Skąd masz info o sponsorowaniu oprawy przez Wojciechowskiego?SzB pisze:proste pytanie do KSP - dlaczego na oprawie był Wojciechowski?
nie rozumiem dlaczego moderator usuwający głosy krytyczne wobec tej oprawy się nie podpisze.
Nie napinam sie tylko mój komentarz dotyczy oprawy, która mi się nie podobała gdyż jest totalnym sprzeniewierzeniem ideałom ultras - czyli wzięciu kasy od sponsora klubu i w zamian umieszczenie go jako legendy na oprawie z okazji stulecia klubu.
Było nie było jest to precedens w Polsce więc zasługuje na kilka słów prawdy.
KOMENTARZE 4-7.11
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: KOMENTARZE 4-7.11
-
stąd właśnie moje pytanie - czy pojawił się z tego powodu? :)....? pisze:Skąd masz info o sponsorowaniu oprawy przez Wojciechowskiego?SzB pisze:proste pytanie do KSP - dlaczego na oprawie był Wojciechowski?
nie rozumiem dlaczego moderator usuwający głosy krytyczne wobec tej oprawy się nie podpisze.
Nie napinam sie tylko mój komentarz dotyczy oprawy, która mi się nie podobała gdyż jest totalnym sprzeniewierzeniem ideałom ultras - czyli wzięciu kasy od sponsora klubu i w zamian umieszczenie go jako legendy na oprawie z okazji stulecia klubu.
bo wszyscy o tym mówią/piszą mając w pamięci wczesniej sponsorowane autokary a ja chciałbym usłyszeć zdanie Polonii w tym temacie.
-
I po co siejesz takie farmazony mały zakompleksiony człowieczku? Oprawa przedstawia historie Polonii od powstania klubu do dnia dzisiejszego. Strasznie Cie boli ta Polonia SzB ? Co drugi post walisz o klubie którego podobno nie ma?SzB pisze:proste pytanie do KSP - dlaczego na oprawie był Wojciechowski?
-
ależ ja do waszej historii nic nie mam a całość oprawy psuje mi aktualny sponsor wśród najważniejszych klubowych wydarzeń w [link].psikus pisze:I po co siejesz takie farmazony mały zakompleksiony człowieczku? Oprawa przedstawia historie Polonii od powstania klubu do dnia dzisiejszego. Strasznie Cie boli ta Polonia SzB ? Co drugi post walisz o klubie którego podobno nie ma?SzB pisze:proste pytanie do KSP - dlaczego na oprawie był Wojciechowski?
Zadałem proste pytanie o Wojciechowskiego na oprawie :)
wzięliście kasę to napiszcie wprost a nie robisz uniki i wmawiasz mi coś :)
-
Po wyjeździe do Bielska byłem trochę zdziwiony, wiadomo BKS tam rządzi ale żeby Podbeskidzie nie umiało zadbać o okolicę własnego stadionu? Szczególnie mnie zdziwił dobrze widoczny Herb BKS-u na ruchliwym skrzyżowaniu blisko stadionu, oprócz tego same napisy pro BKS a TSP 0. Jak Podbeskidzie ma przejąć Bielsko skoro nie umie ogarnąć okolicy własnego stadionu?
-
-
TSP i BKS grają na jednym stadionie. Okolice są pro BKS. TSP to inne części miasta.Realista PL pisze:Po wyjeździe do Bielska byłem trochę zdziwiony, wiadomo BKS tam rządzi ale żeby Podbeskidzie nie umiało zadbać o okolicę własnego stadionu? Szczególnie mnie zdziwił dobrze widoczny Herb BKS-u na ruchliwym skrzyżowaniu blisko stadionu, oprócz tego same napisy pro BKS a TSP 0. Jak Podbeskidzie ma przejąć Bielsko skoro nie umie ogarnąć okolicy własnego stadionu?
