscie kosy gadala jaga!!! ja sobie tego nie wymislilem 2 gosci od nich dostalo mieli rany ciete!!! ale jak zwykle wy swoje mistrzowie propagandy
fajnie jak by ktoś z Jagi potwierdził te doniesienia, może ktoś zajrzy z nich w ten temat i napisze jak było,
bo Ty przeprowadziłeś już pewnie wywiad środowiskowy wśród kibiców Jagielloni, wszystkich co byli w Sosnowcu obdzwoniłeś i wszystko wiesz... qrwa co ludzie
elo_melo pisze:
ps: ŻADEN CHORZOWSKI JESZCZE NIE ZEBRAŁ LANIA OD ŻABOLA LUB GIEKSIARZA CZY POLONISTY, TO ONI LEJĄ CAŁY ŚLĄSK!
Ja chciałbym wtrącić swoje 3 grosze. Mam pytanie do zwaśnionych stron śląskiego klimatu. Mianowice jak ktoś komu zarzuca obicie pewnej ekipy (nie patrzmy już kogo ile było) to zaczyna się tłumaczenie, że u nas dzieci w wieku 16-17 lat. Ja mam pytanie do wszystkich ekip "sportowych". Jak Wy oceniacie rywala? Wjeżdżacie komuś na zbiórkę i patrzycie wzrostowo jednocześnie sugerując wiek? Założę się, że właśnie te dzieci co dostają w******* niezależnie kogo reprezentują, to właśnie mają najwięcej do powiedzenia na tym forum.
ktoskadstam pisze:No nie widac na naszych trybunach ani na wyjazdach Sam siebie oszukujesz czy jestes jakis nie do konca normalny piszac takie bzdury ...
Jeszcze jest mozliwosc ze chciales cokolwiek napisac , ot tak sobie
Byle co , byle bylo
Wy zdobywacie Śląsk (sami tak piszecie) - na mecze chodzi Was coś w granicy 7-9 tys. (nie mówie o meczu z Podbeskidziem)
Górnik, podobno wszędzie zanika - na mecze chodzi ich średnio 10-12 tys., a zdarzały się i liczby +15 tys. (Legia, Płock)
Gdzie tu logika?
Teraz napewno przy biletach za 20zł będzie jeszcze mniej...
Za to pewnie jak i w tym sezonie dobrze będzie na wyjazdach, które dla wszystkich kosztują mniej więcej tyle samo i na które zazwyczaj nie wybierają się sezonowcy.
Teraz mamy drozsze dwukrotnie ale zapewniam Cie ze jak sie zacznie liga to jakis inteligent z Zabrza bedzie porownywal frekwencje
Poza tym jak to jest Skoro Gornik ma tak wiernych kibicow to dlaczego na wyjazd do Gdanska pojechalo nas dwa razy wiecej niz ich do Gdyni
Przy slabych wynikach wiernosc u siebie zachowana gorzej jak trzeba zaplacic troche wiecej i przespac przy smierdzacym kiblu bo nie ma miejsca gdzie indziej
Jednym slowem gratuluje zmobilizowania piknikow bo to oni nabijaja frekwencje ale jednak chyba glownie nie o nich na tym forum mowa
Poza tym smieszy mnie mowienie ze bylo nas raz 15 tys
No ale bylo i to w 2 lidze i to za wieksza cene niz gdzie indziej i to na boskim Podbeskidziu i to tylko naszych kibicow bez przyjezdnych
Czyli Ci kibice sa i nie zmieni tego liczba meczow na ktorych byli a o tym tu chyba mowa ... oczywiscie te 15 tys to glownie kibice jak napisalem wyzej ale to nie ja wysunalem te glupie argumenty
Juz wiecej na ten temat nie mam zamiaru sie wypowiadac bo i po co
gizd pisze:
Teraz napewno przy biletach za 20zł będzie jeszcze mniej...
Za to pewnie jak i w tym sezonie dobrze będzie na wyjazdach, które dla wszystkich kosztują mniej więcej tyle samo i na które zazwyczaj nie wybierają się sezonowcy.
Myśla że w tym sezonie żadno z ekip Górnik, Ruch GieKSa nie może się wstydzić swoich wyjazdów bo były w dobrych liczbach, a jeśli chodzi o Wasz wyjazd do Gdańska to była pełna mobilka i tez trocha taniej niż miał np Górnik do Gdyni, pozatym świętowaliście awans i to była dodatkowa atrakcja, bo porównując średnią wyjazdów w tym sezonie 3 wyżej wymienionych ekip wydaje mi się że jest zbliżona mimo że wszyscy grali w innej lidze i nie wszędzie mogło wejść tyle osób ile było chętnych
elo_melo pisze:
ktoskadstam pisze:
Poza tym jak to jest Skoro Gornik ma tak wiernych kibicow to dlaczego na wyjazd do Gdanska pojechalo nas dwa razy wiecej niz ich do Gdyni
ku*** co za tępy naród...pomyśl o co graliście wy a o co grał Górnik to może zrozumiesz.Podniecasz sie tak jakbyscie na kazdy daleki wyjazd jezdzili w takiej liczbie od dawien dawna...bez odbioru.
