Zgody / Kosy/ Układy ...

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

Naburmuszony

Re: Zgody / Kosy/ Układy ...

Post autor: Naburmuszony » 21.10.2011, 16:00

mrmatys35 pisze:Proszę o odpowiedz jak wyglądają relacje na linii:
Arka - Sandecja
Widzew - Sandecja
Lech - Sandecja
Najpierw gosciowi wyzej odpowiem : ŁKS - Sandecja neutral - wspolna zgoda Tychy

Arka - Sandecja : tak jak tu juz bylo podane.
Widzew - Sandecja: jeszcze gdzies tu jest relacja kibicow Sandecji, w ktorej pisza że wracajac z (chyba!) Aleksandrowa Łodzkiego Widzew poskakał im po głowach gdy wysiadli ustalic po ile os. walka
Bliżej Sandecji do ŁKS i takie wpisy ukazały się nawet na forum Sandecji.
Lech - Sandecja - neutral

iparts.pl
Naburmuszony

Post autor: Naburmuszony » 21.10.2011, 16:01

Kalashnikov. pisze:
Kolarzrekin pisze:
mrmatys35 pisze:Proszę o odpowiedz jak wyglądają relacje na linii:
Arka - Sandecja
Widzew - Sandecja
Lech - Sandecja
Neutralny, a przez Cracovię na pewno bliżej niż dalej. Na tej samej zasadzie pewnie jest z Lechem..
Dobre prywatne kontakty.Sandecja kilkakrotnie goscila w Gdyni, i viceversa.
Sandecja w Lodzi dostala oklep od Widzewa w tamtym roku. ( niech mnie ktos poprawi jesli sie myle)
Lech - Sandecja neutralnie.

W tamtym roku na bank nie, to bylo w ostatnim sezonie Sandecji w nowej 2 lidze. czyli 2/3 lata temu.

czajnik

Post autor: czajnik » 21.10.2011, 16:46

ymel pisze:Boże co za pytania,jest kosa a czy trzecia czy czwarta co to za różnica!Legia napewno dalej niż Widzew i Arka.
pytanie o stosunek ŁKSu do Legii nie bez przyczyny.

A mianowicie dlaczego kibice ŁKSu tolerują pokazywanie eLki przez Mięciela ? Ja rozumiem, że "Miętowy" nie ukrywa przywiązania do swojego klubu (czego nie broniono również Wieszczyckiemu i Saganowskiego, gdy grali w Legii), ale do cholery to jedna z waszych głównych kos, do tego dochodzi jeszcze akcja ze śp. Mariuszem sprzed wielu lat ...

Czy ważne, że wjebał bramę Widzewowi, a co pokazywał to już nieistotne ?
Nasze są miasta, miasteczka, wsie i osady !!! Widzew Łódź

ymel

Post autor: ymel » 21.10.2011, 16:51

Nie jestem z Łksu i nie kumam o co Ci chodzi!Niektórzy piłkarze tak mają że pokazują przywiązanie do barw i chwała im za to!

czajnik

Post autor: czajnik » 21.10.2011, 16:58

O to czy tolerowany byłby piłkarz Śląska, który pokazuje przywiązanie do Widzewa, piłkarz Pogoni, który pokazuje przywiązanie do Cracovii i tak dalej ... Mam nadzieję, że rozumiesz ;-)

ymel

Post autor: ymel » 21.10.2011, 16:59

Pewnie że nie byliby tolerowani ale to już ich sprawa co z tym zrobią!

Andro

Post autor: Andro » 21.10.2011, 19:29

Może mnie ktoś oświecić, jak wygląda sytuacja w Suchedniowie ? Słyszałem, że sam Suchedniów to FC KSZO Ostrowiec, a sam Orlicz jeździ ( jeździł? ) z Hetmanem Włoszczowa ( byli m.in. w Skarżysku na meczu z Granatem sezon temu ). Sytuacja się utrzymuje ?
Tylko Widzew !

fanatycznykibic

Post autor: fanatycznykibic » 21.10.2011, 20:13

Suchedniów na pewno nie jest fc KSZO.Orlicz pomimo że sam nic nie działa na własnym klubie jeździ wspierać kilka ekip ze świętokrzyskiego (Nida Pińczów,Hetman Włoszczowa,Alit Ożarów) . Na derbowym meczu sprzed kilku sezonów temu usłyszeli od kibiców Granatu taką przyśpiewkę : Żeby jeździć na wyjazdy, zróbcie sobie układ z każdym :)

don_kibollo

Post autor: don_kibollo » 21.10.2011, 22:00

Interesuje mnie Sokół Kleczew, z tego co wiem to jakieś FC Górnika Konin. Poza tym z kim trzymają, jakie kosy? Można o nich mówić jako o jakiejś ekipie? Zachłyśnięci Lechem jak cała Wielkopolska? Jakieś info szersze o Górniku Konin też by mi się przydało.

