RSD pisze:Może pytanie w niezbyt dobrym temacie, ale jak wygląda obecnie Pogoń Lębork u siebie i na wyjazdach po awansie do wyższej ligi ?
Dużo tam się nie zmieniło tak jak było zeszłym roku tak jest dalej w tym.
Między innymi zebrali w tym sezonie lanie od młodej Lechii gdy jechali na wyjazd do Pszczółek chodź mieli sporą przewage liczebna
jestem z Grudziadza dzieje sie cos na Sparcie Brodnica bo juz dawno wyjazdu ich nie widzialem oprawy nic a interesuje sie ekipami kibicowskimi w kuj pom co jest z nimi wymarcie?
elo1312 pisze:A MKS Radymno jeszcze coś działa ? Chodzi mi o Młyn, Wyjazdy itd. + Czy jest to ekipa co na własne Konto działa albo FC ? Moze byc pw.
Ponawiam Pytanie.
Kilkanaście dni temu była informacja, że byli z Czuwajem na jakimś wyjeździe w kilkanaście osób, więc wciąż coś działają, chyba głownie jako FC Czuwaju Przemyśl.
"My w Polsce nie znamy pojęcia pokoju za wszelką cenę. Jest jedna tylko rzecz w życiu ludzi, narodów i państw, która jest bezcenna. Tą rzeczą jest honor."
olimpiagdz1 pisze:jestem z Grudziadza dzieje sie cos na Sparcie Brodnica bo juz dawno wyjazdu ich nie widzialem oprawy nic a interesuje sie ekipami kibicowskimi w kuj pom co jest z nimi wymarcie?
nie jestem z Brodnicy... ale pracuje tam... co do "działalności" to działaja i za wymarłych ich bym nie uważał...czasem zbiorą młynek na lepsze mecze... w wiekszości jednak skupiają się chyba na fanklubowaniu Legii Warszawa... nie jeżdzą na swoje 3 ligowe wyjazdy co dziwi... bo ekipa ma potencjał... ale ich broszka...czasami też udzielaja się na wyjazdach i meczu zgody- Legii Chełmża...
Żyjemy i mamy się dobrze, chociaż na Sparcie ostatnio dzieje się mało.
elo1312 pisze:A MKS Radymno jeszcze coś działa ? Chodzi mi o Młyn, Wyjazdy itd. + Czy jest to ekipa co na własne Konto działa albo FC ? Moze byc pw.
Ponawiam Pytanie.
Kilkanaście dni temu była informacja, że byli z Czuwajem na jakimś wyjeździe w kilkanaście osób, więc wciąż coś działają, chyba głownie jako FC Czuwaju Przemyśl.
O ile dobrze pamiętam to obie ekipy łączy zgoda, ewentualnie układ.
C-45 pisze:Trochę działali ale krótko, zaliczyli nawet jakieś wyjazdy. Kibicowanie wybił im z głowy Śląsk kiedy Polar chciał zamówić kominiarki.
Ktoś wcześniej już opisywał działalność Polaru Wrocław kilkanaście stron wcześniej. Śląsk szybko wybił im z głów ten pomysł...A co do terrorek to chyba doszły do właścicieli jeśli dobrze pamiętam.
supertorca.....od kiedy kibice KS Rozwój Katowice muszą być kibicami GKS-u Katowice?
Pytam co się dzieje z ekipą Naprzodu Rydułtowy. Są ogarnietą ekipą sami sobie czy to jakiś fan-club kogokolwiek?
KSRozwójKatowice pisze:supertorca.....od kiedy kibice KS Rozwój Katowice muszą być kibicami GKS-u Katowice?
Pytam co się dzieje z ekipą Naprzodu Rydułtowy. Są ogarnietą ekipą sami sobie czy to jakiś fan-club kogokolwiek?
rozumiem że Rozwój działa na własny rachunek... można prosić o jakieś liczby wyjazdowe itp itd? Naprzód Rydułtowy to bracia spod znaku ROW i KSG
z winkla pisze:Jak sytuacja ekipy Mazur Pisz i Pogoni Leżajsk??
