Nie wiem jak to wygląda z MW, ale bardzo tanie bilety ma m.in. polskibus z Katowic do Warszawy. Można kupić przez internet, żeby później nie było tak, że nie ma już miejsc.Brtl pisze:ja mam pytanie troche innej kategorii. Jak jest z autobusami wyjeżdżającymi ze śląska? Pisze maile do ludzi z MW na adres podany na stronie, ale żadnej odpowiedzi sie nie moge doczekać, a dziś ostatni dzień według tego co podane na stronie żeby sie załapać na autobus, Może byc PW

MARSZ NIEPODLEGŁOŚCI 2011 11 TYSIĘCY NA 11.11.11
-
- ostatnie ostrzeżenie
Re: MARSZ NIEPODLEGŁOŚCI 2011 11 TYSIĘCY NA 11.11.11
Dzieci wesoło wybiegły ze szkoły. Zapaliły papierosy, wyciągnęły flaszki. Chodnik zapluły, ludzi przepędziły. Siedzą na ławeczkach i ryczą do siebie. Wszyscy mamy źle w głowach, że żyjemy...
-
Wlasnie nie rozumiem wogole czemu urzednicy daja zgode na Marsz, a jednoczesnie pozwalaja na blokady Marszu na jego trasie. Rozumiem jesli druga strona mialaby kontry obok Marszu, ale czemu urzedasy sami robia problemy zezwalajac na normalne blokady? Pozniej sie zaczynaja awantury itd i wielkie halo w mediach.HC pisze:chciałbym tylko zauważyć, że nasz Marsz jest legalny i zarejestrowany i przejście od początku do jego końca powinno być zapewnione, a każda próba jego zakłócenia wiąże się ze złamaniem prawa
Marsz powinien miec droge wolna. A to co sie dzieje obok powinnobyc inna sprawa, a nie na trasie stoi blokada, ktora tez jest juz legalna i zaczyna sie myslenie co zrobic, jak puscic...
mówię zdrówko, chociaż wiem że nie pójdzie na zdrowie.
-
[link]ft. pisze:Wlasnie nie rozumiem wogole czemu urzednicy daja zgode na Marsz, a jednoczesnie pozwalaja na blokady Marszu na jego trasie. Rozumiem jesli druga strona mialaby kontry obok Marszu, ale czemu urzedasy sami robia problemy zezwalajac na normalne blokady? Pozniej sie zaczynaja awantury itd i wielkie halo w mediach.HC pisze:chciałbym tylko zauważyć, że nasz Marsz jest legalny i zarejestrowany i przejście od początku do jego końca powinno być zapewnione, a każda próba jego zakłócenia wiąże się ze złamaniem prawa
Marsz powinien miec droge wolna. A to co sie dzieje obok powinnobyc inna sprawa, a nie na trasie stoi blokada, ktora tez jest juz legalna i zaczyna sie myslenie co zrobic, jak puscic...
tutaj masz wszystko co i jak, pamiętam, że rok temu ten temat też był poruszany podczas jakiegoś wywiadu z Hanką...na każdą manifestację czy marsz musi zostać wydana zgoda, gwarantuje to Konstytucja, a zabezpieczenie takiego zgromadzenia, zapewnienie bezpieczeństwa i niedopuszczenie do zakłócenia zgromadzenia to już brocha władz miasta i psiarskich i oni muszą się o to martwić, bo zawsze organizatorzy mogą skierować sprawę do właściwych organów państwowych czy też pozarządowych...
HUTNIK&MAZOVIA
-
No wiem ze gwarantuje itd, tylko czemu urzednicy pozwalaja wlasnie na blokady. Po co barany robia sobie samym problemy? To mnie zastanawia.
mówię zdrówko, chociaż wiem że nie pójdzie na zdrowie.
