Portugalia-Polska

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

gniady_lopez

Post autor: gniady_lopez »

Ciebie akurat nie musialem pytac wiedzialem ze na to pojdziesz

To jest nas 2-3 jak narazie ktos jescze :wink: 8)
iparts.pl
konik

Post autor: konik »

jak mi sie uda dostac do portugali to w 2,3 osoby idziemy z wami :) w miacho w tany :D ale to jeszcze jest czas i sie zgadamy co i jak.
JoJO-Uk
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: JoJO-Uk »

lopez ja sie pisze bedzie trzeba cos ciekawego tam znalezc
gniady_lopez

Spoko widze ze calkiem spora ekipa ruszymy

Z czasem bedzie to trzeba jakos zoorganizowac bo narazie to jakies luzne gadania

Proponuje kazdy kto zabukuje juz samolot niech pisze,kiedy, skad
To pozwoli odnalesc sie juz w Londku na lotnisku i bedziemy miec pewnosc co i jak .Pozatym pasowalo by na Pw dogrywac szczegoly wiec wszyscy chetni piszcie jakos to ulozymy 8)

Co do znalezienia ciekawego miejsca to penetrowanie przewodnikow i mapy Lizbony zaczne jakis miesiac przed :wink: 8) :lol:
JoJO-Uk
ostatnie ostrzeżenie

Ja lece z gatwicka w sobote rano o 6:35 wylot :)
Home_Of_Football

Post autor: Home_Of_Football »

londyn luton ...a jak nie to samochod ....nie wazne gdzie graja wazne aby tam byc ....pozdrowienia ...nh
kibic0

Post autor: kibic0 »

Glapo de Warm pisze:Najpierw 22.08 w Moskwie.
A co w tej Moskwie? Jakiś towarzyski???
Mike88

Post autor: Mike88 »

jak sie nie myle to wtedy druzyny z naszej grupy maja mecze eliminacyjne a my mamy pauze. i gramy mecz towarzyski z Rosją w Moskwie .
zawisza

Zawisza Edinburgh

Post autor: zawisza »

Witam serdecznie.. szukam chetnej ekipy ktora jest zainteresowana wyjazdem z Edinburgha.. My juz mamy bilety lecimy 7 wrzesnia i wracamy 9 wrzesnia.. cena za samolot Edinburgh - London Luton - Lizbona, bo oczywiscie nie ma bezposrednich polaczen.. cena na dzien dzisiejszy ze wszystkimi oplatami, zaplacilismy 175Ł
Holba

Post autor: Holba »

Jedzie ktos z Polski ? ;)

pzdr
corthess

Post autor: corthess »

Jedzie jedzie:) ale faktycznie sledząc wpisy to sporo przyfrunie z wysp.
gniady_lopez

Nie ma co sie dziwic ze z wysp tyle ludzi udezy lepsze polaczenia ,zarobki itp

Czuje ze samolot z Luton siodmego bedzie bialo czerwony :lol: :wink:
abcabc

Post autor: abcabc »

Holba pisze:Jedzie ktos z Polski ? ;)

pzdr
leci, leci ;)
piter

Post autor: piter »

Holba pisze:Jedzie ktos z Polski ? ;)

pzdr
jedzie jedize, tylko ku*** bilety lotnicze z dnia na dizen coraz drozsze... :wink: ale damy rade 8)
abcabc

Post autor: abcabc »

piter pisze: jedzie jedize, tylko ku*** bilety lotnicze z dnia na dizen coraz drozsze... :wink: ale damy rade 8)
radzę poszukać wśród znajomych kogoś z programu milesand.more albo penetrować allegro...aktulane oferty na taki bilet to 750 PLN
o_

Post autor: o_ »

a wybiera sié ktos na ten mecz z okolic Leeds, Bradford, Dewsbury..? Ewentualnie Manchester ?
Sam wybieram sie na ten mecz, ale wiadomo ze z jakas grupka zawsze razniej...jak by co, to piszcie na priv.
pozdro
Michal_

Post autor: Michal_ »

