Wybory 2011: Kibicu! Masz ostatnie godziny na oddanie głosu!

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
Barnet

Re: Wybory 2011: Kibicu! Masz ostatnie godziny na oddanie gł

Post autor: Barnet » 09.10.2011, 22:34

Orange&Mango pisze:
astaroth21 pisze:To jest TYLKO i wylacznie sondaz. Nie ma nic wspolnego z realnymi glosami.
donek wygral jeszcze masz jakas nadzieje????bledem tak jak pisali przedmowcy bylo to ze nie ustalilismy na jaka partie konkretnie glosowac bo wiekszosc glosowala na PIS a reszta na palikota a jakby te glosy zliczyc do kupy to byla by szansa a teraz jest kupa.Ale trzeba isc dalej niema co sie zalamywac jeszcze wiele przed nami:)
pisalem o tym, zeby obalic PO, trzeba skupic sie tylko i wylacznie na PiS, jakiekolwiek podzialy i rozejscie sie glosow na KNP czy palichuja bedzie skutkowala, tak jak pokazaly dzis wyniki, a co do koncowych wynikow, ogarnijcie sie i nei oczekujcie cudu, bo te sluzby za c**** nie oddadza juz zwyciestwa, maja sie dobrze i dobrze kombinuja. Amen
Obrazek

iparts.pl
Cesar1973

Post autor: Cesar1973 » 09.10.2011, 22:34

Palikot ku*** powiedział, że zalegalizuje zielsko to wszystkie elo jotpe, ziomy na niego zagłosowały, nie mając bladego pojęcia, że ma w partii pedałów, transów, transwestytów, Palikot=tuskaszenko, i c*** im wszystkim w dupe

Orange&Mango

Post autor: Orange&Mango » 09.10.2011, 22:35

Panowie tutaj jest sondaz Homo Homini i popatrzcie sami [link]

PierszePierdolnięcie

Post autor: PierszePierdolnięcie » 09.10.2011, 22:35

Wynik Palikota jakoś wybitnie mnie nie zdziwił, bo wielu ludzi mówiło że chce oddać na niego głos(podatki na klechów i zalegalizowanie zrobiło swoje na "nowoczesnych europejczykach"), ale wynik PO mnie zaskakuje- od miesiąca słyszałem w c*** opinii o wyborach, i w 90% ludzi mówili że na peło za c**** nie zagłosują(a ci co mówili że zagłosują to dostali reprymendę od innych)- skąd oni wytrzasnęli takie poparcie?
Obrazek

Winger

Post autor: Winger » 09.10.2011, 22:40

PierszePierdolnięcie pisze:ale wynik PO mnie zaskakuje- od miesiąca słyszałem w c*** opinii o wyborach, i w 90% ludzi mówili że na peło za c**** nie zagłosują(a ci co mówili że zagłosują to dostali reprymendę od innych)- skąd oni wytrzasnęli takie poparcie?
Stąd, że większość tych co wielce mówiła, że nie zagłosuje na Platformę, nie ruszyła d.upy z domu i nie zagłosowała wcale..
Obrazek

Chelmza90

Post autor: Chelmza90 » 09.10.2011, 22:43

Nie łamać się panowie!
Teraz się prawdopodobnie nie udało ale i tak damy rade! Nie zniszczą nas!
Na przyszłość trzeba bardziej się zmobilizować i wszyscy głosować na konkretną partię. Osoby kumate w każdej ekipie powinny pilnować aby "młody narybek" polskich stadionów wiedział na kogo konkretnie głosować a nie wtedy głosują za jakimiś palikotami...
LEGIA CHEŁMŻA

Obrazek

Khan

Post autor: Khan » 09.10.2011, 22:44

uważam ze takie gadanie to było niewolnik zawsze poprze ciemięzyciela poniewaz boi się prawdziwej wolnosci lub nie poszedl na wybory . a wybory podtrzymam MOGĄ być sfałszowane , jak byly wybory na prezydentów miast mało kto mówił o tym ale w Wałbrzychu czy w Warszawie były juz listy przygotowane na PO. a jesli chcemy pokazac ludziom nie zadowolenie zróbmy to inteligentnie, musimy pokazac ze nie jestesmy bandą chuliganów jak nas widzą tylko ludzmi którzy mają własne poglądy , przekonać szaraków ,rozmydlic oczy, pokazac sie z dobrej strony , intergrowac sie z ludzmi wyjsc do nich drogą pokojową

