MARSZ NIEPODLEGŁOŚCI 2011 11 TYSIĘCY NA 11.11.11
-
Re: MARSZ NIEPODLEGŁOŚCI 2011 11 TYSIĘCY NA 11.11.11
Zwarcie z milicją o rajt. Niech lewacy ogladają sobie to po tysiąc razy na YT i ocenią jakie mieliby szanse gdyby nie niebiescy. Skończcie z tym jebanym pi-arem.
-
jesli chodzi o stan wojenny ..... Myslalem o Gdansku i Gdyni
Dlaczego ..... bo to praktycznie 41 rocznica wydarzen Gdynskiego Grudnia i 30 Rocznica Stanu Wojennego :)
Dlaczego ..... bo to praktycznie 41 rocznica wydarzen Gdynskiego Grudnia i 30 Rocznica Stanu Wojennego :)

-
-
co się stało to się nie odstanie
Plusy: antifa po wsze czasy srać będzie po gaciach. W starciu zostaje po nich mokra czerwona plama na warszawskim chodniku chodźby posiłki sobie ściągnęli z każdego kraju EU.
Minusy: Marszu Niepodległości już nie będzie (wydaje mi się).
Plusy: antifa po wsze czasy srać będzie po gaciach. W starciu zostaje po nich mokra czerwona plama na warszawskim chodniku chodźby posiłki sobie ściągnęli z każdego kraju EU.
Następna kolejka ligowa miała się odbyć 3 września 1939 r. ...
-
już jutro można złożyć podanie o organizację kolejnego marszu, konstytucja gwarantuję prawo do organizacji bez względu na to co działo się na poprzednim.beees pisze:co się stało to się nie odstanie
-
Napisze tak nie pierdolcie tutaj, że awantura była strzałem w stopę. Łatwo siedzieć w ciepłym domku i na zimno komentować wydarzenia, a co innego jak stoisz na marszu chcesz w nim iść, świętować to, że Twój kraj odzyskał niepodległość, zamanifestować, że źle sie dzieje obecnie - i nie możesz tego zrobić bo stoi kordon prowokatorów w białych kaskach i plują Ci w twarz zresztą podobnie jakas zbieranina pedałów, lewusów i innych odchylencow próbuje blokować marsz nie ku*** faszystów, nazistów, ssmanów tylko ludzi czczących święta narodowe. To jest inaczej i emocje biorą górę. Niech dzisiejszy dzień pokaże tym na górze, że jeśli dalej będzie jak jest czyli brak pieniędzy - wszystko w górę, to wkrótce ludzie nie wytrzymają tego zacisną pasa i wyjda na ulice. Nie po to żeby kraść i rozpierdalać sklepy jak dzicz w Anglii tylko żeby pokazać ŻE ku*** W CYWILIZOWANYM KRAJU NIE MOŻNA ŻYĆ JAK NĘDZARZ !
„... Światem nie rządzą prawa spisane na papierze. Światem rządzą ludzie. Niektórzy trzymają się prawa, inni nie. Każdy człowiek sam decyduje o tym, jak urządzi swoje życie. No i potrzeba też trochę szczęścia, żeby ktoś inny nie zepsuł ci wszystkiego, co zbudowałeś. To wcale nie takie proste, jak uczą w podstawówkach. Ale dobrze jest mieć parę mocnych zasad i zawsze się ich trzymać. W małżeństwie, w życiu, na wojnie – zawsze i wszędzie...”
-
Śmieszy mnie to gadanie lewaków, że udało się zablokować marsz. Komu? Nie im się udało, zablokować pierwotną trasę tylko policji, jakby psy nas puściły to po tej blokadzie by się przebiegnięto. Antifa posrana dobrze, w zeszłym roku coś tam jeszcze próbowali działać nawet po zmianie trasy, a teraz marsz szedł bez obstawy i pies z kulawą nogą na niego nie czekał.
-
Coz tu komentowac Korwin gada z sensem prawie 100 % racji.
http://www.youtube.com/watch?v=6ME753Y5sZM
http://www.youtube.com/watch?v=6ME753Y5sZM
-
Jak ktoś czerpie swoja wiedzę tylko z tvn24 czy z głosu schechtera to tak naprawdę c**** wie i nie powinien w ogóle zabierać głosu. Jak ktoś nie był i nie widział jak się wszystko zaczęło to również powinien zamilknąć.