Teraz mamy drozsze dwukrotnie ale zapewniam Cie ze jak sie zacznie liga to jakis inteligent z Zabrza bedzie porownywal frekwencje
Przy slabych wynikach wiernosc u siebie zachowana gorzej jak trzeba zaplacic troche wiecej i przespac przy smierdzacym kiblu bo nie ma miejsca gdzie indziej
Jednym slowem gratuluje zmobilizowania piknikow bo to oni nabijaja frekwencje ale jednak chyba glownie nie o nich na tym forum mowa
Poza tym smieszy mnie mowienie ze bylo nas raz 15 tys
No ale bylo i to w 2 lidze i to za wieksza cene niz gdzie indziej i to na boskim Podbeskidziu i to tylko naszych kibicow bez przyjezdnych
Czyli Ci kibice sa i nie zmieni tego liczba meczow na ktorych byli a o tym tu chyba mowa ... oczywiscie te 15 tys to glownie kibice jak napisalem wyzej ale to nie ja wysunalem te glupie argumenty
Juz wiecej na ten temat nie mam zamiaru sie wypowiadac bo i po co
Niechcialem sie wypowiadac w tym temacie ale tera jak to zobaczylem to......
Wiec sprawa ksztaltuje sie w ten sposob ze gralismy o utrzymanie w lidze a pilkarze grali tak ze mieli przeciez prawie wszystkie mecze przegrane w rundzie wiosennej Swoja droga jestem ciekawy ilu kibicow Ruchu by pojechalo na ten mecz przy takiej samej grze pilkarzy jak u nas I ilu by chodzilo kibicow na stadoin przy Cichej jakbyscie lecieli juz praktycznie z ligii A wy przeciez graliscie o awans do grona ekstraklasy wiec wasza frekwencja mnie niedziwi Zblizajace sie derby zweryfikuja jak i ktora ekipa sie prezentuje chociaz ja powatpiewam w jakies obiektywne komentarze [/b]
PH1964 napisal
Myśla że w tym sezonie żadno z ekip Górnik, Ruch GieKSa nie może się wstydzić swoich wyjazdów bo były w dobrych liczbach, a jeśli chodzi o Wasz wyjazd do Gdańska to była pełna mobilka i tez trocha taniej niż miał np Górnik do Gdyni, pozatym świętowaliście awans i to była dodatkowa atrakcja, bo porównując średnią wyjazdów w tym sezonie 3 wyżej wymienionych ekip wydaje mi się że jest zbliżona mimo że wszyscy grali w innej lidze i nie wszędzie mogło wejść tyle osób ile było chętnych[/quote]
co Ty gadasz??Ksg mial przejazd do Gdyni za 10 zl w przed sprzedazy + bilet to razem 25 (mam nadzieje ze sie niepomylilem sie co do ceny)
a my na Lechia mieli przejazd za 20 w przed sprzedazy + bilet czyli razem 30
ich okolo 600
nas okolo 1200
wiec niepisz ze my mielismy tanszy wyjazd!!
Ostatnio zmieniony 20.06.2007, 21:00 przez S.P., łącznie zmieniany 1 raz.
Niezawsze ilośc idzie w parze z jakością
na stadionie może być i nawet 20000 ludzi ale z tego prawdziwych kibiców może byc tyle samo co na stadionie gdzie na mecze chodzi po 2500 - 3000 ludzi
RSL pisze:zAJCZAK a czemu nie wspomniales o tym jak Gieksa uciekla z Bogucic?i co tam tez byl sprzet.Na giszowcu bez przesady jedna osoba miala ale to nie byl ani kasket ani zadne kamianie.A wspomnij kolego o tym jak prze Lechia na siemcach wpada GKS z burowca i KSG z piekar,krzycza ze na rece a z rakietnicy strzelaja!wiec nie p****** mi o sprzecie!
widze że nie masz zielonego pojęcia kto był a wiedze to chyba czerpiesz z tego forum
RSL pisze:zAJCZAK a czemu nie wspomniales o tym jak Gieksa uciekla z Bogucic?i co tam tez byl sprzet.Na giszowcu bez przesady jedna osoba miala ale to nie byl ani kasket ani zadne kamianie.A wspomnij kolego o tym jak prze Lechia na siemcach wpada GKS z burowca i KSG z piekar,krzycza ze na rece a z rakietnicy strzelaja!wiec nie p****** mi o sprzecie!
widze że nie masz zielonego pojęcia kto był a wiedze to chyba czerpiesz z tego forum
Standardowa głupia riposta ,typowa dla niektórych z tego forum.Udajesz mądrego a sam 0 wiesz.Weś lepiej się pobujaj po swoim dzielni w barwach.
Tragedia.
Kiedyś było na forum sporo nethools'ów ale oni przynajmniej znali kogoś w marę kumatego ze swojej ekipy więc nie było aż tak tragicznie.
Teraz mamy praktycznie samych nethools'ów, którzy znają tylko innych nethools'ów i wszystkie informacje zdobywają od "kumpla, któremu kumpel powiedział, że zna kumpla który słyszał o niezłej akcji"
Powiem tak,zamiast wylewac swoje smutki na internecie,cza bylo sie postawic tym 2 autom na bogucichac.A nie w 30 uciekac gdzie sie da na koniec pozdRawim konkurencje.
ino 90minut.pl sezon 04/05, tak zebyscie nie czuli sie gorsi
a napinka niech trwa
ten sam zezon 04/05
Ruch Chorzów 0:1 KS Mława 16 Pażdziernik 13.00 1.200
Wczesniej z Piastem 3.000 pózniej z Kujawiakiem 2.500 z Korona 2.000,Polkowice 1.500 itd itd
Nie czujemy sie gorsi
ino 90minut.pl sezon 04/05, tak zebyscie nie czuli sie gorsi
a napinka niech trwa
ten sam zezon 04/05
Ruch Chorzów 0:1 KS Mława 16 Pażdziernik 13.00 1.200
Wczesniej z Piastem 3.000 pózniej z Kujawiakiem 2.500 z Korona 2.000,Polkowice 1.500 itd itd
Nie czujemy sie gorsi
A słyszałeś o wydarzeniach z 3 maja 2004 i o ich konsekwencjach?
P.S. Zamknijcie ten temat, bo tego sie czytać nie da.