Krzesełko Stadionu pisze:Jesli to prawda z tymi żydowskimi skurwysynami z Cracovii to niezłe jaja.Samemu siebie tak nazywac?Śmieszna ekipa
Prawda, nawet sobie zrobili koszulki takie:
[link]
Ciekawe czemu tak określają swoje matki.
,,skurwysyn" to nie ,,z k**** syn", nie jest to wulgaryzm obrażający rodzicielke, więc ochłonąć ku***, wyjść na spacer, a nie napinać sie jak łuki mongolskie
Krzesełko Stadionu pisze:Jesli to prawda z tymi żydowskimi skurwysynami z Cracovii to niezłe jaja.Samemu siebie tak nazywac?Śmieszna ekipa
[link]
,,skurwysyn" to nie ,,z k**** syn", nie jest to wulgaryzm obrażający rodzicielke, więc ochłonąć ku***, wyjść na spacer, a nie napinać sie jak łuki mongolskie
to niech odrazu zrobią"żydowskie chuje" przecież nie będzie to nawiązywało do tego co każdy ma w portkach,tylko luźne określenie w sam raz na koszulke
[link]
Małe masz pojęcie o języku polskim.
Etymologia słowa skurwysyn to właśnie z k**** syn - człowiek zrodzony z prostytuującej się kobiety. [link]
nie zdarza sie Ci powiedzieć do kolegi np ,,prze c***" ? obrażasz go w ten sposób ? zresztą zapytaj kogoś znajomego jak sie odnoszą do ,,skurwysyna" za murem, zreszta, koniec polemiki, dla jednego bedzie ze Cracovia zrobiła sobie koszulki obrażające własne matki, drugi zrozumie, tyle.
W nie ktorych rejonach Polski, 'przechuj' to slowo okreslające np wariata, kozaka czy hmm dobrego zioma.
Co do tych skurwysynów, mozna to roznie interpretowac ale często oznacza czlowieka owianego złą slawą, a nie tam jakiegos motherfuckera..... wiec nie spinajcie tak.
Oczywiscie nie bronie nikogo, i nie jestem z Cracovii.
Zimny pisze:W nie ktorych rejonach Polski, 'przechuj' to slowo okreslające np wariata, kozaka czy hmm dobrego zioma.
Co do tych skurwysynów, mozna to roznie interpretowac ale często oznacza czlowieka owianego złą slawą, a nie tam jakiegos motherfuckera..... wiec nie spinajcie tak.
To ja Rodowity Krakowiak powiem Ci że w naszym regionie - słowo skur*ysyn nie oznacza wariata ani kozaka.... a obraża swoją matkę.
Blaster pisze:ku*** tez uzywacie tylko wtedy gdy widzicie kurwe?
Nie popadaj ze skrajności w skrajność, przyjedź i powiedz do kogoś tak jak dla niektórych tutaj jest to normalne. Nie bądź ździwiony jak dostaniesz buta.
Zimny pisze:W nie ktorych rejonach Polski, 'przechuj' to slowo okreslające np wariata, kozaka czy hmm dobrego zioma.
Powiedział znawca piszący "niektórych" osobno. Człowieku wróć do podstawówki bo się ośmieszasz co w ogóle oznacza to zdanie?
Widzę coraz częściej u różnych osób z forum podpisy patriotyczne itp. a zdania sklecić nie umieją. Zamiast odpowiedniej końcówki to jakieś om, ą, ę.
Weźcie się za naukę dzieciaki a nie przesiadujcie na forum...
Zimny pisze:
Mysle ze Ci patrioci byli by bardziej chetni do obrony ojczyzny (gdyby zaszla taka potrzeba) niz Ty studencie polonistyki...
Haha to oznacza że Polak ma nie znać swojego języka?
I nie trzeba studiować polonistyki aby wiedzieć podstawowe rzeczy!
A Ty jesteś kolejnym przykładem tych patriotów? Bo też masz problemy z naszym?(moim) językiem?