-
Stadion już dawno jest miejski - gdyby go miasto nie odkupiło teraz stałby tam jakiś hipermarket.SkoczowFans pisze:To nie stadion TSP, tylko BKS więc nic dziwnego że wszędzie BKS !
CBF
-
Jak ktoś dobrze napisał na forum Polonii, czekam aż Legia zrobi oprawe na stulecie ze swoimi prezesami Bordziłowskim i Popławskim, twórcami potęgii Legii, bohaterami wojny polsko-bolszewickiej..., tylko że po bolszewickiej stronie hehe .
-
OPRAWA:
W imieniu grupy ULTRAS ENIGMA,dziękuję wszystkim którzy przyczynili się do powstania oprawy meczowej oraz atmosfery panującej na trybunie Kamiennej.
-Sektorówka o łącznej długości 108 metrów składała się z 9 odsłon i przedstawiała w skrócie historię klubu do teraźniejszości.Dodatkowym elementem był pokaz sztucznych ogni.
-Ponadto powstało nowe graffiti przedstawiające herb tarcze z datami 1911-2011.
Dużo pracy,ogromne zmęczenie,koszty,satysfakcja bezcenna.
Podsumowanie finansowe wieczorem.
IMPREZA NA DZIEDZIŃCU:
Organizatorem imprezy na dziedzińcu było Stowarzyszenie Kibiców Polonii Warszawa ,,K6' przy współpracy z klubem.
-Dla kibiców przygotowaliśmy tort w barwach, przedstawiający dziedziniec klubu o wymiarach 70cm na 120cm.
-Odpalonych zostało również 100 rac.
-Zorganizowaliśmy darmowy catering, sfinansowany przez klub.
Co do oprawy z właścicielem klubu:
-Oprawa przedstawiała historię klubu w latach 1911-2011.Ostatnia odsłona przedstawiała teraźniejszość.
-Wygrane 3 razy derby 2010/2011
Tak,tak.Dostaliśmy od Wojciechowskiego po mieszkaniu,samochodzie i sekretarce,w zamian za wizerunek na oprawie.
ps.Na Podbeskidziu kolejna odsłona oprawy z Prezesem,zapraszamy do komentowania na kibice.net
ps.2 A pan ,,księgowy'' niech sprawdzi inne zbiórki prowadzone na forum.
JEST TO OFICJALNE STANOWISKO KIBICÓW POLONII WARSZAWA.
W imieniu grupy ULTRAS ENIGMA,dziękuję wszystkim którzy przyczynili się do powstania oprawy meczowej oraz atmosfery panującej na trybunie Kamiennej.
-Sektorówka o łącznej długości 108 metrów składała się z 9 odsłon i przedstawiała w skrócie historię klubu do teraźniejszości.Dodatkowym elementem był pokaz sztucznych ogni.
-Ponadto powstało nowe graffiti przedstawiające herb tarcze z datami 1911-2011.
Dużo pracy,ogromne zmęczenie,koszty,satysfakcja bezcenna.
Podsumowanie finansowe wieczorem.
IMPREZA NA DZIEDZIŃCU:
Organizatorem imprezy na dziedzińcu było Stowarzyszenie Kibiców Polonii Warszawa ,,K6' przy współpracy z klubem.
-Dla kibiców przygotowaliśmy tort w barwach, przedstawiający dziedziniec klubu o wymiarach 70cm na 120cm.
-Odpalonych zostało również 100 rac.
-Zorganizowaliśmy darmowy catering, sfinansowany przez klub.
Co do oprawy z właścicielem klubu:
-Oprawa przedstawiała historię klubu w latach 1911-2011.Ostatnia odsłona przedstawiała teraźniejszość.
-Wygrane 3 razy derby 2010/2011
Tak,tak.Dostaliśmy od Wojciechowskiego po mieszkaniu,samochodzie i sekretarce,w zamian za wizerunek na oprawie.
ps.Na Podbeskidziu kolejna odsłona oprawy z Prezesem,zapraszamy do komentowania na kibice.net
ps.2 A pan ,,księgowy'' niech sprawdzi inne zbiórki prowadzone na forum.