:) My najprawdopodobniej ruszymy w piatek ok 17 tam byl wylot z luton eazy yetem niepamietam musze sprawdzic nas bedzie ok 10 :twisted: petrochemia. 8)
gniady_lopez

No to tym co Ja i prawdopodobnie kilku kolesi :wink:
JoJO-Uk
ostatnie ostrzeżenie

ty Lopez lecisz juz w piatek ? I co bez spania w hotelu :) ? Ja mam lot o 615 w sobote z gatwicka
Home_Of_Football

siemano ja lece z luton prawdopodobnie w piatek badz wczesniej ...z panna....jak ktos chce adressy hoteli itp ...mam pare opcjii od portugalczykow...pozdrowienia TYLKO HUTNIK ...NOWA HUTA
gniady_lopez

JoJO-Uk pisze:ty Lopez lecisz juz w piatek ? I co bez spania w hotelu :) ? Ja mam lot o 615 w sobote z gatwicka
Taa 8)

Mam nadzieje ,ze w Portugalii kluby otwarte sa do bialego rana :wink:

Sam sie zastanawialem czy nie lepiej pobalowac noc w Londynie i leciec w sobote rano ale zostalem przeglosowany przez moich potencjalnych kompanow 8)

Pozatym w Lizbonie bedziemy na 21 planowo zanim sie dostaniemy do centrum i takie tam to juz bedzie srodek nocy :wink: 8)
lucero2

Post autor: lucero2 »

Ja sie wlasnie dzisiaj dowiedzialem dzisiaj ze z wyjazdu raczej nici

W zwiazku z tym mam 2 bilety lotnicze do sprzedania (po kosztach. ). Wylot w czwartek 6 wrzesnia, powrot w niedziele (z Krakowa)

Cena biletu 1250zl

Jak ktos reflektuje to [email protected]

Pozdrawiam
JoJO-Uk
ostatnie ostrzeżenie

Ja tam wole sobote rano :) wole poimprezowac po meczu niz przed
Kate

Post autor: Kate »

Ja mam plan się tam pobawić kilka dni ;) Właśnie kupiłam sobie newsweek, książka i przewodnik po portugali ;)
Home_Of_Football

witam ..mam pytanko gdzie mozna kupic bilety na meczyk ...? bo jeden portugalec powiedzial ze w dniu meczu tez beda...i czy na pewno graja w lisbonie ma ktos juz jakies info ???
robroy

Post autor: robroy »

Właśnie wróciłem z małego turne po Portugalii, w Lizbonie zabawiłem prawie 4 dni - zajebiste miasto, jest wiele miejsc (dużuch placów) gdzie moglibyśmy się wszyscy wspólnie umówić a poźniej udać się metrem na stadion (to bedzie robić wrażenie) - bo piechotą to dosyć spory kawałek z centrum (przeszedłem się tą trasą to wiem).

Z lotniska do centrum nie jest daleko - jeżdżą normalne autobusy za 0.75E i w pół godziny spokojnie dotrze się do centrum (a nie tak jak ktoś wcześniej wspominał od 21 na połowe nocy), ogólnie bardzo dobrze rozwinięty transport (metro, autobusy i tramwaje) - pojedynczy bilet 0.75E (całodniowy na wszystko 3.85E).

My lecimy z kumplami 7.09 w piątek z Katowic przez Mediolan, w Lizbonie bedziemy koło 21.

A wracamy w niedziele 9.09 popołudniu też przez Mediolan.

Także do zobaczenia we wrześniu w Portugalii (i oby to była Lizbona).
Michal_

:) to sie pewnie szczapimy na lotnisku my tesz bedziemy ok 21 w piatek w lizbonie :) z tego co wiem w sobote tak samo przyleci spora ekipa z londynu napewno nie bedziemy sie nudzic 8) znowu wynajmiemy razem jakis hostel :lol:
szczena_uns
Kontakt:

Post autor: szczena_uns »

nasza ekipa z irlandii wylatuje w piatek rano i bedziemy okolo 10 w lizbonie , dzwonilem do pzpn z zapytaniem o bilety oraz gdzie mecz bedzie rozgrywany i powiedzieli mi ze mecz na 99 % w lizbonie a bilety bedzie mozna kupic poprzez www.kupbilet.pl oraz wczesniej grupowe przez pzpn
kibic0

