Wybory 2011: Kibicu! Masz ostatnie godziny na oddanie głosu!
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Wybory 2011: Kibicu! Masz ostatnie godziny na oddanie gł
"Naród wspaniały, tylko ludzie k****"
Wyniki tragedia, lewactwo się szerzy, połowa pewnie nie zna nawet programu Palikmiota, ale wystarczyło "sadzić palić zalegalizować" i już poszli do urn.
Wyniki tragedia, lewactwo się szerzy, połowa pewnie nie zna nawet programu Palikmiota, ale wystarczyło "sadzić palić zalegalizować" i już poszli do urn.
-
a prawda taka ze kazdego praktycznie pierdoli to co dzieje sie w naszym spoleczenstwie kibicow. i prawda jest taka ze za duze sa roznice swiatopogladowe i zbyt duze sa ku*** antagonizmy miedzy kibicami zeby zjednoczyc sie i probowac robic cos z obecna rzeczywistoscia. nigdy juz nie bedzie lat dziewiecdziesiatych i nigdy juz nie przyjda lepsze czasy. bo walczyc z tym co teraz jest przeciwko nam to jak walka z wiatrakami. i teraz napierdalajcie na mnie, ze takich tutaj nie trzeba i wierzcie slepo w to ze cokolwiek da sie jeszcze zrobic. c*** w to wszystko
-
Amator46 pisze:to nic nie zmienia i tak ;/ POlicyjne państwo.fannn pisze:tu inny sondaż, trochę bardziej optymistyczny:
PO - 34,9 %
PiS - 29,6 %
SLD - 12,8; %
PSL - 9,9 %
Ruch Palikota - 8,6 %
te wyniki to sondaz homo homini, tvn pokazuje sondaz tns obop ktorzy pytaja ludzi przed lokalami wyborczymi na kogo glosuja i patrzac na wybory prezydenckie sprawdza sie to gdzies w 90 paru procentach . wiec nie ma co sie ludzic, komuna pelna geba w Polsce. cóż "naród wspaniały tylko ludzie k****"..
Better dead than red
-
wiadomo, ze ten sondaz wyglada na kleske ale poczekajmy chocby na pierwsze wyniki liczonych juz glosow...
sondaze maja to do siebie, ze ludzie wstydza sie w nich czesto mowic, ze glosowali na PiS czy tez ugrupowania prawicowe
licze, ze ta roznica bedzie sie zmniejszac a takze palikurwie spadna te wyniki do minimum
sondaze maja to do siebie, ze ludzie wstydza sie w nich czesto mowic, ze glosowali na PiS czy tez ugrupowania prawicowe
licze, ze ta roznica bedzie sie zmniejszac a takze palikurwie spadna te wyniki do minimum
Ruch Narodowy
-
dokladnie ja uwazam ze MOGŁY zostac sfalszowane wybory, byly przypadki otwarcia urn. Całą prawde powiedzial przedmowca cpuny popieraly palikota, to teraz trza chwycic za bron, innej opcji nie widze
-
Wojna trwa!

-
Od dziś mam wyjebane na Polaków. Myślałem, że coś z tego narodu będzie a jaka prawda? Mądrego Polaka trzeba ze świecą szukać. Taki wspaniały kraj a takie k**** się w nim zagnieździły
-
OK wygralo PO i cho* im w oko, ale dzieki nam inne partie (wykluczajac paliciota) mają lepsze liczy więcej posłów w sejmie gdyby nie my Panowie PO miałoby ponad 50 % głosów !!!!!! BITWA PREZGRANA WOJNA TRWA JEDNOCZMY SIŁY!
BÓG HONOR OJCZYZNA!
-
Czas wyjść na ulicę....wszyscy w jednej wielkiej manifestacji.
"Faszyzm nie przejdzie", krzyknął antyfaszysta po czym bohatersko schował się za policją.

-
Psy szczekają, karawana będzie jechać dalej.