Fanatyk!

Post autor: Fanatyk! » 21.10.2011, 22:36

Górnik Konin to zgoda Gwardii Koszalin
I to chyba jedyna ich zgoda jeśli sie myle to sory

Rebus.

Post autor: Rebus. » 21.10.2011, 22:47

czajnik pisze:
ymel pisze:Boże co za pytania,jest kosa a czy trzecia czy czwarta co to za różnica!Legia napewno dalej niż Widzew i Arka.

A mianowicie dlaczego kibice ŁKSu tolerują pokazywanie eLki przez Mięciela ? Ja rozumiem, że "Miętowy" nie ukrywa przywiązania do swojego klubu (czego nie broniono również Wieszczyckiemu i Saganowskiego, gdy grali w Legii), ale do cholery to jedna z waszych głównych kos, do tego dochodzi jeszcze akcja ze śp. Mariuszem sprzed wielu lat ...

Zabolała Cie Widzewiaku ta Elka i o to Mięcielowi chodziło, a to co na to ŁKS to chyba nie Twoje zmartwienie

czajnik

Post autor: czajnik » 22.10.2011, 00:23

Rebus. pisze:
czajnik pisze:

Zabolała Cie Widzewiaku ta Elka i o to Mięcielowi chodziło, a to co na to ŁKS to chyba nie Twoje zmartwienie
Tak jestem Widzewiakiem, raczej poirytowała mnie ta sytuacja, gdyż wolę przegrać w derbach piłkarsko, grunt, żeby Widzew był lepszy na mieście. Pytanie o granicę tego czy jesteście antyWidzewiakami czy ŁKSiakami.

Andro

Post autor: Andro » 22.10.2011, 00:25

fanatycznykibic pisze:Suchedniów na pewno nie jest fc KSZO.Orlicz pomimo że sam nic nie działa na własnym klubie jeździ wspierać kilka ekip ze świętokrzyskiego (Nida Pińczów,Hetman Włoszczowa,Alit Ożarów) . Na derbowym meczu sprzed kilku sezonów temu usłyszeli od kibiców Granatu taką przyśpiewkę : Żeby jeździć na wyjazdy, zróbcie sobie układ z każdym :)
Tak,wiem, byłem na tym meczu i pamiętam tą przyśpiewkę, właśnie po tamtym meczu jak i ostatnio słyszałem coś o tym ich niby FC KSZO i chciałem się upewnić ;).
Tylko Widzew !

Mieszko GKS

Post autor: Mieszko GKS » 22.10.2011, 19:00

Uzi1231 pisze:Panowie mam pytanie czy Piast ma jakis układ z Ruchem Chorzów byłem dzis w Gliwicach i szedł sobie taki kark i miał czapke z piasta a na bluzie pisało Ruch Chorzów morze mnie ktoś oświecic
przewidziało Ci się

P1945G

Post autor: P1945G » 22.10.2011, 19:03

Uzi1231 pisze:Panowie mam pytanie czy Piast ma jakis układ z Ruchem Chorzów byłem dzis w Gliwicach i szedł sobie taki kark i miał czapke z piasta a na bluzie pisało Ruch Chorzów morze mnie ktoś oświecic
Nikt w barwach Piasta po Gliwicach nie chodzi, tym bardziej w Ruchu.

Zjadacz chleba

Post autor: Zjadacz chleba » 22.10.2011, 19:23

A Gliwickie grafy Górnika poniszczone erkami i napisami Piasta? To też sie przywidziało?
SGL

ROMULUS

Post autor: ROMULUS » 22.10.2011, 21:04

Rebus. pisze:
czajnik pisze:

Zabolało? Piłkarzyna pokazuje międzynarodowy znak frajera i poczuł się wielki jego sprawa,bardziej śmieszy ,że ma w d**** kibiców łks a oni się z tego cieszą

BAN / 25

ymel

Post autor: ymel » 22.10.2011, 21:08

Po co tak głupio p*********,napewno żaden biały się z tego nie cieszy!Narazie chyba tylko Ty!