JEST TO OFICJALNE STANOWISKO KIBICÓW POLONII WARSZAWA.
-
bardzo fajna oprawa Polonii, pomysl z fajewerkami zza stadionu zdaje sie ze juz widzialem w wykonaniu GieKSy, tak czy siak serio super. Patriotyczna oprawa TSP fajna i duży plus za to. Za to doping to hmm.. średnio ;]
-
Zawiszy w Nowym Sączu ok.250 osób z bardzo dobrym dopingiem.
Sandecja z młynem ok.600 osób także z niezłym dopingiem i dwoma oprawami.
Info tel :)
Sandecja z młynem ok.600 osób także z niezłym dopingiem i dwoma oprawami.
Info tel :)
-
Mega zajebiscie prezentowały się ekipy Miedzi i Chrobrego na derbach, z tym że wcale nie wygląda żeby Miedzi było wiele więcej, może taka fotka.
-
ogólnie to chujowe zdjęcia bo nie robił nikt od Nas aby fotka objęła całą trybunę za bramką np. to zdjęcie nie widać na nim boków co m.in wisiały po lewej 2 flagi Śląska czy jeszcze po prawej stronie nie widać flagi Miedzi a za nimi na sektorach też stali kibice , ogólnie to mocny ścisk zarówno u Chrobrego na sektorze jak i trybunie Miedzikoksownica pisze:Mega zajebiscie prezentowały się ekipy Miedzi i Chrobrego na derbach, z tym że wcale nie wygląda żeby Miedzi było wiele więcej, może taka fotka.
[link]
-
Miedz ja to bym napisal ze rewelacja! Pamietam nasza zgode i pamietam ta ekipe od czsow zinow.Fotki z meczow z Chrobrym nie wygladaly tak imponujaco.Ilosciowo bardzo dobrze!
Po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie 

-
Czy BKS coś łączy z Legią prócz wspólnej zgody z ZS ? Bo coraz częściej są widziani na meczach Legii + ostatni transparent na swoim meczu. Jest coś na rzeczy czy tylko układ? Proszę o normalną odpowiedź i bez niepotrzebnego napinania.
-
to na oprawie TSP to jest jakas kaczka czy cos? nie komentuje wiecej...
tak samo trybunki na nowym stadionie Piasta skomentowac mozna jedynie smiechem.
-
tak, układANTYpzpn pisze:Czy BKS coś łączy z Legią prócz wspólnej zgody z ZS ? Bo coraz częściej są widziani na meczach Legii + ostatni transparent na swoim meczu. Jest coś na rzeczy czy tylko układ? Proszę o normalną odpowiedź i bez niepotrzebnego napinania.
-
Chrobrego 780 w tym Stilon ok 80,na nasze oko Miedzi w porywach okolo 1200 nie wiemy ile w tym Slaska.Przypomne tylko ze Miedzi w Glogowie bylo okolo 320.Tak czy siak obu ekipom naleza sie brawa,pod wzgledem ilosciowym to byly rekordowe derby.ZAWSZE I WSZEDZIE POLICJA JEBANA BEDZIE
-
po meczu w Bielsku ok 100 os grupa BKSu idzie pod zaklad karny "pozdrowic" niejakiego "grudnia" z Chorzowa, bo przeniesli tam ta parowke. wrzazlo:) h** ci w dupe konfidencie!
-
oprawa KSP na duży plus brawo
zresztą widac po wpisach Legii że nie mogą się pogodzic z faktem iż sąsiedzi zrobili bardzo fajną choreografię jak na ich możliwości
zresztą widac po wpisach Legii że nie mogą się pogodzic z faktem iż sąsiedzi zrobili bardzo fajną choreografię jak na ich możliwości
-
Kogo mieli umieścić na oprawie skoro Wojciechowski jest jakby nie było częścią historii ich klubu?