Wielki plus dla Legii za ogarnięcie tego wszystkiego i jeszcze większy dla poszczególnych ekip za zachowanie się w tym dniu. Dziś nikt nie był sobie wrogiem, wszyscy byliśmy jednością i chwała wszystkim za to.
Wielki plus dla Legii za ogarnięcie tego wszystkiego i jeszcze większy dla poszczególnych ekip za zachowanie się w tym dniu. Dziś nikt nie był sobie wrogiem, wszyscy byliśmy jednością i chwała wszystkim za to.
-
To ten moment tylko bez rac. Na zdjęciu jak ktoś w oddali zobaczy ostatni punkt ulicy... to niech sobie pomyśli, że to i tak nie koniec marszu. Coś pięknego. 25 tysięcy jak nic.radomszczanin pisze:wg mnie najlepsze ujęcia foto i video z marszu powinny byc z momentu,kiedy podchodziliśmy pod górke(nie znam tej ulicy,jakieś budynki,chyba rządowe),już pod pomnik R.Dmowskiego.szedłem wtedy akurat w pierwszej linii. w tym momencie w kilku miejscach,min.na początku,środku i pod koniec odpalono race,co oświetliło cały tłum.odwróciłem się do tyłu i ujrzałem tłumy,tysiące Polaków.widok bezcenny.
jak ktoś ma uchwycony ten moment to niech zapoda.
[link]
-
Dlaczego ma nie być? Będzie... inaczej pokażą, że są zdrajcami Narodu jeśli zdelegalizują Marsz Niepodległości. Przypominam, że Piłsudski doszedł przez Zamach Stanu. Historia zweryfikowała kto ma rację...do tej pory ulice są nazywane jego imieniem - może kiedyś ulice będą nazywać się Marszu Niepodległości...
"...to melodie szarych ulic, to jest ze stadionu ryk..."
-
Panowie jak było tak było. Widocznie tak miało byc, nie [link] sie zaczniemy coś znaczyc jak bedzie o nas głośno ( w dzisiejszych czasach media to czwarta władza). Chocby było nas 100 tys, ale jak bysmy przeszli po cichu spokojnie spiewając tylko hymn to zajelibysmy tylko 30 sekund czasu antenowego, a w tym momęcie jest o nas głosno i władza zaczęła rozumiec powagę probelm. Oby wiecej takich akcji!!!
O lewice nie musimy sie martwić, bo pokazali juz rok temu że nic nie znaczą nawet z pomocą niemiaszków. TVN już też wie że nie może sie czuć pewnie jak i każdy pismak i fotoreporter którego zdjęcia sprzedają nas na psach. Panowie musimy uwierzyć że idzie ku lepszemu i to MY jesteśmy za to odpowiedzialni!!! Jak kiedyś nasi ojcowie walczyli z komuną tak My teraz walczymy z h** wie czym.. nie wiem jak to nazwać pseudodemokracja?? państwo policyje?? komuna?? ukryta komuna?? nie ważne!! walczymy o wolność!! oby tak dalej
nie ważne środki ważne żeby były skuteczne, nie dajmy doprowadzić naszego kraju do sytuacji krajów pogrążanych w "kryzysie" czyt. wzbogacaniu sie tylko pewnej grupie społecznej (politykom, biznesemenom, finansistom)
JESZCZE POLSKA NIE ZGINĘŁA PÓKI MY ŻYJEMY...
O lewice nie musimy sie martwić, bo pokazali juz rok temu że nic nie znaczą nawet z pomocą niemiaszków. TVN już też wie że nie może sie czuć pewnie jak i każdy pismak i fotoreporter którego zdjęcia sprzedają nas na psach. Panowie musimy uwierzyć że idzie ku lepszemu i to MY jesteśmy za to odpowiedzialni!!! Jak kiedyś nasi ojcowie walczyli z komuną tak My teraz walczymy z h** wie czym.. nie wiem jak to nazwać pseudodemokracja?? państwo policyje?? komuna?? ukryta komuna?? nie ważne!! walczymy o wolność!! oby tak dalej
nie ważne środki ważne żeby były skuteczne, nie dajmy doprowadzić naszego kraju do sytuacji krajów pogrążanych w "kryzysie" czyt. wzbogacaniu sie tylko pewnej grupie społecznej (politykom, biznesemenom, finansistom)
Trsl
-
Ekipa mocnych wrażeń :)) ? - Szkoda że się nie napatoczyli na jakąś jednostkę od Nas.
