Hot-Dog 7zł wielkosci polowy normalnego hot-doga
kielbasa w bulce 13zł
Pepsi ktorej powinno byc 0.5l leja 0.4 - 6zł
A jak jest napisane, że cena jest za 0,4 czy za 0,5?
Jasne ze za 0.5
Zgrabnie przykryte przykrywka plasikowa a wez tu czlowieku zdejmij to mala niespodzianka. chyba specjalnie daja te przykrywki bo slomki i tak nie uswiadczysz wiec po co to nakrywaja ? Przeciez nikt nie bedzie pil przez miejsce na slomke
Hot-Dog 7zł wielkosci polowy normalnego hot-doga
kielbasa w bulce 13zł
Pepsi ktorej powinno byc 0.5l leja 0.4 - 6zł
A jak jest napisane, że cena jest za 0,4 czy za 0,5?
Jasne ze za 0.5
Zgrabnie przykryte przykrywka plasikowa a wez tu czlowieku zdejmij to mala niespodzianka. chyba specjalnie daja te przykrywki bo slomki i tak nie uswiadczysz wiec po co to nakrywaja ? Przeciez nikt nie bedzie pil przez miejsce na slomke
pisałem już o takim mantyku na Lechu w sektorze gości leją tak że z 3 butelek 0.5 robią 4 i 5 zika do kieszeni chowają przyciąłem chama
To w Elblągu widocznie ceny podskoczyły bo teraz w sektorze gości kiełbasa kosztuje 10 zł nie powiem bo nawet w miare ale w Grudziądzu za taka samą kiełbase płaci sie 5 zł plus kawa 4 zł także w 10 zł sie zmiescisz w nie jednym mieście za tyle nawet kiełbasy nie kupisz:D
Łęczna - zajebiście smaczna kiełba w bułce (coś na wzór hot doga) cena chyba 7,5 zł
Zawisza - kiełbasa mała i średnia w smaku, chłopak z kateringu mega nieogarnięty, kiełba 10 zł; chleb i kiełbasa podawana na ziemie !!!
Gdynia - katering elegancki, kiełbasa smaczna i duża - 10 zł, cola 0,5l - 5 zł
Richat pisze:Łęczna - zajebiście smaczna kiełba w bułce (coś na wzór hot doga) cena chyba 7,5 zł
Kiedy jadłes w Łecznej?
Ja ostatnio tam jadłem to był tylko Bigos (taka jakby zjebana zupa) z kiełbasa co by pies nie zjadł. cena ... nie pamiętam ale za takie gówno na pewno za drogie.
910N pisze:Ceny w Gdańsku:
-zapiekanka 9 zł
-kawałek pizzy z szynku lub salami 10 zł
-hamburger 12 zł
-karkówka w bułce 12 zł
- frytki 7 zł
-kawa/herbata 5 zł
Coś z tego zestawu nie powoduje ucieczki do toalety albo wręcz jest smaczne ? Byłbym wdzięczny za małą podpowiedź. Zwykłej kiełby nie ma ?
Swoją drogą, najgorszy katering na Cracovii zdecydowanie. Przynajmniej w tamtym sezonie wyglądało to tragicznie. Paskudna zapiekanka, gorsza od tej na Legii.
katering w Bełchatowie oceniam dosyć średnio, babki w tej budce zdecydowanie za wolno się organizują. Kiełbasa, nie powiem dobra, choć jak ugryziesz to od tłuszczu może Ci trysnąć na twarz :) Ketchupu żałują zdecydowanie. Co do cen to:
Kiełba + Cola = 13 zł (Cola w plastikowym kubeczku 0,2l)
Kiełba = 10 zł
Chyba jest, w Gdańsku są 2 punkty gastronomiczne na sektorze w jednym Pizza, zapiekanki i coś jeszcze i w drugim te karkówki w bułkach i inne hamburgery. Z tego co kojarzę to ktoś na sektorze zajadał się takim pseudo hot-dogiem z normalna kiełbą.
PatoBałuty pisze:
Coś z tego zestawu nie powoduje ucieczki do toalety albo wręcz jest smaczne ?
Nikt ze znajomych co jedli na tym stadionie, nie "uciekał do toalety". Jedyne co to mogę odradzić pizze reszta z tego co słyszałem "spoko".
w Olsztynie na Stomilu kiełbaska z bułką (bułkami ;) ) za 5zł jest. Oceniając przez pryzmat jakości i ceny to uważam za bardzo dobrą. Do tego Pepsi za 4zł o ile dobrze pamiętam 0.4l.
Richat pisze:Łęczna - zajebiście smaczna kiełba w bułce (coś na wzór hot doga) cena chyba 7,5 zł
Zawisza - kiełbasa mała i średnia w smaku, chłopak z kateringu mega nieogarnięty, kiełba 10 zł; chleb i kiełbasa podawana na ziemie !!!
Gdynia - katering elegancki, kiełbasa smaczna i duża - 10 zł, cola 0,5l - 5 zł
Na Zawiszy niestety kiełby sprzedaje zwykła ku***, ja polecam unikać jego kateringu.
Elbląg 10 zł w sumie duża nawet ale w Grudziądzu za taka samą zapłacisz 5 zł w sumie co stadion to inne ceny.Ale głównie jak poprzednik pisał srednia praktycznie wszedzie wychodzi koło 8-10zł
Bardzo smaczna kiełba. O ile pamietam to kumpel też zachwalał karczki. Napoje 0,5l - 4 zł. Nawiasem mówiąc baaardzo sprawne wejście na sektor w Elblągu.
Nie raz przeczytam z ciekawosci jak tam bufet na wyjezdzie. Ale rozpieradal mnie ze tego brzuch bolal temu bylo zle i poszedl srac. Co wy sie spodziewcie na szybko dla kilku set osobo? karkowke albo zebreka w piwie? dla mnie smiech ocenianie kto co zjadl za ile i jak smakowalo ludzie to jest na szybko i bez pierdolenia sie w przsmaki. A jeden z drugim degustanci oceniaja co i jak.. bo padne ze smiechu
l.p.f. pisze:Podczas wizyty Lecha można było płacić gotówką. Szokuj obsługa ubrana w koszulki z herbem obsługiwanej aktualnie ekipy:)
Jakoś ja i wszyscy w koło płaciliśmy kartą, zapiekanka tragedia, pizza ponoć w miarę, ponoć bo osobiście nie jadłem tylko kumpel. Obsługa miła, do tego w koszulkach Lecha :D
Na Legii katering popsuł się i to strasznie. Oferta się zmniejszyła np. brakuje bułki z karczkiem oraz z kurczakiem za to cena kiełbasy w bułce, zapiekanki i hot-doga wzrosła a jakoś spadła tak samo jak obsługa na psy.
W Kielcach ceny podobne jak wszędzie. ale odradzam "pseudohamburgera " za 5 zł. Nie dość że zimny to mięso wygląda i smakuje jakby chwilę wcześniej zmielono jakiegoś kota.