Gdzie Polecacie Produkować Flagi/Szale/Gadżety ...
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
nieznajomy
-
Rodowity. Łodzianin
- Kontakt:
zobaczcie tutaj : http://www.psychosport.pl/+GKSK-CE+ pisze:Podbijam pytanie, z góry dzieki za info!Gdzie polecacie robic kurtki tzn wiatrówki, kangórki itp ? jakie ceny i ile min sztuk ?
Najlepsze vlepki według mnie na www.ultrastyl.prv.pl najtaniej w Polsce i najlepsza jakośc. Polecam zwłaszcza na krótki czas oczekiwania na wykonanie.
-
/SĘDZISZÓW MŁP./
Gorąco polecam producenta vlepek i innych gadżetów dla swojego klubu
http://www.ultrastyl.prv.pl/
Profesjonalne podejście do sprawy
http://www.ultrastyl.prv.pl/
Profesjonalne podejście do sprawy
-
ObserwatorHG
Jeśli chodzi o szliki to gorąco polecam Michała z Łodzi. Ja u niego zamawiałem i jestem zadowolony.. perfekcyjne wykonanie..dobry materiał.. no krótkie terminy.. Oto jego namiary- GG:2926078 !!!! oraz pod numerem telefonu: 660-732-431...
U niego mozecie również dostać: bluzy, chusty, szaliki, t-shirty, polo, kurtki, flagi na plot, flagi na kij, oraz wszelką pirtoechnike..
Gorąco polecam.. myśle ze was nie zawiedzie...
U niego mozecie również dostać: bluzy, chusty, szaliki, t-shirty, polo, kurtki, flagi na plot, flagi na kij, oraz wszelką pirtoechnike..
Gorąco polecam.. myśle ze was nie zawiedzie...
Mam pytanie. Przegladam sobie oferte www.szaliki.com i widze szale... drukowane. O co tu chodzi?Jak to wyglada ? Moze ktos z LKSu albo Resovii cos napisze , bo na stronce wlasnie ich szal jest.
Nieznajomy - ładnie to tak siebie reklamować - dalej nie mogę doczekać się na realizacje zamówienia, które miało być zrealizowane w kwietniu - jak będziesz dalej chooja grał to klientów raczej nie będziesz miał. Osobiście nie polecam tej firmy - a i dopóki nie przyślesz zamówionych przeze mnie rzeczy - to nie ogłaszaj się (m.in. w TMK) bo będę robił ci antyreklamę, gdziekolwiek się ogłosisz.podbij na www.oprawa.prv.pl słyszałem,że tam robią cos takiego - folie na płot
A to do nich meil [email protected]
Osobiście polecam ich flagi (robienie u nich - krótki termin i zajebisty (mocny) materiał. Podszewka się przy nim chowa. A i koszty niewielkie
-
kluchu1926
kolega poruszył bardzo ważną sprawę. Temat miał pomagać w znalezieniu najlepszego producenta konkretnych gadzetow kibicowskich. Tymczasem stał się jednym wielkim wyścigiem w reklamowaniu i lansowaniu sięVJ pisze:Myśle że w przypadku niektórych reklama na siłe specjalnie nie jest potrzebna. Faktem jest że jak przeglądam forum to reklamy "Michała z Łodzi" pojawiają się zbyt często i nafaszerowane są tekstami takimi jak wyzej
Połowa osób tu piszących reklamuje kogos nie pokazując ani 1 rzeczy zrobionej przez ta osobe. Wiem ze dostep do forum ma kazdy i dany producent moze sie zarejestrowac pod 10 nickami i chwalic swoje produkty ale zaczyna to smiesznie wygladac. Moja propozycja jest taka: niech wypowiadają się jedynie klienci ktorzy oprocz tekstu "polecam XXX, zajebista jakość, itp" wkleją fotkę tego co robili u danego producenta, oraz producenci (pod konkretnymi nickami ze to oni). Za reklamowanie i lansowanie jakiejs postaci bez pokrycia w fotkach powinny byc ostrzezenia.
Co o tym sadzicie
No to widze że nie jestem sam gdyż czekam na zamówienie już od lutego.. a paczki nadal nie ma mimo że pieniądze były wysłane pod koniec stycznia!Siarka pisze:Nieznajomy - ładnie to tak siebie reklamować - dalej nie mogę doczekać się na realizacje zamówienia, które miało być zrealizowane w kwietniu - jak będziesz dalej chooja grał to klientów raczej nie będziesz miał. Osobiście nie polecam tej firmy - a i dopóki nie przyślesz zamówionych przeze mnie rzeczy - to nie ogłaszaj się (m.in. w TMK) bo będę robił ci antyreklamę, gdziekolwiek się ogłosisz.podbij na www.oprawa.prv.pl słyszałem,że tam robią cos takiego - folie na płot
A to do nich meil [email protected]
Osobiście polecam ich flagi (robienie u nich - krótki termin i zajebisty (mocny) materiał. Podszewka się przy nim chowa. A i koszty niewielkie
Brak słów.
Może szanowny pan producent wyjaśni owe zaległości..czy jak to nazwać ''wałki''??
Jeśli wychodzi na prosta niech chociaż będzie słowny..w lutym pisał ze paczki mu cofa..ostatnio 9 dni temu odpisał mi że wszystko już nadrobi i że wysłał priorytetem..no ale paczka nie doszła.
Więc czy tu mowa tylko o problemach rodzinnych? bo mi sie tu nasuwa słowo ''wałek''.
Czekam na paczkę od końcówki stycznia! Ciekawe kiedy się doczekam..Jednak jeśli wkońcu dojdzie zrozumiem że miał problemy..ale niech przestanie kręcić!
pozdro!
