Tuskobus w Twoim mieście. Mobilizacja!
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Tuskobus w Twoim mieście. Mobilizacja!
Szanowni Państwo Kibice!
Jestem naukowcem, zatrudnionym w jednym ze znanych polskich uniwerków. Nigdy nie myślałem, że wejdę na forum kibiców. Gdy piszę, trochę mi się trzęsą ręce. Ale – niech się dzieje, co chce, napiszę!
Kibiców zawsze myliłem z dresiarzami. Takie osoby omijałem łukiem, jako głupich, bezmyślnych, nieinteligentnych itd. Ale Wasze ostatnie działania sprawiły, że wielu ludzi postanowiło – że tak powiem – Wam się przyjrzeć. Zaczęli zadawać sobie pytanie: kim Wy właściwie jesteście? Staliście się bowiem "tematem dnia". Na ostatniej Radzie Wydziału, która rozpoczynała nowy rok akademicki, byliście głównym tematem kuluarów. Wiem, że rozmawiają o Was panie w sklepach, na targu, w hipermarketach itd. Ludzie zaczęli się interesować Wami, a tym samym Waszym stylem wypowiadania się, kpiną, satyrą, sposobem ekspresji itd. Uważam, że u zdecydowanej większości ludzi, do której ja się też zaliczam, nastąpił w tej sprawie przełom.
Nagle, ku mojemu zdumieniu, (dlaczego wcześniej tego nie widziałem?) zobaczyłem, że kibice to ludzie inteligentni, dowcipni, ludzie, którzy mają zasady (!!!). Oczywiście krzywią mnie wulgaryzmy, ale to, że ktoś mówi wulgarnie nie znaczy, że nie mówi do rzeczy. Odkryłem, że Wam „o coś chodzi”. A jeśli ktoś ma ideę, to staje się czytelny i stawia się go w zupełnie innym świetle. Z takimi ludźmi warto dyskutować. Myślę, że to jest główny powód zmiany poglądów na Wasz temat. Staliście się ciekawi, macie idee, macie swoje zdanie. Takie wartości zasługują na szacunek.
Podobnie jak ja, wielu innych zaczęło szukać o Was informacji. W ten sposób dowiedziałem się (to był dla mnie szok), o Waszych wspaniałych, patriotycznych oprawach meczów.
Co do stosunku do Was osób starszych i wierzących, to wiele zrobiło tutaj Radio Maryja i Telewizja Trwam, które bardzo rzetelnie i dużo pokazywały informacji o Was, cierpliwie tłumacząc o co w tym wszystkich chodzi. Wielu ludziom Wasze akcje zaczęły się kojarzyć z atmosferą strajków w latach 80-tych. O strajkujących stoczniowcach też – a pamiętam to dobrze – mówiono w telewizji, że to „bandyci” „zbiry”, „płatni zdrajcy”, „sługusy opozycji”. Czyż historia nie zatoczyła koła? Staliście się „głosem w sprawie”.
Z chęcią napisałbym więcej, wiele więcej, ale tyle wystarczy. Może to bowiem wyglądać na prowokację.
PS.
Stałem się Waszym kibolem!
Jestem naukowcem, zatrudnionym w jednym ze znanych polskich uniwerków. Nigdy nie myślałem, że wejdę na forum kibiców. Gdy piszę, trochę mi się trzęsą ręce. Ale – niech się dzieje, co chce, napiszę!
Kibiców zawsze myliłem z dresiarzami. Takie osoby omijałem łukiem, jako głupich, bezmyślnych, nieinteligentnych itd. Ale Wasze ostatnie działania sprawiły, że wielu ludzi postanowiło – że tak powiem – Wam się przyjrzeć. Zaczęli zadawać sobie pytanie: kim Wy właściwie jesteście? Staliście się bowiem "tematem dnia". Na ostatniej Radzie Wydziału, która rozpoczynała nowy rok akademicki, byliście głównym tematem kuluarów. Wiem, że rozmawiają o Was panie w sklepach, na targu, w hipermarketach itd. Ludzie zaczęli się interesować Wami, a tym samym Waszym stylem wypowiadania się, kpiną, satyrą, sposobem ekspresji itd. Uważam, że u zdecydowanej większości ludzi, do której ja się też zaliczam, nastąpił w tej sprawie przełom.
