Co Cię tak śmieszy w Gdyńskim młynie ? To, że frekwencja jest na Waszym poziomie ?kowal.81 pisze:Zawisza sprzedał 1000 bilety na Arke w 45minut:)by było 2000 biletów to spokojnie tyle by było na meczu.Jakoś nie wierzę że Arka zamelduje się w Bydgoszczy w sile 1000 głów jak młyn w Gdyni wygląda bardzo śmiesznie.J_ag pisze:Zaden fenomen Zawisza nigdy nie był naszą ważną kosą co innego na odwrót, w sumie juz mnie to bawi przyjedzie Zawisza w 1000 osob do Gdyni w c*** dobrze, pojedzie Arka w 1000 do Bydzi to słabo.Ranger pisze:Mnie osobiscie dziwi ta wielka spinka Arki i Zetki, bo patrzac przez pryzmat zgod (Zaglebie L., Gornik W.), ukladow (Lech-LKS) czy tez sympatii wewnatrz-zgodowych (np. Zawisza-Cracovia), to te dwie ekipy powinno wiecej laczyc niz dzielic. To wrecz jakis fenomen.
KOMENTARZE 07-09.10.2011r.
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: KOMENTARZE 07-09.10.2011r.
Cały czas trzymać fason- wygrać, przegrać zawsze z klasą !
-
Tu bym polemizował.Na każdym meczu Zawiszy masz 6300-6500-7000 itp.Co prawda media podają np 5800 ale to liczba samych sprzedanych biletów bez liczby karnetowców.. a karnetów zostało sprzedanych 1500.I to nie ważne czy Zawisza grał z ostatnią czy jedną z gorszych drużyn zawsze taka frekwencja.W Arce bywa z tym różnie teraz na poziomie widowisko bo lider przyjechał a w Bydgoszczy jak już pisałem nie ważne kto przyjeżdża stały poziom którego minimalnie Arce brakowało w tym dniu.Oczywiście widowisko świetnie kto był czy oglądał ten wie oby jak najwięcej takich widowisk w pierwszej lidze.NA minus tyle wrzut ale Arka sobie zasłużyła może starczy już tych układów... era Arki z Tvn-U już dawno minęła ale jakiś poziom wypada trzymać!.
Fajne tłumaczenie typa z Arki odnośnie wyjazdu do Katowic.
" To już było od dawna wiadome że my nie pojedziemy" :D
-
Zawisza jest w gazie , walczy o Ekstraklasę , natomiast my kolejny rok strasznie dołujemy i to z pewnością wpływa na frekwencje . Prezentujemy obecnie zbliżony poziom ale jak tak dalej będziecie się tym podniecać pomyślę , że to Wasz szczyt , który jak wcześniej napisałem jest zbliżony do naszego dołka ...
My chociaż mamy wspomnienia Arki z TVN-u , Wy nie macie żadnych ...
My chociaż mamy wspomnienia Arki z TVN-u , Wy nie macie żadnych ...
-
To dla Ciebie w ponad 100 tys miescie wiekszym od Gdyni, klubie ktory walczy o Ekstraklase a do tego jak to napisal Twoj kolega po szalu ,, cale Kujawsko Pomorskie nalezy do Was " a my mamy ciezkiego przeciwnika zza miedza frekwencja wieksza o 1 tysiac osob na stadionie czy te 1,5 jest takim powodem do dumy ? Swietna era Arki minela, masz racje... ale czy Wy kiedys taka mieliscie ? Zblizyliscie sie chociaz troche do tego poziomu ? Jaki poziom Wy reprezentujecie, jakos nie przypominam sobie zadnych spektakularnych akcji w Waszym wydaniu i pewnie dlugo ich nie bedzie...Czarasss pisze:Tu bym polemizował.Na każdym meczu Zawiszy masz 6300-6500-7000 itp.Co prawda media podają np 5800 ale to liczba samych sprzedanych biletów bez liczby karnetowców.. a karnetów zostało sprzedanych 1500.I to nie ważne czy Zawisza grał z ostatnią czy jedną z gorszych drużyn zawsze taka frekwencja.W Arce bywa z tym różnie teraz na poziomie widowisko bo lider przyjechał a w Bydgoszczy jak już pisałem nie ważne kto przyjeżdża stały poziom którego minimalnie Arce brakowało w tym dniu.Oczywiście widowisko świetnie kto był czy oglądał ten wie oby jak najwięcej takich widowisk w pierwszej lidze.NA minus tyle wrzut ale Arka sobie zasłużyła może starczy już tych układów... era Arki z Tvn-U już dawno minęła ale jakiś poziom wypada trzymać!.
Sorry za brak polskich liter, zalalem wczoraj kawa klawiature i cos nie styka.
Cały czas trzymać fason- wygrać, przegrać zawsze z klasą !