A my dalej swoje...
DONALD MATOLE, TWÓJ RZĄD OBALĄ KIBOLE!
A my dalej swoje...
DONALD MATOLE, TWÓJ RZĄD OBALĄ KIBOLE!
-
dobra, slyszalem juz wiele, ale ku*** zeby to?? bialorus pod niektorymi wzgledami i jest, ale nie przesadzajmy no ja cie ********Khan pisze:dokladnie ja uwazam ze MOGŁY zostac sfalszowane wybory, byly przypadki otwarcia urn. Całą prawde powiedzial przedmowca cpuny popieraly palikota, to teraz trza chwycic za bron, innej opcji nie widze
-
- Major
-
po 1. Tusk żadnej koalicji z Palikotem nie zrobi (zbyt duża różnica poglądów, m.in legalizacja marihuany)
po 2. to tylko sondaże, poczekajmy na wyniki
po 3. Nie wierzę w tak niski wynik ... Mnóstwo osób, z którymi rozmawiałem (nie będących kibicami) wyrażało poparcie dla JKM (zdecydowane) Po prostu nie dowierzam w wiarygodność tych wyborów ...
no i przede wszystkim: TE WYBORY WG KONSTYTUCJI SĄ NIEWAŻNE!!!!!
i powinny one zostać powtórzone (nie dopuszczenie KNP do wyborów w całym kraju)
problem polega na tym, że przeciętny polak nie ma nawet świadomości, że NIE ŻYJE PEŁNI DEMOKRATYCZNYM kraju.
jesli nie zostaną powtórzone wybory, to zostaje tylko wyjsć na ulicę, WALCZYĆ PRZECIWKO OBŁUDZIE!
po 2. to tylko sondaże, poczekajmy na wyniki
po 3. Nie wierzę w tak niski wynik ... Mnóstwo osób, z którymi rozmawiałem (nie będących kibicami) wyrażało poparcie dla JKM (zdecydowane) Po prostu nie dowierzam w wiarygodność tych wyborów ...
no i przede wszystkim: TE WYBORY WG KONSTYTUCJI SĄ NIEWAŻNE!!!!!
i powinny one zostać powtórzone (nie dopuszczenie KNP do wyborów w całym kraju)
problem polega na tym, że przeciętny polak nie ma nawet świadomości, że NIE ŻYJE PEŁNI DEMOKRATYCZNYM kraju.
jesli nie zostaną powtórzone wybory, to zostaje tylko wyjsć na ulicę, WALCZYĆ PRZECIWKO OBŁUDZIE!
-
panowie to dopiero jedna z bitew! Trzeba szykować się na kolejną! Jak odpuścimy całkowicie to zginiemy!
-
Zawsze mozna zejsc do podziemia. Jestesmy w stosunku do tego ciemnego motlochu moze i grupa niewielka ale mamy (w wiekszosci) konkretne zasady, idealy i jasno okreslone cele. Mysle, ze przyjdzie taki czas, gdy bedzie to mialo znaczenie. Pewnie wtedy gdy cos ie da to juz rozkradna, ludzie wyjda na ulice itd. Wbrew pozorom nie musi byc to tak dlugi czas...
Ruch Narodowy
-
Pewne było, że te fagasy wygrają, jak nie oni to PIS, który też niczego dobrego nie wniósł za swoich czasów. Nie rozumiem tylko, że ludziom nie przeszkadza ten skok w cenach, w poziomie życia, bo wg mnie bardzo mocno dało się odczuć wszelkie podwyżki w tym kraju.. Dla nas, czyli twórców blasku na stadionach nie będzie to miły czas po tym wszystkim, to jest pewne...
-
POjeb**ny kraj!!!
Palikot+Tusk=KOMUNA!!!
Palikot+Tusk=KOMUNA!!!
Podbeskidzie Bielsko-Biała!!!
PIŁKA NOŻNA DLA KIBICÓW!!!