No fajnie

Post autor: No fajnie » 09.10.2011, 22:46

nar0dowy pisze:no to pozostaje bez zmian... znowu zawiodłem się na KNP. Widać, że Polacy nie chcą zmian i dalej uparcie głosują na bandę czworga... a teraz to już raczej bandę pięciu. Przynajmniej wygrało mniejsze zło, bo wolę jednak fajtłape Tuska, niż psychola Kaczyńskiego. Zobaczymy czy JKM będzie jeszcze chciał walczyć dla Polski, która najwyraźniej na niego nie zasługują.
Współczuję Ci , i mam prośbę , wyjdź z kibicowskiego forum , Polscy kibice są TYLKO PRAWICOWI ewentualnie nacjonalistyczni ! Amen . Jesteśmy ostatnią nadzieją tego narodu .

mAryan

Post autor: mAryan » 09.10.2011, 22:51

nar0dowy pisze:
No fajnie pisze:
nar0dowy pisze:no to pozostaje bez zmian... znowu zawiodłem się na KNP. Widać, że Polacy nie chcą zmian i dalej uparcie głosują na bandę czworga... a teraz to już raczej bandę pięciu. Przynajmniej wygrało mniejsze zło, bo wolę jednak fajtłape Tuska, niż psychola Kaczyńskiego. Zobaczymy czy JKM będzie jeszcze chciał walczyć dla Polski, która najwyraźniej na niego nie zasługują.
Współczuję Ci , i mam prośbę , wyjdź z kibicowskiego forum , Polscy kibice są TYLKO PRAWICOWI ewentualnie nacjonalistyczni ! Amen . Jesteśmy ostatnią nadzieją tego narodu .
Ci kibice PRAWICOWI i NACJONALISTYCZNI pokazali się właśnie w tym 1% głosów oddanych na KNP. Widać, jaką jesteśmy mniejszością w tym kraju.
Korwin dał ciała popierając Wolne konopie. Mojego głosu dlatego nie dostał.
Obrazek

modem00

Post autor: modem00 » 09.10.2011, 22:52

SiaraMan pisze:Czas wyjść na ulicę....wszyscy w jednej wielkiej manifestacji.
Będzie okazja na 11 listopada! JEDZIEMY WSZYSCY ku***

wieśniak

Post autor: wieśniak » 09.10.2011, 22:54

No fajnie pisze:
O ku***, zwaliłes juz konia , że Tusk wygrał? Krzyczales Donald matole ? Jak ma byc dobrze w tym kraju jak nawet w naszym srodowisku sa takie kwiatki...
Obrazek

zielony1947

Post autor: zielony1947 » 09.10.2011, 22:54

nar0dowy pisze:
Ci kibice PRAWICOWI i NACJONALISTYCZNI pokazali się właśnie w tym 1% głosów oddanych na KNP. Widać, jaką jesteśmy mniejszością w tym kraju.
nie zapominaj że w wielu okręgach nie było możliwości głosowania na KNP np w moim

zj99

Post autor: zj99 » 09.10.2011, 23:00

Po polnocy maja podac wyniki z 30% komisji wyborczych

jalapel

Post autor: jalapel » 09.10.2011, 23:01

Zakończcie już temat głosowania, kto wygrał, kto przegrał itp!!!! Trzeba myśleć co dalej - TO JEST NASZ PRIORYTET! Trzeba dalej walczyć z donkiem na tym powinniśmy się skupić!!!!!! CZYLI CO ROBIMY DALEJ !!! ZAKOŃCZMY TEMAT WYBORÓW(niestety tego nie zmienimy...)!!!

kamilson

Post autor: kamilson » 09.10.2011, 23:03

POLSKA ZBANKRUTUJE JUŻ NIEBAWEM.

mdm

Post autor: mdm » 09.10.2011, 23:04

mAryan pisze:
Korwin dał ciała popierając Wolne konopie. Mojego głosu dlatego nie dostał.
Ja uważam, że wszystkie narkotyki i inne gówna NIE powinny być zakazywane. Jak ktoś jest debilem to niech się zaćpa na śmierć, płakać po nim nie będę.

kalkulator

Post autor: kalkulator » 09.10.2011, 23:05

kamilson pisze:POLSKA ZBANKRUTUJE JUŻ NIEBAWEM.
Nie POLSKA a rząd.