-
Powiedz mi co ci się nie podobało na trybunach Piasta ?michal64 pisze:to na oprawie TSP to jest jakas kaczka czy cos? nie komentuje wiecej...
-
Przynajmniej nie wstydza sie swojej historii. Legia zreszta tez, co mecz krzyczy CWKS a to jak wiadomo nazwa nadana przez komunistycznego sponsora hehe. Ciekawe w ile poleci moj post, zauwazylem ze nie daj Bog napisac tu czegos zlego o Legii.
-
Co do Polonii - pokazali przełomowe momenty w swojej 100 letniej historii. Nie zawsze chwalebne, ale może nie o to chodziło żeby coś zatajać a wyolbrzymiać jakieś mniej znaczące, pozytywne, fakty.
Stadion Piasta fajnie wygląda, jak taka większa hala. Może mieć swój specyficzny klimat.
Stadion Piasta fajnie wygląda, jak taka większa hala. Może mieć swój specyficzny klimat.

-
Jaka tam na Piaście jest akustyka ? sektor gości podobno +/- 7 stów
-
Miedzi było w Głogowie 325, ale pomyśl, że było to w wakacje i na zapisy mieliśmy TYLKO tydzień czasu, a nie pół sezonu jak Wy. Zresztą ciśnienie było dużooo dużooo mniejsze.
Podsumowując- Chrobry uczy sie od Miedzi atmosfery na własnym obiekcie, a Miedź od Chrobrego liczb wyjazdowych.
Zajebiste derby.
Podsumowując- Chrobry uczy sie od Miedzi atmosfery na własnym obiekcie, a Miedź od Chrobrego liczb wyjazdowych.
Zajebiste derby.
-
ile Tyskich w Walbrzychu na zgodzie
-
Bardzo fajnie wyglądają oba sektory w jednokolorowych pelerynkach przeciwdeszczowych.
Jeśli chodzi o oprawy to żadna strona nie zaprezentowała?
-
Około 150 kibolikabe pisze:ile Tyskich w Walbrzychu na zgodzie
-
[link]ziomekwie pisze:Bardzo fajnie wyglądają oba sektory w jednokolorowych pelerynkach przeciwdeszczowych.
-
Nie czytałem tej wiadomości, ale okej już rozumiem. Zaprezentujecie sektorówkę na jakimś meczu? jeśli nie to może chociaż fotka jak ona wygląda.
-
Srednia oprawa Piasta, jak na mecz otwarcia stadionu...
http://www.12zawodnik.pl/galeria/piast- ... 22#zdjecie
-
Podobnie jak wasze liczby wyjazdowe ale co sie dziwić jak wolicie siedziec na k.net zamiast na trybunach (w trakcie pisania tego posta byl online)michal64 pisze:to na oprawie TSP to jest jakas kaczka czy cos? nie komentuje wiecej...
-
[link]Stadionowy Zegar pisze:Srednia oprawa Piasta, jak na mecz otwarcia stadionu...
-
Stadion Piasta zajebiście dużo miejsca na flagi - podoba mi się to. Ciekawie w Legnicy. I jedni i drudzy zaprezentowali się świetnie.
zamiast gadać o zasadach lepiej ich przestrzegać
-
-
Co do stadionu Piasta to fajny na ich możliwości to akurat!Nie podoba mi sie ta barjerka w środku młyna zrób coś z nią jak to możliwe!
NAJLEPSZE LATA DZIEWIĘĆDZIESIĄTE!
-
Sektorówka będzie zaprezentowana na innym meczuziomekwie pisze:Nie czytałem tej wiadomości, ale okej już rozumiem. Zaprezentujecie sektorówkę na jakimś meczu? jeśli nie to może chociaż fotka jak ona wygląda.