MiśBrunatny pisze:MKS Kutno-URSUS WARSZAWA
13 osób autami
Kutno bez młyna,jakieś napinające się gówniarze i to by było na tyle jeśli chodzi o ten wyjazd. http://tinypic.com/view.php?pic=2rhbcps&s=7
@King_Artur_1908y
jest napisane kilka postów wyżej ale przez radomskie rozkminki zostało niezauważone
Tego jeszcze nie było, mecz III ligi Ursus Warszawa - Radomiak 1910 Radom obejrzeć będzie można wyłącznie za zaproszeniami. Jak informowaliśmy, na prośbę policji spotkanie zostało przełożone z soboty (Legia podejmować będzie w Warszawie Podbeskidzie Bielsko-Biała) na piątek (godz. 16).
Przyjazd do Ursusa lidera grupy mazowiecko-łódzkiej wywołał zrozumiałe zainteresowanie. Niestety, nie ma to wymiaru sportowego, a przeciętny kibic z ulicy nie ma co liczyć na obejrzenie piłkarzy obu drużyn w akcji. Gospodarze nie będą sprzedawać biletów. - Wejście na mecz możliwe będzie wyłącznie za zaproszeniem w cenie 20 PLN od osoby - informuje oficjalny komunikat. Portal stołecznego klubu podkreśla, pieniądze przeznaczone zostaną na organizację tego meczu. Okazuje się, że dystrybucja zaproszeń ma również nietypowy sposób. - Odbiór zaproszeń będzie możliwy w czwartek 8 września w godzinach 17-20 lub w piątek 9 września w godzinach 14-15 w siedzibie KS Ursus na stadionie przy ul. Sosnkowskiego 3 (wejście od Alei Bzów). Prosimy wszystkich zainteresowanych obejrzeniem meczu o posiadanie przy sobie dokumentu tożsamości - donosi osobliwy komunikat.
Trochę przesadziłeś że w 80-ciu ale i tak Radomiak robi postępy-na wiosnę było ich kilkunastu,oby tendencja zwyżkowa się nie popsuła gdy drużyna przestanie grać. powodzenia
Trochę przesadziłeś że w 80-ciu ale i tak Radomiak robi postępy-na wiosnę było ich kilkunastu,oby tendencja zwyżkowa się nie popsuła gdyby drużyna przestanie grać. powodzenia
A chuligany mksu i lęczycy nie obstawiali tym razem pkp? o ku***, goscie przyjechali i sie do domow schowali:)
Pomijajac juz fakt, ze nazwy klubow i miast wypadaloby pisac wielka litera...
Nie wiem co robili w tym czasie chlopaki z MKSu, ale Ci z Gornika na prozno szukali Waszych liczb wyjazdowych i u siebie, a jezeli zawiesiliscie dzialalnosc na trybunach zrobcie to tez na necie ;)
Nikt z 'ogarnietej' częsci kibiców MKSu Kutno nie rzucał w kibiców Hutnika butelkami czy niczym innym. Cóż bywa, takie miasto :) A co do Warty to faktycznie, zajmijcie sie sobą. bez odbioru.
Jak my ich szukalismy to sie o tym na necie nie chwalilismy nawet u nich w miescie.. a od kiedy ekipa z Wielkopolski wypowiada się w sprawach
Łodzkich? w Wielkopolsce nie macie co robic?
Na ten pucharowy mecz udajemy się w 17 osob + 5 fc Żychlin za co wielkie dzięki! Docieramy dopiero na drugą połowe i odrazu jedziemy z dobrym jak na tą liczbe dopingiem, wywieszamy jedną flage. Wyjazd pełen folklor :) fota wkrótce.
Miałem okazję wczoraj być w Radomiu.Wpadłem na mecz,Broń(juniorzy)-Szydłowianka, bo chciałem się przekonać jak naprawdę wygląda sytuacja kibicowska w tym mieście. Spodziewałem się że może się coś dziać,bo Szydłowianka to chyba FC Radomiaka lub zgoda.Z obydwóch tych dwóch postów nic się nie zgadza.Rozczarowałem się.
Miałem okazję wczoraj być w Radomiu.Wpadłem na mecz,Broń(juniorzy)-Szydłowianka, bo chciałem się przekonać jak naprawdę wygląda sytuacja kibicowska w tym mieście. Spodziewałem się że może się coś dziać,bo Szydłowianka to chyba FC Radomiaka lub zgoda.Z obydwóch tych dwóch postów nic się nie zgadza tylko mobbing. Rozczarowałem się.
dokladnie do niczego nie doszlo wiec nie ma co pisac.
Zdrada_Dobrych_Rani pisze:Taka sytuacja ma miejsce odkąd szef Szydłowianki Grafi zaczął współprace z ochroniarami i kanarami. Jeżdzą do nas na mecze ludzie z Szydłowca i tyle.
ludzie z Szydłowca, którzy nie uczestniczą w 'swoich' meczach ?
Zdrada_Dobrych_Rani pisze:Taka sytuacja ma miejsce odkąd szef Szydłowianki Grafi zaczął współprace z ochroniarami i kanarami. Jeżdzą do nas na mecze ludzie z Szydłowca i tyle.
ludzie z Szydłowca, którzy nie uczestniczą w 'swoich' meczach ?
czyli ekipa która w środe darzyła do starcia z nami byla ekipa ochroniarek ?? bo przecież nie latacie na mecze Szydłowianki a ta drużyna grała z naszymi juniorami:)
ale wy harabendy piszecie niedlugo jak ktos bedzie strzelal w Radomiu to bedzie Radomiak wy chyba macie obsesje na naszym punkcie i zacznijcie na swoje mecze jezdzic bo chyba w tej rundzie rekord to 20 osob na meczu u siebie a nie interesowac sie nami
z tego co pamietam to w tych paierach pisalo wszytsko wiec nie wydaje mi sie ze dwudziestoparolatek jest piknikiem:) a dokladnie chodzilo tu o M.... z Poloni (jego tata byl lub jest policjantem jakos tak) i inne dwie osoby dwudziestoparolatka rowniez itd ale h** z tym mnie to h** obchodzi ale wobec tego wszystkiego ja i goscie z naszej ekipy i tak maja ciekawe zdanie na temat Radomiaka oj ten Grafi fc Iłża :) wszystko wychodzi powoli:)