Bachusowy Fanatyk

Post autor: Bachusowy Fanatyk » 09.10.2011, 23:07

nar0dowy pisze:
oczywiście, że krzyczałem i zgodnie z własnym sumieniem zagłosowałem na Korwina. co za różnica czy psy nasyła na nas Tusk, czy Kaczyński? ale już się przyzwyczaiłem, że są wśród kiboli tacy, którzy dali się omamić przedwyborczymi zagraniami pod publiczkę PISu. chciałbym ich zobaczyć po roku gdyby PIS wygrał, jak płaczą "ALE JAK TO KACZYŃSKI NAS BRONIŁ A TERAZ KAŻE STRZELAĆ DO KIBOLI!!". widać, jesteście jeszcze młodzi i wielu rzeczy nie rozumiecie
To nas kurna oświeć na kogo mieliśmy głosować w tym kraju!
Moje posty nie przedstawiają oficjalnego stanowiska żadnej z grup kibicowskich Falubazu Zielona Góra.

buchar55 pisze:witam za parę dni IDE z kolegami na przypał :)i moje pytanie jest takie jak uciekać przed policją czy macie jakieś pomysły i triki ?:) aha jeszcze taka sprawa ze jetem najwolniejszy z kolegów wiec muszę się gdzieś schować a nie uciekać jak na szybciej i jak najdalej

GrubyBKS

Post autor: GrubyBKS » 09.10.2011, 23:07

Są już może wyniki głosowania z USA ?
Obrazek

wieśniak

Post autor: wieśniak » 09.10.2011, 23:08

nar0dowy pisze:
wieśniak pisze:
No fajnie pisze:no to pozostaje bez zmian... znowu zawiodłem się na KNP. Widać, że Polacy nie chcą zmian i dalej uparcie głosują na bandę czworga... a teraz to już raczej bandę pięciu. Przynajmniej wygrało mniejsze zło, bo wolę jednak fajtłape Tuska, niż psychola Kaczyńskiego. Zobaczymy czy JKM będzie jeszcze chciał walczyć dla Polski, która najwyraźniej na niego nie zasługują.

O ku***, zwaliłes juz konia , że Tusk wygrał? Krzyczales Donald matole ? Jak ma byc dobrze w tym kraju jak nawet w naszym srodowisku sa takie kwiatki...
oczywiście, że krzyczałem i zgodnie z własnym sumieniem zagłosowałem na Korwina. co za różnica czy psy nasyła na nas Tusk, czy Kaczyński? ale już się przyzwyczaiłem, że są wśród kiboli tacy, którzy dali się omamić przedwyborczymi zagraniami pod publiczkę PISu. chciałbym ich zobaczyć po roku gdyby PIS wygrał, jak płaczą "ALE JAK TO KACZYŃSKI NAS BRONIŁ A TERAZ KAŻE STRZELAĆ DO KIBOLI!!". widać, jesteście jeszcze młodzi i wielu rzeczy nie rozumiecie
Hura, Donald wygrał a nie Kaczor !
Obrazek

piekne lata 90-te

Post autor: piekne lata 90-te » 09.10.2011, 23:11

rzad a to w d****, za kryzysy placa najubozsi, elity sie bogaca...

