Ok. Nie wiedziałem u kogo były produkowane więc nie pisałem.Nie należę do
osiedla które wydawało smyczki ale z tego co wiem termin i wykonanie bardzo dobre więc POLECAM [link]
No dokładnie <skromny>
www.Ultras-Sport.pl
Produkcja reklamowa na zamówienie, gadżety dla kibiców, sprzęt sportowo-turystyczny, pirotechnika
Fajnie że macie fanki które się rozbierają dla klubu, jednak malowanie barw na d**** (jak ma kibicka na górze po lewej stronie) to chyba już przegięcie.
ANTYpoLITYK pisze:Fajnie że macie fanki które się rozbierają dla klubu, jednak malowanie barw na d**** (jak ma kibicka na górze po lewej stronie) to chyba już przegięcie.
Weźmiemy Twoje przemyślenia pod uwagę i następnym razem zastanowimy się czy malowanie barw na półdupku kobiety może być ujmą dla honoru naszego klubu...
Dziękujemy...
Precz z antypolonizmem w polskim środowisku kibicowskim!!
A kto tu się "pruje"? Poprostu powiedziałem co myślę, gdyż mogło to być jakieś przeoczenie, gdyż wiele już się takich wpadek w gadżetach zdarzało. On odpowiedział że zabieg celowy i tyle. A Ty rzucasz chujami jakby co najmniej ktoś komuś prucie się zarzucił czy co.
ANTYpoLITYK pisze:Fajnie że macie fanki które się rozbierają dla klubu, jednak malowanie barw na d**** (jak ma kibicka na górze po lewej stronie) to chyba już przegięcie.
Weźmiemy Twoje przemyślenia pod uwagę i następnym razem zastanowimy się czy malowanie barw na półdupku kobiety może być ujmą dla honoru naszego klubu...
Dziękujemy...
ma racje wiec o co Ci chodzi?
A kimże Ty jesteś, żeby pełnić rolę arbitra i decydować kto ma rację?
Uzasadniłem swoja odpowiedź i to wszystko w niniejszym temacie.
Idąc tym tropem dedukcji "przegięciem" mogą być skarpety, tudzież bielizna z logiem klubu...
Precz z antypolonizmem w polskim środowisku kibicowskim!!
Wiesz, nie mówiąc nawet o konkretnych klubach ale Ja np. bym nie latał w majtkach z godłem Polski na jajach, czy ruchać w kondomach w barwach narodowych z orłem na końcu. Ale myślę że nie mam co ciągnąć tematu dalej, bo ile osób tyle rozkminek. Jeden powie że przegięcie inny by jej jeszcze wsadził w d*** flagę żeby bardziej widoczne było.
noszecochce.pl pisze:smycz Interu z tej samej serii, więc dlatego... jednak wszystkie wasze uwagi są zbierane i wdrażane ... prosimy o dalszą konstruktywną krytykę.
No wlasnie tak sie zastanawialem czemu osatnio kazdy mi pisze zebu druga strone drukowac prawidlowo i teraz wiem czemu ;) Skoro robisz cokolwiek dla kibicow to rob to porzadnie .... Pozdrawiam
www.Ultras-Sport.pl
Produkcja reklamowa na zamówienie, gadżety dla kibiców, sprzęt sportowo-turystyczny, pirotechnika
Gościu weż sie ogarnij bo Twoich postów sie już czytać nie da.
Nie jesteś producentem tylko jakims marnym pośrednikiem, a piszesz jakbys był ch** wie kim. Każdy robi jak uwaza i tyle.
PS. Datą na zdjęciu proszę się nie sugerować. Koszulki są nowe, wykonane pod koniec sierpnia br.
Tylko pod Krzyżem, tylko pod tym Znakiem Polska jest Polską, a Polak Polakiem!
BÓG - HONOR - OJCZYZNA
Wielka Polska Katolicka
Krucjata Różańcowa za Ojczyznę! Codziennie odmawiajcie Różaniec o Polskę wierną Bogu, Krzyżowi i Ewangelii, o wypełnienie Jasnogórskich Ślubów Narodu!