-
wątpię żeby zgłaszali swoją zbieraninę jako BLOKADA, pewnie rejestrują się jako zgromadzenie/pikieta w tym i w tym miejscu a na coś takiego zgoda musi być wydana...ft. pisze:No wiem ze gwarantuje itd, tylko czemu urzednicy pozwalaja wlasnie na blokady. Po co barany robia sobie samym problemy? To mnie zastanawia.
HUTNIK&MAZOVIA
-
nie ma co sie tak podniecac tym bosakiem. przedstawia nas jako jakichs bezbronnych chlopczykow, ktorzy sa atakowani przez niebezpiecznych anarchistow. smiechu warte.ONRBL pisze:Marsz Niepodległości w Polsat News. Krzysztof Bosak masakruje lewaka ;) WYKOPUJEMY
http://www.wykop.pl/link/927801/krzyszt ... 0-10-2011/
-
Śmiechu warte to Ty jesteś, zarejestrowałeś się tylko po to żeby pomarudzic sobie w temacie Marszu? Coś ostatnio duży wysyp nowych użytkowników. Dziwnym trafem, każdy z nich ma coś do powiedzenia w tym temacie.

-
gdzie on coś takiego powiedział?zauważ, że on wytyka lewym to co oni uważają za nasze działania...jak ktoś ma mózg i potrafi myśleć to przeanalizuje to, spojrzy na obrazki sprzed roku i sam wyciągnie wnioski kto tak na prawdę jest faszystą...uwaga88 pisze:nie ma co sie tak podniecac tym bosakiem. przedstawia nas jako jakichs bezbronnych chlopczykow, ktorzy sa atakowani przez niebezpiecznych anarchistow. smiechu warte.ONRBL pisze:Marsz Niepodległości w Polsat News. Krzysztof Bosak masakruje lewaka ;) WYKOPUJEMY
trzeba w jakiś sposób trafić do mediów i nagłośnić sprawę z ich kolegami z berlińskich sqoutów, NIE BĘDZIE NIEMIEC PLUŁ NAM W TWARZ!...
HUTNIK&MAZOVIA
-
Jak komuś Krzysztof Bossak się nie podoba (nie piszę o fizyczności oczywiście) to niech się zastanowi nad sobą. Zapraszam na jego mikroblog - ciekawie facet pisze i komentuje.
http://www.facebook.com/krzysztofbosak.mikroblog
http://www.facebook.com/krzysztofbosak.mikroblog
-
-
ZAPRASZAMY DO KOLEJNEGO KONKURSU:
Wymyśl patriotyczne hasło lub przyśpiewkę, którą na Marszu Niepodległości wykrzyczy 11 tysięcy gardeł. Dla najbardziej kreatywnych mamy nagrody, ufundowane przez sklep internetowy FEDELTA.PL Do wygrania bluzy, czapki i szale. Swoje propozycje przysyłajcie na [email protected], w temacie wpisując konkurs.
Wymyśl patriotyczne hasło lub przyśpiewkę, którą na Marszu Niepodległości wykrzyczy 11 tysięcy gardeł. Dla najbardziej kreatywnych mamy nagrody, ufundowane przez sklep internetowy FEDELTA.PL Do wygrania bluzy, czapki i szale. Swoje propozycje przysyłajcie na [email protected], w temacie wpisując konkurs.

ODZIEŻ DLA KIBICÓW:
[link]
-
-
Jak z pirotechnika? kazdy moze zamawiac piro czy tylko odpowiednie osoby beda odpalaly?
-
W regulaminie Marszu nie było nic o piro, więc pewnie jak co roku - każdy na własną rękę.

-
Co do przyjazdu lewaków z niemiec,to powiem Wam, że gdyby rządził PIS to szwaby nie wjechałyby do Polski. A tak mamy rząd marionetkowy, lewacki i im to na rękę, że będzie zadyma i kolejny temat zastępczy przez miesiąc.
Tylko pod Krzyżem, tylko pod tym Znakiem Polska jest Polską, a Polak Polakiem!
