Mlody_86 pisze:
KooKoo Adler Mannheim Willem II Waterford U.
Ako 4.33
KooKoo traci bramke na 30 sek przed koncem meczu, a Willem- jak patrze chyba najwieksza niespodzianka dnia, przegrywa z ostatnim (?) Den Bosh 0-3, reszta wchodzi...
Arsenal-Stoke handicap 0:1 typ 1
Manch.Utd.-Manch.City ilosc bramek 2.5 +
Q.P.R.-Chelsea ilosc bramek 2.5 +
LKS Lodz -Wisla K. typ 2
Zawisza Byd.-Warta P. typ 1
Legia W.-Widzew L. typ 1
Cagliari-Napoli ilosc bramek 2.5 +
Bologna-Lazio typ 2
Inter-Chievo handicap 0:1 typ 1
Hannover-Bayern M. handicap 1:0 typ 2
Villarreal-Levante ilosc bramek 2.5 +
Blackburn-Tottenham typ 2
Westerlo-Anderlecht typ 2
Hearts-Gl.Rangers typ 2
Mura 05-Maribor typ 2
Almeria-UD L.Palmas typ 1
Sp.Rotterdam-Deventer typ 1
Aue-Un. Berlin typ 2
Eint.Frankfurt-Duisburg typ 2
GtWładzię pisze:
I Queens Park Rangers - Chelsea (Łączna liczba kartek powyżej 3.5) 1,70
Manchester United - Manchester City (Łączna liczba kartek powyżej 4,5) 1,57 AKO 2,67
stawka: 50 pln
lsz pisze:Polecam przyjrzeć się drużynie Metalist Charków. Przyglądam się tej drużynie od dłuższego czasu i wg mnie będzie czarnym koniem tej edycji Pucharu Uefa. Już w tamtym sezonie widziałem ich kilka meczów i byłem pod dużym wrażeniem, w tym sezonie się jeszcze trochę wzmocnili i graja naprawdę zajebista piłkę.
lsz pisze:Polecam przyjrzeć się drużynie Metalist Charków. Przyglądam się tej drużynie od dłuższego czasu i wg mnie będzie czarnym koniem tej edycji Pucharu Uefa. Już w tamtym sezonie widziałem ich kilka meczów i byłem pod dużym wrażeniem, w tym sezonie się jeszcze trochę wzmocnili i graja naprawdę zajebista piłkę.
Ja właśnie przeglądałem sobie kupony i moim konikiem w tym sezonie jest drużyna
Greuther Furth z 2 Bundesligi. Dzięki ich grze,głównie na wyjazdach jestem 420 pln w przód.
Bo tak naprawde na bukmacherce da sie zarobić. Żeby jednak to robić trzeba spełnić kilka warunków:
- uporządkowana gra singlami, ewentualnie dublami, tak aby minimalizować mozliwosc porazki
- poprawne ocenianie szans na wejscie typu i odpowiednie dobieranie stawek
- chłodna głowa, która pozwoli eliminować głupie ruchy i podstawowe błedy, takie jak: szybka chęć odegrania się, czy kierowanie się sympatiami - obstawianie wąskiej grupy zakładów
ostatni punkt jest w sumie najważniejszy. obserwuje sporo for bukmacherskich, mam troche kontaktów z ludźmi grającymi u buków i robiącymi tam pieniądze. i powiem Wam tak: nie znam ani jednej osoby która gra z dobrym skutkiem obstawiając wszystkie dyscypliny sportu. trzeba się skupić na jednej. przy siatkówce, teniesie czy bejsbolu ktoś kto się tym interesuje i tym żyje może natychmiast powiedzieć jak wygląda sytuacja w danej lidze, czy drużynie, bo ich nie jest za wiele. Natomiast w piłce już tak kolorowo nie jest. Lig, drużyn jest od c**** i tak naprawde taka przedmeczowa analiza, która opiera się na statystykach, osłabieniach, formie itp. czasami można sobie ją wsadzić w dupe. Aby naprawde dobrze ocenić szanse wejścia typu trzeba znać drużynę od podszewki, widzieć ja w akcji, co mecz analizować to jak zdobywa/traci gole, oceniać jak gra bez konkretnego zawodnika, wiedzieć jak się zachowuje w danej sytuacji itd itd itd. Trzeba być poniekąd jak jej trener. Dlatego też niemożliwym jest ogarnięcie tylu lig i drużyn. Więc jeśli ktoś na poważnie chce się tym zając to musi skupić się na kilku ligach i w "nich siedzieć". Wtedy najłatwiej jest ocenić szanse wejścia typu, bo często ma się lepsze informacje niż oddsmaker ustalający kursy - pamiętajcie, że to też człowiek.. Tak zarabia te słynne "3%" na które składa się cała reszta graczy w tym biznesie.
Święte słowa Lsz.
Ja dodam jeszcze od siebie,że po wielu,wielu zagranych kuponach dopiero zacząłem patrzeć na wszystkie typy z perspektywy buka właśnie.