PIŁKA NOŻNA DLA KIBICÓW!!!
-
czas spierdalac z tego kraju , do czego to ku*** doszło ja p*******
To jest nie do opisania jak ci ludzie w tym kraju są popierdoleni..
To jest nie do opisania jak ci ludzie w tym kraju są popierdoleni..
Łódźki KlubSportowy 1908!!!!!!!!!!!
-
Ludzie nie znaja sie w temacie a z****** media tak gloryfikuja rudzielca i palikmiota że te debile się słuchaja i wierzą ślepo w medialne kłamstwa ! to wszystko przez ta manipulacje !!
i pytałam dzis z ciekawości wielu kibiców z mojego otoczenia to oni krzyczą DONALD MATOLE a oddają głos na Palikota... no ja j****. Pierdolnijcie się w łep.
i pytałam dzis z ciekawości wielu kibiców z mojego otoczenia to oni krzyczą DONALD MATOLE a oddają głos na Palikota... no ja j****. Pierdolnijcie się w łep.
TYLKO FALUBAZ.
-
ku*** ku*** ku*** ku***!
czy w tym kraju sa jeszcze normalni ludzie czy same pokurwione cwele?
czy w tym kraju sa jeszcze normalni ludzie czy same pokurwione cwele?

-
trzymac sie swojej ideologii to raz, my kibice nadal powinnismy trzymac sie razem, no ale ku*** czasem trzeba myslec racjonalnie.. kto przewidzial takie czasy?? myslisz ze pis sld czy nawet ten smieszny palikot postapiliby inaczej??? kryzys dotknal wszystkich na swiecie. i powtorze to po raz ku*** setny, myslalem ze wieksza w Nas sila. ot co.abo pisze:Pewne było, że te fagasy wygrają, jak nie oni to PIS, który też niczego dobrego nie wniósł za swoich czasów. Nie rozumiem tylko, że ludziom nie przeszkadza ten skok w cenach, w poziomie życia, bo wg mnie bardzo mocno dało się odczuć wszelkie podwyżki w tym kraju.. Dla nas, czyli twórców blasku na stadionach nie będzie to miły czas po tym wszystkim, to jest pewne...
-
zarowka pisze:po 1. Tusk żadnej koalicji z Palikotem nie zrobi (zbyt duża różnica poglądów, m.in legalizacja marihuany)
Hahahaha. Palikot ma wyjebane na legalizację ćpania. Pociągnął za sobą idiotów choć wiedział, że nie ma możliwości na to. Zbyt duża różnica? RPP to lewacka sekcja PO. Zrobią koalicję na 100% a wtedy trzeba wywlekać spoty Palikota których nazywał platformę polityczną prostytucją
-
Panowie, według mnie błędem było to że nie ustalono na jaką partie należy głosować i nasze głosy się rozproszyły...
Większość kiboli głosowała na Pis i nową Prawice, o dziwo duże poparcie u młodszej wiary miał... Palikot z marihuaną ...
Większość kiboli głosowała na Pis i nową Prawice, o dziwo duże poparcie u młodszej wiary miał... Palikot z marihuaną ...
LEGIA CHEŁMŻA

-
- ostatnie ostrzeżenie
j**** to i iść do przodu. Bitwa przegrana wojna trwa!!
Rudemu chujowi jeszcze nieraz zgaśnie uśmiech na ustach z naszego powodu. Trzeba czekać cierpliwie, życie jest nieprzewidywalne, przy pierwszej okazji go dobijemy. Przynajmniej kibice pokazują charakter, nie dajemy sobą pomiatać obłudnej partii.
Rudemu chujowi jeszcze nieraz zgaśnie uśmiech na ustach z naszego powodu. Trzeba czekać cierpliwie, życie jest nieprzewidywalne, przy pierwszej okazji go dobijemy. Przynajmniej kibice pokazują charakter, nie dajemy sobą pomiatać obłudnej partii.