Nagle, ku mojemu zdumieniu, (dlaczego wcześniej tego nie widziałem?) zobaczyłem, że kibice to ludzie inteligentni, dowcipni, ludzie, którzy mają zasady (!!!). Oczywiście krzywią mnie wulgaryzmy, ale to, że ktoś mówi wulgarnie nie znaczy, że nie mówi do rzeczy. Odkryłem, że Wam „o coś chodzi”. A jeśli ktoś ma ideę, to staje się czytelny i stawia się go w zupełnie innym świetle. Z takimi ludźmi warto dyskutować. Myślę, że to jest główny powód zmiany poglądów na Wasz temat. Staliście się ciekawi, macie idee, macie swoje zdanie. Takie wartości zasługują na szacunek.
Podobnie jak ja, wielu innych zaczęło szukać o Was informacji. W ten sposób dowiedziałem się (to był dla mnie szok), o Waszych wspaniałych, patriotycznych oprawach meczów.
Co do stosunku do Was osób starszych i wierzących, to wiele zrobiło tutaj Radio Maryja i Telewizja Trwam, które bardzo rzetelnie i dużo pokazywały informacji o Was, cierpliwie tłumacząc o co w tym wszystkich chodzi. Wielu ludziom Wasze akcje zaczęły się kojarzyć z atmosferą strajków w latach 80-tych. O strajkujących stoczniowcach też – a pamiętam to dobrze – mówiono w telewizji, że to „bandyci” „zbiry”, „płatni zdrajcy”, „sługusy opozycji”. Czyż historia nie zatoczyła koła? Staliście się „głosem w sprawie”.
Z chęcią napisałbym więcej, wiele więcej, ale tyle wystarczy. Może to bowiem wyglądać na prowokację.
PS.
Stałem się Waszym kibolem!
Ostatnio zmieniony 03.10.2011, 12:54 przez Suweren, łącznie zmieniany 3 razy.
kim jesteśmy?
jak byłeś na radzie wydziałowej to mogłeś się rozejrzeć bo przynajmniej kilku Twoich kolegów to kibice. nie telewizyjni ale stadionowi...
jak byłeś na radzie wydziałowej to mogłeś się rozejrzeć bo przynajmniej kilku Twoich kolegów to kibice. nie telewizyjni ale stadionowi...
Dołączam się do tych słówSuweren pisze:Czyż historia nie zatoczyła koła? Staliście się „głosem w sprawie”.
w Lubinie platfusy chcę sie bratac z kibolami
http://www.lubin.pl/aktualnosci,16128,p ... icami.html
Jakże na czasie są słowa piosenkia pamiętam to dobrze – mówiono w telewizji, że to „bandyci” „zbiry”, „płatni zdrajcy”, „sługusy opozycji”. Czyż historia nie zatoczyła koła? Staliście się „głosem w sprawie”.
"Widziałeś wczoraj znów w dzienniku
Zmęczonych ludzi, wzburzony tłum
I jeden szczegół wzrok twój przykuł
Ogromne morze ludzkich głów
A spiker cedził ostre słowa
Od których nagła wzbierała złość
I począł w tobie gniew kiełkować
Aż pomyślałeś milczenia dość"
Dość niespodziewany głos Suwerena.
Jeśli jest Pan faktycznie tym za kogo się podaje to nasza akcja już odniosła sukces. Jesli ludzie zaczynaja samodzielnie mysleć i szukac informacji u źródła to już wygraliśmy. Bo wiemy, że prawda jest po naszej stronie.
Niestety jest prawda czasu i prawda ekranu jak mawiał poeta;)
I niestety "prawda" tłoczona prze mainstream jest przez 90% naszego smutnego społeczeństa bezrefleksyjnie łykana.