Luca Brasi

Post autor: Luca Brasi » 09.10.2011, 23:12

mdm pisze:Ja uważam, że wszystkie narkotyki i inne gówna NIE powinny być zakazywane. Jak ktoś jest debilem to niech się zaćpa na śmierć, płakać po nim nie będę.
Gorzej, gdy ćpaniem zainteresuje się np. Twoje dziecko, które nie będzie miało problemu ze znalezieniem używek.
All work and no play makes Jack a dull boy

fluor

Post autor: fluor » 09.10.2011, 23:12

Barnet pisze:pisalem o tym, zeby obalic PO, trzeba skupic sie tylko i wylacznie na PiS
ale póki jest Kaczyński to nie przejmie władzy, bo się ludzie go boją!! I już, nie przegadasz niektórym. Póki na czele PiS nie stanie ktoś nowy, młody, nie będzie się nazywał Ziobro to nie będa mieli szans na rządzenie. Mój ojciec mimo, że nie jest entuzjastą PO i tak nie poprze PiS, chociażby dlatego, że wierzy w złe relacje z Niemcami i Rosją.... Kaczyński już nie wygra, trzy razy stawał w najważniejszych wyborach. Musiałby przyjść naprawdę wielki kryzys, a tego mojemu krajowi nie życzę.
Najgorsze jest to, że na tym sztucznym podziale PO i PiS sobie korzystają i im odpowiada. Razem zgarniają 70% głosów, czego chcieć więcej? Jakby doszło do planowanej kiedyś koalicji to SLD znowu wróciłoby do władzy... My jesteśmy za wielkimi idealistami, niestety. :( Musimy robić swoje, szerzyć ideały narodowe, patriotyczne, pomagać lokalnie. Najgorsze co by było to zamoczyć się oficjalnie w poparcie jakieś partii! Rozumiem emocje, ale jeżeli nie tworzy się własnej partii to popieranie innej to ryzykowne podjeście, a może samobójstwo i wytwarzanie podziałów. Mamy się hańbić ich brudną grą?
adrenaline pisze:mk ja też nie byłem przez nikogo pytany, baa nawet nie widziałem żeby ktokolwiek w jakiej kolwiek komisji był przez kogoś pytany a idąc szlifem obok paru przechodziłem, więc nie wiem na jakiej to jest ku*** podstawie robione ale w każdym bądź razie sprawdza im się do kilku procent w tą czy w tą, zawsze się nad tym zastanawiałem jak to jest możliwe ale no zawsze im się sprawdza.
Statystyka.

Widzieliście snodaże
grupa miedzy 18-25 lat?
- PO 32
- PIS 23,8
- Palikot 23,3!

i niech nikt nie mówi, że zioło nie przeważyło.

Tak swoją droga widać radykalizacje. Jak zwykle południowy wschód nie ma się czego wstydzić (+ Podlasie). Podkarpackie PiS - 48%, a na zachodzie Lubuskie PO 48%... i uwierzyć, że to jeden naród :)
mdm pisze: Ja uważam, że wszystkie narkotyki i inne gówna NIE powinny być zakazywane. Jak ktoś jest debilem to niech się zaćpa na śmierć, płakać po nim nie będę.
I potem płacić miliony za leczenie głupoty?
Legalizować sobie mogą w Kolumbii gdzie rosną tego tysiące hektarów i państwo może sobie na tym nieźle zarobić.

Chelmza90

Post autor: Chelmza90 » 09.10.2011, 23:13

nar0dowy pisze:
Popieram takie zdanie. Lepiej jakby wszyscy głosowali na Korwina i przynajmniej była by szansa na wejście do sejmu, to już był by nasz sukces.

Pomijając już intencje PIS-u trzeba wiedzieć że ponad połowa ludzi co głosowała za PO robiła to tylko dlatego że nienawidzą Kaczyńskiego. I dlatego PIS jest zawsze na przegranej pozycji..
LEGIA CHEŁMŻA

Obrazek

.Pe

Post autor: .Pe » 09.10.2011, 23:16

GrubyBKS pisze:Są już może wyniki głosowania z USA ?
W całych Stanach Zjednoczonych Prawo i Sprawiedliwość uzyskało ponad 67% głosów. Na Platformę Obywatelską głosowało 24%, a na Ruch Palikota - 3,7%. Pozostałe partie nie przekroczyły dwóch procent.