-
przecież to są jakieś pizdy. Dokładnie szkoda, że nie trafili na którąś jednostkę naszych, a może i trafili kto wie ? :)
-
Panowie czym łapy posmarować bo ku*** od gazu zaraz ręce sobie powyrywam. 7 godzin ku*** na Malczewskiego a i tak dalej piecze. Ogólnie sprawa na komendach wygląda tak, że puszczają tych bez promili [dlatego wyskoczyłem] a Ci co mają ponad 0,2 są wywożeni do aresztów w całym województwie. Trzymajcie się chłopaki, szczególnie ziomek z Petry obity na korytarzu przez gestapo.
AZS PODLASIE
BIAŁA PODLASKA
BIAŁA PODLASKA
-
Gdyby trafili to nic by z nich nie zostało, pierdolone kundle niemieckie.mprojects pisze:przecież to są jakieś pizdy. Dokładnie szkoda, że nie trafili na którąś jednostkę naszych, a może i trafili kto wie ? :)
-
możliwe jest branie udziału społeczeństwa kibicowskiego szwabskiego dzisiaj ? Bo ekip lewych tam jest dosyć dużo.
-
Dostawaliście mandaty na psiarni , jakieś sprawy cokolwiek czy wypuszczali na czysto ?eSpErAZS pisze:Panowie czym łapy posmarować bo ku*** od gazu zaraz ręce sobie powyrywam. 7 godzin ku*** na Malczewskiego a i tak dalej piecze. Ogólnie sprawa na komendach wygląda tak, że puszczają tych bez promili [dlatego wyskoczyłem] a Ci co mają ponad 0,2 są wywożeni do aresztów w całym województwie. Trzymajcie się chłopaki, szczególnie ziomek z Petry obity na korytarzu przez gestapo.
-
Manifestacja w Warszawie ogromnym sukcesem, liczba 20 tys robi wrazenie.
Na plus solidarnosc roznych ekip, wrogich sobie na codzien
Na jeszcze wiekszy plus spalenie busa tvnu, jest to najbardziej szkodliwa antypolska stacja
robiaca wode z mozgow rodakom. Ze pierdza o zadymie w takich mediach nie ma co sie przejmowac, cobysmy nie robili i tak beda na krytykowac... Gniew w ludziach na tych judaszy jest coraz wiekszy.
Wroclaw
http://www.youtube.com/watch?v=UGbl95HAqvE
Na plus solidarnosc roznych ekip, wrogich sobie na codzien
Na jeszcze wiekszy plus spalenie busa tvnu, jest to najbardziej szkodliwa antypolska stacja
robiaca wode z mozgow rodakom. Ze pierdza o zadymie w takich mediach nie ma co sie przejmowac, cobysmy nie robili i tak beda na krytykowac... Gniew w ludziach na tych judaszy jest coraz wiekszy.
Wroclaw
http://www.youtube.com/watch?v=UGbl95HAqvE
http://www.youtube.com/user/DavidDukePLTV#p/u
http://niszczsyjonizm.blogspot.com/
http://www.youtube.com/user/DavidDukePL2
http://www.polskawalczaca.com
http://niszczsyjonizm.blogspot.com/
http://www.youtube.com/user/DavidDukePL2
http://www.polskawalczaca.com
-
tylko nie krem!! letnia woda żadnego tłuszczu. jak masz wapno w postaci tabletek rozpuszczalnych to możesz w misce rozpuścić z 2 tabsy i moczyć.eSpErAZS pisze:Panowie czym łapy posmarować bo ku*** od gazu zaraz ręce sobie powyrywam. 7 godzin ku*** na Malczewskiego a i tak dalej piecze. Ogólnie sprawa na komendach wygląda tak, że puszczają tych bez promili [dlatego wyskoczyłem] a Ci co mają ponad 0,2 są wywożeni do aresztów w całym województwie. Trzymajcie się chłopaki, szczególnie ziomek z Petry obity na korytarzu przez gestapo.
-
-
Wróciłem:) powiem tak dziekuje kazdemu kto dzis był w Wawie niesamowite uczucie a Ci co sie sraja o jakas tam zadyme niech sie ku*** zastanowia bo gowno widzieli najwidoczniej wiec niech milcza.POZDROWIENIA DLA NORMALNYCH j**** LEWAKOW I POLICJE!!!!!