Więc czy tu mowa tylko o problemach rodzinnych? bo mi sie tu nasuwa słowo ''wałek''.
Czekam na paczkę od końcówki stycznia! Ciekawe kiedy się doczekam..Jednak jeśli wkońcu dojdzie zrozumiem że miał problemy..ale niech przestanie kręcić!
pozdro!
Dodam tylko, że typ o nicku Nieznajomy to brat Pana K. ze Szczecina. Dopóki nie przyślesz mi zamówionych rzeczy nie próbuj sie gdziekolwiek ogłaszać.
Polecam szczególnie dla adminów link:
search.php?search_author=nieznajomy
Polecam szczególnie dla adminów link:
search.php?search_author=nieznajomy
Ostatnio zmieniony 23.06.2007, 12:59 przez Siarka, łącznie zmieniany 2 razy.
WWW.VLEPKA.XT.PL ! ! ! TERAZ PROJKET VLEPKI TO TYLKO 7 PLN. !
Niestety muszę odwołać moje słowa, w ostatnim czasie podejście niepoważne. Już 2 razy opłaciłem kuriera i paczka nie została odebrana przez powyższą firmę, co naraziło mnie na koszty ok 100 pln. Na @ brak odpowiedzi, nie wiem co się dzieje, niestety nie polecam, chociaż do pewnego czasu wszystko przebiegało ok.Koszulki polo.
Polecam firmę Evolution. Bardzo dobra gramatura, dobrze wyhaftowany herb, nic dodać nic ująć. Namiary mogę podać na PW
Tak samo było do czasu z Panem K. ze Szczecina www.oprawa.prv.pl , ale obecnie wiem że kilka osób jest bardzo złych na niego.niestety nie polecam, chociaż do pewnego czasu wszystko przebiegało ok
Wiem ze tyczy to sie sreberek i kontaktuje sie teraz ze wszystkimi by to naprawić, bo z flagami już jest na prostejSiarka pisze:
Tak samo było do czasu z Panem K. ze Szczecina www.oprawa.prv.pl , ale obecnie wiem że kilka osób jest bardzo złych na niego
MIMO WSZYSTKO JA GO POLECAM, NAPRAWDE MOZNA SIĘ DOGADAĆ
Re: Gdzie Polecacie Produkować Flagi/Szale/Gadżety ...
a jak szal drukowany trzyma się w dłoni?Marnas pisze:SZALE dziane sa to zwykle szaliki dwustronne,szale drukowane sa robione na materiale wychodzą na nich najdrobiniejsze szczegoły na zachodzie sa bardzo popularne wsrod kibiców z Francji,Niemiec czy Beneluksu w Polsce pewnie moda wejdzie za 2-3 lata tak jak to było z pasiakami z haftem...Plusem jes to ze mozna robic małe ilosci.Fotkr mozna zobaczyc na stronie www.szaliki.comPopeye pisze:podbijam pytanie cyzm sie roznia szale drukowane od szali dzianych ? sa drozsze tansze lepsze ?
Bo sądząc po tej fotce: http://ultras.freshsite.pl/szaliki/drukowane/1.jpg
to grafika, rzeczywiście rewelka, ale wygląda na "chudą szmatke" tak jak kiedyś szalik kadry dorzucony do faktu...
index pisze:Wiem ze tyczy to sie sreberek i kontaktuje sie teraz ze wszystkimi by to naprawić, bo z flagami już jest na prostejSiarka pisze:
Tak samo było do czasu z Panem K. ze Szczecina www.oprawa.prv.pl , ale obecnie wiem że kilka osób jest bardzo złych na niego
MIMO WSZYSTKO JA GO POLECAM, NAPRAWDE MOZNA SIĘ DOGADAĆ
Sam siebie polecasz -
search.php?search_author=index
Tak kontaktujesz się dopiero jak Cię opisałem, wcześniej za każdym razem odpisując na sms kłamałeś z terminem - żałosne.
Ostatnio zmieniony 28.06.2007, 23:34 przez Siarka, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Gdzie Polecacie Produkować Flagi/Szale/Gadżety ...
Małe ilości tzn. ile ? np. 10 zrobie ?Marnas pisze:SZALE dziane sa to zwykle szaliki dwustronne,szale drukowane sa robione na materiale wychodzą na nich najdrobiniejsze szczegoły na zachodzie sa bardzo popularne wsrod kibiców z Francji,Niemiec czy Beneluksu w Polsce pewnie moda wejdzie za 2-3 lata tak jak to było z pasiakami z haftem...Plusem jes to ze mozna robic małe ilosci.Fotkr mozna zobaczyc na stronie www.szaliki.comPopeye pisze:podbijam pytanie cyzm sie roznia szale drukowane od szali dzianych ? sa drozsze tansze lepsze ?
Ma ktoś może namiary na ludzi sprzedających sreberka srebrne monety? Z góry dzięki.
Szaliczki robione u Michała z Łodzi
http://kibice.net/forum/viewtopic.php?t=105&start=240
Naprawde gość warty polecenia bez zbednego czekania szybko zalatwiona sprawa
gg: 2926078
tel. 660732431
http://kibice.net/forum/viewtopic.php?t=105&start=240
Naprawde gość warty polecenia bez zbednego czekania szybko zalatwiona sprawa
gg: 2926078
tel. 660732431
podbiłem do M. z Łodzi ale robi tylko flagi drukowane.mnie bardziej interesuje flaga wyszywana.u kogo najlepiej zamowic??UW 03 pisze:gdzie polecacie produkcje flagi??
głównie chodzi mi o jakosc wykonania jak również szybkośc realizacji.
czytając ostatnie strony tematu widze ze mozna na niezłe wały trafic![]()
nie chce mi sie grzebac po całym temacie