mix05

Post autor: mix05 » 09.10.2011, 23:18

stradivarius pisze:żadnej nowej prawicy nie będzie w sejmie za 4, ani 16 lat...
po ma praktycznie wszystkie media, wszystkich dziennikarzy-celebrytów na sznurku, jak widać nic więcej nie potrzeba żeby społeczeństwo zaufało.

można się spodziewać teraz ciężkich czasów.
koalicja po-psl-palikot i robią co chcą

No wlasnie masz racje.
To jest dramat co sie wyrabialo do tej pory i strach pomyslec co bedzie dalej. Mam na mysli nie tylko wolnosc slowa ale tez zdolnosc kojarzenia faktow. Media nie informuja o tym jak jest naprawde i co najgorsze zadne media nie staraja sie rozliczac wladzy poprzez proste pytania, a przeciez kazdy z nas ( nie mowie tylko o kibicach ale tez o reszcie normalnego spoleczenstwa) mialby wiele pytan do rzadzacych.

mdm

Post autor: mdm » 09.10.2011, 23:19

fluor pisze: I potem płacić miliony za leczenie głupoty?
Legalizować sobie mogą w Kolumbii gdzie rosną tego tysiące hektarów i państwo może sobie na tym nieźle zarobić.
Jestem również za prywatną służbą zdrowia.
Luca Brasi pisze: Gorzej, gdy ćpaniem zainteresuje się np. Twoje dziecko, które nie będzie miało problemu ze znalezieniem używek.
A teraz będzie miało problem? Może jeszcze diler mu za darmo wciśnie 2 działki na początek. Gdyby narkotyki nie były nielegalne ich cena by spadła i handel nimi nie był by tak opłacalny jak teraz.

wieśniak

Post autor: wieśniak » 09.10.2011, 23:22

nar0dowy pisze:
wieśniak pisze:
Hura, Donald wygrał a nie Kaczor !
jak mam wybór między dżumą i cholerą to wolę cholerę
I gitara. Od przyszlego tygodnia znow mozesz bluzgac na Tuska na stadionie :)
Obrazek

Spierdalaj88

Post autor: Spierdalaj88 » 09.10.2011, 23:28

Fenomeno pisze:Wygrała moja opcja polityczna, dziękuję ;)
Zawsze nad wami, śmierdzącymi PiSuarami !

W**********, odwiązali ci już sznur od tuskobusa?
NARODOWE SIŁY ZBROJNE NSZ
NAPIERDALAM PROJEKTY GRAFICZNE - PW

plockier

Post autor: plockier » 09.10.2011, 23:29

Panowie to ze ten caly Palikot wszedl do sejmu ma swoje plusy ( z naszego punkty widzenia). Koles jest bogaty i tak naprawde ma wyjebane na wszystkich, on spelnia swoje marzenia i "piesci" ego bawiac sie w ta polityke. Dlatego jesli nie wejdzie w koalicje to bedzie po tym Tusku jechal gorzej niz Kaczyniak, jesli utworzy koalicje to na pewno cicho siedzial nie bedzie i Rudy bedzie mial z nim niemaly problem. Czy tak czy siak to koles sporo namiesza.

ps. oczywiscie to ze w ogole taki ktos z takimi pogladami jak Palikot wszedl do sejmu i zdobyl 10% uwazam za najwieksza porazke tych wyborow....
Petrochemia Płock

patriota84

Post autor: patriota84 » 09.10.2011, 23:31

Nie chodzi o to żebyśmy obalili rząd manifestacja chodzi raczej żebyśmy wywalczyli to co chcemy.Dla mnie manifestacja taka jak w Niemczech to idealny pomysł,by wywalczyć to co chcemy!!!!Ale bez urazy do OZSK maja za wolne działania jak dla mnie i za mało jednak działają razem.Bo nie oszukujmy się tu tez nasza wina dzielimy się każdy robi co innego jedni śpiewają inni na czarno itd czas wspólnych decyzji.PRAWDA jest taka ze każda porażkę rządu mogą zakrywać wielka walka z kibicami.A obywatela w to graj:/
TYLKO HUTNIK NOWA HUTA!!!!!!!