TYLKO HUTNIK NOWA HUTA!!!!!!!
-
Tak na szybko po powrocie do domu,dzień na mega plus,zajebista sprawa że potrafiliśmy się zjednoczyć w tak słusznej sprawie i bez spin działaliśmy razem mimo że ekip sporo z całej Polski.Przemarsz od Źródełka kapitalny.Mnie osobiście zaskoczyło że tyle normalnych ludzi się pojawiło,a pewnie info mieli co się dzieje,fajny obrazek jak wszędzie pełno kiboli a wśród nas starsi państwo za rękę sobie szli :)
Tak samo miłe zaskoczenie jak po marszu spotykaliśmy starszych ludzi się pytali czy przeszliśmy i cieszyli się z tego że daliśmy radę.
Słyszałem że na placu Konstytucji psy spałowały kombatanta,potwierdzi ktoś bo osobiście tego nie widziałem,jeśli tak to kurestwo najgorsze...
Tak samo miłe zaskoczenie jak po marszu spotykaliśmy starszych ludzi się pytali czy przeszliśmy i cieszyli się z tego że daliśmy radę.
Słyszałem że na placu Konstytucji psy spałowały kombatanta,potwierdzi ktoś bo osobiście tego nie widziałem,jeśli tak to kurestwo najgorsze...
-
Jak było każdy widział. Szacunek dla obecnych, szacunek dla ekip bez kalkulacji
-
Bitwa z psiarnią naprawdę konkretna. Po kilkudziesięciu minutach psiarnia otacza dość liczną grupę i spycha w jeden róg( nie znam ulic), otoczeni z każdej strony ściskają nas pałują i gazują ok 100 osób( w tym dzieci, kobiety, i starszych ludzi, którzy przyglądają się całemu zajściu). po jakiś kilku minutach pałowania i gazowania odpuszczają. Kilka osób mdleje i potrzebuje pomocy medycznej(pies podał chusteczkę chłopakowi, który nic nie widział na oczy). Psy głupieją po całym tym zajściu i napierdalają dalej przypadkowe osoby. To tyle na teraz. Niedługo oficjalna relacja
-
Przemarsz ze Źródełka konkretny, razem szli ze sobą: Legia, Lech, Raków, Odra Opole, ŁKS, Arka, Cracovia (nie jestem pewien), Stal Gorzów, Pogoń Siedlce i jeszcze kilkanaście innych ekip w mniejszej czy większej liczbie bez żadnej spinki. Jeśli dobre info się rozniosło, to jeden z Lechitów wyłapał kosę od brudasów przed marszem, a jeden z Legionistów, odwiózł go do szpitala i jeśli to jest prawdziwa informacja, to jest to udowodnienie kibicowskiej jedności pomimo animozji i prawdziwy przykład szacunku mimo nienawiści. Myślę, że liczba ok. 20 tys. odpowiada prawdzie. Bardzo dużo achtungów, myślę, że spokojnie ich ponad tysiąc poleciało i z 200-300 rac jak nie lepiej :)
-
Po powrocie do miasta czeka na nas ok 30 psiarskich, kamerują wszystkich i spisują... Państwo POlicyjne!
myślę że 14 słów opisze mnie w 100%
-
Kto nie był niech żałuje. Szacunek dla wszystkich obecnych! Nikt nawet krzywo na nikogo nie spojrzał, wszyscy byliśmy jak jedna wielka rodzina.
Widok całego przemarszu nie do opisania słowami.
Niesamowite jest przeżycie takiego zjednoczenia się wszystkich. To pokazuje jaką siłą jesteśmy dla tego kraju. Kraju w którym rządzą k****, kraju manipulowanego przez media.
Widok całego przemarszu nie do opisania słowami.
Niesamowite jest przeżycie takiego zjednoczenia się wszystkich. To pokazuje jaką siłą jesteśmy dla tego kraju. Kraju w którym rządzą k****, kraju manipulowanego przez media.
"można coś więcej?"
-
Nie było żadnej kosy. Chłopakowi wybuchła petarda w dłoni i doznał mocnych poparzeń. Reszta się zgadza za co wielkie dzięki dla Legionistów.;) pisze: Jeśli dobre info się rozniosło, to jeden z Lechitów wyłapał kosę od brudasów przed marszem, a jeden z Legionistów, odwiózł go do szpitala i jeśli to jest prawdziwa informacja, to jest to udowodnienie kibicowskiej jedności pomimo animozji i prawdziwy przykład szacunku mimo nienawiści.