Dziękuję za ten błos Panie Suweren. Daje nadzieje.
Jeśli jest Pan faktycznie tym za kogo się podaje to nasza akcja już odniosła sukces. Jesli ludzie zaczynaja samodzielnie mysleć i szukac informacji u źródła to już wygraliśmy. Bo wiemy, że prawda jest po naszej stronie.
Niestety jest prawda czasu i prawda ekranu jak mawiał poeta;)
I niestety "prawda" tłoczona prze mainstream jest przez 90% naszego smutnego społeczeństa bezrefleksyjnie łykana.
Dziękuję za ten błos Panie Suweren. Daje nadzieje.
-
hobbysta125
http://esanok.pl/2011/z-ostatniej-chwil ... ment-54868
Dziś Stal Sanok również pokazała co myśli o POlityce obecnego rządu, szacunek!
I jeszcze jedno.
Czytająć post Suwerena zapaliła mi się czerwona lampka.
Już wiem dlaczego.
Druga część posta Suwerena to nic innego jak subtelnie zawoalowany przekaz "głosujcie na Pis" . To już nie jest bezinteresowne, a jak coś nie jest bezinteresowne to może byc również nieszczere. To już mi się mniej podoba.
Niemniej głos interesujący.
Brawa dla Stali oby tak dalej. Jeszcze tydzień. Niech to dla ryżego będzie tydzień kaźni i męki:)
Czytająć post Suwerena zapaliła mi się czerwona lampka.
Już wiem dlaczego.
Druga część posta Suwerena to nic innego jak subtelnie zawoalowany przekaz "głosujcie na Pis" . To już nie jest bezinteresowne, a jak coś nie jest bezinteresowne to może byc również nieszczere. To już mi się mniej podoba.
Niemniej głos interesujący.
Brawa dla Stali oby tak dalej. Jeszcze tydzień. Niech to dla ryżego będzie tydzień kaźni i męki:)
Rzecz jasna nie mogę podać swoich danych. Ten, kto wie jakiego typu naukowcy są członkami Rad Wydziału domyśli się zaś jaki mam tytuł naukowy.ajatollah pisze: Jeśli jest Pan faktycznie tym za kogo się podaje...
Czy Wasza akcja odniosła sukces?
O tak, ale proszę pamiętać, że nie wygrywa ten, kto wygrywa bitwy, ale ten, kto wygrywa wojny. Jagiełło zmiótł Krzyżaków pod Grunwaldem, ale niczego więcej w tej materii nie osiągnął. Zwycięstwa trzeba umieć zagospodarowywać (nowomowa mówi na to: trzeba to umieć sprzedać).
I jeszcze jedno: nawet ten idiota Lenin wiedział i rozumiał pewne rzeczy. Powiedział on kiedyś: "wolę mieć jedną ideę, niż sto tysięcy karabinów". Za ideę ludzie się dadzą bowiem "pokroić".
Ale pytanie jest następujące: jak oddzielić ludzi pełnych idei od ludzi zmanipulowanych. Tu zasada - wbrew pozorom - jest prosta. Ideowcy są konsekwentni, bo wierzą w to, co robią. Ludzie zmanipulowani zachłysną się modą, a później ją porzucą. Ten proces obserwujemy teraz. Oto bowiem podczas, gdy media plują nienawiścią do opozycji, wyzywają ją, wylewają pomyje itd., okazuje się, że ci, do których ów głos jest przede wszystkim skierowany, młodzi, sprzeciwili się. Nie wiem czy Wy sami zdajecie sobie sprawę z mechanizmów społecznych jakie poruszyliście. Władza, a niewątpliwie w naszym kraju media są w dużej mierze jej przedłużeniem, robi wiele by z młodzieży uczynić osoby bezwolne. Wprowadzono modę w stylu: nauka jest dla frajerów, po co się uczyć - wiedza jest w książkach itd. A czymże jest wiedza? Wiedza to znajomość pojęć i relacji między nimi. Nikt mi nie powie, że człowiek, który operuje danymi pojęciami i ten, kto jedynie wie gdzie szukać ich wytłuczenia, to ludzie o tym samym stopniu inteligencji. Nawet gdybyś miał genialny mózg to i tak niczego nie wymyślisz jeśli nie będziesz miał treści. To tak jakbyś miał komputer pozbawiony programów (co z tego, że ma sturdzeniowy procesor...).