-
Panowie moze skonczcie juz ta polemike? Mecz sie dawno skonczyl jutro juz nastepna kolejka. A wy ciagle o tym samym dajcie juz spokoj. Zobaczymy jak Arka pokaze sie u nas i wtedy bedziemy mogli oceniac ktora ekipa zaprezentowala sie lepiej. Panowie Arkowcy was tym bardziej prosze o opanowanie bo czytajac niektore posty wy jestescie nadal w scislej czolowce Polskich ekip pod kazdym wzgledem az my "100lat za murzynami" Do zobaczenia na kibicowskim szlaku.
-
moze ktoś opisac blizej tą ekipe Czarny Las?
http://www.12zawodnik.pl/galeria/jarota ... 30#zdjecie
Widze, że np. są zaangażowani w marsz Niepodległości, to jakaś zgoda Jaroty czy jak?
Widze, że np. są zaangażowani w marsz Niepodległości, to jakaś zgoda Jaroty czy jak?
-
zastanawiające po kiego chcieliście mieć z takimi układ?Cyniczny pisze:To dla Ciebie w ponad 100 tys miescie wiekszym od Gdyni, klubie ktory walczy o Ekstraklase a do tego jak to napisal Twoj kolega po szalu ,, cale Kujawsko Pomorskie nalezy do Was " a my mamy ciezkiego przeciwnika zza miedza frekwencja wieksza o 1 tysiac osob na stadionie czy te 1,5 jest takim powodem do dumy ? Swietna era Arki minela, masz racje... ale czy Wy kiedys taka mieliscie ? Zblizyliscie sie chociaz troche do tego poziomu ? Jaki poziom Wy reprezentujecie, jakos nie przypominam sobie zadnych spektakularnych akcji w Waszym wydaniu i pewnie dlugo ich nie bedzie...Czarasss pisze:Tu bym polemizował.Na każdym meczu Zawiszy masz 6300-6500-7000 itp.Co prawda media podają np 5800 ale to liczba samych sprzedanych biletów bez liczby karnetowców.. a karnetów zostało sprzedanych 1500.I to nie ważne czy Zawisza grał z ostatnią czy jedną z gorszych drużyn zawsze taka frekwencja.W Arce bywa z tym różnie teraz na poziomie widowisko bo lider przyjechał a w Bydgoszczy jak już pisałem nie ważne kto przyjeżdża stały poziom którego minimalnie Arce brakowało w tym dniu.Oczywiście widowisko świetnie kto był czy oglądał ten wie oby jak najwięcej takich widowisk w pierwszej lidze.NA minus tyle wrzut ale Arka sobie zasłużyła może starczy już tych układów... era Arki z Tvn-U już dawno minęła ale jakiś poziom wypada trzymać!.
Sorry za brak polskich liter, zalalem wczoraj kawa klawiature i cos nie styka.
-
Z tym układem to jakiś jeden wielki farmazon i proszę - przestańcie o nim pisać.
-
to jest nieprawda co piszesz, nie wiem dlaczego się wypierasz, może lepiej byś się dowiedziałArkaToMy pisze:Z tym układem to jakiś jeden wielki farmazon i proszę - przestańcie o nim pisać.
czas chyba zakończyć dyskusję, widać każdy ma swoją prawdę
-
pamiętam ze za czasow 3ligi kuj-wlkp-pom zawsze angazowali sie w patriotyczne akcje, czesto tez widoczni na kadrze z flagaKruszon pisze:moze ktoś opisac blizej tą ekipe Czarny Las?
http://www.niewygodnaprawda.info.pl/
nowa płyta, kupujcie -rozpowszechniajcie
http://www.niewygodnaprawda.info.pl/produkty/plyta-tadka-ostatni-rozkaz/
nowa płyta, kupujcie -rozpowszechniajcie
http://www.niewygodnaprawda.info.pl/produkty/plyta-tadka-ostatni-rozkaz/
-
Jak już robisz porównania, to dodaj, że w Bydgoszczy bilety po 6,50 zł są.Czarasss pisze:Tu bym polemizował.Na każdym meczu Zawiszy masz 6300-6500-7000 itp.Co prawda media podają np 5800 ale to liczba samych sprzedanych biletów bez liczby karnetowców.. a karnetów zostało sprzedanych 1500.I to nie ważne czy Zawisza grał z ostatnią czy jedną z gorszych drużyn zawsze taka frekwencja.W Arce bywa z tym różnie teraz na poziomie widowisko bo lider przyjechał a w Bydgoszczy jak już pisałem nie ważne kto przyjeżdża stały poziom którego minimalnie Arce brakowało w tym dniu.