Dzieci wesoło wybiegły ze szkoły. Zapaliły papierosy, wyciągnęły flaszki. Chodnik zapluły, ludzi przepędziły. Siedzą na ławeczkach i ryczą do siebie. Wszyscy mamy źle w głowach, że żyjemy...
-
Dlatego wszyscy bez wyjątku widzimy się na Marszu Niepodległości. Musimy pokazać, że nie składamy broni i zmobilizowani i zjednoczeni walczymy o swoje. Bitwa przegrana, wojna trwa!SiaraMan pisze:Czas wyjść na ulicę....wszyscy w jednej wielkiej manifestacji.
-
"Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo" !!
-
Teraz jazda na pełnej k.. z protestami na stadionach i nie tylko, transparenty wszędzie gdzie się da, nie może mieć spokoju ta komuna, POLSKA TO MY!
-
Ja Wam powiem jedno niech ku*** OZSK sie weżnie do roboty bo ku*** na pewno rudy będzie sie mścił:/ prawda jest taka ze przegraliśmy i te 4 lata będą takie ze ciężko nam będzie sadze ze to co sie działo teraz to pikuś wojna z kibicami zakryją każda teraz porażkę:/:(
TYLKO HUTNIK NOWA HUTA!!!!!!!
-
Sukces palikota nie polega na tym że chce legalizacji trawy, przypomnę że JKM też jest za legalizacją tu chodzi o charyzmę i osobowość, JKM nie ma tej siły przebicia, ja go w ogóle nie widziałem w tej kampani praktycznie gdyby nie youtube to chyba w ogóle bym go nie widział, a jak wiadomo większość wyborców wyrabia sobie poglądy oglądając telewizyjne reportaże które mają ukryty przekaz działający na podświadomość, i tak o to idę po rodzine swojej czy dziewczyny to można usłyszeć od wszyustkich wujków śwagrów przechodząc obok roboli na ulicy ogólnie wszystkich wielkich znawców ( którzy oczywiście też biora poglądy z tvnu i innego ścierwa) że kibole to się tylko tłuc potrafią i trzeba ich pozamykać a biedny donek znimi walczy ostatni samuraj ku***, Piłsudski miał rację naród wspaniały tylko ludzie chuje, kiedy tym państwem będą rządzić patrioci ? czy jeszcze kiedykolwiek ? Marszałku wróć !
-
Niestety wygrała obłuda! Ale teraz musimy DALEJ pokazać MATOŁOWI, jakie mamy zdanie i pogląd na niego!
Na przyszłą kolejkę proponuję transy na każdym stadionie o WSPÓLNEJ treści, jasno wskazujące, że nie godzimy się tym panem...a później pozostaje czekać i wyjść na ulice...oj panowie czeka nas "czarny czwartek".
PS: jeżeli ma ktoś pomysł na jakiś wspólny tekst, który zostanie obrany na każdym stadionie, tak jak Donald matole... niech napisze.
Na przyszłą kolejkę proponuję transy na każdym stadionie o WSPÓLNEJ treści, jasno wskazujące, że nie godzimy się tym panem...a później pozostaje czekać i wyjść na ulice...oj panowie czeka nas "czarny czwartek".
PS: jeżeli ma ktoś pomysł na jakiś wspólny tekst, który zostanie obrany na każdym stadionie, tak jak Donald matole... niech napisze.