Fanów Górnika Wałbrzych będzie w okolicy 10 sztuk.
FULL OF HATE

Post autor: FULL OF HATE »

Jezeli ktos leci z Manchesteru to polecam linie www.thomsonfly.com bardzo tanie bilety 8)

ps bedzie sie dzialo :twisted:
Home_Of_Football

siemanko jak narazie moj portugalec sie wypiol i nie daje namarow na pokoje wiec polecam ta stronke .http://www.booking.com/city/pt/lisbon.p ... =#calender
robroy

Ja zarezerwowałem dzisiaj 3 miejscówki w Residencia Oliveira (przez strone www.hostele.pl) cena za noc jakies 67pln, będąc teraz w Lizbonie właśnie tam mieszkałem - jest dobre połączenie autobusowe na całe miasto (pętla autobusowa i dworzec kolejowy 100m od hostelu).

Są jeszcze wolne miejsca na termin meczu Naszej reprezentacji !!!
0keciak

Post autor: 0keciak »

ja lecę tym z Manchesteru, zajebista opcja i naprawde tanio, bilecik juz zakupiony...
Radomiak

Post autor: Radomiak »

wylot w piatek rano z Heathrow linie portugalskie, bilet (piatek - niedziela) 140 funtow, nie wiem jak teraz.... leci ktos moze?
http://www.flytap.com/UK/en/Homepage/
Holba

Post autor: Holba »

Ale beda jaja jak mecz bedzie w Porto :D 8)
robroy

Będą jaja, ale nie bedzie tragedii - bardzo dobre połączenia są z Porto zarówno autokarowe (16euro) jak i pociągowe (te troche droższe).

Choć mam nadzieje (poparte także rozmowami z kibicami w Portugalii), że mecz będzie na stadionie w Lizbonie i ten transport do Porto się nie przyda.
Michal_

:) Z drugiej strony bylo by fajnie jak by trzeba bylo pociagiem jechac do porto wtedy w pociagu w sobote rano byla by pewnie zaloga ze 100 osob polakow i by bylo napewno ciekawie 8)
gniady_lopez

Ja tez juz zabukowalem bilet narazie w jedna strone

Lece w piatek z Birmingham linia BMI Baby za 30f

Powrot na Gatwick w niedziele rano(British airways 69 f)

Z tym ze mam karte Visa debit i nie moge zabukowac(nie akceptuja kart debit) :roll:

Moze ktos leci z Birmingham tym lotem co Ja :?: :wink:
kibic0

mag-pol pisze:kurcze .... najtańsze bilety lotnicze jakie znalazłem z Polski to dla 2 osób w dwie strony - 2742.82 zł .... troche drogo .. a co do jazdy samochodem .. heh .. kiedyś jechałem 3 doby non stop ( no może z kilkoma 20minutowymi przerwami ) ..ale fakt wolę samolotem tylko ta cena ok 3tys trochę męczy ... do tego jeszcze hotel bilety , piwko itd ... i 6tys pęknie :lol:
Witam Cie szanownie. Widze że słabo szukasz :) więc Ci troszkę pomogę. Jak masz auto podjedź sobie do Berlina (lotnisko Szenefild - wjazd do Berlina od strony Wałbrzycha :)) Jakbyś teraz zamówił sobie bilet to płacisz nie całe 882 zł. jakbyś nie miał karty takiej jak oni wymagają to uderzaj do orbisu i tam też możesz dokonać rezerwacji z tym że to coś więcej się płaci ( w Wałbrzychu 60 zł od głowy). A więc po krótce 900 zł bilet, 60 rezerwacja w biurze podróży, na benzynę do Berlina daj te 200 zł, plus coś za parkin za 24 h więc razem wszytsko 1400 zł powinno się zamnkąć.
Przy okazji pozdrowienia dla Inowrocławski Zawiszaków!!!

https://www.easyjet.com/pl/zarezerwuj/step3.asp

Tymi liniami wiem że też kilka osób z Polski sie wybiera. Tzn takim sposobem.
ODPOWIEDZ