pestycydy

Post autor: pestycydy » 22.10.2011, 21:35

Uzi1231 pisze:Nie kolego nie przewidziało mi sie widziałem wyrazie czapka pasiak z herbem piasta i na bluzie napis ruch chorzów jeszcze dobrze widze;]
To rób zdjęcie i wrzuć, bo ja widziałem żabola w smyczy Legii, skarpetkach Lecha, spodenkach Jagielonii krzyczącego, że Widzew jest najlepszy, a w przerwach dopingu popijającego Blue Power.
P.S. Debilu naucz się pisać dużymi literami nazwy klubów.

sdm

Post autor: sdm » 22.10.2011, 22:08

ROMULUS pisze:
Rebus. pisze:
p.

Zabolało? Piłkarzyna pokazuje międzynarodowy znak frajera i poczuł się wielki jego sprawa,bardziej śmieszy ,że ma w d**** kibiców łks a oni się z tego cieszą[/quote]

a Ty niby skąd wiesz gdzie Mięciel ma kibiców ŁKS?? Boli Was to widocznie naprawdę bardzo... zresztą nie pierwszy raz na Waszym stadionie piłkarze drużyny gości manifestują swoją wierność do klubu niekoniecznie w którym grają... Ja osobiście cieszę się że są jeszcze tacy piłkarze którzy nie zapominają gdzie jest ich dom

zbedna_polemika

Post autor: zbedna_polemika » 22.10.2011, 22:43

czajnik pisze:
Rebus. pisze:
czajnik pisze: pytanie o stosunek ŁKSu do Legii nie bez przyczyny.

Tak jestem Widzewiakiem, raczej poirytowała mnie ta sytuacja, gdyż wolę przegrać w derbach piłkarsko, grunt, żeby Widzew był lepszy na mieście. Pytanie o granicę tego czy jesteście antyWidzewiakami czy ŁKSiakami.
pewnie. Lepiej miec w druzynie piłkarzy całujących herb klubu, a po transferze do innego klubu całujacych nowy herb.
"Panowie, bez zbędnej polemiki"
Obrazek

mordanieszklanka

Post autor: mordanieszklanka » 22.10.2011, 23:14

Mięciel pokazał elkę, Sagan w Legii głośno mówił o miłości do ŁKS, Kościuk z kolegami pokazali koszulki ŁKS pod trykotami Odry, Mysona wystąpił w ŚŻK. Co za problem? Komuś tu po prostu żal, że odkąd czerwony dziadek Sobolewski odszedł do Krainy Wiecznych Pochodów Komunistycznych nikt nie identyfikuje się z RTS.
Obrazek

patriota85

Post autor: patriota85 » 23.10.2011, 11:19

Po c*** rozmywacie temat idiotycznymi postami o tym co pokazywał, który piłkarz ? Trzeba być debilem,aby o takich rzeczach pisać.Tym bardziej,że nikogo to nie interesuje.

....?

Post autor: ....? » 23.10.2011, 15:09

Jak na linii Zagłębie Lubin Pogoń Szczecin?

Żaba

Post autor: Żaba » 23.10.2011, 15:42

Uzi1231 pisze:Nie kolego nie przewidziało mi sie widziałem wyrazie czapka pasiak z herbem piasta i na bluzie napis ruch chorzów jeszcze dobrze widze;]
To gość o pseud."Mięso Armatnie" szedł w kierunku Sośnicy. Nie doszedł.
His whole life was a milion-to-one shot.

ymel

Post autor: ymel » 23.10.2011, 16:21

....? pisze:Jak na linii Zagłębie Lubin Pogoń Szczecin?
Jeżeli choć troche się orientujesz to powinieneś/aś wiedzieć że jest kosa!

Dainty B.

