Komentarze 14-17.10.2011r.
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Komentarze 14-17.10.2011r.
Jest jeden skuteczny sposób żeby uniknąć głupich odpowiedzi...
Niemiec, Moskal nie osiędzie,
gdy jąwszy pałasza,
hasłem wszystkich zgoda będzie
i ojczyzna nasza.
gdy jąwszy pałasza,
hasłem wszystkich zgoda będzie
i ojczyzna nasza.
nie ku***,najpierw stworzyliśmy to forum a teraz każdy z nas to pies.j**** jebanych ubliżających kumów.
-
Dokładnie,chłopa troche poniosło i wszędzie widzi spisek!
-
Ja tam mu się nie dziwie, jak widzi pytanie od kogoś z pierwszym wpisem.
A my wciąż o tym samym, a my wciąż tacy sami! Charakternie z zasadami, z pierdolnięciem jak dynamit!
-
rozbawiłeś mnie koleżko... Suche info nikomu nic nie zaszkodzi nikt szczegółów nie chce. I przestań ch*ja palić, że każdy kumaty dowie się wszystkiego bez internetu (chyba że ma darmówki do wszystkich sieci i będzie miał czas żeby do wszystkich dzwonić i pytać) hehe Myślisz że po jakieś ustawce w danym mieście nie wie policja (jak po takiej ustawce pełno osób wie że się odbyła i kto wygrał) ?zlypan97 pisze:a wiec c*** w dupe tym dziennikarzom i mundurowym,na tym forum nie powinno byc nic pisane na tematy chuliganskie,gdyz kazdy kumaty jest wstanie sie dowiedziec wszystkiego bez internetu,a kazdy kto tu zadaje dziwne pytania na temat akcji podpierdala dzielnicowym tak ze kazdy pytajacy powinien byc odrazu gaszony
Czasami ludzie trochę pomyślunku. Nie od dzisiaj wiadome, że tu węszą "nie proszeni goście" (nie chodzi mi tu o Motor). Ale co im da info "doszło do grilla X vs. Y, więcej grillowych zakąsek pochłonęła ekipa Y" ? Jak policja z miasta Y i X już to wie...
Irytuje mnie już te wszystkie komentarze jak ktoś się zapyta o coś z pod znaku "h". Od razu stado kumatych odpowiada ciętą chuligańsko/grypserską odpowiedzią, a sam żeby coś wiedzieć czyta GW :)
Pozdro