Dziwisz się dlaczego- bo dla twojej wiadomości "CI" nie zawsze piszemy z wielkiej litery. Możemy napisać jeżeli jest to zwrot grzecznościowy a nie w takiej wypowiedzi jaką napisałeś (ci odnosi się do grupy osób- 'tych').
Więc zanim zajmiesz się obroną ojczyzny to weź się za książki!
Powiedział znawca piszący "niektórych" osobno. Człowieku wróć do podstawówki bo się ośmieszasz co w ogóle oznacza to zdanie?
Widzę coraz częściej u różnych osób z forum podpisy patriotyczne itp. a zdania sklecić nie umieją. Zamiast odpowiedniej końcówki to jakieś om, ą, ę.
Szkoda, ze to wlasnie ty sie osmieszyles swoim spiętym jak bawole jaja postem. Ja napisalem tylko swoje zdanie, mozna sie z nim zgadzać lub nie ale widze, ze poprostu musiałes sie na siłe dopierdolic bo hmm cos cie zabolało?
Po drugie nazywasz mnie dzieckiem i kazesz wracac do podstawówki, wcale mnie nie znając bo tak sie składa, ze juz dawno 18 skonczylem a na maturze z polskiego miałem najlepszy wynik z klasy, nie chwaląc sie. Więc odbij i idz sie napinaj na inne forum, albo napisz co złego napisałem w poprzednim poscie. Nara
Szkoda, ze to wlasnie ty sie osmieszyles swoim spiętym jak bawole jaja postem. Ja napisalem tylko swoje zdanie, mozna sie z nim zgadzać lub nie ale widze, ze poprostu musiałes sie na siłe dopierdolic bo hmm cos cie zabolało?
Po drugie nazywasz mnie dzieckiem i kazesz wracac do podstawówki, wcale mnie nie znając bo tak sie składa, ze juz dawno 18 skonczylem a na maturze z polskiego miałem najlepszy wynik z klasy, nie chwaląc sie. Więc odbij i idz sie napinaj na inne forum, albo napisz co złego napisałem w poprzednim poscie. Nara
haha najlepszy wynik w klasie:) dobre!!
szkoda że ani nie zauważyłeś swoje błędu ani nie przeczytałeś mojego ze zrozumieniem.
Wytłumacz co oznacza zwrot:
"W nie ktorych rejonach Polski"
miało być "W niektórych rejonach Polski..." może nawet nie zauważył, że nacisnął spację, a Ty robisz c*** wie co z tego, chyba nie chcesz powiedzieć, że nie wiesz co oznacza ten zwrot, a wracając do przechuja i skurwysyna to np. w moim mieście używa się takich słów i nie są uważane za obraźliwe,
to tak jakbym teraz ja dojebał się do Ciebie, że raz zaczynasz zdanie z dużej litery, a raz z małej i również mógłbym się dojebać do znaków interpunkcyjnych ale czy o to w tym chodzi ? nie !
kółko polonistyczne po banie wyłapie, jak nie skończy swoich dyskusji w tym temacie - S.
lejesietequila - Chodzi chyba o JŻS na srodku na dole flagi. :)
Troublemaker - To jest po Łacinie. Na Polski to jest chyba jakos tak
,,Jesteśmy narzędziem w reku Boga karzemy i rozliczamy za grzechy. Grzechem jest wisła kara jest śmierć"
Klub dostał kare za mecz z szachtarem w Doniecku i miał grac 2 mecze u siebie bez udziału publicznosci. Jednak władze wpadli na pomysł by zamiast kary na mecz mogły przyjsc tylko kobiety i dzieci do 12 lat.
Przyszło 41 tys widzow :)
Cos niesamowitego
Klub dostał kare za mecz z szachtarem w Doniecku i miał grac 2 mecze u siebie bez udziału publicznosci. Jednak władze wpadli na pomysł by zamiast kary na mecz mogły przyjsc tylko kobiety i dzieci do 12 lat.
Przyszło 41 tys widzow :)
Cos niesamowitego
Jakby się dobrze przyjrzeć, to można zauważyć kilku osobników z gatunku "cześć jestem Tomek i też mam 12 lat" hehe. Niemniej jednak, nie da się ukrć że narybku ci u nich dostatek