Nie trudno zgadnąć, czemu taki Tobet daje 3,4 a nawet 5 ligę Duńską czy nasze okręgówki; dlaczego średnio kursy z 1,5-1,8 nie wchodzą, mimo, że są najatrakcyjniejesze i ostatnia rzecz-tam pracują TYLKO ludzie,więc pomyłki się zdarzają.
Przykład chociażby z tego weekendu i mój typ na Warmię Grajewo- buk nie miał prawa wiedzieć,że co by się nie działo,Warmia musiała mieć 3 pkt,mimo,że wynik tego nie mówi :)
Akurat to,że dają też niższe ligi z naszego podwórka mnie cieszy- mając porozrzucanych chłopaków po Polsce,można łatwo wybrać "nietypowe" mecze jakie się zdarzają co kolejkę- wystarczy wiedza,że dajmy na to bramkarz gości będzie dzień przed meczem na weselu u rodziny i już szanse na wtopę jego drużyny rosną jak biceps po metce.
Właśnie o taki wątek mi chodzi- nie typy roztrzelane w każdy możliwy mecz,ale informacje o konkretnej zwyższce formy drużyny X czy Y albo jawnej ustawce wyniku- buk o każdej nie wie.
MU-MC - obie strzelą TAK
Blackburn-Tottenham 2 QPR-Chelsea 2
Od ostatniego czasu kiedy ponownie zacząłem grać postawiłem cel nie grania więcej meczy niż 3. I wypłacać 40 z 50 zł z konta, które ugrywam i dalej z 10 zł zrobić 50 i tak dalej.
GangBang pisze:Skandaliczna postawa Chelsea dzisiaj.
MU-MC - obie strzelą TAK
Blackburn-Tottenham 2 QPR-Chelsea 2
Od 42 minuty grali w 9-ciu także czego się można było spodziewać.Było postawić mój typ na kartki w meczu QPR i byś miał drobne na bułkę i Cats'a :)
tak wiem, śledziłem wynik i wydarzenia boiskowe, ale zakład zawarłem dużo wcześniej, także już wpływu na to nie miałem. Oby następnym razem się udało i weszło. Pozdro ;)
wersu pisze:Na dziś , jak zwykle za mega stawki - 2 zł :)
Arsenal-Stoke handicap 0:1 typ 1
Manch.Utd.-Manch.City ilosc bramek 2.5 + Q.P.R.-Chelsea ilosc bramek 2.5 + LKS Lodz -Wisla K. typ 2 Zawisza Byd.-Warta P. typ 1 Legia W.-Widzew L. typ 1
Cagliari-Napoli ilosc bramek 2.5 + Bologna-Lazio typ 2 Inter-Chievo handicap 0:1 typ 1 Hannover-Bayern M. handicap 1:0 typ 2 Villarreal-Levante ilosc bramek 2.5 +
Blackburn-Tottenham typ 2
Westerlo-Anderlecht typ 2
Hearts-Gl.Rangers typ 2
Mura 05-Maribor typ 2 Almeria-UD L.Palmas typ 1 Sp.Rotterdam-Deventer typ 1 Aue-Un. Berlin typ 2 Eint.Frankfurt-Duisburg typ 2
Na dziś :
Cracovia-Polonia typ 2
L.Lowecz-L.Razgrad typ 2
Dynamo M.-Kazan typ 2
Gubbio-AC Torino typ 2
AKO 47.46 zł
Cracovia-Polonia ilosc bramek 2.5 +
L.Lowecz-L.Razgrad ilosc bramek 2.5 +
Sporting L.-Gil Vicente ilosc bramek 2.5 +
Brighton-West Ham ilosc bramek 2.5 +
Mersin-Besiktas typ 2
AKO 23.76 zł
lsz pisze:Apropo postu GtW powyżej i swojego "konika".
Bo tak naprawde na bukmacherce da sie zarobić. Żeby jednak to robić trzeba spełnić kilka warunków:
- uporządkowana gra singlami, ewentualnie dublami, tak aby minimalizować mozliwosc porazki
- poprawne ocenianie szans na wejscie typu i odpowiednie dobieranie stawek
- chłodna głowa, która pozwoli eliminować głupie ruchy i podstawowe błedy, takie jak: szybka chęć odegrania się, czy kierowanie się sympatiami - obstawianie wąskiej grupy zakładów
ostatni punkt jest w sumie najważniejszy. obserwuje sporo for bukmacherskich, mam troche kontaktów z ludźmi grającymi u buków i robiącymi tam pieniądze. i powiem Wam tak: nie znam ani jednej osoby która gra z dobrym skutkiem obstawiając wszystkie dyscypliny sportu. trzeba się skupić na jednej. przy siatkówce, teniesie czy bejsbolu ktoś kto się tym interesuje i tym żyje może natychmiast powiedzieć jak wygląda sytuacja w danej lidze, czy drużynie, bo ich nie jest za wiele. Natomiast w piłce już tak kolorowo nie jest. Lig, drużyn jest od c**** i tak naprawde taka przedmeczowa analiza, która opiera się na statystykach, osłabieniach, formie itp. czasami można sobie ją wsadzić w dupe. Aby naprawde dobrze ocenić szanse wejścia typu trzeba znać drużynę od podszewki, widzieć ja w akcji, co mecz analizować to jak zdobywa/traci gole, oceniać jak gra bez konkretnego zawodnika, wiedzieć jak się zachowuje w danej sytuacji itd itd itd. Trzeba być poniekąd jak jej trener. Dlatego też niemożliwym jest ogarnięcie tylu lig i drużyn. Więc jeśli ktoś na poważnie chce się tym zając to musi skupić się na kilku ligach i w "nich siedzieć". Wtedy najłatwiej jest ocenić szanse wejścia typu, bo często ma się lepsze informacje niż oddsmaker ustalający kursy - pamiętajcie, że to też człowiek.. Tak zarabia te słynne "3%" na które składa się cała reszta graczy w tym biznesie.