BÓG - HONOR - OJCZYZNA
Wielka Polska Katolicka
Krucjata Różańcowa za Ojczyznę! Codziennie odmawiajcie Różaniec o Polskę wierną Bogu, Krzyżowi i Ewangelii, o wypełnienie Jasnogórskich Ślubów Narodu!
BÓG - HONOR - OJCZYZNA
Wielka Polska Katolicka
Krucjata Różańcowa za Ojczyznę! Codziennie odmawiajcie Różaniec o Polskę wierną Bogu, Krzyżowi i Ewangelii, o wypełnienie Jasnogórskich Ślubów Narodu!
-
Az bije w oczy stronniczosc materialu wideo. Polsat pokazuje specjalnie zmontowane migawaki uczestnikow Marszu Niepodleglosci wymachujacych piesciami tak jakby oni byli agresywni, zamaskowani, i doprowadzili do zamieszek. Typowa manipulacja polskojezycznych mediow...ONRBL pisze:Marsz Niepodległości w Polsat News. Krzysztof Bosak masakruje lewaka ;) WYKOPUJEMY
http://www.youtube.com/user/DavidDukePLTV#p/u
http://niszczsyjonizm.blogspot.com/
http://www.youtube.com/user/DavidDukePL2
http://www.polskawalczaca.com
http://niszczsyjonizm.blogspot.com/
http://www.youtube.com/user/DavidDukePL2
http://www.polskawalczaca.com
-
Jakby Wam nie udało się zorganizować wyjazdu, kulajcie się tym [link]. Z Katowic wyjeżdża przed 7 rano,za 25 pln dojedziecieBrtl pisze:ja mam pytanie troche innej kategorii. Jak jest z autobusami wyjeżdżającymi ze śląska? Pisze maile do ludzi z MW na adres podany na stronie, ale żadnej odpowiedzi sie nie moge doczekać, a dziś ostatni dzień według tego co podane na stronie żeby sie załapać na autobus, Może byc PW
-
Ktoś pytał o to jak można organizować blokady czy manifestacje w dniu marszu.Ano niestety można.Pod jakimś innym szyldem czerwone ścierwo rejestruje swoje pikiety a pózniej wychodzi jak wychodzi.
ja 10.11. miałem wyjechać na spóznione wakacje do Tunezji.Mam wyjebane.Jadę do Wawy.
ja 10.11. miałem wyjechać na spóznione wakacje do Tunezji.Mam wyjebane.Jadę do Wawy.
-
Taa bo jarek kaczyński nie ma innych rzeczy do roboty niż zabraniać niemcom przyjazdu do Polski.Ogarnij się bo PiS to takie same *** jak platforma,palikot,sld i reszta bandy.bunio5 pisze:Co do przyjazdu lewaków z niemiec,to powiem Wam, że gdyby rządził PIS to szwaby nie wjechałyby do Polski. A tak mamy rząd marionetkowy, lewacki i im to na rękę, że będzie zadyma i kolejny temat zastępczy przez miesiąc.
Zresztą zaraz po ogłoszeniu wyniku wyborów słyszeliśmy co PiS sądzi o kibicach, którym tak lizał dupe przed wyborami.
Hutnik Nowa Huta
-
jaka jest trasa przemarszu?
W pierwszej połowie doping niestety średni - zimno, całkowity zakaz picia alkoholu lekki deszcz spowodował, że nie wyglądało to najlepiej
-
Zobaczysz na miejscu. Nie ułatwiajmy lewakom ich "zadania".rek(S)io pisze:jaka jest trasa przemarszu?

-
[link]11 listopada br., o godz. 13.30 w kościele pw. Świętych Apostołów Piotra i Pawła w Warszawie odprawiona zostanie uroczysta Msza św. w intencji Ojczyzny dla uczestników Marszu Niepodległości i wszystkich tych, którym droga jest Polska. Eucharystia będzie sprawowana dzięki życzliwości czcigodnego ks. kanonika dr. Macieja Szymańskiego, proboszcza parafii Świętej Barbary.