Lech jest tam gdzie jego Wiara!!
Again$t mod€rn football!!
Again$t mod€rn football!!
-
Powiem tak - teraz czeka dużo pracy organizatorów - muszą pokazać w mediach ogrom policyjnych prowokacji i nadużyć - a materiałów dowodowych na pewno nie zabraknie. Nie można teraz zniweczyć sukcesu Marszu i nie można dać sobie przyszyć etykiety zadymiarzy. Ostrzeżenia Winnickiego o niemieckich lewakach okazały się w 100% słuszne i również to trzeba wykorzystać w publicznej debacie. Ogrom pracy przed organizatorami, powodzenia! Widzimy się za rok!!
Opowieści ojców o stanie wojennym? Nasze pokolenie doczekało się chyba własnego...
http://www.youtube.com/watch?v=GtmT-QNL164
Opowieści ojców o stanie wojennym? Nasze pokolenie doczekało się chyba własnego...
http://www.youtube.com/watch?v=GtmT-QNL164
-
Od nas w Warszawie ponad 100 osób nieprzypadkowej ekipy, parę osób zawiniętych.
Odra Opole
-
Właśnie wróciłem. Marsz przepiękna sprawa - pokazaliśmy, że takiej siły nie ma nikt. Kto by się spodziewał, że kibice zwaśnionych drużyn mogą usiąść obok siebie w Żródełku, wypić piwo i razem maszerować by uczcić Święto Niepodległości.
Pozdrowienia dla Legii i ŁKSu Łomża i dla każdego, którego dane było mi tego dnia spotkać.
Pozdrowienia dla Legii i ŁKSu Łomża i dla każdego, którego dane było mi tego dnia spotkać.
-
Konkrenta prezentacja. Dawno nie widziałem takiego klimatu, gdzie za odgłosami awantury biegli sportowcy, a zaraz za nimi cała reszta. Co prawda szliśmy też przez trochę tuż za transparentem i część osób z czoła marszu zrzucała na "kiboli" winę za zamieszki, ale... j**** to. Najważniejsze, że sami sobie udowodniliśmy, że mimo przegranych wyborów, mimo kryzysu większości ekip, wciaż jesteśmy największą siłą społeczną w tym kraju.
BTW, pytanie bez napinki: widziałem GKS Bełchatów, oba łódzkie kluby, Legię, Motor Lublin, Zawiszę, Gieksę, Górnika, Elanę, jeszcze parę innych składów, ale nie rzucił mi się w oczy nikt z Krakowa, a myślę, że na te ekipy i ich doświadczenie sporo osób dziś liczyło. Może ktoś doprecyzować, bo nie mogłem być we wszystkich miejscach jednocześnie i może po prostu się mijaliśmy...
BTW, pytanie bez napinki: widziałem GKS Bełchatów, oba łódzkie kluby, Legię, Motor Lublin, Zawiszę, Gieksę, Górnika, Elanę, jeszcze parę innych składów, ale nie rzucił mi się w oczy nikt z Krakowa, a myślę, że na te ekipy i ich doświadczenie sporo osób dziś liczyło. Może ktoś doprecyzować, bo nie mogłem być we wszystkich miejscach jednocześnie i może po prostu się mijaliśmy...
-
Autokar z Wrocławia, powracający z Warszawy, przed wjazdem do stolicy Śląska zostaje zatrzymany i skierowany przez stróżów prawa na pobliski parking. Na miejscu naszym oczom ukazuje się ok 18 kabaryn oraz ponad 60 milicjantów w pełnym wyposażeniu(pałki, gaz, broń gładkolufowa). Cały autokar musi się wylegitymować przed kamerą z przyczyn prewencyjnych ...
Precz z komuną!
Precz z komuną!
-
Na gaz sól fizjologiczna. Sama woda tylko pogorszy.
-
Właśnie wróciłem do domu chodź mieszkam obecnie w Warszawie, Marszu i akcji po Marszu w których brałem udział nie będę opisywał, ale powiem jedno... Warto było!