-
Kolejka 14 - 12 października
Czarni Żagań - Nielba Wągrowiec 12 października, 15:00
Bałtyk Gdynia - Zagłębie Sosnowiec 12 października, 20:00
MKS Kluczbork - Chojniczanka Chojnice 12 października, 15:30
Tur Turek - Jarota Jarocin 12 października, 16:00
Ruch Zdzieszowice - Miedź Legnica 12 października, 16:00
Elana Toruń - Bytovia Bytów 12 października, 15:00
Energetyk ROW Rybnik - Górnik Wałbrzych 12 października, 15:00
Calisia Kalisz - GKS Tychy 12 października, 15:00
Chrobry Głogów - Raków Częstochowa 12 października, 14:30
Czarni Żagań - Nielba Wągrowiec 12 października, 15:00
Bałtyk Gdynia - Zagłębie Sosnowiec 12 października, 20:00
MKS Kluczbork - Chojniczanka Chojnice 12 października, 15:30
Tur Turek - Jarota Jarocin 12 października, 16:00
Ruch Zdzieszowice - Miedź Legnica 12 października, 16:00
Elana Toruń - Bytovia Bytów 12 października, 15:00
Energetyk ROW Rybnik - Górnik Wałbrzych 12 października, 15:00
Calisia Kalisz - GKS Tychy 12 października, 15:00
Chrobry Głogów - Raków Częstochowa 12 października, 14:30
RAKOW CZESTOCHOWA HOOLIGANS!!!CHWDP!
-
Nikt nie pisze:Jak już robisz porównania, to dodaj, że w Bydgoszczy bilety po 6,50 zł są.Czarasss pisze:Tu bym polemizował.Na każdym meczu Zawiszy masz 6300-6500-7000 itp.Co prawda media podają np 5800 ale to liczba samych sprzedanych biletów bez liczby karnetowców.. a karnetów zostało sprzedanych 1500.I to nie ważne czy Zawisza grał z ostatnią czy jedną z gorszych drużyn zawsze taka frekwencja.W Arce bywa z tym różnie teraz na poziomie widowisko bo lider przyjechał a w Bydgoszczy jak już pisałem nie ważne kto przyjeżdża stały poziom którego minimalnie Arce brakowało w tym dniu.
nie ważne jaka cena biletów. I dajcie sobie już spokój z Zawisza i Arką.
Ile ŁKS-u wspiera Zawiszę? (nie mogę znaleźć)
-
Faraon, jest już temat z jutrzejszą kolejką.
-
Gdzieś wyczytałem że 100 osób ale jak sie myle niech ktoś mnie poprawi.Visa pisze:Nikt nie pisze:Jak już robisz porównania, to dodaj, że w Bydgoszczy bilety po 6,50 zł są.Czarasss pisze:Tu bym polemizował.Na każdym meczu Zawiszy masz 6300-6500-7000 itp.Co prawda media podają np 5800 ale to liczba samych sprzedanych biletów bez liczby karnetowców.. a karnetów zostało sprzedanych 1500.I to nie ważne czy Zawisza grał z ostatnią czy jedną z gorszych drużyn zawsze taka frekwencja.W Arce bywa z tym różnie teraz na poziomie widowisko bo lider przyjechał a w Bydgoszczy jak już pisałem nie ważne kto przyjeżdża stały poziom którego minimalnie Arce brakowało w tym dniu.
nie ważne jaka cena biletów. I dajcie sobie już spokój z Zawisza i Arką.
Ile ŁKS-u wspiera Zawiszę? (nie mogę znaleźć)
-
bartex pisze:to jest nieprawda co piszesz, nie wiem dlaczego się wypierasz, może lepiej byś się dowiedziałArkaToMy pisze:Z tym układem to jakiś jeden wielki farmazon i proszę - przestańcie o nim pisać.
czas chyba zakończyć dyskusję, widać każdy ma swoją prawdę
Jak jesteś tak kumaty to oświeć nas wszystkich o jaki to układ chodziło, kiedy był zaproponowany i co najważniejsze kto go Wam zaproponował?
Odpowiedz może być na PM. Liczę na długą i konkretną odpowiedz!!!
Z tego co ja wiem to nic wam nie było proponowane.
My wam pomogliśmy załatwić wejście na dwa mecze (Gryf W, Gks), a wy nam w Grudziądzu. To wszystko co nas łączyło!!!Nikt Wam niczego nie proponował!!!
Od siebie dodam tylko że musicie być super ekipą jeśli wasza zgoda (Łks) wam mówi jak ma wyglądać anty-doping na waszym meczu Arką i daje wam przygotowaną kartkę z bluzgami na Arkę.
Uwierz mi, na wasz temat wiemy bardzo dużo...
My nie prowadzimy zbędnej dyskusji...
-
A ty uwierz kolego ze i w druga strone jest tak samo. Na tym forum nie oczekuj odpowiedzi chcesz wiedziec czegos wiecej popytaj odpowiednich osob u siebie moze ci odpowiedza jak to wszystko wyglada. Na tym forum nie ma osoby ze strony Zawiszy uprawnionej do komantowania jakich kolwiek sytuacji wiec uwazam to za koniec rozmowy.
-
około 100 ŁKS i 32 GKS
-
Z Jarotą łączy nas układ.Kruszon pisze:moze ktoś opisac blizej tą ekipe Czarny Las?
Nasza strona [link]
[link]