JKS Jarosław-Pogoń Leżajsk
Mecz z Pogonią nie wywołuje u Nas specjalnej mobilizacji i na Naszym sektorze stawia 80-ciu najwierniejszych. Wywieszamy jedną flagę "MIASTO WARIATÓW" i przez cały mecz wspieramy Naszych kopaczy dopingiem. Parę razy przypominamy chłopakom z RPZ o zbliżających się za tydzień derbach oraz wspólnie z klatką pozdrawiamy pzpn, donka i niebieską władzę. Kilkukrotnie pozdrawiamy jednego z Naszych byłych działaczy któremu obecnie bliżej do "krainy złotem płynącej". Po meczu który wysoko przegrywamy przypominamy również naszym piłkarzom o zbliżających się derbach i obowiązku podjęcia przez nich walki w mieście słynącym z wąskotorówki.
fanow Pogoni 46 autokarem ponadto wspieralo ich 40 braci z Przeworska
KSRozwójKatowice pisze:supertorca.....od kiedy kibice KS Rozwój Katowice muszą być kibicami GKS-u Katowice?
rozumiem że Rozwój działa na własny rachunek... można prosić o jakieś liczby wyjazdowe itp itd? Naprzód Rydułtowy to bracia spod znaku ROW i KSG
Po h** się spinasz? Napisałem coś o działaniu na własny rachunek?
Ciężko Ci zaakceptować, że kibice Rozwoju kibicują Rozwojowi a nie GKS-owi?
Na każdym meczu wyjazdowym jest ktoś z kibiców Rozwoju.
Chcesz jeszcze coś wiedzieć? To uprzedzę Twoje pytanie.
Na każdym wyjeździe odpalamy 1256 piro, nakurwiamy się z miejscowymi, dostajemy 458 zakazów stadionowych, mamy 153 fany i 7654 fancluby na całym świecie.
Chcesz jeszcze coś wiedzieć? To uprzedzę Twoje pytanie. Na każdym wyjeździe odpalamy 1256 piro, nakurwiamy się z miejscowymi, dostajemy 458 zakazów stadionowych, mamy 153 fany i 7654 fancluby na całym świecie.
Za odpowiedź w temacie Naprzodu Rydułtowy dzięki.[/quote]
Malo troche ;D
A tak do rzeczy to sie nie unosc i ogarnij sie troche...
Kultura...
rozumiem że Rozwój działa na własny rachunek... można prosić o jakieś liczby wyjazdowe [link] itp itd? Naprzód Rydułtowy to bracia spod znaku ROW i KSG
Ciężko Ci zaakceptować, że kibice Rozwoju kibicują Rozwojowi a nie GKS-owi? Na każdym meczu wyjazdowym jest ktoś z kibiców Rozwoju.
Na każdym wyjeździe odpalamy 1256 piro, nakurwiamy się z miejscowymi, dostajemy 458 zakazów stadionowych, mamy 153 fany i 7654 fancluby na całym świecie.
Za odpowiedź w temacie Naprzodu Rydułtowy dzięki.
Skończ pierdolić. Na jedynych (chyba dwóch) na jakich byliście,była GieKSa. Nie wiesz,to dopytaj.
A na meczach poza Brynowem może i jest,ale skitrany między kibicami gospodarzy,więc w d**** jest nie na wyjeździe.
Nie wiem po co siejesz ferment i tworzysz takie historie.
Ciężko Ci zaakceptować, że kibice Rozwoju kibicują Rozwojowi a nie GKS-owi?
Na każdym meczu wyjazdowym jest ktoś z kibiców Rozwoju.
Za odpowiedź w temacie Naprzodu Rydułtowy dzięki.
Witam podsyłam skany z sezonu 03/04 gdzie widac fane kibicow Rozwoju. Dalej ją posiadacie?
Grali wtedy ze Śląskiem
Okocimski Brzesko działa cokolwiek ?
Jeżdżą w ogóle gdziekolwiek na wyjazdy, bo nie mogę nic znaleźć na ten temat ?
U siebie chyba też szału nie robią.
Może nie nadają się do tego tematu, ale prosił bym o jakieś info.
Coś tam w Łosicach próbowali robić, ale tylko na próbach się skończyło. Jak tam byliśmy parę razy to kilka osób w szalach Orła Łosice dało się zauważyć, ale ogólnie zero ruchu kibicowskiego.
Cos tam działają,od czasu do czasu mozna ich zobaczyc na jakims blizszym wyjezdzie czy tez z wystawionym młynkiem u siebie.Ostatnio nawet chcieli sie pokazac H skladajac propozycje Stomilowi ;)