komentarze dla Gornego Slaska
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: komentarze dla Gornego Slaska
Stolarzowice (dzielnica Bytomia) Trójkolorowe! powie mi ktos ilu jest tam szalikowcó pb?
Kazdy Ci to powie Stolary KSG!
Trochę ludzi od nas tam jest. Faktem jest, że KSG jest tam w przewadze i, że jest lepiej zoorganizowane.jolka pisze:Stolarzowice (dzielnica Bytomia) Trójkolorowe! powie mi ktos ilu jest tam szalikowcó pb?Kazdy Ci to powie Stolary KSG!
-
Darth Kabut
Legii Warszawa...Altruista pisze:kogo jest wiecej w Mysłowicach Ruchu czy GKSu ?
Ludzie czytajcie posty.
Nigdzie nie wiadomo kogo jest wiecej.
Na jakiej podstawie to wyliczyc?
Przeciez nikt z kibicow nie biega z ankieta po mieszkaniach i sie pyta kto komu kibicuje i kiedy jezdzi na mecze.
Taka specyfika.
-
Edgar "Gosiu"
Pogioło cie,jake trójkolorowe.Za chwila bydziecie pisac tak jak Ruch że wszystko je niebieskie.jolka pisze:Stolarzowice (dzielnica Bytomia) Trójkolorowe! powie mi ktos ilu jest tam szalikowcó pb?Kazdy Ci to powie Stolary KSG!
-
1920bluegang
-
Fighting Dragon Tokyo
Jestem neutralny, ale co ma Górnik do GieKSy? Cracovia używa sprzęt a Lech (inicjator paktu) też nic nie robi w tym kierunku a ich łączy wieloletnia zgoda a nie świeży układ. Też pytam z ciekawościH8 pisze:a jaki jest wasz stosunek do uzywania przez waszego ukladowicza rakietnic? pytam z ciekawosci
A ja mam pytanko odnosnie Tanowskich Gór. Przejezdzam przez to miasto co jakis czas i zauwazyłem same napisy Górnka Z. ...Jest tam jeszcze jakas inna ekipa?
Pytam, bo zgadałem sie z gosciem po 40 który jest kibicem Widzewa, niestety nie było czasu dłuzej porozmawiac i dowiedziec sie cos o sytauacji....
Pytam, bo zgadałem sie z gosciem po 40 który jest kibicem Widzewa, niestety nie było czasu dłuzej porozmawiac i dowiedziec sie cos o sytauacji....
Troche Ruchu jest.adwt pisze:A ja mam pytanko odnosnie Tanowskich Gór. Przejezdzam przez to miasto co jakis czas i zauwazyłem same napisy Górnka Z. ...Jest tam jeszcze jakas inna ekipa?
można było sie spodziewac takich odpowiedzi ze strony kibiców Ruchu, jednak ci którzy tam naprawde byli niech wezma sobie to do serca i zastanowią się czy muszą się dowartościowywac poprzez sprzęt. Do wcześniejszych wpisów kibiców Ruchu powiem tylko tyle - tego typu wpisami gdzie próbujecie obrócic fakt w dowcip niczego nie zmienicie, owszem i młodzi, którzy dopiero od monitora zaczynaja przygode kibicowską możew to uwierzą ale prawdziwy kibic raczej weźmie to pod uwage. Nie rzucam wszystkich kibiców Ruchu tutaj do jednago worka ale akurat te akcje chwały wam nie przynoszą a wrecz przeciwnie - WSTYD. Różnych akcji tego typu na Śląsku w ciągu kolejki ligowej jest mnóstwo, a akurat wasza była frajerska i tyle.
Post był czysto informacyjny i koniec z mojej strony, nie bedę już odpowiadał na żadne pytania ani na PW.
Post był czysto informacyjny i koniec z mojej strony, nie bedę już odpowiadał na żadne pytania ani na PW.
-
szara_eminencja
W Tarnowskich Gorach wiekszosc to kibice Gornika choc jest ich mniej niz kiedys i nie sa juz tak aktywni, z roku na rok coraz to wiecej Ruchu!Regularnie jezdzi kilkanascie osob.adwt pisze:A ja mam pytanko odnosnie Tanowskich Gór. Przejezdzam przez to miasto co jakis czas i zauwazyłem same napisy Górnka Z. ...Jest tam jeszcze jakas inna ekipa?