Zgodzę się ze wszystkim. Problem w tym, że ciężko tak grać, ciężko dać 1 kupon na dzień, a tak się powinno grać. Ponadto siedzę w koszu dość "głęboko" i daje na to największe stawki, jednak najczęściej wychodzi mi to na złe, chciałbym przestać już grać, bo ostatnie pół roku to samo porażki, ale w c*** ciężko bez tego...
Rodzaj zakładu: Akumulator
Scunthorpe v Huddersfield Powyżej/Poniżej 3.5 goli
Poniżej(-3.5)1.727
Walsall v Exeter Powyżej/Poniżej 3.5 goli
Poniżej(-3.5)1.615
Hartlepool v Tranmere Powyżej/Poniżej 1.5 gola
Poniżej(-1.5)1.615
Crystal Palace v Southampton Powyżej/Poniżej 1.5 gola
Poniżej(-1.5)1.55
Cardiff v Burnley Powyżej/Poniżej 2.5 goli
Poniżej(-2.5)1.75
Wygrana z zakładu 122,26 PLN
1 zak. @
10,00 PLN
Stawka łączna: 10,00 PLN
Wygrana łączna:
122,26 PLN
oraz
Rodzaj zakładu: Akumulator
Cardiff v Burnley Powyżej/Poniżej 2.5 goli
Poniżej(-2.5)1.75
Colchester v Bournemouth Powyżej/Poniżej 2.5 goli
Poniżej(-2.5)1.833
Sheffield United v Milton Keynes Dons Powyżej/Poniżej 2.5 goli
Poniżej(-2.5)1.666
Crystal Palace v Southampton Powyżej/Poniżej 1.5 gola
Poniżej(-1.5)1.55
Arsenal S. v San Lorenzo Powyżej/Poniżej 1.5 gola
Poniżej(-1.5)1.30
Wygrana z zakładu 107,75 PLN
1 zak. @
10,00 PLN
Stawka łączna: 10,00 PLN
Wygrana łączna:
107,75 PLN
wersu pisze:Na dzisiaj :
I
Napoli-Udinese 1
Lazio-Catania 1
A.Bergamo-Inter M. 2
Levante-S.Sebastian 1
Vallecano-Malaga 2
AKO 28zł
II
Legia W.-Widzew 1
Everton-Chelsea 2
Wolverhampton-Manch.City 2
Stoke-Liverpool 2
Dijon-Paris SG 2
Kerkrade-Ajax 2
Hibernian-Celtic 2
AKO 48.40zł
Życzę oczywiście wygranej Wersu,ale mam obawy czy to Ci wejdzie ( liga włoska generalnie "no bet",za dużo zdarzeń na jeden kupon ).Ja bym zagrał takie kombinacje oparte na Twoich kuponach:
I Napoli-Udinese ( Draw no bet ) 2
Lazio-Catania 1
A.Bergamo-Inter M. (Draw no bet) 1
Levante-S.Sebastian (0 - 1) 1
Vallecano-Malaga X
AKO: 114,06
II
Legia W.-Widzew - tego bym nie grał w ogóle
Everton-Chelsea - kolejny "no bet"
Wolverhampton-Manch.City 1
Stoke-Liverpool - znów "no bet"
Dijon-Paris SG - puchar ligi francuskiej = "no bet" :)
Kerkrade-Ajax 2
Hibernian-Celtic 2
AKO: 3,36
Chrzaniłbym granie w tygodniu,poczekał do piątku i zagrał za te 4 pln w sumie, na jakieś większe AKO.
powodzenia
w sumie trochę nie w temacie bo typy na piątek i sobotę, ale chce się dowiedzieć co sądzicie o tym:
piątek:
Bochum- Achen 1
Śląsk- Lechia 1
AKO: 3,42 stawka 20 zł
Eeee panie tutaj to poleciałeś. Real -1,5 pograłem grubo, bo Villareal jest żenujący w tym sezonie.
José Mourinho ma do dyspozycji wszystkich zawodników pierwszego składu, a hiszpańska prasa jest tak pewna dzisiejszego zwycięstwa, że zamiast obstawiania zwycięzcy mówi się o tym, ile bramek zdobędzie Cristiano Ronaldo.
Z dogów na dzisiaj jedynie Real Sociedad po 4.50 był do grania. Wygrywają do przerwy 1-0, zobaczymy co będzie dalej.