Wicedziekan dekanatu śródmiejskiego w rozmowie z KSD wyraził nadzieję, że mury świątyni po brzegi wypełnią prawdziwi patrioci. „Będziemy prosić o Błogosławieństwo Boże i opiekę w trudnych czasach dla Narodu Polskiego. Liczę na Waszą obecność. Pokażmy, że jest nas wielu, którzy kochają swoją Ojczyznę Polskę!” - zaapelował ks. Szymański.
Jak dojechać z tego kościoła na Plac Konstytucji?
-
Wejście na google nie boli: [link]zdzislaw pisze:[link]11 listopada br., o godz. 13.30 w kościele pw. Świętych Apostołów Piotra i Pawła w Warszawie odprawiona zostanie uroczysta Msza św. w intencji Ojczyzny dla uczestników Marszu Niepodległości i wszystkich tych, którym droga jest [link]. Eucharystia będzie sprawowana dzięki życzliwości czcigodnego ks. kanonika dr. Macieja Szymańskiego, proboszcza parafii Świętej Barbary.
Wicedziekan dekanatu śródmiejskiego w rozmowie z KSD wyraził nadzieję, że mury świątyni po brzegi wypełnią prawdziwi patrioci. „Będziemy prosić o Błogosławieństwo Boże i opiekę w trudnych czasach dla Narodu Polskiego. Liczę na Waszą obecność. Pokażmy, że jest nas wielu, którzy kochają swoją Ojczyznę Polskę!” - zaapelował ks. Szymański.
Jak dojechać z tego kościoła na Plac Konstytucji?
Na czerwono zaznaczyłem Kościół i na czarno pl. Konstytucji, to kilka minut na piechotę.
-
Jeśli weekendowy TLK kosztuje 69 złotych to studenci płacą 34,50 i mogą się wozić cały weekend. Młodzież akademicka do Warszawy !
11 tysięcy pęknie bez problemu.
11 tysięcy pęknie bez problemu.

-
Mam pytanie do Warszawiaków. Poleci ktoś jakiś parking strzeżony w centrum lub całkiem niedaleko ?
-
Ja jeszcze dodam, że kto nie zna niech nauczy się tekstu "Roty", a kto zna niech sobie przypomni.
Szczególnie z naciskiem na jedną ze zwrotek... :)
Nie rzucim ziemi skąd nasz ród!
Nie damy pogrześć mowy.
Polski my naród, polski lud,
Królewski szczep Piastowy.
Nie damy, by nas gnębił wróg!
Tak nam dopomóż Bóg!
Tak nam dopomóż Bóg!
Do krwi ostatniej kropli z żył
Bronić będziemy ducha,
Aż się rozpadnie w proch i w pył
Krzyżacka zawierucha.
Twierdzą nam będzie każdy próg!
Tak nam dopomóż Bóg!
Tak nam dopomóż Bóg!
Nie będzie Niemiec pluł nam w twarz
Ni dzieci nam germanił,
Orężny wstanie hufiec nasz,
Duch będzie nam hetmanił.
Pójdziem, gdy zabrzmi złoty róg!
Tak nam dopomóż Bóg!
Tak nam dopomóż Bóg!
Nie damy miana Polski zgnieść
Nie pójdziem żywo w trumnę
W Ojczyzny imię, na jej cześć
Podnosim czoła dumne.
Odzyska ziemie dziadów wnuk!
Tak nam dopomóż Bóg!
Tak nam dopomóż Bóg!
Szczególnie z naciskiem na jedną ze zwrotek... :)
Nie rzucim ziemi skąd nasz ród!
Nie damy pogrześć mowy.
Polski my naród, polski lud,
Królewski szczep Piastowy.