Post autor: Dainty B. » 23.10.2011, 16:23

mordanieszklanka pisze:Mięciel pokazał elkę, Sagan w Legii głośno mówił o miłości do ŁKS, Kościuk z kolegami pokazali koszulki ŁKS pod trykotami Odry, Mysona wystąpił w ŚŻK. Co za problem? Komuś tu po prostu żal, że odkąd czerwony dziadek Sobolewski odszedł do Krainy Wiecznych Pochodów Komunistycznych nikt nie identyfikuje się z RTS.
Po pierwsze od Prezesa Sobolewskiego dwa ch**e w bok. O kims takim to mozecie sobie w tej waszej historii pomarzyc. Kompleks czy zazdrosc?
Po drugie przykładów na identyfikacje z Widzewem mozna mnozyc bez konca. Ze wspomne tylko Koniarka, Szymkowiaka, Młynarczyka, Żmude jednego i drugiego, czy nawet Bonka...
A po trzecie trzeba miec tupet (albo nie znac historii swojego klubu-badz na siłe nie chcac przyjac jej do swiadomosci), zeby zarzucac nam pochodzenie komunistyczne. Jaki klub był oczkiem w głowie w latach 50 i 60 komunistycznych kacyków w Łodzi?? Na kogo wszystkie kluby i zakłady musiały łozyc? Kto dzieki komuchom został uratowany w połowie lat 80-tych przed degradacja po odgórnym nakazie oddania punktu w derbach ktore zakonczyły sie wynikiem 3:3??

Jarcar

Post autor: Jarcar » 23.10.2011, 16:40

Dainty B. pisze:
mordanieszklanka pisze:Mięciel pokazał elkę, Sagan w Legii głośno mówił o miłości do ŁKS, Kościuk z kolegami pokazali koszulki ŁKS pod trykotami Odry, Mysona wystąpił w ŚŻK. Co za problem? Komuś tu po prostu żal, że odkąd czerwony dziadek Sobolewski odszedł do Krainy Wiecznych Pochodów Komunistycznych nikt nie identyfikuje się z RTS.
bla bla bla
Nie wytrzymam, trzeba miec tupet żeby nazywac ŁKS komunistycznym klubem, skoro w waszym herbie jest 1910 rok tylko dlatego bo komuniści chcieli miec w Łodzi najstarszy robotniczy klub w państwie. Śmieszne ,że w okresie międzywojennym wychodziły pamiątkowe odznaki 10lecia Widzewa 1922-1932, a tu nagle w 1960 50lecie powstania klubu.
[link] Od taka mała dodatkowa uwaga.
A i kolego to nie ŁKS wchodził w d*** rok temu SLD i startował w wyborach do rady miejskiej :).
Łódzki Klub Sportowy jedynym słusznym wyborem,
nigdy nie zejdę na złą stronę.

CHWDpJGdH

Post autor: CHWDpJGdH » 23.10.2011, 16:41

Dainty B. pisze:
Po pierwsze od Prezesa Sobolewskiego dwa ch**e w bok. O kims takim to mozecie sobie w tej waszej historii pomarzyc. Kompleks czy zazdrosc?
Po drugie przykładów na identyfikacje z Widzewem mozna mnozyc bez konca. Ze wspomne tylko Koniarka, Szymkowiaka, Młynarczyka, Żmude jednego i drugiego, czy nawet Bonka...
A po trzecie trzeba miec tupet (albo nie znac historii swojego klubu-badz na siłe nie chcac przyjac jej do swiadomosci), zeby zarzucac nam pochodzenie komunistyczne. Jaki klub był oczkiem w głowie w latach 50 i 60 komunistycznych kacyków w Łodzi?? Na kogo wszystkie kluby i zakłady musiały łozyc? Kto dzieki komuchom został uratowany w połowie lat 80-tych przed degradacja po odgórnym nakazie oddania punktu w derbach ktore zakonczyły sie wynikiem 3:3??
tak to sobie tłumacz , ostatnie derby najlepiej pokazały wasze kompleksy i zazdrosc o to jaką my mamy marke i jak my jestesmy postrzegani a jak wy. I o czym wogole ty piszesz o jakis dziadkach Koniarku , Szymkowiaku , co nie graja juz w piłke X czasu i wystepują tylko raz na rok w Expresie Ilustrowanym przy okazji derbów hahahah, z tych co wymieniles jedynie Boniek jakos naprawde sie z wami utozsamia , ale nie jest glupi i nie chce przesadzac zeby nie zrazić do siebie innych, wymien taką opcje jak od was piłkarze zrobili cos tak jak Sagan Kosciuk i Jakubowski w Odrze wystąpili na meczu z wami w koszulkach ŁKSu, Mysona zalozyl SZK, albo piłkarze sami zarzucali już x czasu temu 'kto nie skacze jest z ....." . Ja mam wyje**ane w to co zrobił Mieciel ( co innego gdyby identyfikował sie z RUchem , Widzewem albo jaką Arką) , ale szanuje go ze jest zżyty z jakims tam klubem a nie jak wiekszosc piłkarzy ma w d**** kluby i kibiców . I co wy nam zarzucacie ze nic nie robimy jak chlopak strzelił gola i was upokorzył to kazdy ma w d**** co tam pokazał, za to u Was wasi włodarze PANOWIE CACKI nie kryją sie wcale z tym że są za Legią , i chętnie wspominają o tym przy kazdej okazji wiec o co wam wogole chodzi??????? posty do wywalenia bo w zaden sposob nei dotyczą tematu

ymel

Post autor: ymel » 23.10.2011, 16:57

Dajcie sobie już spokój!