Do tego doszło obrzydzanie historii, wyrzucenie matematyki itd. A przecież matematyka to język nauki, kto zna matematykę, zna również fizykę, chemię, geografię, informatykę itd.
I nagle, w sytuacji, gdy władzy wydawało się, że wszystko idzie dobrze, znalazła się dobrze zorganizowana młodzież, która się sprzeciwiła. To jest problem, wobec którego oni nie mogą przejść obojętnie. Teraz właśnie setki PR-awców i reszta bandy siedzi i duma...
Odwołanie do strajków z lat 80-tych jest trafne. Kto bowiem obalił komunę? Robotnicy! Robotnicy byli zorganizowaną grupą społeczną w zakładach pracy. Myślę, że jest to jeden z powodów wyprzedania wszystkich zakładów pracy w Polsce. Zniknęła pewna grupa odczuwająca wspólnota. A każda taka wspólnota jest zagrożeniem władzy. Któż mógłby ich zastąpić? Przecież nie pracownicy hipermarketów, bo ci są całkowicie zniewoleni. Wszystko więc wydawałoby się szło w dobrym kierunku. Media podają jedyną słuszną prawdę, wszystko jest OK. I nagle okazało się, że jest inna, nowa, dobrze zorganizowana grupa, która odczuwa pewną więź.
Reszta jest kwestią Waszej konsekwencji...
PS
I żeby była jasność! Nie jestem, nie byłem i raczej nigdy nie będę członkiem żadnej partii. Ktoś tu napisał, że w pewnej części mojej wypowiedzi pobrzmiewa PiS. Niezamierzenie. Tu nie o to chodzi kolego! Mam nadzieję, że tekst powyżej dobitnie o tym świadczy.
Wiadomo o której godzinie? Może być PW.Dezerter pisze:Cały Śląsk 6 października do Rybnika !
"Schetyna, jak tam kasyna?"
panie Suweren niech pan uważa, bo już nie takich rozkminiono na tym forum:)
brawo Stal!
kilka dni temu miałem okazję być w mniejszym mieście gdzie przyjechał Tuskobus jednak bez Naczelnego Wodza i to co się działo wprawiło mnie w...zachwyt:)ok. 40 AntyPeOwców w wieku wcale już nie takim kibolskim kontra 5-6 osób z Peło:)pięknie, pięknie,poparcie dla matoła spada,w sondażu bodajże dla Polskiego Radia różnica 2%, WALKA TRWA,będzie dobrze!
brawo Stal!
kilka dni temu miałem okazję być w mniejszym mieście gdzie przyjechał Tuskobus jednak bez Naczelnego Wodza i to co się działo wprawiło mnie w...zachwyt:)ok. 40 AntyPeOwców w wieku wcale już nie takim kibolskim kontra 5-6 osób z Peło:)pięknie, pięknie,poparcie dla matoła spada,w sondażu bodajże dla Polskiego Radia różnica 2%, WALKA TRWA,będzie dobrze!
Ludzie! Wg dzisiejszego sondażu na wybory.xaa.pl PiS przegania PO o 0,9%. To może się udać. Wszyscy do urn i głosujmy tak by obalić propagandowego, reżimowego matoła!
Z czego się tu cieszyć, tuskaczenka zrobi koalicje z jakimiś pojacami swojego pokroju i nadal pło będzie przy władzykamilson pisze:Ludzie! Wg dzisiejszego sondażu na wybory.xaa.pl PiS przegania PO o 0,9%. To może się udać. Wszyscy do urn i głosujmy tak by obalić propagandowego, reżimowego matoła!