Nie damy, by nas gnębił wróg!
Tak nam dopomóż Bóg!
Tak nam dopomóż Bóg!
Do krwi ostatniej kropli z żył
Bronić będziemy ducha,
Aż się rozpadnie w proch i w pył
Krzyżacka zawierucha.
Twierdzą nam będzie każdy próg!
Tak nam dopomóż Bóg!
Tak nam dopomóż Bóg!
Nie będzie Niemiec pluł nam w twarz
Ni dzieci nam germanił,
Orężny wstanie hufiec nasz,
Duch będzie nam hetmanił.
Pójdziem, gdy zabrzmi złoty róg!
Tak nam dopomóż Bóg!
Tak nam dopomóż Bóg!
Nie damy miana Polski zgnieść
Nie pójdziem żywo w trumnę
W Ojczyzny imię, na jej cześć
Podnosim czoła dumne.
Odzyska ziemie dziadów wnuk!
Tak nam dopomóż Bóg!
Tak nam dopomóż Bóg!

-
bilet weekendowy chyba ma stała cene - nie ma znizek studenckich
parking w centrum warszawy wokol palacu kultury jest strzezony,w zlotych tarasach tez jest
parking w centrum warszawy wokol palacu kultury jest strzezony,w zlotych tarasach tez jest
-
Darujcie sobie rozkminy na temat BH. Piszcie tu informacje pomocne innym odnośnie biletów, parkingów, dojścia na plac itp.
No i namawiajcie znajomych. 11 tys. to absolutne minimum za tydzień.
No i namawiajcie znajomych. 11 tys. to absolutne minimum za tydzień.
-
Polecam strzeżony parking koło metra "Świętokrzyska". Wjazd od ul. Zielnej. Zawsze dużo miejsc, niestety nie wiem jak z cenami. Piechotą na Plac Konstytucji jakieś 15 minut, można też wsiąść do metra i podjechać 2 stacje do metra "Politechnika", skąd na Plac są dwa kroki.Poeta pisze:Mam pytanie do Warszawiaków. Poleci ktoś jakiś parking strzeżony w centrum lub całkiem niedaleko ?
Mapa: [link]
Łatwy dojazd z wylotówki poznańskiej.
exitus acta probat.
-
Nie ma zniżek studenckich na bilety weekendowe. Co do osób które będą normalnie parkować na ulicach to upewnijcie sie czy w ten dzień ( świateczny ) nie ma opłat za parkometr żeby nie było niemiłych przygód typu mandat lub żółte kółko straży miejskiej.szpiegZkrainyDeszczowcow pisze:bilet weekendowy chyba ma stała cene - nie ma znizek studenckich
-
[link]
widać chłopaczkom dopisuje dobry humor i niepoprawny optymizm :D
prawdopodobnie opuści ich wraz ze zniknięciem kordonu policji dzielącego obydwa zgromadzenia, ale cóż do tego momentu najlepiej udawać(na ich forum) forumowego wesołka i człowieka który absolutnie niczego się nie obawia w dniu 11 listopada
Śmiech z lewaczków :)
Słyszałem od pewnego narodowca z Wawy że w tym roku będzie cięzko im zorganizować blokade gdyż będą musieli zająć znacznie większą powierzchnie niż rok temu....mógłby mi ktoś(nawet na PW) powiedzieć o co dokładnie chodzi?
widać chłopaczkom dopisuje dobry humor i niepoprawny optymizm :D
prawdopodobnie opuści ich wraz ze zniknięciem kordonu policji dzielącego obydwa zgromadzenia, ale cóż do tego momentu najlepiej udawać(na ich forum) forumowego wesołka i człowieka który absolutnie niczego się nie obawia w dniu 11 listopada
Śmiech z lewaczków :)
Słyszałem od pewnego narodowca z Wawy że w tym roku będzie cięzko im zorganizować blokade gdyż będą musieli zająć znacznie większą powierzchnie niż rok temu....mógłby mi ktoś(nawet na PW) powiedzieć o co dokładnie chodzi?