Wogole sam zaprzeczasz sobie tym postem!G O R N I K Z A B R Z E pisze:no naprawdę nie są już tak aktywni jak kiedyś nowa edycja vlep,nowe grafy ale nie są aktywni za rok będziecie pisać że tarnowskie są niebieskieA co do Ruchu w TG to "W Tarnowskich Górach jesteście tylko na vlepkach i murach"
Może pokażecie się na mieście jak nas już prawie niema w TG,Pozdrawiam.
Czy ja napisalem ze was niema?napisalem ze jest was mniej czytaj ze zrozumieniem..Czasami warto szerzej otworzyc oczy.
Aha zapomnial bym jestesmy na wlepach murach no i FLAGACH!A na miescie pokazywalismy sie nie raz i to nie tak dawno
Jezdzi kilkanascie osob i tyle koniec tematu.
Ostatnio zmieniony 17.06.2007, 10:34 przez dawid1920, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Bogdan Adamiec
-
PNG jaworzno
-
Rodowity Tarnogórzanin
dawid1920 pisze:W Tarnowskich Gorach wiekszosc to kibice Gornika choc jest ich mniej niz kiedys i nie sa juz tak aktywni, z roku na rok coraz to wiecej Ruchu!Regularnie jezdzi kilkanascie osob.adwt pisze:A ja mam pytanko odnosnie Tanowskich Gór. Przejezdzam przez to miasto co jakis czas i zauwazyłem same napisy Górnka Z. ...Jest tam jeszcze jakas inna ekipa?
Zapomniałeś Dawidku dodać jeszcze kibiców GieKSy, których też jeździ kilkanaście pomimo że GKS gra już 2 rok w niższej lidze
A dobrze wiecie że jesteśmy i KSG też wie
Ogólnie w Tarnowskich Górach rzadzi Górnik i tyle I pewnie przez następne 10 lat pewnie jeszcze tak bedzie
Pozdro dla normalnych i obiektywnych kibiców
Rodowity Tarnogórzanin pisze:dawid1920 pisze:W Tarnowskich Gorach wiekszosc to kibice Gornika choc jest ich mniej niz kiedys i nie sa juz tak aktywni, z roku na rok coraz to wiecej Ruchu!Regularnie jezdzi kilkanascie osob.adwt pisze:A ja mam pytanko odnosnie Tanowskich Gór. Przejezdzam przez to miasto co jakis czas i zauwazyłem same napisy Górnka Z. ...Jest tam jeszcze jakas inna ekipa?
Zapomniałeś Dawidku dodać jeszcze kibiców GieKSy, których też jeździ kilkanaście pomimo że GKS gra już 2 rok w niższej lidze![]()
A dobrze wiecie że jesteśmy i KSG też wie
Ogólnie w Tarnowskich Górach rzadzi Górnik i tyle I pewnie przez następne 10 lat pewnie jeszcze tak bedzie
Pozdro dla normalnych i obiektywnych kibiców
z tym 10 lot to bych nie przesadzol bo zaboli jezdzilo kiedys okolo 70-100 na szpile a tera max 40 osob wiec jak tak dalej pujdzie to moze jeszcze z dwa sezony i bedzie mniej wiecej porowno bo jak narazie RUCHU jest mnie tylko ze z roku na rok coraz wieceja ,a GORNIKA mniej choc jak narazie i tak jest ich wiecej!
Ech... wy wszędzie rośniecie w siłe... szkoda, że nie widać tego na trybunach.hasiok pisze:z tym 10 lot to bych nie przesadzol bo zaboli jezdzilo kiedys okolo 70-100 na szpile a tera max 40 osob wiec jak tak dalej pujdzie to moze jeszcze z dwa sezony i bedzie mniej wiecej porowno bo jak narazie RUCHU jest mnie tylko ze z roku na rok coraz wieceja ,a GORNIKA mniej choc jak narazie i tak jest ich wiecej!
-
Bogdan Adamiec
Mam pytanie do kibiców Ruchu Chorzów, a dokladnie kibiców z Radlina. Co Was łączy z kibicami Gks-u Jatrzębie, chodzi dokladnie o Waszą obecność na meczu z Row-em w Rybniku. Moim zdaniem troche to dziwne "Ostatni bastion polskości na Śląsku" z "Oberschleisien" razem!
no i co na to niebiescy z Chorzowa!? Pytam z czystej ciekawości !
-
1920bluegang