-
Stracił wiarę w Polską inteligencję. Katyń przynosi nam takie efekty. To tam została wymordowana polska inteligencja. Teraz w kraju są sami idioci;/
Moje posty nie przedstawiają oficjalnego stanowiska żadnej z grup kibicowskich Falubazu Zielona Góra.
buchar55 pisze:witam za parę dni IDE z kolegami na przypałi moje pytanie jest takie jak uciekać przed policją czy macie jakieś pomysły i triki ?:) aha jeszcze taka sprawa ze jetem najwolniejszy z kolegów wiec muszę się gdzieś schować a nie uciekać jak na szybciej i jak najdalej
-
nikt tu nie jest baranem zeby sugerować czy nakazywac na kogo glosowacChelmza90 pisze:Panowie, według mnie błędem było to że nie ustalono na jaką partie należy głosować i nasze głosy się rozproszyły...
http://www.niewygodnaprawda.info.pl/
nowa płyta, kupujcie -rozpowszechniajcie
http://www.niewygodnaprawda.info.pl/produkty/plyta-tadka-ostatni-rozkaz/
nowa płyta, kupujcie -rozpowszechniajcie
http://www.niewygodnaprawda.info.pl/produkty/plyta-tadka-ostatni-rozkaz/
-
Pamiętaj, że Polakami jesteśmy MY, my normalni ludzie, nie k**** lewackie i te ścierwo co na PO głosowało, to jest łajno. Mam nadzieje na inny rezultat wyborów...osfp_ pisze:Od dziś mam wyjebane na Polaków. Myślałem, że coś z tego narodu będzie a jaka prawda? Mądrego Polaka trzeba ze świecą szukać. Taki wspaniały kraj a takie k**** się w nim zagnieździły
Teraz już wiecie dlaczego warto jechać na Marsz Niepodległości, trzeba tam być, pokazać swój sprzeciw i rozjebać lewackie k****!
Śmierć Lewakom! Wolność dla Ojczyzny!
[link]
-
ku*** ja życze tym co przede wszystkim z tego powodu głosowali bo to wybitnie kretyński powód , nie po to by było wszystko tanio w sklepach cukier itp ale dlatego żeby było zioło llegalne to najważniejsze ja im życze żeby się ci 18 letni jaracze spalili się w c*** na śmierc żeby coś sobie ubzdurali i skoczyli z 12 piętra albo niech się wciagną w jeszcze twardze narkotyki i żeby zeszli na same dno.Wyznawca pisze:Dla niektórych legalna marihuana widać była najważniejszą obietnicą wyborczą,stąd dobry wynik Palikota.

█▀█ █▀▀ █▀█ █▄▄
█▀█ █▄▄ █▀█ █▄█
all corp are bastards
-
osfp_ pisze:zarowka pisze:po 1. Tusk żadnej koalicji z Palikotem nie zrobi (zbyt duża różnica poglądów, m.in legalizacja marihuany)
Hahahaha. Palikot ma wyjebane na legalizację ćpania. Pociągnął za sobą idiotów choć wiedział, że nie ma możliwości na to. Zbyt duża różnica? RPP to lewacka sekcja PO. Zrobią koalicję na 100% a wtedy trzeba wywlekać spoty Palikota których nazywał platformę polityczną prostytucją
Po c*** im robic z palikotem koalicje jak maja wiekszosc z ciulami z PSL.

-
I będziemy mieli pewnie Biedronia w sejmie, i innych oszołów z rpp. Wstyd mi za nasz kraj, zwłaszcza, że kilku znajomych(także kibiców) głosowało na Palikota tylko dlatego że obiecał legalizację zioła...
-
My stanowimy mniejszość.
-
To zależy który [link].wieśniak pisze:osfp_ pisze:zarowka pisze:po 1. Tusk żadnej koalicji z Palikotem nie zrobi (zbyt duża różnica poglądów, m.in legalizacja marihuany)
Po c*** im robic z palikotem koalicje jak maja wiekszosc z ciulami z PSL.
-
Nadzieja umiera ostatnia(przynajmniej u mnie) poczekam w spokoju do jutra, ale to co dziś zobaczyłem to bym te k**** od palikota i tuska zajebał.
-
Moze jest nas mniejszosc ale ta mniejszosc ma wpsolne cele i przez to jestesmy 5 kolem u wozu dla matola...PILKA NOZNA DLA KIBICOW !