-
Plac Konstytucji jest tak jakby po środku. Jeżeli lewaki chcą zablokować marsz muszą zablokować wszystkie drogi " dojazdowe " do placu czyli okrążyć cały plac który jest duży. Pewnie o to mu chodziło
-
http://www.wykop.pl/link/931083/dr-bohd ... dleglosci/
Dr Bohdan Szucki zaprasza na Marsz Niepodległości! Honorowy Prezes Związku Żołnierzy Narodowych Sił Zbrojnych, który w czasie II wojny i okresie komunizmu był nazywamy przez władze faszystą, z racji swojej walki o Niepodległą Polskę. do wykopania.
Dr Bohdan Szucki zaprasza na Marsz Niepodległości! Honorowy Prezes Związku Żołnierzy Narodowych Sił Zbrojnych, który w czasie II wojny i okresie komunizmu był nazywamy przez władze faszystą, z racji swojej walki o Niepodległą Polskę. do wykopania.
-
-
AKTUALNY LINK do zaproszenia dr Bohdana Szuckiego(poprzedni filmik był źle przycięty):
http://www.youtube.com/watch?v=jJmkTbVUBsg
-
jako patriota i nacjonalista po obejrzeniu tego filmiku mam ochotę stanąć przed tymi lewakami, komunistami i innymi dewiantami i zapytać tak po ludzku i po polsku:ku*** I CO?ŁYSO WAM???ONRBL pisze:AKTUALNY LINK do zaproszenia dr Bohdana Szuckiego(poprzedni filmik był źle przycięty):
11.11.2011-nie siedź w domu!idź na Marsz!!!
HUTNIK&MAZOVIA
-
"moja mama mnie spytała, czy jak przyjdzie na blokadę z flagą to będzie ok. i nie wiedzialem co jej odpowiedzieć, serio pytam, jak jest?"
Mają dobrze najebane w baniakach te lewaki... Niech te ich szmaty tęczowe biorą, od barw narodowych won!!niech mama smialo wpada, blokada nie jest przeciwko Marszowi Niepodleglosci.
VICTORIA KAŁUSZYN!
-
[link]Chłopaki z B&H dostali maila, żeby zdjąć reklamę marszu. Za chwile może dostaną, że są niechętnie widziani na Marszu [to było jeszcze przed napisaniem oświadczenia - GSz]. Zamiast wszystko robić razem, znów podziały - pisze Supporters na forum kibice.net. - Ciekawe, jakby tak w ubiegłych latach znów na marsz wybierało się kilkaset osób, czy wtedy też by dostawali takie maile?".
A Blaster dodaje: "Otóż to. To powinien być marsz patriotów, takie podziały tylko zniechęcają ludzi".
Godzinę później z forum usunięto wszystkie wpisy o Krwi i Honorze.
-
Panowie, spodziewacie się większej liczby tych brudasów niż w zeszłym roku? Tak mi się coś wydaje, że z roku na rok coraz większa nagonka w polskojęzycznych mediach jest na nas... Mam nadzieję, że pokażemy naszą siłę. SŁAWA WIELKIEJ POLSCE!
-
Nas też będzie dużo więcej. Nie uwierzyłbym dwa lata temu, że pojadę specjalnie do Warszawy na marsz patriotyczny. Niestety na środowiska patriotyczne w ostatnich czasie jest ogromna nagonka, to co się działo w zeszłym roku przeszło moje najśmielsze oczekiwania. Nie umiem sobie wyobrazić jak ktoś może blokować we własnym kraju marsz uświetniający odzyskanie niepodległości i osobę jednego z sygnatariuszy Traktat Wersalskiego. Teraz jadę do Warszawy w kilka osób, żeby zaprotestować przeciwko lewacko-mainstreamowemu terrowi.