Matoł oczywiście wykorzystał zdarzenia w Zielonej Górze do podkreślenia tego,że walka z kibolami jest potrzebna(oczywiście adnotacja w stronę PiS ,że nazywają nas patriotami mimo,że robimy właśnie takie rzeczy)...,Donald widać nie zmądrzał,dlatego 9 października trzeba zmobilizować się by,, Donald Matole twój rząd obalą kibole"",nie zostało tylko pustym frazesem.
-
Śmiałojestnasmało
Wczoraj słyszałem wypowiedź Palikota o koalicji.(Jeśli się dostanie oczywiście) Powiedział,że na pewno nie będzie robił z pis-em ,ale zrobiłby z po.W końcu wywodzi się od nich...
orazhobbysta125 pisze:http://esanok.pl/2011/z-ostatniej-chwil ... ment-54868
http://www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll/ar ... /356399317
ogólnie spinają się o te jajka jakby do nich strzelali z karabinu hehe.
-
hobbysta125
Kilka wypowiedzi sanockich kibiców.
http://www.youtube.com/watch?v=vswkrOEX ... r_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=vswkrOEX ... r_embedded
-
KatowiceSąNiebieskie
w Siemianowicach Donalda nie było.
-
Myslowicka GieKSa
w Siemcach go nie było zapewne przez Zielona Górę
Dokładnie nie rozumiem niektórych, zadają pytania a nie powiedzą jaką mają genialną receptę. Wy byście chcieli pewnie stworzyć własną partie i mieć ze 40%?
Oto ten świetny spot PO emitowany w tv:
http://www.youtube.com/watch?v=h4l5ZkZOrYI
sądząc po tytule to koleś nieźle wytężyl mózgownice. Ale jak się wpisze na YT hasło "Oni pójdą na wybory a Ty?" wyskakują ciekawe kontrowe filmiki...
http://www.youtube.com/watch?v=7elZ_3CSC4o
http://www.youtube.com/watch?v=EauZe_YAXAU
to są prawdziwi inteligenci :)
Oto ten świetny spot PO emitowany w tv:
http://www.youtube.com/watch?v=h4l5ZkZOrYI
sądząc po tytule to koleś nieźle wytężyl mózgownice. Ale jak się wpisze na YT hasło "Oni pójdą na wybory a Ty?" wyskakują ciekawe kontrowe filmiki...
http://www.youtube.com/watch?v=7elZ_3CSC4o
http://www.youtube.com/watch?v=EauZe_YAXAU
to są prawdziwi inteligenci :)
-
Lewy SieR/Rpowy
Ależ im się musi palic grunt pod nogami jeżeli już imają się takich sposobów.
My nie koniecznie.Arek84 pisze:w Lubinie platfusy chcę sie bratac z kibolami
http://www.lubin.pl/aktualnosci,16149,k ... orami.html
Swoją drogą takie działania naprawdę pokazują jaką w nas widać siłę i nie wystarczy już napisać w gazecie że jesteśmy "be" i że trzeba z nami usiąść do rozmów. Co by nie było to chyba 2011 rok będzie rokiem przełomowym dla ruchu.
"Tóskobus" kibiców rusza w Polskę. "Nie jesteśmy pisowskimi bojówkami" (GW)
- My, jako kibice, krytykujemy Donalda za działania, które podjął wobec nas - mówi Magda Smalcerz z Legii Warszawa. - "Niespełnione rządu obietnice, temat zastępczy kibice". Nagle staliśmy się najważniejszym problemem w tym kraju.
- Wolałbym, żeby wygrał PiS. Co by nie mówić jeśli chodzi o patriotyzm to dbają, żeby Polska była Polską . Platforma to dla mnie zdrajcy narodu - mówi mężczyzna z zamaskowaną twarzą i tatuażem na przedramieniu "Legia to ja". - Nic się nie mówi o naszych dobrych stronach tylko o naszych ewentualnie złych stronach. A tych złych nawet nie ma. Bydgoszcz to nic innego jak cieszenie się kibiców Legii nad tym, że zdobyliśmy Puchar. Nie było żadnych awantur, a zrobili z nas bydło - dodaje kibic.