MR.X

Post autor: MR.X » 23.10.2011, 16:58

Jarcar pisze:.
A i kolego to nie ŁKS wchodził w d*** rok temu SLD i startował w wyborach do rady miejskiej :).
przyganiał kocioł garnkowi ...[link]...

CHWDpJGdH

Post autor: CHWDpJGdH » 23.10.2011, 17:06

MR.X pisze:
Jarcar pisze:.
przyganiał kocioł garnkowi ...[link]...
osoba ktora wrzuciles byla rzeczywiscie w Lewicy z powodu wlasnych przekonan i byl tam juz dluzszy czas, natomiast wy wybraliscie sobie kilku/kilkunastu niby waszych kandydatów (nazwiska reklamowało Stowarzyszenie Kibiców Widzewa ) i wszyscy dziwnym trafem startowali z list SLD jak nie widzisz tu tez roznicy to dobry jestes

Dainty B.

Post autor: Dainty B. » 23.10.2011, 17:34

CHWDpJGdH pisze: tak to sobie tłumacz , ostatnie derby najlepiej pokazały wasze kompleksy i zazdrosc o to jaką my mamy marke i jak my jestesmy postrzegani a jak wy. I o czym wogole ty piszesz o jakis dziadkach Koniarku , Szymkowiaku , co nie graja juz w piłke X czasu i wystepują tylko raz na rok w Expresie Ilustrowanym przy okazji derbów hahahah, z tych co wymieniles jedynie Boniek jakos naprawde sie z wami utozsamia , ale nie jest glupi i nie chce przesadzac zeby nie zrazić do siebie innych, wymien taką opcje jak od was piłkarze zrobili cos tak jak Sagan Kosciuk i Jakubowski w Odrze wystąpili na meczu z wami w koszulkach ŁKSu, Mysona zalozyl SZK, albo piłkarze sami zarzucali już x czasu temu 'kto nie skacze jest z ....." . Ja mam wyje**ane w to co zrobił Mieciel ( co innego gdyby identyfikował sie z RUchem , Widzewem albo jaką Arką) , ale szanuje go ze jest zżyty z jakims tam klubem a nie jak wiekszosc piłkarzy ma w d**** kluby i kibiców . I co wy nam zarzucacie ze nic nie robimy jak chlopak strzelił gola i was upokorzył to kazdy ma w d**** co tam pokazał, za to u Was wasi włodarze PANOWIE CACKI nie kryją sie wcale z tym że są za Legią , i chętnie wspominają o tym przy kazdej okazji wiec o co wam wogole chodzi??????? posty do wywalenia bo w zaden sposob nei dotyczą tematu

Wypowiedz roku!!

My wam marki zazdroscimy :-))) Powaliłes mnie na łopatki...O jakiej marce mowisz? Dobre sobie :-))

Co do Cacków to my w przeciwienstwie do was tego nie tolerujemy i za to sa j***** u nas kazadym kroku. Co chwile sa o to kwasy i awantury, wiec nie pisz bzdur. Poza tym co to za wybiórcze traktowanie. Ktos kto nie gra w piłke od lat nie moze sie z klubem utozsamiac? Kolejna głupota z twojej strony.

noremorse

Post autor: noremorse » 23.10.2011, 19:08

sdm pisze:
a Ty niby skąd wiesz gdzie Mięciel ma kibiców ŁKS?? Boli Was to widocznie naprawdę bardzo... zresztą nie pierwszy raz na Waszym stadionie piłkarze drużyny gości manifestują swoją wierność do klubu niekoniecznie w którym grają... Ja osobiście cieszę się że są jeszcze tacy piłkarze którzy nie zapominają gdzie jest ich dom

Dom powiadasz...hmmm to tak dla waszej wiadomości cieszcie się dalej, że taki piłkarz zapomniał, że urodził się w Gdyni, a wychowankiem jest gdańskiej Lechii, a jego ojciec był jednym z symboli Arki lat 70-tych....