W ogóle jak czytam nie które wpisy to aż mi ręce opadają że takie oszołomy tu piszą, w ogóle po 10 razy jeden link, potem 3 strony komentarzy i tak w kółko, naprawdę żenada. Trzeba było być i widzieć, nie mówię tu o osobach które naprawdę nie mogły być, a o net balasach... Do Następnego Sława! ps. nie takie szwaby straszne jak ich opisują ;) kto był to wie ocb. Jeszcze raz Sława!
W czasie Awantury z policją znalazłem telefon marki Samsung jednego z kibiców Stomilu Olsztyn, telefon oddałem jakiejś osobie ze Stomilu, prosiłbym o info czy ten telefon trafił do właściciela.
Z ekip jakie widziałem : Legia i inne kluby z Warszawy, ŚLW, Lech i chyba ktoś z Arki?, Zawisza, Łódź(Ł i W), Raków, Odra Opole, Radomiak Radom, Chemik, Łks Łomża, Pogoń Siedlce, Górnik Łęczyca, Stomil, Wisła Płocki wiele wiele innych!
Z Szydłowca na Marszu osób ok.20
W ogóle jak czytam nie które wpisy to aż mi ręce opadają że takie oszołomy tu piszą, w ogóle po 10 razy jeden link, potem 3 strony komentarzy i tak w kółko, naprawdę żenada. Trzeba było być i widzieć, nie mówię tu o osobach które naprawdę nie mogły być, a o net balasach... Do Następnego Sława! ps. nie takie szwaby straszne jak ich opisują ;) kto był to wie ocb. Jeszcze raz Sława!
W czasie Awantury z policją znalazłem telefon marki Samsung jednego z kibiców Stomilu Olsztyn, telefon oddałem jakiejś osobie ze Stomilu, prosiłbym o info czy ten telefon trafił do właściciela.
Z ekip jakie widziałem : Legia i inne kluby z Warszawy, ŚLW, Lech i chyba ktoś z Arki?, Zawisza, Łódź(Ł i W), Raków, Odra Opole, Radomiak Radom, Chemik, Łks Łomża, Pogoń Siedlce, Górnik Łęczyca, Stomil, Wisła Płocki wiele wiele innych!
Z Szydłowca na Marszu osób ok.20
-
JESTEM W SZOKU! "TE" MEDIA PISZĄ LEPIEJ NIŻ "TE" NEUTRALNE!! Na GWnie filmik z kopania po kroczu człowieka z MN przez policjanta, w innym artykule wypowiedź dwuznaczna ale cytat fragmentami niezły:
-Łukowski zwrócił uwagę na sposób definiowania uczestników Marszu Niepodległości przez tę bardziej "tolerancyjną stronę", czyli Porozumienie 11. Listopada, które zorganizowało blokadę Marszu o nazwie Kolorowa Niepodległa. - Ich definicja jest uproszczona, wulgarna, nieprawdziwa. Mówią, że to spotkanie faszystów z antyfaszystami. A tymczasem jest to o wiele bardziej złożony problem i takie definicje jeszcze bardziej nakręcają spiralę przemocy. Przemocy, bo gdyby nie policja, to przemoc by się zrealizowała. Pogubilibyśmy się w tym, kto z kim się bije - zaznaczał profesor. Jestem zdumiony niskim poziomem refleksji w Porozumieniu 11. Listopada - przyznał socjolog. - Tam są jeszcze większe emocje, niż po drugiej stronie. Jeszcze większe zacietrzewienie, jeszcze większe przekonanie o swojej racji, o swojej nieomylności.
tvn Wwa w kilku newsach podkreśla, że pierwsi zaczeli "kolorowi".
Chyba jak dostali po d**** to zaczeli trzeźwiej myśleć.
-Łukowski zwrócił uwagę na sposób definiowania uczestników Marszu Niepodległości przez tę bardziej "tolerancyjną stronę", czyli Porozumienie 11. Listopada, które zorganizowało blokadę Marszu o nazwie Kolorowa Niepodległa. - Ich definicja jest uproszczona, wulgarna, nieprawdziwa. Mówią, że to spotkanie faszystów z antyfaszystami. A tymczasem jest to o wiele bardziej złożony problem i takie definicje jeszcze bardziej nakręcają spiralę przemocy. Przemocy, bo gdyby nie policja, to przemoc by się zrealizowała. Pogubilibyśmy się w tym, kto z kim się bije - zaznaczał profesor. Jestem zdumiony niskim poziomem refleksji w Porozumieniu 11. Listopada - przyznał socjolog. - Tam są jeszcze większe emocje, niż po drugiej stronie. Jeszcze większe zacietrzewienie, jeszcze większe przekonanie o swojej racji, o swojej nieomylności.
tvn Wwa w kilku newsach podkreśla, że pierwsi zaczeli "kolorowi".