Magda Smalcerz odrzuca jednak oskarżenia, że ich działania są motywowane politycznie.- Kreują nas na jakieś pisowskie bojówki. Ja się z tym osobiście nie zgadzam - mówi działaczka. - Każdy z nas ma jakąś ulubioną partię, ale na pewno nie jest to partia Donalda Tuska -wyjaśnia.
Akcja kibiców pomóc w zebraniu podpisów pod społecznym projektem ustawy o bezpieczeństwie imprez masowych oraz rozliczenie czterech lat rządów koalicji PO-PSL.- Będziemy rozdawać ulotki, będzie "księga skarg i zażaleń". Będziemy rozmawiać z mieszkańcami. Miejmy nadzieję, że poprzez te spotkania będą oni mogli zobaczyć, że jesteśmy takimi samymi obywatelami, a nie jakimiś bandziorami - mówi Smalcerz. - Chcemy też zachęcić do pójścia na wybory.
Autokar z kibicami dzisiaj będzie jeździł po Warszawie, wieczorem dojedzie do Łodzi tam przejmą go kibice ŁKS. W planach są jeszcze Poznań, Sosnowiec, Kielce i Białystok.
Zamaskowany pan powiedział jeszcze to: - Przede wszystkim jesteśmy przeciwko Donaldowi Tuskowi, bo walczy z polskim patriotyzmem. - Nic dziwnego skoro jego dziadek strzelał do Polaków jako volksdeutsch - uważa mężczyzna.
- My, jako kibice, krytykujemy Donalda za działania, które podjął wobec nas - mówi Magda Smalcerz z Legii Warszawa. - "Niespełnione rządu obietnice, temat zastępczy kibice". Nagle staliśmy się najważniejszym problemem w tym kraju.
- Wolałbym, żeby wygrał PiS. Co by nie mówić jeśli chodzi o patriotyzm to dbają, żeby Polska była Polską . Platforma to dla mnie zdrajcy narodu - mówi mężczyzna z zamaskowaną twarzą i tatuażem na przedramieniu "Legia to ja". - Nic się nie mówi o naszych dobrych stronach tylko o naszych ewentualnie złych stronach. A tych złych nawet nie ma. Bydgoszcz to nic innego jak cieszenie się kibiców Legii nad tym, że zdobyliśmy Puchar. Nie było żadnych awantur, a zrobili z nas bydło - dodaje kibic.
Magda Smalcerz odrzuca jednak oskarżenia, że ich działania są motywowane politycznie.- Kreują nas na jakieś pisowskie bojówki. Ja się z tym osobiście nie zgadzam - mówi działaczka. - Każdy z nas ma jakąś ulubioną partię, ale na pewno nie jest to partia Donalda Tuska -wyjaśnia.
Akcja kibiców pomóc w zebraniu podpisów pod społecznym projektem ustawy o bezpieczeństwie imprez masowych oraz rozliczenie czterech lat rządów koalicji PO-PSL.- Będziemy rozdawać ulotki, będzie "księga skarg i zażaleń". Będziemy rozmawiać z mieszkańcami. Miejmy nadzieję, że poprzez te spotkania będą oni mogli zobaczyć, że jesteśmy takimi samymi obywatelami, a nie jakimiś bandziorami - mówi Smalcerz. - Chcemy też zachęcić do pójścia na wybory.
Autokar z kibicami dzisiaj będzie jeździł po Warszawie, wieczorem dojedzie do Łodzi tam przejmą go kibice ŁKS. W planach są jeszcze Poznań, Sosnowiec, Kielce i Białystok.
Zamaskowany pan powiedział jeszcze to: - Przede wszystkim jesteśmy przeciwko Donaldowi Tuskowi, bo walczy z polskim patriotyzmem. - Nic dziwnego skoro jego dziadek strzelał do Polaków jako volksdeutsch - uważa mężczyzna.
