Rolba, to popularna nazwa maszyny do odświeżania lodu, czyli rodzaju pojazdu czyszczącego i wygładzającego lód.
(Robla to marka, dawniej produkowali tego typu sprzęt)
fatkot pisze:Rolba, to popularna nazwa maszyny do odświeżania lodu, czyli rodzaju pojazdu czyszczącego i wygładzającego lód.
Brawo !
Polonia Bytom - patologia zoorganizowana !
pisze:"nas nie interesuje, znaczy się, chodzi o to, że... bo policja w ogóle jest na stadionie, a oni będą w ogóle... ehhh... później będa rozkminiali w ogóle kto co był i... zresztą..."
dobrystyl pisze:[wiem że w Białymstoku wciąż popularne sa barwy TSu
Na meczu w Sosnowcu także byli obecni Wiślacy.
BRACI SIĘ NIE TRACI !!!
heh czyli tak jak myślałem nic w zasadzie nie wiadomo zobaczymy jak przyjdzie do konfrontacji jak zachowają sie kibice ale czuje że wtedy sentymenty ostatecznie sie skończą
^^ bylem troche nastukany , ale to kozacko musialo wygladac Wlochy i Brazylia wysiadaja I ch** , ze telefon i aparat poszedl sie j**** po kapieli w fontannie
^^ bylem troche nastukany , ale to kozacko musialo wygladac Wlochy i Brazylia wysiadaja I ch** , ze telefon i aparat poszedl sie j**** po kapieli w fontannie
NASZ CALY SWIAT !!!
piękne, na początku myślałem, że to Włosi wrócili świętować mistrza, naprawdę zajebiście ta feta wygląda
Ja chcem szczególnie pogratulować dla kibiców Zagłebia.
Należało to sie WAM tak jak i NAM
Troche to było głupie to co sie stało po meczu ale cóż....
Pojadę i trzeci raz do was na mecz.Jakos Sosnowiec mi się nie nudzi
No i dla Ruchu tez wielkie brawa.Juz dawno tam powinniscie być.
Słowa uznania naleza się tez dla Poloni B.Za to co zrobili ich grajki przy takiej "biedzie" W sumie wolałbym żeby awansowała Lechia.Oj wtedy to byłoby ciekawie Ja tam nie znam tych klimatów na Sląsku ale pewnie będzie ciekawie teraz
craxoholik pisze:GRATULACJE I POZDROWIENIA DLA
POLONII BYTOM moze odnowimy stara zgode hehe
POLONIA&CRACOVIA;)
to już będzie wasza jedenasta zgoda jak coś
Był czas że nie mieliśmy zgody prawie z nikim po nie wejściu do paktu i co wtedy też sie śmialiście że nikt nas nie lubi a teraz się śmiejecie że nas dużo lubi ...
Szejk pisze:
to już będzie wasza jedenasta zgoda jak coś
Był czas że nie mieliśmy zgody prawie z nikim po nie wejściu do paktu i co wtedy też sie śmialiście że nikt nas nie lubi a teraz się śmiejecie że nas dużo lubi ...
dobrystyl pisze:[wiem że w Białymstoku wciąż popularne sa barwy TSu
Na meczu w Sosnowcu także byli obecni Wiślacy.
BRACI SIĘ NIE TRACI !!!
heh czyli tak jak myślałem nic w zasadzie nie wiadomo zobaczymy jak przyjdzie do konfrontacji jak zachowają sie kibice ale czuje że wtedy sentymenty ostatecznie sie skończą
U Nas w Białymstoku barwy?
Na pewno na meczu tak nie jest. Niemamy zgody z zadna ekipa, wiec inne barwy niz zolto czerwone niebeda mile widziane