Chyba jak dostali po d**** to zaczeli trzeźwiej myśleć.
AZS PODLASIE
BIAŁA PODLASKA
BIAŁA PODLASKA
-
Panowie,
wielki szacunek dla uczestników Marszu, podziękowania dla sprawozdawców - policzyliśmy się, zobaczyliśmy, że się da, będzie to data przełomowa!
Jak to w Zgredzie napisał Ziemkiewicz: "jesteśmy brzydcy i pełni wad, ale mamy jedną zaletę: ciężko nas zaje..ć. Nie tacy jak dziś już tego próbowali i im się nie udało."
wielki szacunek dla uczestników Marszu, podziękowania dla sprawozdawców - policzyliśmy się, zobaczyliśmy, że się da, będzie to data przełomowa!
Jak to w Zgredzie napisał Ziemkiewicz: "jesteśmy brzydcy i pełni wad, ale mamy jedną zaletę: ciężko nas zaje..ć. Nie tacy jak dziś już tego próbowali i im się nie udało."
-
halo195 pisze:Panowie jak było tak było. Widocznie tak miało byc, nie oszukujmy sie zaczniemy coś znaczyc jak bedzie o nas głośno ( w dzisiejszych czasach media to czwarta władza). Chocby było nas 100 tys, ale jak bysmy przeszli po cichu spokojnie spiewając tylko hymn to zajelibysmy tylko 30 sekund czasu antenowego, a w tym momęcie jest o nas głosno i władza zaczęła rozumiec powagę probelm. Oby wiecej takich akcji!!!
Bardzo dobry post.Dla wszystkich szczekaczy,którzy krytykują i srają się o zadymę z psiarnią WIELKI MURZYŃSKI c*** W d***.Niektórzy mówią,że było około 28-30 tyś.uczestników Marszu,ta liczba to wielki szok dla wszystkich antypolskich szmat,kilka dni przed Marszem tefałen szacował,że będzie max.kilka tysięcy osób,wszystkie media dookoła trąbiły o "kolorowej niepodległej",i co??Wczoraj się przekonali jaką siłą są ludzie,którzy naprawdę kochają ten Kraj.Po wczorajszym dniu chyba wreszcie dotrze do nich,że jakich metod by nie stosowali to i tak Nas nie zniszczą...
NASZYM HONOREM JEST NASZ KLUB
-
Dobrze napisane, wszystkie lewaki i mas media związane z nimi na pewno są w szoku że pojawiło się około 30 tys wiary! teraz najwięksi lewaccy myśliciele będą myśleć co tu zrobić by nas kibiców zniszczyć, próbują na stadionach czyli uderzając w nas przepisami coraz to bardziej żenującymi efekt jest taki że coraz mniej osób sie pojawia na meczach bo się po prostu boją! łatwo zobaczyć np na Legii że gdyby nie młyn to by stadion w sumie świecił pustkami.
Kibice pokazali jedność i to się liczy! Władza się boi co dobitnie pokazuje wczorajsze przemówienie Bronisława Komorowskiego który to chce wprowadzić ustawę co do organizacji min. tak ważnych dla nas marszów!
Władza wie że jej kres nadchodzi, ludzie co mieli zobaczyć to zobaczyli, myślę że to wszystko co się wczoraj wydarzyło jest przedsmakiem tego co wydarzy sie za rok czyli wyjazd ludu na ulicę.
Tylko jedno mnie zastanawia kto nimi pokieruje?..................
Kibice pokazali jedność i to się liczy! Władza się boi co dobitnie pokazuje wczorajsze przemówienie Bronisława Komorowskiego który to chce wprowadzić ustawę co do organizacji min. tak ważnych dla nas marszów!
Władza wie że jej kres nadchodzi, ludzie co mieli zobaczyć to zobaczyli, myślę że to wszystko co się wczoraj wydarzyło jest przedsmakiem tego co wydarzy sie za rok czyli wyjazd ludu na ulicę.
Tylko jedno mnie zastanawia kto nimi pokieruje?..................