-
zbedna_polemika
Tóskobus rusza z Warszawy:
http://www.youtube.com/watch?v=e0ob_RCWEk0
http://www.youtube.com/watch?v=V4KiA1eSYa4
http://www.youtube.com/watch?v=nz6rIUOExd4
jest i Magda ;-)
jest i Magda ;-)
-
patriota84
już usunęli:/zbedna_polemika pisze:Tóskobus rusza z Warszawy:
jest i Magda ;-)
Taka u nas panuje wolność słowa... Filmik po 30 min usunięty. Parodia jakaś.
-
Kalafior18p
http://www.igloopol.info/news_1480_spot ... ykiem.html
Spotkanie kibiców Igloopolu z kandydatem z PO
tóskobus
http://www.youtube.com/watch?v=FiDNNTaj8jQ
http://www.youtube.com/watch?v=ZeXrJgBnNPg
kiepsko slychać Magde :(
http://www.youtube.com/watch?v=FiDNNTaj8jQ
http://www.youtube.com/watch?v=ZeXrJgBnNPg
kiepsko slychać Magde :(
-
IGLOOPOL DĘBICA
było z tym panem spotkanie jak kandydował na Burmistrza Naszego Miasta w zeszłym roku i jakoś niewiele Mu to dało. Spotkanie jak spotkanie, swoje na pewno usłyszy...Kalafior18p pisze:http://www.igloopol.info/news_1480_spot ... ykiem.html
A co do poparcia to raczej go nie zyska przynajmniej u większości.
Szczyt hiPOOkryzji z waszej strony. Co na celu ma spotkaniem z tym popaprancem? Gonić go i to szybko a nie spotkania i rozmowy.
Dziś podobno obecny w Jaworznie około 13 godziny chyba szybko sie ulotnił bo chwile po otrzymanym telefonie już go tam nie było.
Kserujcie ulotki i wrzucajcie ludziom do skrzynek pocztowych, wywieszajcie na tablicach informacyjnych w klatkach schodowych. Wrzucajcie linka do ulotki na swoje fora kibicowskie (klubowe).:
http://k.minus.com/j5A1MQUYiL6kp.png

http://k.minus.com/j5A1MQUYiL6kp.png

-
IGLOOPOL DĘBICA
to spotkanie zorganizował kandydat oraz Klub a nie kibice...Backspace pisze:Szczyt hiPOOkryzji z waszej strony. Co na celu ma spotkaniem z tym popaprancem? Gonić go i to szybko a nie spotkania i rozmowy.
z naszej strony to tyle.
-
Śmiałojestnasmało
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 24SdaLeY#!
Elektorat Kondonka czy pierdoli bo jest najebany?Jak tacy debile na nich głosują to powinni zdobyć co najmniej z 50%głosów. W tym kraju niestety tacy są większością.
Elektorat Kondonka czy pierdoli bo jest najebany?Jak tacy debile na nich głosują to powinni zdobyć co najmniej z 50%głosów. W tym kraju niestety tacy są większością.
JUTRO KONWENCJA PO W KATOWICACH. KIBICE GIEKSY DO DZIEŁA.
W PIĄTEK TUSKOBUSY CAŁY DZIEŃ BĘDĄ JEŹDZIŁY PO WARSZAWIE.
W PIĄTEK TUSKOBUSY CAŁY DZIEŃ BĘDĄ JEŹDZIŁY PO WARSZAWIE.
DZISIAJ O GODZ. 12.00 SCHETYNA BĘDZIE OTWIERAŁ UL. BUKOWSKĄ W POZNANIU. KIBICE Z POZNANIA JUŻ SZYKUJĄ POWITANIE.
-
patriota84
http://wybory.onet.pl/parlamentarne-201 ... lnosc.html
Zjazd tuskobusow w Warszawie to idealna sprawa do pokazania sie Legii w dużej ilości :)
Zjazd tuskobusow w Warszawie to idealna sprawa do pokazania sie Legii w dużej ilości :)
Gdzie i o której ma byc jutro tuskobus w Katowicach ?
-
Użytkownik