Home sweet home :)

Grazie

Post autor: Grazie » 23.10.2011, 20:51

BartekBP pisze:ŁKS - Stomil kosa
Była zgoda przekształciła się w kosę? Z czego taka sytuacja się wzięła? Z bardzo negatywnych relacji Stomilu z Zawiszą, czy jakieś inne aspekty wchodzą w grę?

zbedna_polemika

Post autor: zbedna_polemika » 23.10.2011, 21:13

Grazie pisze:
Była zgoda przekształciła się w kosę? Z czego taka sytuacja się wzięła? Z bardzo negatywnych relacji Stomilu z Zawiszą, czy jakieś inne aspekty wchodzą w grę?
Stomil był bardzo zafascynowany chuliganką na ŁKSie. Zgoda trochę na siłę i nie przetrwała próby czasu ze względu na sztamę Stomil - Polonia Bydgoszcz.
"Panowie, bez zbędnej polemiki"
Obrazek

sdm

Post autor: sdm » 24.10.2011, 22:19

zbedna_polemika pisze:
Grazie pisze:
Stomil był bardzo zafascynowany chuliganką na ŁKSie. Zgoda trochę na siłę i nie przetrwała próby czasu ze względu na sztamę Stomil - Polonia Bydgoszcz.
a raczej na sytuację która miała miejsce na jednym z meczów w Olsztynie gdzie kilka osób z ŁKS miało przygody z liczniejszą grupą Polonii Bydgoszcz... Kibice Stomilu wstawili się za Polonistami i zgoda przeszła do historii od razu przechodząc w kosę

mocne-uderzenie

Post autor: mocne-uderzenie » 24.10.2011, 22:22

Wielu osobom na ŁKS także nie były kontakty ze Stomilem na rękę jak to wszędzie bywa towarzystwo podzielone

wpssw

Post autor: wpssw » 24.10.2011, 22:27

kleofas pisze:Jak na linii Stalówka-Polonia Przemyśl? Będąc ostatnio w Przemyślu widziałem barwy obu klubów noszone jednocześnie. W ogóle skąd się wzięła ta znajomość, wcześniej Polonia miała przecież dobre kontakty z Siarką.

Z tego co mi wiadomo stosunki na lini Stalówka-Polonia Przemyśl neutralny, a noszenie barw Stalówki przez ludzi z Polonii trochę dziwne , ponieważ nie tak dawno była walka tych ekip młodymi składami.Zresztą nieraz Stalówka atakowała Polonistów na trasie.

Suczysko

Post autor: Suczysko » 25.10.2011, 01:52

CHWDpJGdH pisze:
Dainty B. pisze:
mordanieszklanka pisze:Mięciel pokazał elkę, Sagan w Legii głośno mówił o miłości do ŁKS, Kościuk z kolegami
tak to sobie tłumacz , ostatnie derby najlepiej pokazały wasze kompleksy i zazdrosc o to jaką my mamy marke i jak my jestesmy postrzegani a jak wy. I o czym wogole ty piszesz o jakis dziadkach Koniarku , Szymkowiaku , co nie graja juz w piłke X czasu i wystepują tylko raz na rok w Expresie Ilustrowanym przy okazji derbów hahahah, z tych co wymieniles jedynie Boniek jakos naprawde sie z wami utozsamia , ale nie jest glupi i nie chce przesadzac zeby nie zrazić do siebie innych, wymien taką opcje jak od was piłkarze zrobili cos tak jak Sagan Kosciuk i Jakubowski w Odrze wystąpili na meczu z wami w koszulkach ŁKSu, Mysona zalozyl SZK, albo piłkarze sami zarzucali już x czasu temu 'kto nie skacze jest z ....." . Ja mam wyje**ane w to co zrobił Mieciel ( co innego gdyby identyfikował sie z RUchem , Widzewem albo jaką Arką) , ale szanuje go ze jest zżyty z jakims tam klubem a nie jak wiekszosc piłkarzy ma w d**** kluby i kibiców . I co wy nam zarzucacie ze nic nie robimy jak chlopak strzelił gola i was upokorzył to kazdy ma w d**** co tam pokazał, za to u Was wasi włodarze PANOWIE CACKI nie kryją sie wcale z tym że są za Legią , i chętnie wspominają o tym przy kazdej okazji wiec o co wam wogole chodzi??????? posty do wywalenia bo w zaden sposob nei dotyczą tematu
taka Arka co wam w******* spucila

Zablokowany