mAryan

Post autor: mAryan » 09.10.2011, 23:33

Nie jesteś KIBOLEM - Łaskawie W**********.
Obrazek

19w(E)stland68

Post autor: 19w(E)stland68 » 09.10.2011, 23:35

heheh no to zesmy obalili ''MATOŁA'' i jego ''rząd'' jak skurwysyn... ZENADA WSYZTSKIE NASZE GLOSY SIE ''ROZMYŁY'' co za durny narod...

yakubo

Post autor: yakubo » 09.10.2011, 23:39

gdzie można sprawdzić statystyki wyborów mianowicie chodzi mi o głosy nieważne bo dzisiaj obiło mi się o uszy, że w poprzednich wyborach było bardzo dużo głosów nie ważnych(ok.2milionów)
nie wiesz, nie byłeś...?
zawsze znajdzie się ktoś, żeby coś spierdolić

Ryzykanci 04

Post autor: Ryzykanci 04 » 09.10.2011, 23:40

19w(E)stland68 pisze:heheh no to zesmy obalili ''MATOŁA'' i jego ''rząd'' jak skurwysyn... ZENADA WSYZTSKIE NASZE GLOSY SIE ''ROZMYŁY'' co za durny narod...

dokładnie, teraz to on nam się odwdzięczy za wszystkie nasze akcje, mamy przejebane!!

.Ś.

Post autor: .Ś. » 09.10.2011, 23:41

Przestańcie kłapać paluchami już po tych klawiaturach... Nic nie przegraliśmy, to tylko durna polityka. Nasz głos jest widoczny na naszych trybunach i to tam mamy działać dopóki jeszcze możemy. Nie będzie innej opcji to zbierzemy się w stolicy i tyle. Po cichu liczę, że podczas meczu otwarcia na Euro2012 pokażemy tak na prawdę, że ruch kibicowski w Polsce ma się dobrze. A póki co czekamy jak rozwinie się sytuacja, bo za komitywę z Palikotem nasz płemiel z miejsca straci połowę swoich fanów :-)

PierszePierdolnięcie

Post autor: PierszePierdolnięcie » 09.10.2011, 23:41

Fenomeno pisze:
Spierdalaj88 pisze:

W**********, odwiązali ci już sznur od tuskobusa?
Leć z Jarkiem przytargaj Tupolewa ;)
W**********, poklasku tu nie znajdziesz, rozumiesz?
Obrazek

Pojechujec

Post autor: Pojechujec » 09.10.2011, 23:43

Nigdy nie będzie lepiej, nie patrz w przyszłość,
ciesz się z tego co masz.
Przyczyną jest to, że właściciele tego kraju nie chcą.
I mam na myśli prawdziwych właścicieli,...
PRAWDZIWYCH WŁAŚCICIELI: wielką, bogatą, elitę biznesu,
która kontroluje wszystko i podejmuje
wszystkie ważne decyzje.
Zapomnij o politykach, politycy są po to żebyś myślał,
że masz wolność wyboru.
Ale wiesz co? Nie masz wyboru, masz
właścicieli, Ty jesteś ich wlasnością,
oni posiadają wszystko, posiadają wszystkie, ważne tereny...
...posiadają i kontrolują korporacje, juz od dawna kupili senat,
kongres, gmachy państwowe, ratusz, mają w kieszeni wszystkich
sędziów i wszystkie koncerny medialne, więc kontrolują
wszystkie informacje które słyszysz jednym słowem
TRZYMAJĄ CIĘ ZA JAJA !
Co roku wydają miliardy dolarów lobbując, by
DOSTAĆ TO CZEGO CHCĄ ! I my wiemy czego chcą:
chcą więcej dla siebie i mniej dla innych.
Powiem Ci czego nie chcą: nie chcą populacji [link]
zdolnych do krytycznego myślenia.
Nie chcą, dobrze poinformowanych, wyedukowanych ludzi
zdolnych do krytycznego myślenia, bo to im nie pomaga,
to wbrew ich interesom.
Oni nie chcą ludzi siedzących wokół stołu kuchennego i
myślących o tym, jak bardzo dają się pierdolić rządowi,
który wyrzucił ich za burtę, 30 jebanych lat temu.
Nie chcą tego. Wiecie czego chcą?
POSŁUSZNYCH ROBOTNIKÓW, POSŁUSZNYCH ROBOTNIKÓW !
Ludzi, którzy mają na tyle mózgu, by używać
maszyn i grzebać się w papierkach,
ale na tyle durnych, by pasywnie akceptować, te coraz
bardziej gówniane prace, o mniejszych pensjach, dłuższych
dniach pracy, mniejszych premiach, braku wynagrodzenia za
nadgodziny i pensjach, które znikają w minutę po tym
jak wypłacasz je z banku, a teraz idą po twoje pieniądze
z ubezpieczeń społecznych.
Chcą twojej jebanej emerytury, by móc ją dać swoim
kumplom bandytom z WALL STREET. I wiesz co?
Dostaną ją, dostaną ją całą, prędzej czy pózniej,
bo oni są właścicielami tego jebanego bajzlu, to duży klub,
ALE CIEBIE W NIM NIE MA !
Ty i Ja, nie jesteśmy członkami WIELKIEGO KLUBU.
Nawiasem, to ten sam wielki klub który całymi dniami wali
cię po łbie i mówi, w co masz wierzyć, bije cię po łbie i
mówi ci w co wierzyć, co myśleć i co kupować, mecz jest
sprzedany, moi drodzy, gra ustawiona.
Ale wydaje się, że nikt tego nie zauważa, nikogo to
nie obchodzi Dobrzy, szczerzy, ciężko pracujący ludzie.
Biały, niebieski, nie ma znaczenia kolor twojej koszuli.
Dobrzy, szczerzy, skromni i ciężko pracujący ludzie
dalej wybierają tych bogatych skurwysynów, którzy ich p*******.
TY ICH c**** OBCHODZISZ ! TY ICH c**** OBCHODZISZ !
TY ICH NIE OBCHODZISZ !!! WCALE ! WCALE !! WCALE !!!
Ale wydaje się, że nikt tego nie zauważa, nikogo to nie
obchodzi i to jest to, na co liczą nasi właściciele:
że Polacy, z własnej woli pozostaną obojętni na fakt
że, duży, biało-czerwony c*** wpycha sie codzień w ich d***
bo właściciele tego kraju znają prawdę zwaną Amerykańskim Snem
musisz spać, żeby móc w niego uwierzyć
Całe nasze postrzeganie rzeczywistości, podlega manipulacji i kontroli.
Niczym szczury laboratoryjne, zostaliśmy uwarunkowani,
by postrzegać świat w sposób, który nie zagraża naszym panom.
CZAS SIE OBUDZIĆ !!!

patriota84

Post autor: patriota84 » 09.10.2011, 23:43

19w(E)stland68 pisze:heheh no to zesmy obalili ''MATOŁA'' i jego ''rząd'' jak skurwysyn... ZENADA WSYZTSKIE NASZE GLOSY SIE ''ROZMYŁY'' co za durny narod...
dosłownie;/ a powiem szczerze ze byłem pewny na zmianę rządu.Jednak kolejny raz przeliczyłem sie na potęgę kibiców no cóż naiwny chyba jestem:(
TYLKO HUTNIK NOWA HUTA!!!!!!!

Korbi

Post autor: Korbi » 09.10.2011, 23:44

to W********** z tego forum cwelu i nie określaj się już mianem kibica bo MY takich nie chcemy.
SUPPORTERS pisze:
ZAG.SOSNOWIEC pisze:pytałem ojca czy byłi jacyś kibice i nikogo nie widział. Więc mozę i pojawili się tam później ale gdy już wszyscy poszkodowani byli ogarnięcie do pobliskiej szkoły lub szpitali. Więc zaprawde nie moge pojąć skąd ta fama w Polsce chodzi że żabole pomagali. BZDURA. ich nawet tam nie było, bo ich pociąg został zatrzymany kilka kilometrów od miejsca zdarzenia.TYLE!
daj nick twojego ojca na k.net.
bedzie ban za farmazony.

ODPOWIEDZ